Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at gå til Laserlounge. Det er ren og skær svindel, og når de konfronteres herom, er de umulige at få fat på. Som så mange andre skriver, har laserbehandlinge... Mehr ansehen
Laserlounge-Tattoo fjernelse
Det var en fornøjelse, at blive behandlet af Tanja. Beroliger én inden behandlingen starter, samt professionelt i hendes arbejde og behandlingen var kun smertefrit, at jeg føler mig i sikre hæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uprofessionelt sted. Jeg har været hos en anden klinik der siger at det muligvis er det dårligste resultat han har set. Jeg vil ikke anbefale nogle at få laser behandling hos laserlounge. Maskinen e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Tatoveringsfjernelse Du kan til enhver tid ringe til os hos Laser Lounge, hvor vi vil rådgive dig med vores ekspertise og skræddersy en gratis behandlingsplan. Hos Laser Lounge har vi Danmarks bedste udstyr til formålet og bestræber os løbende på at uddanne vores personale der således følger udviklingen på området.
Rådhusstræde 17 kl.tv, 1466, København k, Dänemark
- info@laserlounge.dk
- laserlounge.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Svindel - frarådes på det kraftigste
Som så mange andre skriver, har laserbehandlingerne hos Laserlounge haft absolut ingen effekt på mine tatoveringer. Man får konstant at vide, at det nok skal komme, men effekten kommer aldrig.
Fraråder alle
Fraråder alle. Ingen resultater. Ikke bliv snydt af den billige pris!
Intet resultat efter mange gange…og…
Intet resultat efter mange gange…og stedet virker også ret sus - kommer ikke igen
Ingen resultater på trods af de blev…
Ingen resultater på trods af de blev ved med at sige at der kun lige skulle 3 behandlinger mere til…. Tanja er skidesød, men har stadig ligeså meget tattoo tilbage som da jeg startede. Lad vær med at spild jeres tid og penge.
Var for nærig…
Ville ønske at jeg ikke havde været nærrig med mine penge. Efter 7 behandlinger (fik ikke de gratis behandlinger efter nr. 5, som lovet) sad jeg tilbage med en meget grim og udtværret tatovering. Ikke mindre synlig! Jeg fik så også en god sjat ar med i prisen!
Jeg er vred og skuffet, og det gør mig ked af det, at så mange andre har oplevet det samme. Tanya var rigtig sød, hvilket også var grunden til at jeg blev ved så længe. Men det er seriøst ikke okay, at man har lov til at love folk fjernelse af tatovering, men så skamfere dem istedet!
Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg…
Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg gøre det!
Jeg kommer til laserlounge med skepsis grundet deres dårlige anmeldelser, men vælger at give dem en chance. Jeg skal have fjernet tatoveringer på fingerne.
Jeg har fået to behandlinger med absolut ingen resultater what so ever. Jeg gør dem opmærksom på dette og de begynder at snakke om at så går de konkurs og maskinen koster jo 650.000 og alt muligt, hvilket jeg som forbruger er fuldstændig ligeglad med, da de ikke kan levere de resultat de siger de kan. Jeg er en ret tatoveret mand og kender miljøet og har derfor snakket med flere, også tatovør og andre behandlere, som selvfølgelig alle sammen siger der burde være tydeligt resultat efter de to gange, på fingerne. Jeg har givet dem muligheden for at rode bod på det og tilbage betale mine penge for det manglende resultat, hvilket de ikke ønsker at gøre.
Brandsår og ar
Jeg fik et kæmpe brandsår på en af mine tatoveringer, og har nu et kæmpe stort ar. Jeg anbefaler bestemt ikke stedet her til nogle.
Ingen synlige resultater efter 5 behandlinger
Jeg har nu fået 5 behandler uden nogen former for synligt resultat! Jeg blev lovet, at den ville være utydelig efter 3-5 behandlinger.
Jeg anbefaler jer absolut ikke, at få behandlinger her! Jeg føler mig snydt på det groveste
Scam
Tanya er super sød og charmerende, derfor er det med blandede følelser, at jeg skriver denne anmeldelse, men jeg føler, at jeg må advare andre, som stoler på det, hun siger. Da jeg kom hos Laserlounge første gang for at få fjernet fire små tatoveringer, sagde Tanya, at det ville Max tage 5 behandlinger. Hvis det tog mere end 5 gange skulle jeg ikke betale. Det var et super godt tilbud, så jeg slog til. Tanya viste mig hendes tatovering, som tydeligvis var behandlet og halvt forsvundet, hun påstod at det kun var efter to behandlinger. Efter 14 måneder og 6 behandlinger ser jeg ingen forskel overhovedet! Desuden skulle jeg pludselig betale for 7 behandling og kun d. 6 var gratis, selvom Tanya sagde, at jeg ikke skulle betale, hvis det krævede mere end 5. Jeg tog billeder af maskinen sidst på opfordring af en ven, og den er simpelthen outdated! Den vil ikke kunne fjerne tatoveringer på under 10-12 behandlinger. Det er simpelthen ren manipulation af uvidende kunder. Ærgerligt at have brugt så mange penge og tid på intet.
Permanente brandskader
Virkelig dårlig oplevelse, jeg har fået permanente ar i HELE min tattovering fordi de bruger en laser fra Wish. I må ALDRIG få fjernet jeres tatoveringer her! Den fjerner næsten ingenting, deres laser laver kun permanente brandskader i din hud.

