Väldigt skoj sortiment och bra utbud på chillisåser, tex Da bomb från Hot ones showen. Även rikigt bra kundservice med snabbt svar. Måste besöka i verkligheten om man passerar Skellefteå.
Das sagen Bewerter
Extremt snabb leverans för mig som bor i Västerbotten, under 24 timmar på mina senaste beställningar, nästan så man inte tror det är sant. Otroligt trevlig webbutik där man kan resa jorden runt med kr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har handlat här i flera omgångar under ett par års tid och är alltid lika nöjda. Kryddblandningarna är rena, utan onödigt mycket salt eller socker man får verkligen krydda för pengarna. Vi använde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online. I Kryddlandets sortiment finns allt från världens alla peppar, massor av chili och starka såser, kryddor i lösvikt - samt i storpack, hundratals olika teer, ekologiska kryddor och te samt smaksättare från hela världen. Och lite till! Självklart till bra priser och snabb leverans! Välkommen in till en värld av smaker!
Kontaktinformationen
Gymnasievägen 16, 931 57, Skellefteå, Schweden
- 0708- 15 66 33
- info(@)kryddlandet.se
- kryddlandet.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Roliga produkter
Även rikigt bra kundservice med snabbt svar.
Måste besöka i verkligheten om man passerar Skellefteå.
Köpte en vara som verkligen inte…
Köpte en vara som verkligen inte motsvarade mina förväntningar.
Fick snabbt svar på mitt mejl, även snabb leverans och allt gick smidigt och bra till.
Jag är i helhet nöjd med mitt köp och företaget i sig, men efter att jag svarade på mejlet när den skriver att ingen annan har klagat på produkten så blev jag fundersam eftersom det inte verkar som att dem uppskattar att någon klagar.
Jag köpte en påse frankincense, jag har lite kvar i en burk som legat i över 1.5år som jag fått från Österrike som luktar otroligt mycket, det ser helt annorlunda ut och konsistensen är kletig, det är den verkligen inte från den påsen jag köpte härifrån.
Den påsen jag köpte härifrån känner jag inte ens någon märkvärdig lukt av.
När jag eldar/värmer på den så blir den endast mer torr och ser ut som torra rispuffar som puffar upp sig, det luktar ingenting.
På deras hemsida står det tydligt att produkten används som rökelse, men går att använda i mat och dryck.
Det jag kunde söka mig fram till är att denna produkten för mat och konsumtion är tvättad så att alla eteriska oljor nästan är helt borta.
Därav anser jag att det blir falsk marknadsföring eftersom en riktig frankincense skall innehålla alla oljor, samt lukta otroligt starkt i flera år.
Det var tråkigt att personalen slutade svara mig istället för att förklara detta (borde skett redan på hemsidan) så jag inte behövde betala 99kr för påsen och 30kr+ i frakt för något jag kommer kasta. (vanlig frakt, 39kr kanske?).
Jag hade gärna velat ha pengarna tillbaka och jag skulle kunna stå för att skicka tillbaka produkten med men svar har uteblivit och då får det bli en kommentar i stället. Jag orkar heller inte klaga över mina 14 dagars reklamationsrätt, så det är ju skönt för företaget kanske.
Perfekt
Snabb leverans! Hann aldrig tänka på mitt paket och den var redan framme! Otroligt bra sortiment har allting man söker och även mer! Så värt det! Mvh ny stamkund!
Extremt bra samling av såser som man…
Extremt bra samling av såser som man sällan hittar i Sverige. Superb service.
Kryddlandet uppmuntrar ett utforskande kök
Kryddlandet är hemsidan man går in på när man ska experimentera i köket. Vart får man tag i Angelika rot och grapfruktpeppar? Jo Kryddlandet. Kryddornas systembolag när de kommer till utbud, sen gör det absolut inget att kvalitén upplevs högre än Santa Maria och att prislappen är på något sätt förhållandevis låg. Otroliga är vad de är
Jag är mycket besviken på både…
Jag är mycket besviken på både produkten och kundbemötandet.
Jag har använt spiskummin i många år och köpt från många olika leverantörer. Kryddlandets spiskummin har en extremt stark, skarp och pepprig smak som skiljer sig kraftigt från den spiskummin jag är van vid. Jag vill därför varna andra kunder som brukar köpa spiskummin från andra ställen – denna har en helt annan och mycket starkare smakprofil.
Produkten blev oanvändbar för mig och jag kontaktade kundservice för att reklamera den. Jag beskrev problemet och bad om återbetalning, men efter 12 dagar har jag fortfarande inte fått någon återkoppling.
Jag upplever tyvärr inte att min synpunkt som kund har tagits på allvar. Därför kommer jag inte att handla hos Kryddlandet igen.
Uppdatering: Företaget svarade att jag borde ha kontaktat dem före köpet om jag upplevde produktinformationen som otillräcklig. Jag delar inte den uppfattningen. Jag har köpt spiskummin från flera andra leverantörer under många år med en jämförbar smakprofil. Jag anser att ansvaret ligger på företaget att beskriva en produkt som avviker tydligt från vad kunder normalt kan förvänta sig, inte på kunden att förutse avvikelsen och fråga om den innan köp.
En fråga kvarstår: Hur kan ni förvänta er att jag ska fråga om en produkt före köp när jag har köpt samma livsmedel från flera andra leverantörer i många år? Hur skulle jag kunna veta att just er produkt avviker om ni inte informerar om det?

