Brdr. Krogsbøll Flytteforretning Bewertungen 671

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opgaven viste sig større end først forventet (vi brugte alle de 150 leverede flyttkasser, og derudover møblerne m.v.). Så flyttebilen blev fyldt helt op, og leveret til den nye adresse. Og den efterfø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med Brdr. Krogsbøll! Fra første kontakt følte jeg mig godt behandlet, og de svarede venligt og uddybende på mine mange spørgsmål. Selve flytningen foregik glat og effektivt, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale Bdr. Krogsbøll, hvis man vil have et pålideligt, venligt og professionelt flyttefirma. Gitte på kontoret leverede god service og koordinerede det hele rigtig fint. Vores ønsk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god flytteoplevelse med effektive og venlige flyttemænd, med en god indstilling. Det var tydeligt, at de både havde erfaring og oprigtig glæde ved deres arbejde og det smittede. Vi kan kun g... Mehr ansehen

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Umzugsunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Brdr. Krogssbøll er både en familieejet- og drevet forretning. Fem brødre med storebror som direktør flytter dine ting sikkert og hurtigt derhen, hvor du ønsker det. Alle 5 brødre arbejder på lageret, er ude og flytte eller give uforpligtende flyttetilbud. Forretningen er hurtigt vokset til et ungt dynamisk team der altid sætter sikkerhed og ærlighed først. Dine ting bliver håndteret meget varsomt og med stor ansvarlighed. Den følelse af ansvar for andres ejendom, der også ligger i at være familie, rækker hos Brdr. Krogsbøll også til dine ting. Du er derfor altid i sikre hænder hos familiefirmaet Brdr. Krogsbøll.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektivt, professionelt og til en god pris

Super effektiv flytning af ca. 120m2 bolig ved Kasper, Kristoffer og Nikolaj. Gik professionelt og effektivt til det, med fin humor, og var gode til at involvere vores søn på 5 i processen også. De fik bare tingene til at ske og der var aldrig brok eller problemer med noget. Imponerede også med flyt af klaver op ad flere trapper (OK, her blev der prustet lidt). Samtidig lå prisen noget under de store firmaers tilbud.
Tak for indsatsen, drenge!

23. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv, omhyggeligt og godt humør!

Hele processen fra at jeg bad om et tilbud til den sidste flyttekasse blev sat på plads var helt i top. Effektivt og med hamrende godt humør hele vejen. William og Ronnie var effektive, omhyggelige og passede rigtig godt på de ting jeg var lidt ømme omkring (f.eks. mine oldeforældres bogreol), så alt i alt en rigtig god oplevelse.

26. Juni 2023

Meget kompetente flyttemænd

Vi flyttede fra hus til lejlighed på 2. Etage - og havde mange større og ældre møbler. Vi måtte en time før ringe og bede om en ekstra flyttemand. Patrick og Ronni kom os til undsætning og de var en kæmpe hjælp. Det var tydeligt, at de var meget kompetente, idet det ikke var nogen let sag at få så store møbler op ad så smal en trappe.
Alle møbler kom uskadte frem og op, så vi er yderst tilfredse med deres arbejde.

12. Juni 2023

Super god service!

Kasper og Mikkel har i dag flyttet for os. De kom til tiden, var super effektive, søde og profesionelle hele vejen igennem. Vi kunne ikke have bedt om mere. Vi kommer helt sikkert til at bruge Brdr. Krogsbøll igen og anbefale dem til andre. De får top karakter herfra!

16. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overraskelse

Brdr. Krogsbøll skriver at der ingen chokerende overraskelser er, når man får regningen efter endt flytning. Det var desværre ikke tilfældet i vores situation. Efter en fin flytning, bliver vi højst overraskende bedt om at betale for transporttiden fra og til firmaet, eller den adresse de kom fra hos sidste kunde? Jeg protesterer da det er aftalt, at tiden starter og slutter på flytteadressen. Da jeg har hjulpet svigerforældrene med at vælge et troværdigt flyttefirma, kan I forestille jer at vi blev skuffede, da jeg med dem som vidner måtte betale 67% mere end det vi havde aftalt. Jeg kunne ikke komme i kontakt med kontoret efterfølgende. Efter at have forklaret sagen for kontoret næste dag, vendte de tilbage med besked om at de havde talt med chefen, og at man overførte pengene retur til min konto. Det er naturligvis fint, men jeg undrer mig over at det kan ske, og beder jer være opmærksomme på dette, når I beder om tilbud fra brdr. Krogsbøll. Jeg blev overrasket, og når jeg nu tænker over det, har jeg ikke modtaget en kvittering...endnu.