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Kan IKKE anbefale stedet.
Har været til flere behandlinger for fjernelse af tatoveringer. Behandlingerne har på intet tidspunkt givet det ønskede resultat. Jeg kan stort set ingen forskel se trods flere behandlinger.
Man får at vide der er behandlingsgaranti, men når man får “sidste” behandling så er der stadig tattoo rester tilbage, og så får man at vide man skal vente i et halvt år før den “går væk af sig selv”. Hvilket det naturligvis ikke gør.
Et endnu større problem er at man bliver behandlet usterilt. Der bliver ikke brugt handsker, og man bliver også smurt ind efter behandlingen uden brug af handsker.
Behandleren er super sød. Ingen problemer. Men man skal simpelthen have fuldstændig styr på hygiejne og give den rigtige forventningsafstemning, så man ikke bruger massere penge på fjernelse af tatoveringer uden nogen resultater.
Jeg har skiftet klinik, og kan tydeligt se forskellen mellem denne og laser lounge.

Uprofessionelt sted
Uprofessionelt sted.
Jeg har været hos en anden klinik der siger at det muligvis er det dårligste resultat han har set. Jeg vil ikke anbefale nogle at få laser behandling hos laserlounge. Maskinen er over 5 år gammel og giver intet resultat. Spild af tid og penge. Desuden blev der laser behandlet hele vejen rundt om min arm, hvilket også er meget forkert da det kan give hævelse og være farligt. Uprofessionelt 🤚🏽

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
ELSKER ELSKER alt ved behandleren og…
ELSKER ELSKER alt ved behandleren og resultatet !
Ærlig oplevelse. Jeg har tidligere været igang med fjernelse af tatoverings forløb flere forskellige steder hvor jeg alt i alt har haft over 18 behandlinger hvis ikke mere igennem 4 år, og brugt et forfærdelig højt beløb på det. Dog var kun halvdelen af tatoveringerne væk. Nogen af de tidligere behandler andre steder fra mente at mine tatoveringer aldrig ville forsvinde helt da de var lavet for dybe desværre.
Efter jeg startede hos Laserlounge og fik en god pris der var for godt til at være sandt bare efter få behandlinger er mine tatoveringer næsten helt væk 🙏🏼😮💨
Så Tak til jer for at hjælpe mig med at få mine store uønskede tatoveringer fjernet til en fornuftig pris og på så kort tid og tak for at i altid er så rare og behagelig 🙏🏼 specielt dig Tanya
i er værdsat !
Dog ville jeg ønske at i havde flere typer behandlinger evt. inde for skønheds brancen så jeg fortsat kunne komme i jeres skønne klinik, håber jeg på en dag 🙏🏼
Kæmpe anbefaling!
Jeg fik min første behandling af Tanya, og hun var super sød og forklarede mig alt hun gjorde under behandlingen. Det var meget mere smertefrit end andre steder jeg har fået fjernet tatoveringer, så klart en kæmpe anbefaling herfra!
Kom ned med to tatoveringer
Kom ned med to tatoveringer, som skulle fjernes. Jeg blev lovet de ville være væk efter 4-5 behandlinger og allerhøjest 6. Efter henholdsvis 10-11 behandlinger er den ene kun fadet en lille smule og den anden er halvt væk.
Hver gang jeg kom blev jeg lovet, at det var sidste behandling og det nok skulle gå stærkt til sidst. Det passede bare ikke.
Jeg føler mig virkelig snydt for penge og tid.

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Jeg skulle aldrig være startet min…
Jeg skulle aldrig være startet min laserbehandling hos Laserlounge. Mit resultat efter 6 behandlinger ser sådan her ud med flere tydelige ar, da der blev sagt at der skulle skrues mere op for laseren for hver behandling. Nu er jeg startet i behandling på hos Clean by Ink som er meget mere troværdige, professionelle og kigger på den enkelte kundes behov og hudtype. Personalet hos Clean by ink nævnte også for mig de har modtaget flere kunder derfra som ikke var tilfredse med deres resultat. 👎🏽Jeg er meget ked af mit resultat og ønsker ikke det skal ske for andre!

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Endelig kan jeg tage mig sammen til at…
Endelig kan jeg tage mig sammen til at give laser lounge 5 stjerner 🤩🤩🤩🤩🤩 Nu efter sidste behandling kan jeg takke Tanya for min tatovering er helt væk efter 8 behandlinger 😍Tusind tak for den gode behandling 🙂
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse!
Jeg er fortsat igang med mit laser forløb. Fået to omgange, og resultatet er godt. Jeg er så tilfreds 🤩
Behandlet af Tanya - hun er super sød.
God service, god behandling og meget effektiv behandling til en god pris!
Kan i hvertfald anbefales herfra :-)
Har endelig taget mig sammen til at få…
Har endelig taget mig sammen til at få fjernet to tattoveringer og er super glad for at jeg valgte Tanya hos laserlounge. Jeg fik hende annefalet af en veninde, som har prøvet andre steder, men som er vendt tilbage til Tanya igen og igen fordi hun er bedst.

Antwort von Laserlounge-Tattoo fjernelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.