Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at gå til Laserlounge. Det er ren og skær svindel, og når de konfronteres herom, er de umulige at få fat på. Som så mange andre skriver, har laserbehandlinge... Mehr ansehen
Laserlounge-Tattoo fjernelse
Det var en fornøjelse, at blive behandlet af Tanja. Beroliger én inden behandlingen starter, samt professionelt i hendes arbejde og behandlingen var kun smertefrit, at jeg føler mig i sikre hæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uprofessionelt sted. Jeg har været hos en anden klinik der siger at det muligvis er det dårligste resultat han har set. Jeg vil ikke anbefale nogle at få laser behandling hos laserlounge. Maskinen e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ingen resultater på trods af de blev ved med at sige at der kun lige skulle 3 behandlinger mere til…. Tanja er skidesød, men har stadig ligeså meget tattoo tilbage som da jeg startede. Lad vær med at... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tatoveringsfjernelse Du kan til enhver tid ringe til os hos Laser Lounge, hvor vi vil rådgive dig med vores ekspertise og skræddersy en gratis behandlingsplan. Hos Laser Lounge har vi Danmarks bedste udstyr til formålet og bestræber os løbende på at uddanne vores personale der således følger udviklingen på området.
Rådhusstræde 17 kl.tv, 1466, København k, Dänemark
- info@laserlounge.dk
- laserlounge.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Klinikken kan helt sikkert anbefales!!!
Det var en fornøjelse, at blive behandlet af Tanja. Beroliger én inden behandlingen starter, samt professionelt i hendes arbejde og behandlingen var kun smertefrit, at jeg føler mig i sikre hænder.
Tanja er smilende, sjov og god humor.
Ser derfor kun frem til de kommende behandlinger.
Det er helt sikkert en klinik jeg vil anbefale til andre og lige nu med
30% rabat. Min bror og bekendte er også anbefalet.
Tusind tak Tanja.

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Bedre klinik skal man lede længe efter
Bedre klinik skal man lede længe efter! Yderst professionelt og behageligt personale, hyggelig lille klinik og smertefri behandling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ perfekt førstegangs oplevelse!
5 ud af 5 stjerner og et stort tak til Tanya og LaserLounge. 🙏🏽

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Jeg vil gerne skrive et par ord om den…
Jeg vil gerne skrive et par ord om den meget fine laser lounge. Jeg fik et vidunderligt behandling hos jer som jeg aldrig glemmer. Tanja er virkelig dygtig,seviceminded og utrolig sød at snakke med. Hun vidste godt at jeg var nervøs da det er første gang jeg overhovedet skal lave en tatoo fjernelse, så hun hentede cola til mig og beroligede mig at det nok skulle gå. Jeg fik bedøvelse inden vi startede med behandlingen så der gik en time inden vi endelig skulle begynde. Og da hun så begyndte havde jeg engang nået at se mig om så var jeg færdig. Hun er yderst kompetent og jeg vidste med det samme at jeg ikke vil gå andre steder for hun vidste præcis hvordan det skulle være. Jeg vil varmt anbefale hende og de får 5 stjerner fra mig af. ⭐⭐⭐⭐⭐❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kan varmt anbefalede Laserlounge
Kan varmt anbefalede Laserlounge. Virkelig søde og imødekommende. Har været andre steder men hos Laserlounge hænger pris og resultat sammen.
De har helt klart fået en ny fast kunde.
God service jeg er tilfreds og rigtig…
God service jeg er tilfreds og rigtig god behandling
Så goodt og god service 100%…
Så goodt og god service 100% anbefaledes !!
Bedste kundeservice og bedste…
Bedste kundeservice og bedste ansigtsbehandling jeg har fået længe.
Virkelig sød oprigtig ejer
Virkelig sød oprigtig ejer, gode priser , gode behandlinger, god service .. skal helt klart behandles der frem over
Tanya er super skøn og behagelig
Tanya er super skøn og behagelig! Kan stærkt anbefale Laser Lounge❤️

Laser Lounge
Tanya virkelig sød og forklarende om behandling. Men sørg for at have fjernet al makeup, for det tog 7-8 min at fjerne det, og jeg havde kun lidt pudder på. Så kom der noget creme som skulle sidde 10 min. Og derefter laser, som jeg synes var lidt ubehageligt! Til Sidst fjernede hun cremen, og det var det!!
Havde håbet på lidt mere behandling bl. a fjernelse af hudorme, som hun faktisk sagde, men de er der stadig??Jeg kom kl. 13.55, havde tid kl. 14.00, lå på briksen kl. 14, og stod ude på gaden 14.20!
Jeg nævnte faktisk, at jeg troede behandlingen tog 40 min, det stod der. Jeg er glad for kun at have købt en tur, da jeg synes det gik alt for hurtigt, og jeg ved godt man ikke kan forvente underværker efter en gang, men men‼️🙏Hvis nogen giver fuld pris for denne behandling, må de have for mange penge‼️🙋♀️Glad for jeg kun havde købt en deal hos Downtown.

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Døren er altid åben for alle og…
Døren er altid åben for alle og behandleren er meget imødekommende. Effektiv behandling til rimelige priser.
Sød og kompetent behandler
Jeg fortyder kun at jeg ikke kom til jer før. Jeres Carbon peel behandling har gjort underværker på min sarte, stressede og urene hud. Vi ses snart igen :)
Tak for behandlingen Laser Lounge
Tak for behandlingen Laser Lounge! Min hud har aldrig set sådan ud før & super god service. Har købt næste behandling og den glæder jeg mig til :D
Top service og god kosmetolog
Top service og god kosmetolog. Jeg elsker carbon laser peeling.1000 tak Tanya.💗💗💗
Jeg fik carbon peeling og er yderst…
Jeg fik carbon peeling og er yderst tilfreds med resultatet.
Det var første gang jeg skulle prøve det og var lidt usikker på, om jeg skulle gøre det.
Men Personalet var super søde og tålmodige og gjorde meget ud af, at fortælle hvad de laver og formålet med behandlingen.
Jeg følte mig tryg og fik besvaret alle mine spørgsmål.
Jeg er så glad for resultatet😊 og kommer igen og igen.
Kan 100 % varmt anbefales
Da jeg kom til min aftale kl 12 var…
Da jeg kom til min aftale kl 12 var døren låst . Ringede og fik kontakt med en der sagde der ik var bestilt en tid . JO det var . Den behandling er ik i orden . Dagen efter får jeg en sms at jeg kan bestille en ny tid . NEJ tak aldrig mere. Så meget tid skal man ik bruge på dårlig behandling .

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Jeg vil helt klart anbefalde…
Jeg vil helt klart anbefalde laserlounge.dk. Jeg var inden og få en Carbon peeling, dette har jeg prøvet mange andre steder, men jeg har aldrig fået sådan en service. Jeg sidder stadigvæk og er lidt i chock over den service jeg fik . Jeg troede ikke man kunne finde den i Danmark mere .
Selve Carbon peeling var super dejligt . Kan ikke huske navnet på hende der gjort det , men hun var virkelig dygtigt og var super god. Jeg kommer helt sikkert igen .
Mvh
Casper
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.