Brdr. Krogsbøll Flytteforretning Bewertungen 671

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opgaven viste sig større end først forventet (vi brugte alle de 150 leverede flyttkasser, og derudover møblerne m.v.). Så flyttebilen blev fyldt helt op, og leveret til den nye adresse. Og den efterfø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med Brdr. Krogsbøll! Fra første kontakt følte jeg mig godt behandlet, og de svarede venligt og uddybende på mine mange spørgsmål. Selve flytningen foregik glat og effektivt, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale Bdr. Krogsbøll, hvis man vil have et pålideligt, venligt og professionelt flyttefirma. Gitte på kontoret leverede god service og koordinerede det hele rigtig fint. Vores ønsk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god flytteoplevelse med effektive og venlige flyttemænd, med en god indstilling. Det var tydeligt, at de både havde erfaring og oprigtig glæde ved deres arbejde og det smittede. Vi kan kun g... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Umzugsunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Brdr. Krogssbøll er både en familieejet- og drevet forretning. Fem brødre med storebror som direktør flytter dine ting sikkert og hurtigt derhen, hvor du ønsker det. Alle 5 brødre arbejder på lageret, er ude og flytte eller give uforpligtende flyttetilbud. Forretningen er hurtigt vokset til et ungt dynamisk team der altid sætter sikkerhed og ærlighed først. Dine ting bliver håndteret meget varsomt og med stor ansvarlighed. Den følelse af ansvar for andres ejendom, der også ligger i at være familie, rækker hos Brdr. Krogsbøll også til dine ting. Du er derfor altid i sikre hænder hos familiefirmaet Brdr. Krogsbøll.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

En vellykket flytning med Mikkel og Josh

En vellykket flytning lige fra virtuel gennemgang og planlægning med Danni til på- og aflæsning af flyttegods med Mikkel og Josh. Alt foregik super professionelt og der var god stemning og energi hele vejen igennem. En ‘can do’ attitude på trods af mange og tunge ting gjorde det til en rigtig god oplevelse!

18. Mai 2024

Alt spillede. Kan varmt anbefales

Det er tredje gang, at vi har brugt Brdr. Krogsbøll. For alt spiller med dem.

Bliver de femten minutter forsinket, er sket én gang, så giver de besked. Og alt kører stabilt og præcist. Prisen er god, og hver eneste gang har flyttemændene været flinke og i godt humør. De får ikke bare ordnet flytningen fra A til B i fin stil. Deres attitude, humør og hjælpsomhed gør også, at det bliver en god oplevelse.

24. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel & Kasper flyttede for os lørdag…

Mikkel & Kasper flyttede for os lørdag den 11. maj. Masser af humor og super effektiv lastning af vogn, på trods af mange ting, som ikke kunne pakkes ned i kasser.
Ved aflæsning var der familie og venner til at hjælpe, her i blandt, 2 børnebørn, drenge, 8 & 9 år.
Mikkel & Kasper fandt kasser, som de kunne bære, og de var super stolte bagefter, fordi de havde medvirket.
Det var en super oplevelse fra start til slut og vi kan varmt anbefale Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.
Også tak til Gitte for saglig rådgivning.
Og, prisen var rimelig 👍👍👍
Vh
Karsten & familie 😎🤠

11. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God flytteoplevelse med et super team

God flytteoplevelse med et super team - Mikkel, Mark, Josh og Emin sled fra morgen til aften med god stemning, smil på læben og glimt i øjet! Danni og Gitte, der besigtigede og sørgede for processen op til var ligeledes super professionelle og behagelige. Klar anbefaling herfra!

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikkel og Josh var tip top…

Mikkel og Josh var tip top professionelle, og mødte op med godt humør!
God kommunikation hele vejen igennem, og flytningen forløb gnidningsfrit hele vejen fra Kbh til Kolding!
De varmeste anbefalinger herfra.

7. Mai 2024

Seje og effektive gutter💪🏻

Ronni og Dusko kom og flyttede for mig i sidste uge - og de var sindssygt effektive på trods af, at det var op og ned fra 2. Sal både i gamle og nye lejlighed! I tilflytningslejligheden blev jeg dog spurgt om de måtte sætte en 3.mand på, da det alligevel tog noget på kræfterne med kun 2 mand. Det sagde jeg ja til og det gik stærkt derfra. Føler de var færdige på ingen tid😁

Jeg tager virkelig hatten af for det stykke arbejde, de gør. Jeg synes de er mega seje og var i øvrigt i godt humør under hele flytningen 🙏🏻

Lille bonus tip: Hav red Bull klar til dem - så løber de stærkt 😂🙌🏻

25. Januar 2024

Varmeste anbefaling.

