Drakfrukt Bewertungen 144

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var på jakt efter en typ av mexikansk marinad, Adobo, och hittade på drakfrukt.se. När den kom hem så det någon form av defekt på den. Men drakfrukt.se levererade superb, vänligt och snabb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade man kunnat ge mer stjärnor hade jag gjort det. Jag har mer och mer börjat handla här, jag är sååå nöjd. Snabb leverans, stort utbud och väldigt trevliga. Dom missade att dom hade slut på e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wow, vilken bra kundtjänst ! Åberopade ångerrätten på en skål som var jättefin men hade lite annan nyans än bilden. Tjejen i kundtjänst lät det gå som en reklamation utan returkostnad !... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag beställde kimchi och sen andra saker utöver det men när jag fick paketet var ej kimchin med fast det stod att den var i lager plus att en vara hade enligt mitt tycker kort datum på fyra månader. l... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Asia-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Drakfrukt.se hittar du ett av Sveriges största sortiment av asiatisk mat och dryck. Vi erbjuder allt från ramen, nudlar och kryddor till snacks, såser och köksartiklar, noga utvalt av oss och med goda tips från er. Vårt mål är att göra det enkelt för alla i Sverige att laga äkta asiatisk mat hemma. Vi satsar på snabba leveranser, bra priser och personlig service. Med över 3000 produkter i sortimentet kan både nybörjare och matentusiaster upptäcka nya smaker och klassiska favoriter.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppservice, här blir man välbehandlad

Har köpt här ett antal gånger och varje gång det strulat så har det fixats utan problem, schysta och lätta att ha att göra med.

Senaste gången visade dom ännu mer vad dom går för och att dom bryt sig om sina kunder. När några varor hade åkt ut i frakten (paketet levererades med ena fliken öppen, postnord var väl hårdhänta med paketet) så skickades ersättningsvaror och utöver det, när det råkade stå fel på hemsidan för en dyr vara som jag köpte fixade dom det snabbt och erbjöd mig en schyst rabattkod för besväret (egentligen ett presentkort på en viss summa avdragen i kassan) som jag köpte en del högkvalité porslin för.

Leveranser skickas snabbt också.

Toppservice, kan varmt rekommendera som den bästa affären för asiatiska livsmedel och tillbehör i sverige. Att dom har zojirushi inne, även en ny induktionsmodell, är extremt bra. Sällan man ser dom i EU men är utan tvivel bästa riskokarna.

8. Januar 2026

Bara positivt!

Super roligt utbud, otroligt snabb leverans. Det är bra packat och långa datum på produkterna. Jag kommer utan tvekan handla här igen. Innehållsförteckning på svenska finns också, vilket är fantastiskt för dem som är intresserade. Tack Drakfrukt för att ni finns!

4. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klockren kundservice vid defekt vara

När den kom hem så det någon form av defekt på den.
Men drakfrukt.se levererade superb, vänligt och snabb kundservice. Trevlig bemötande och lösningsorienterad.

Vips så hade jag en annan burk Adobo hemma, plus en mexikansk kryddblandning.

Allt gick på mindre än en vecka.

Effektiv kundservice. Se och lär.

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag vill varna andra konsumenter för…

Jag vill varna andra konsumenter för Drakfrukt. Trots att de är ett stort bolag med bred verksamhet verkar de medvetet eller omedvetet strunta i flera grundläggande regler.

De säljer importerade livsmedel från länder utanför EU utan korrekt märkning. På förpackningarna saknas både information om vilken aktör inom EU som är ansvarig importör och fullständig märkning på svenska, vilket är ett krav enligt EU-lag.

De kringgår dessutom GDPR och cookieregler genom att placera analys- och marknadsföringscookies på användarens webbläsare redan vid första sidladdning, oavsett samtycke. Även om man försöker stänga av cookies via deras banner och sedan radera dem så aktiveras de igen vid nästa sidladdning.
Det finns inte heller något sätt att återkalla eller ändra sitt samtycke efter att man interagerat med cookiebannern. För att göra det måste man manuellt rensa cookies och ladda om sidan, vilket de flesta användare saknar teknisk kunskap för.
Detta strider mot GDPR, där det framgår att samtycke ska kunna återkallas lika enkelt som det gavs.

Dessutom vilseleder Drakfrukt sina kunder genom att påstå att man inte har någon ångerrätt alls när man köper livsmedel på distans. Det stämmer inte. Enligt svensk lag (distansavtalslagen) har man 14 dagars ångerrätt på livsmedel om förpackningen är obruten och varan inte är undantagen (t.ex. färskvaror eller kort datum). Att påstå något annat är att ljuga för konsumenten och förneka dem deras lagstadgade rättigheter. Ett bolag i denna storlek bör ha koll på lagen och inte förlita sig på en dåligt formulerad sammanfattning av ångerrätten hos Konsumentverket.

För mig signalerar detta att Drakfrukt är ett oseriöst företag som inte tar varken lagar eller konsumenträtt på allvar.
Jag rekommenderar att man handlar hos mer pålitliga alternativ som respekterar både konsumenternas rättigheter och lagstiftningen.

Det som gör mig mest orolig är frågan om hur mycket mer som döljer sig under ytan i det här bolaget. När ett företag öppet struntar i så grundläggande regler som livsmedelsmärkning, GDPR och dessutom lämnar felaktig information till konsument om deras rättigheter, då väcks misstanken: om de myglar här, vad mer gör de fel som vi inte ser? Det kan mycket väl finnas ännu allvarligare brister som påverkar både konsumenternas säkerhet och rättigheter.

22. August 2025

Jättebra online-butik!

Mycket bra sortiment, helt ok priser och väldigt bra leveranser. Har handlat ca 10 gånger från Drakfrukt nu och kommer att fortsätta med det. Mycket nöjd.

4. Mai 2025

Helt klart prisvärt

Helt klart prisvärt. Ikväll så beställde jag 2st 600g mochi kartonger och längtar efter att smaska på godingarna. Köpt av er tidigare och kommer fortsätta handla hos er. Tack för att ni finns och tack för att vi får testa godsaker som annars är väldigt svåra att få tag på. Ni är bäst och fortsätt så! Stor bamsekram.

28. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt snabbt paketerat och skickat

Väldigt snabbt paketerat och skickat. När jag fick paketet fick man en lapp med tack för att man handlat hos dem och en signatur från den som packat. Fick även några karameller vilket va väldigt gulligt. Kommer definitivt handla där igen.

27. März 2025

REKOMMENDERAR 🫶🫶🫶

Butiken blir bara bättre och bättre för var år som går!
Hög kvalité på produkterna. En favorit är Matcha-latte och misoförpackningarna, och allt GODIS OCH KAKOOOOR!! Superfina ätpinnar också!

28. Februar 2025

Roligt xD

Köp anledning; Testa nått nytt/ kul

Nackdelar:
Alla paket bra kvalité se till att ha sax eller en stark vän 🤣
Om du provar i blindo som jag var beredd på att alla saker kanske inte funkar för dig.
Jag beställde 23 varor, men gillade endast 10 av dem; rekommenderar definitivt att testa iaf en gång om du har råd, för kul var det.

Fördelar:
Extremt bra kvalité på pappret som Följesedeln var gjord av, gjorde det kul att markera vilka varor jag skulle vilja köpa igen osv.

Dem skrev även tillagning på svenska på följesedeln per vara ifall man ej kan läsa varans originalspråk.

Hade bra leverans alternativ samt så var allt bra förpackat och kom smidigt till dörren.

Ten stars! XD
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

26. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr