Das sagen Bewerter
Fin service, kommer som aftalt, let kommunikation
Unternehmen hat geantwortet
Et fantastisk resultat! Algebelægning, flisepest, mos og ukrudt er væk. Terrassen står som nyanlagt. Frank har gjort en virkelig godt stykke arbejde. Han er meget grundig - ingen hjørner bliver o... Mehr ansehen
Fandt Lavpris Fliserens i en annonce i ugeavisen Sydkysten. Ringede til Frank Krøyer og fik et godt tilbud. Fik mail flere dage før arbejdets udførelse. Firmaet kom præcis til den aftalte tid. F... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel fliserensning til en fast og fair pris
Kontaktinformationen
Ejby Mosevej 199, 2600, Glostrup, Dänemark
- Service@lavpris-fliserens.dk
- lavpris-fliserens.dk
Super professionelt og til en meget skarp pris
I en tid hvor man bliver bombarderet med reklamer fra firmaer der kan rense dine fliser med 30-40% i rabat :-), så kan det være lidt svært at finde ud af hvem skal man vælge og hvad er egentlig en god pris. Jeg valgte Lavpris Fliserens. Her fik jeg god service fra starten og en super skarp pris. Frank kom præcis på det aftalte tidspunkt og det hele virket meget professionelt. Mine fliser fremstår nærmest som nye og husets facade m.m. blev også vasket ned. Kæmpe anbefaling herfra.
Fandt Lavpris Fliserens i Roskilde Avis…
Fandt Lavpris Fliserens i Roskilde Avis og det har jeg ikke fortrudt. Svarede hurtigt på alle mine spørgsmål. Meget professionel udførelse af Frank som efterlod fantastisk flotte fliser – intet var glemt i min krogede have i forskellige niveauer. Også god information før og efter. De varmeste anbefalinger fra min side.
Fantastisk arbejde
Frank har været hos os og rense og imprægnere vores fliser. Vi er mega tilfredse med resultatet.
Han har informeret om forløb fra start til slut.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra
Fandt Lavpris Fliserens i en annonce i…
Firmaet kom præcis til den aftalte tid. Fik ny tid til udførelse af flisernes imprægnering, og endelig en ny tid til fugning af fliserne med fuge sand. Til sidst et godt tilbud om årlig vedligeholdelse.
Alt er udført 100% perfekt og med rigtig god kommunikation for arbejdets udførelse.
Et rigtigt godt og “gammeldags” håndværksfirma og kvalitet er helt i TOP. Fliseindkørslen var på 100 kvadratmeter, er lagt i 2007 og står nu stort set som ny.
TAK til firmaet og Frank Krøyer som varmt kan anbefales.

Antwort von Lavpris-fliserens ApS
Frank har gjort et flot stykke arbejde…
Frank har gjort et flot stykke arbejde med mine fliser, de står som nye. Frank er punktlig, påpasselig med omgivelserne i haven og rydder pænt op. Jeg kan varmt anbefale her både med udførelse, punktlig information og hurtig service.