Antwort von Kryddlandet
Mycket snabb leverans och väldigt bra…
Mycket snabb leverans och väldigt bra varor. Rekommenderas!

Antwort von Kryddlandet
Vore shysst med mer ekologiskt utbud…
Vore shysst med mer ekologiskt utbud och mindre från Kina som är ökänt för fusk och vidriga matförhållanden ang både hantering och besprutning.
Ingen negativt att säga om Kryddlandet iaf. :)

Antwort von Kryddlandet
Snabb leverans. Slap ya mama är en väldigt svår krydda att få tag i Sverige. Humana priser. Bara plus!!!

Alltid korrekt levererat
Alltid korrekt levererat. Alltid fräscht och alltid snabbt skickat.Rekomenderar å det varmaste!

Frakten var extremt snabb
Frakten var extremt snabb, beställde på EM och fick MSG redan dagen efter runt 12 tiden.
Finns så otroligt mycket så här skajag fortsätta handla min krossade vitlök, dijon senap och andra kryddor.

Antwort von Kryddlandet
Bra kommunikation, bra produkter , snabb leverans
Bra kommunikation,

Återkommande kund
Återkommande kund! Bra priser, bra produkter och snabb frakt. Finns inget mer att önska 😊

Kryddblandingarna är suveräna!
Fantastiska kryddor tillsammans med snabb och smidig leverans, vad mer kan man önska sig? Slår ett extra slag för de suveräna kryddblandningarna Berbere och Harissa. Finns få rätter som inte blir bättre med en touch av dessa!

Antwort von Kryddlandet
Jag är mycket missnöjd med hur…
Jag är mycket missnöjd med hur Kryddlandet hanterar reklamationer.
Jag reklamerade popcornkryddor som avvek kraftigt i både smak och doft. Företaget valde då att konsekvent svara om returrätt och ”öppnad vara”, trots att det tydligt rörde sig om en reklamation enligt konsumentköplagen. Detta visar på antingen okunskap eller ovilja att följa gällande konsumenträtt.
Att en produkt måste öppnas för att kunna bedömas är självklart när felet gäller smak och doft. Ändå avfärdade Kryddlandet reklamationen med hänvisning till att produkten var öppnad, ett argument som inte är giltigt vid reklamation.
Sammanfattningsvis upplever jag Kryddlandet som ett företag som aktivt undviker sitt ansvar enligt konsumentköplagen.
I stället för att pröva reklamationen sakligt har man valt att avfärda den med felaktiga hänvisningar till returrätt och att det enligt dem är korrekt smak trots att de inte faktiskt tagit emot den faktiska varan för reklamation och faktiskt kontrollera den.
Jag saknar förtroende för företagets hantering av konsumentärenden och kan inte rekommendera Kryddlandet till andra. Ärendet kommer att lämnas in till Allmänna reklamationsnämnden för prövning.

Antwort von Kryddlandet
Så himla nöjd med utbudet i…
Så himla nöjd med utbudet i webbshoppen/butiken. Snabb leverans och väldigt trevlig och hjälpsam personal när man har vägarna förbi.

Antwort von Kryddlandet
En av mina favoritställen och handla på
Jag har aldrig behövt beställa då jag har turen att kunna gå till dem direkt och köpa de jag vill ha. Personalen otroligt hjälpsamma och kunniga, bra sortiment allt från kryddor, thé och hot sauce mm en av mina favorit ställen och handla på 😀

Otroligt sortiment!
Har varit återkommande kund länge, de har ett fantastiskt sortiment. Prova att göra carbonara med den rökta svartpepparn dom har!
För första gången behövde jag idag kontakta kundtjänst (pga miss av fraktbolaget) och jag fick svar på 13 minuter. Verkligen 5 av 5.

Ingenting att klaga på
Bra kvalitet, bra priser och snabba leveranser direkt i postlådan.

Jätte nöjd
Snabbt leverans, snabb svar i kontakt med kundtjänst, väldigt väll förpackad !! Jätte bra kvalitet på produkten jag köpte. Rekommenderar varmt !
Väldigt nöjd kund/🌺

Antwort von Kryddlandet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.