Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Mehr ansehen
Nadat ik een nieuwe Philips Hue bridge had aangeschaft, maakte deze geen connectie meer met mijn ledstrip (trapverlichting). Zelf lukte het niet om dat te herstellen. Na contact te hebben opgenomen me... Mehr ansehen
Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heef... Mehr ansehen
De klantenservice is echt fantastisch! ik kwam er niet helemaal uit wat ik nog moest bijbestellen. toen kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de telefoon ze heeft me met alles geholpen. Ze had er... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Beste klantenservice ervaring
Goed product en de beste service. Had per ongeluk verkeerde led strip besteld, bericht gestuurd en direct voor verzending nog gewisseld zonder bijbetaling. Dat is pas ouderwetse service
Een echte aanrader……..
Dat je correct en snel een reactie krijgt op je probleem. In mijn geval was ik super blij met de aan mij geboden oplossing. Kortom, petje af voor SolarlampKoning…..
Led strips plakken niet
Ik heb een grote bestelling gedaan van hoge kwaliteit led strips. De led strips bleken niet te plakken op hout of op een andere oppervlak. Ik heb hierover vragen gesteld, maar ik werd helemaal niet geholpen. Ik kreeg enkel de reactie dat ik er maar profielen bij moest kopen.

Antwort von Ledstripkoning
Houden zich, bewust niet aan de gemelde levertijden
Jammer. Blijven 1 dag levertijd aanhouden maar als je besteld hebben ze een vertraging van 5 tot 8 dagen. Daarna weer een mail dat het langer duurt, dit is mij al 2x achtereen gebeurd. Nu weer 8 dagen en daarna. Mijn advies bestel alleen als je niet anders kan of alle tijd hebt om te wachten. Ledkoning is wettelijk verplicht de juiste levertijd te communiceren, als veel klanten vergelijkbare problemen ervaren, kan de ACM hier tegen optreden – zij behandelen misleidende advertenties en levertijden.
Update: 13-12-2025. Het lijkt dat er inderdaad een extra opmerking is toegevoegd: "*Wegens drukte enkele dagen vertraagde levering". Dank

Slechte levering
Slechte levering, tijden en afspraken die niet nagekomen worden.. na telefonisch advies een bestelling gedaan en wat denk je product is niet passend op een tegelprofiel die ze ook zelf adviseren en verkopen..
Stand van zaken na complete badkamer gerenoveerd te hebben..
Alles zit dus al in het tegelwerk!!
Zelf geleverde led verlichting past niet in hun zelf geleverde profiel
Advies van medewerker doe je er een enkel kleurige led stip in… Ohja en de tegelprofiel Is niet waterdicht, ook past er geen spatwaterdicht of waterdicht led strip in.. terwijl hun eigen medewerkers dit complete setje heeft geadviseerd
Tegel profiel.. het woord zegt het al, tegels (badkamer, keukens, toiletten) waar tegels altijd worden gebruikt..
Is het niet voor bedoeld dus maar wordt het product wel voor verkocht!
Want het kan niet tegen vocht!!!
Ja zegt de medewerker tegels worden ook in de woonkamer gebruikt op de vloer
Dus niet perse vochtige ruimtes
(Wat denk je dat dweilen van de vloer is? Doe je dat met lucht? ) dus ook hier is het dan niet voor geschikt

Antwort von Ledstripkoning
Ledkoning heeft de moeite genomen om…
Ledkoning heeft de moeite genomen om mij servicegericht te helpen, zodat ik kan gaan genieten van de ledstrip in de garderobekast. Oogt heel sjiek.
Ledstripkoning houdt zich niet aan de leveringstijd
De Ledestripkoning houdt zich niet aan de leveringsovereenkomst genoemd op de website.
Namelijk voor 23.45 uur geplaatst en betaald, dezelfde dag nog verstuurd !.
Heb 2 x een afzonderlijke bestelling gedaan, op verschillende datums, beide zendingen vertraagd, via dezelfde excuus mail. Verwijs op jullie website dat jullie de levering niet kunnen waarmaken !

Zeer positief klantcontact
Net via de chat extra info opgevraagd, snel en goed geholpen. Aansluitend heb ik zelf een bestelfout gemaakt, wederom gechat en de bestelling werd naar alle tevredenheid aangepast. Zeer tevreden over het klantcontact.
Niet op tijd geleverd
En weer een website die niet, zoals beloofd, de volgende dag leveren.
En verschuilen ze zich achter PostNL problemen.
Maar blijven op hun website aangeven"Voor 23:45 besteld, morgen in huis!"
PostNL heeft al jaren problemen, zodat bijna geen enkele website meer 24uur levering kan beloven.
Maar ze blijven dit maar op de website beloven.

Happy customer
I am very satisfied with the products I bought, as the dimming LED strip arrived with each part in its own bag and with the instructions I managed to assemble them by myself. The customer service was fantastic, as they knew their products very well and when I needed to ask something they immediately provided the correct information. Also, the products I bought arrived very quickly. I am very pleased with Ledstripkoning and I will definitely buy their products again. I recommend them without hesitation.
Super service Ledkoning!
Na een mail gestuurd te hebben mbt een defect segment in een ledstrip is er gelijk actie ondernomen door het opsturen van een nieuwe.
Bedankt voor de snelle en goede service!
Top service
Ik was vergeten iets aan te vinken bij mijn bestelling. Via de chat met Levi gelijk kunnen schakelen om eea toch geregeld te krijgen. Top!
Super goede service!
Super goede service!
En alles snel ontvangen!
Service zoals je zelden tegenkomt
Een later aangeschafte ledstrip bleek niet te accorderen met de connector van de oude strip die ik wilde vervangen. Perfecte ondersteuning via de telefoon (zonder overdreven wachttijden!!). Garantietermijn van de connector was verlopen, maar op grond van redelijkheid werd mij een nieuwe connector én afstandsbediening toegezegd. En het werkt weer zoals het hoort! Zowel telefonisch contact als mailcontact doen weldadig aan. Maak je zelden zo mee!
Ik heb de Ambient Light TV Ledstrip Set…
Ik heb de Ambient Light TV Ledstrip Set 75” gekocht bij De Ledstripkoning.
Voordat ik bestelde, heb ik eerst advies gevraagd. Op mijn vraag kreeg ik direct een duidelijk antwoord, waardoor ik besloot de ledstrip te bestellen. De bezorging was snel.
Later had ik nog een vraag over het aansluiten op mijn Ziggo Next-kastje. Via WhatsApp kreeg ik meteen reactie met de juiste oplossing. Super fijn geholpen geweldige service!
Echt een aanrader!
Dynamische trapverlichting
Dynamische trapverlichting aangeschaft
Een zeer fraai en perfect functionerend product
Zeer veelzijdig instelbaar om je verlichting naar wens in te stellen
Topcommunicatie en oplossingsgericht!
Al vaker ledstrips bij de Ledstripkoning besteld en altijd naar tevredenheid! Nu een nieuwe bestelling gedaan waar helaas wat fout ging in de samenstelling, maar supergoed opgelost door Jennifer. Superfijn bedrijf wat tevens meedenkt in oplossingen.
Nazorg LEDstripkoning bij uitval
Na ongeveer 1,5 jaar werkte onze LED verlichting in de trap het niet meer. Wij zijn erg tevreden hoe de Ledstripkoning ons probleem heeft deskundig opgelost. Deskundig personeel en er wordt gelijk gereageerd.
Advies en dienst na verkoop - Veranda project
Het advies van de klantendienst voor de aankoop van mijn project was perfect, en de dienst na verkoop na een technisch probleem werd professioneel en snel verholpen. R. Lobel
Supersnel geleverd en gratis geleverd
Supersnel geleverd en gratis geleverd, had een probleem bij het aansluiten/instaleren echter werd door middel van whatsapp goed geholpen en met een tekening duidelijk uitgelegd hoe te handelen.
Echt super geholpen , voor mij een aanrader en kom hier zeker weer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.