Fantastisk forskel
Frank er ude lige nu og ordne vores fliser i sommerhuset. Det er 3 år, vi sidst ringede efter ham, og han gør et fantastisk stykke arbejde hver gang. Denne gang skal vi også have budt ind på hans tilbud om vedligehold, for det er jo som at få en ny have, hver gang han har været her.
Som bonus ryger alt ukrudtet mellem fliserne med ud, når de har fået en tur, så det er mange timers arbejde på knæ, vi sparer dér. Og prisen er bare i orden.
Vi er super tilfredse og håber at Frank vil holde gang i butikken mange år frem.
Vi er yderst tilfredse med det arbejde…
Vi er yderst tilfredse med det arbejde Frank har udført fra start til slut. Vi havde bestilt hele pakken og vores fliser og stensætninger er blevet så flotte. Alle aftaler er overholdt og der er blevet ydet lidt ekstra her og der, “for jeg er jo igang alligevel”, som Frank siger. Kan tydelig mærke, at han gerne vil levere et arbejde, som kunden er tilfreds med. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed og ser frem til vedligeholdelses besøg næste år.
Flot professionelt arbejde til den…
Flot professionelt arbejde til den aftalte tid og til en meget favorabel pris.
Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling.
Super godt arbejde
Vi har lige fået renset vores fliser af Frank, det har været fantastisk, super fint arbejde.
Vi kan varmt anbefale Lavpris-fliserens ApS.
Tag og flise rent med stor tilfredsstillelse
Jeg fik renset fliser og tag med stor professionalisme og til en rigtig god pris. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Frank, som både var fleksibel, servicemended og detaljeorienteret. En stor anbefaling til alle, som søger kvalitetsarbejde til en fornuftig pris
300 m2 fliser blev som nye
Frank fik vores 300 m2 fliser til at se vanvittigt flotte ud. Resultatet blev langt bedre end vi havde håbet. Frank er dygtig, pålidelig og samtidig en flink fyr.
Fint arbejde og stor hjælpsomhed
Fint arbejde. Og ikke mindst tak fordi Frank hjalp med at flytte alle mine krukker, tunge fliser og parasolfødder både før og efter behandling af fliserne 🤗.
Et fantastisk resultat
Frank har gjort en virkelig godt stykke arbejde. Han er meget grundig - ingen hjørner bliver overset, og han giver sig tid til at informere om produkter og metode i forbindelse med rensningen og vejleder om fx anvendelse af fugesand mm.
Alle aftaler bliver overholdt. Jeg vil give Frank de bedste anbefalinger.
Else Hornemann
Fantastisk resultat og service.
Jeg valgte at bruge dette firma, da det var gode priser. Yderligere var det fantastisk at der på hjemmesiden står hvilke produkter der bruges. Da jeg går op i ordentlige produkter.
Det var nemt at få fat i firmaet på telefon og mail, hurtigt svar.
Resultatet er super flot og sød og god service. Kan kun anbefale dette firma.
Yderligere er det rart med et lille firma, så man ved hvem der kommer og lave tingene og det er den samme hver gang.
Flot resultat.…
Det var første gang, vi fik renset fliser hos Lavpris-fliserens Aps. Vi indgik aftalen i januar 2024 og arbejdet skulle udføres i marts/april måned 2024. Fliserne var meget snavsede. Jeg prøvede selv at rense fliserne for et par år siden med min Nilfisk terrasserenser, men det blev ikke ret godt.
Frank kontaktede mig onsdag inden Påske for at fortælle, at han ville komme søndag den 31.3.24 og rense fliserne. Jeg var overrasket og spurgte, om ikke han holdt fri i Påsken. Frank svarede, at vejrudsigten ikke så god ud efter Påske, så han prøvede at nå så meget som muligt i det gode vejr. Det var heldigt, for vejret var godt og allerede i går nåede Frank at sprede fugesand ud inden regnvejret startede ca. kl. 16.
Det blev et flot resultat. Vi købte huset for fem år siden og det er bygget i 2005. Fliserne er derfor blevet pæne og rene, men er selvfølgelig slidte visse steder. Vi er meget tilfredse.
Ulla og Finn, Slagelse
Superflot udført arbejde.
Vi har fået udført fliserens herhjemme og i vores sommerhus, med flotte resultater begge sted. Vi havde ikke troet, det ville blive så flot.
Perfekt udført arbejde, fine priser og rigtig god kommunikation.
Varm anbefaling herfra.

Har fortjent 6 stjerner.
Udførte et flot arbejde med rensning af 18 år gamle fliser.
Arbejdet blev udført som aftalt, til en god pris.
Alt fungerede perfekt, jeg kan varmt anbefale Lavpris-fliserens.
Kurt, Holbæk.

Antwort von Lavpris-fliserens ApS
Fra ende til anden blev alle aftaler…Flise rens
Fra ende til anden blev alle aftaler overholdt. Prisen var rigt god og resultatet fornemt. Vi beholder Lavpris-Fliserens til den fremtidige vedligeholdelse.
Asger Jørgensen, Greve

Sikken et flot arbejde
Har været meget tilfreds med det flotte arbejde med vores flisebelægning
De er som nye😀
Hilsen Merete

Super firma
Alt som aftalt, og bedre til.
Nogle aldeles opgivne fliser, der ovenikøbet er lagt dårligt af os, er blevet næsten som nye.
På stedet aftalt også at rense kælderskakt, som blev gjort rigtigt flot og et godt tilbud.
God kommunikation om tider mv. pr. sms og telefon Alt blev overholdt.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.