Ronni og hans team mødte op til tiden og med god energi og humør. Alt blev passet godt på og flyttet indenfor rimelig tid. Bedste oplevelse med flyttefirma jeg nogensinde har haft.

19. Januar 2024

Tak til Mark

Vi er så glade for, at Mark kom og hjalp os med at flytte. En flytning der var helt uoverskuelig for min søn og mig blev gennemført på rekordtid og med godt humør. Jeg er meget taknemlig for, at Mark hjalp med at få styr på det hele og anbefaler varmt dette firma.

7. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, venlig og effektive flyttemænd!

Med højt humør fra morgenstunden og effektiv ned- og opbæring af flyttekasser og mindre møbler er Mark og Patrick en klar anbefaling herfra. Vi skal flytte igen om et lille halvt år og ved allerede nu, at vi kommer til at bruge dem igen til sommer.
Tak for denne gang drenge!

30. Dezember 2023

Kæmpe fan!

Mikkel, Ronni, Zako og Martin kom og flyttede for os lige inden jul. De var fuldstændig fænomenale og hvis jeg nogensinde skal flytte igen bliver de booket med det samme, og vil anbefale dem til venner og familie in a heartbeat. De var ekstremt effektive, velorganiserede og monster høflige, og så passede de virkelig godt på vores ting samtidig. Vi flyttede fra 4. sals lejlighed og havde to store loftsrum der skulle tømmes via en ret lille bagtrappe med ren håndkraft - de klarede det hele til perfektion og bar endda mine potter og vores vaskemaskine ned af trappen, og stillede det meget fint på plads i vores nye hus. God kommunikation undervejs og vi var bare så imponerede og glade for deres kæmpe hjælp.

21. Dezember 2023

Effektiv & professionel flytning

Vi fik hjælp fra Brdr. Krogsbøll, til en flytning på meget kort varsel af min fars møbler og ejendele, da han skulle flytte til ny plejehjem. To af firmaets flyttemænd, Ronni & Glenn, trådte til. De kom til den aftalte tid, håndteret al det praktiske, og var super effektiv. Flytte kasser og møbler blev båret ind på lejligheden, uden skræmmer eller ridser, hurtig, effektiv og med god humør.
De kan varmt anbefales.

15. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ødelagde mit bord i forbindelse med flytning/opbevaring

Det vigtigste ved et flyttefirma er, at de flytter dine ting fra A til B uden at ødelægge tingene på vejene. Her havde min kæreste og jeg imidlertid en dårlig oplevelse med Brdr. Krogsbøll, der ødelagde det ene bordben på vores spisebord i forbindelse med flytning til lager. Brdr. Krogsbøll henviste til at jeg som kunde ifølge deres forretningsbetingelser havde en “selvrisiko” på 4.500 kr. og at de derfor ikke mente, at de var forpligtede til at dække skaden. De ville dog gerne være flinke og finde et tilsvarende bord på DBA. Det lykkedes ikke helt, men det var da bedre end ingenting. På plussiden skal de have at flyttefolkene var meget flinke og selv gjorde mig opmærksom på det ødelagte bord. På negativ siden at bordet blev ødelagt og de ikke mente sig forpligtede til at yde fuld erstatning efter, at jeg havde lagt ca. 8.000 kr. hos dem for flytning og opbevaring (inkl opbevaring af det ødelagte bord).

5. Dezember 2023

Stor ros til Patrick og Sigurd

Patrick og Sigurd flyttede alt inventar fra vores lejlighed til vores nye hus i en fart d. 15/12.

De var super effektive og servicemindet og får vores bedste anbefalinger.

Vh. Louise & Mads, Østerbro

15. Dezember 2023

Flytning i topklasse!

Vi har netop brugt Brdr. Krogsbøll for 3. gang i forbindelse med en flytning, og Ronni og Glenn gjorde flytningen til en rigtig god oplevelse. De kom til aftalt tid og var enormt grundige og gode til at planlægge praktikaliteterne. Super servicemindede og ordentlige. Ingen ridser eller skrammer men meget omhyggelige og påpasselige med vores ting. Det var en kæmpe fornøjelse. Tak til Ronni og Glenn for at gøre en gennemført flytning og godt humør til en god oplevelse der giver energi. Kæmpe anbefaling fra os👏🏼👏🏼👏🏼

17. Dezember 2023

Flytning

Ronni og hans makker som jeg lige glemte navnet på i farten kom og hjalp med at flytte det sidste lille læs søndag aften, de knoklede på og var mega seje det var hurtigt overstået i godt humør. Så kan julefreden sænke sig i det lille hjem! Tak for hurtig udrykning 💪🏻🙂

17. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr