Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Mehr ansehen
Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Mehr ansehen
Na een probleem met een besteld artikel goed en snel mail contact gehad waardoor het probleem snel opgelost was. Fijn personeel en goed meedenkend.
In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Probleempje met ledstrip prima opgelost
Probleempje gehad met ledstrip, maar dat werd door de klantenservice vriendelijk en snel opgelost.
Dit bedrijf heeft mij aan alle kanten…
Dit bedrijf heeft mij aan alle kanten geholpen om mijn ledstrip via een zigbee controller dimbaar te maken.
ik heb zelf niet goed nagedacht met mijn klikaanklikuit systeem maar ledkoning heeft mij hier uitstekend mee geholpen chapeau.
Ik ben uitermate tevreden over het…
Ik ben uitermate tevreden over het probleem wat ik had met mij lantaarntje geleverd door ledkoning dit is een manier om zaken mee te doen de hartelijke groeten en ga zo door dit is goede bedrijfsvoering dat stel ik zeer op prijs fam van xanten
Tips en levering
Het advies dat we kregen over de verlichting en de zeer snelle levering waren super.
Dank jullie wel.
Het ziet er goed uit en werkt perfect.
Perfecte klantenservice
Na het melden van een defecte lamp kreeg ik direct een heel positief antwoord. Ik kreeg twee nieuwe lampen die de volgende dag al werden bezorgd. Super bedankt en ik blijf een trouwe klant.
Goede winkel
Erg mooie en goede lampen voor een nette prijs. En zeker ook zo belangrijk, goede service bij een vraag.
Trapverlichting
Ivm een grote verbouwing konden we een jaar na aankoop vd trapverlichting deze eindelijk gaan installeren. Er bleek, na wat telefonisch onderzoek, 1 sensor niet goed werkte. Zonder probleem werd er gelijk diezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. Ook namen ze de tijd om uit te zoeken waarom de dimmer het niet deed. Dit was een kwestie van draadjes wisselen. Zeer vriendelijke en vakkundige klantenservice.
Hele snelle levering
Hele snelle levering. Handige lamp. Klantvriendelijk!
Bestel snel, zou ik zeggen !
Zeer snelle verzending en uitstekende klantenservice !!!!!
Mooi product uitstekende service
In het voorjaar heb ik zeer mooie LED tuinverlichting op zonne-energie gekocht, 10 stuks in totaal. Een aanwinst voor de tuin. Maar ook de service is top. Eén van de lampen functioneerde niet optimaal. Na een mail aan de klantenservice werd een passende oplossing geboden en kunnen we blijven genieten van de lampenset.
Snelle levering. Er was 1 kapotte lamp. Via whatsapp het ledkoning benaderd met een foto, de volgende dag een nieuwe lamp ontvangen. Geen gedoe met oude retour sturen, deze mocht ik zelf recyclen. Zou hier zeker weer bestellen.
Snelle levering en heel goede service
Snelle levering en heel goede service. Totaalpakket met witte sensoren en dimmer geïnstalleerd. Duidelijke handleiding en eenvoudig te installeren.
Tijdens de installatie bleek de sensorkabel een probleem te hebben; de verlichting bleef continu branden. Via whatsapp was het probleem snel geïdentificeerd en 2 dagen later had ik het vervangende artikel al thuis op de mat. Na het wisselen van de sensorkabel werkt de trapverlichting top.
Een echte meerwaarde. Dimmer kan ik iedereen aanraden, zonder dimmer is het behoorlijk veel licht ;-)
Top service !
Service zoals het hoort,
1 van de 4 led schutting lamp stuk , na advies helaas nog niet werkend , sturen nu een nieuwe op , de niet werkende hoeft niet retour ! En mag ik recyclen !
Top service !
Er was een probleem en dat is supersnel…
Er was een probleem en dat is supersnel en deskundig opgelost. Hulde!
Een onderdeel miste binnen de…
Een onderdeel miste binnen de bestelling, na contact met de klantenservice was dit snel verholpen door het toesturen van een nieuw onderdeel.
Service zoals je het mag verwachten
Service zoals je het mag verwachten. Dimmer werkte niet. Zeer vlotte reacties per mail en de nieuwe dimmer wordt kosteloos opgestuurd! Dikke pluim voor Ledkoning!!
LED lamp wou niet koppelen via Zigbee.
LED lamp wou niet koppelen via Zigbee.
Duidelijke en snelle afhandeling via mail.
Solarlampen voor buiten defect.
3 solarlampen voor buiten gekocht, 1 na een jaar defect.
Na alle tevredenheid probleem opgelost.
Ledstrip 4m heeft intensiteitsverschil
Ledstrip 4m heeft intensiteits verschil. Contact opgenomen met Ledstrip koning. Alleen oplossing gekregen door een duurdere ledstrip te bestellen met korting. Ik wil alleen mijn Ledstrip vervangen hebben. Ben niet tevreden met geboden oplossing...

Antwort von Ledkoning
Een modern bedrijf, met de super service van vroeger
Het was een zeer super fijne vriendelijke manier van benadering, er was iets door onduidelijkheden mis gegaan met de bestelling. Maar dit werd uitermate goed rechtgezet. Sta ervan versteld dat tegenwoordig deze vriendelijke en persoonlijke top en oplos gerichte klantenservice nog bestaat. Kan menig bedrijf echt wel iets van leren.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.