12. Juni 2023

Fremragende service💪🏼

Benyttede Bdr. Krogsbøll Flytteforretning for anden gang med stor succes. Kasper og Anders kom med god energi og var super serviceminded!
Jeg vil helt sikkert benytte Bdr. Krogsbøll som mit foretrukne flyttefirma 😎

3. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super effektive og dygtige flyttemænd

Super effektive og dygtige flyttemænd. Willy og Kasper fra Brdr Krogsbøll flyttefirma har hjulpet med at flytte min kæreste og jeg fra to lejligheder ind i en ny. Man er ikke i tvivl om, at de har styr på det hele. Det var en fed oplevelse at flytte med dem! Super hurtige, stærke og flinke.

24. Mai 2023

Muligvis verdens bedste flytteduo

Det må være verdens bedste flytteduo! Kasper og Willy fra Brdr. Krogsbøll kom til tiden, de var hamrende effektive, stærke og hurtige på samme tid. Og så havde de humor, hvilket altså er skønt i sådan en flytning. Stor highfive og anbefaling herfra ☺️

24. Mai 2023

Kæmpe ros til Mark og Ronni

Kæmpe ros til Mark og Ronni for nogle hyggelige timer (tænk, at det er hyggeligt at flytte 😅), men de leverede højt humør og god energi, de var mega effektive og behandlede tingene varsomt. Altid i alt en rigtig god oplevelse - vi giver Mark og Ronni de allerbedste anbefalinger ☺️🙏🏻.

13. Mai 2023

Anbefaling af Brdr Krogsbøll

Patrick og Simon fra Brdr Krogsbøll flyttede for mig på bare 2,5 time, og det var endda til en lejlighed på 4. sal. De var effektive og passede godt alle mine ting. Desuden er de meget behagelige mennesker. Kontakten med Brdr Krogsbøll har fungeret upåklageligt. 10/10.

10. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flyttefirma med højt humør og professionalisme.

Super effektiv og hurtig flytning af Kasper og Mikkel. To unge gutter med højt humør og gåpåmod. Havde forventet det ville tage længere tid, men med kløgt og styrke, fik de to gutter klaret opgaven til ug. Kan klart anbefales!

22. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Amatørfirma som vil være mere. Vælg dem og sats!

Kort: Hvis du vil have et firma som sikkert 60% af tiden gør et fint job uden komplikationer med rimelige priser, så vælg Krogsbøll og sats! Når det går galt skal jeg love dig for at der er kamp og grimme diskussioner i lange baner.

Det er op ad bakke at have med det her firma at gøre! De sender ingen faktura/dokumentation, alt er virkelig shady og kun kontant og de er virkelig frække at snakke med, når noget går galt.

Den fulde historie:
Jeg skulle have flyttet ting fra en 52 kvm. lejlighed inkl. et klaver og valgt Brdr. Krogsbøll pga min søster faktisk anbefalede dem. (Hun fik også flyttet sit klaver)

De sendte en mail med en prisestimat på 3.000-5.000 inkl. 2 flyttemænd, som jeg takkede ja til. Dagen før, ringer en sekretær og siger at måske kan de to de sender i morgen ikke tage klaveret, men så vil der blive sendt 2 andre og tage det senere på dagen, hvortil jeg sagde det var fint, så længe det blev flyttet samme dag, da lejligheden skal være tomt efter flyttedagen.

Det endte med de to de sendte ud ikke kunne flytte klaveret og lod det stå og sagde så at vi skulle betale med det samme og det skulle være kontanter: 5.000 kr + 600 i tungløft-gebyr + 175 kr. for benzin (?) i alt 5.775,- så vi måtte ud og hæve penge på flere hæveautomater. Jeg hævede 6.000 og gav det til dem og ventede på der skulle blive kontaktet vedr. klaverflytningen. Intet skete, så jeg ringede til dem og spurgte hvornår klaveret kunne blive flyttet, så fik jeg en "Danni" på røret som sagde at det ville koster 1.600 ekstra at få klaveret flyttet. Det blev jeg selvfølgelig utilfreds over fordi det var jo med i den første estimering. Det skal også lige nævnes at vi have 4 ekstra mand, som hjalp med flytningen, noget som ikke var i deres estimering. Efter en LANG kamp, fik jeg dem til at flytte klaveret flere dage efter flyttedagen mod at betale 1000 kr. ekstra.

Klaverflytning:
Fordi klaveret skulle stå der under udflytningssyn og rengørring, have jeg pakket det ind i plast, så der ikke kom støv i. Da de ankom, spurgte de om det var mig som havde pakket det ind. Jeg sagde ja, men jeg kan sagtens tage det af igen, skal jeg lige gøre det? Hvortil de svarede "nej, det er fint - vi skal bare pakke det ekstra ind med vores tæpper". De virkede slet ikke rutinerede og brugte mere kræfter end teknik. Havde slet ikke undersøgt modellen på instrumentet eller forberedt. Der var en som virkede til at have prøvet at flytte andre klaverer før og den anden var fuldstændig grøn. Efter vi havde taget det ned i vognen, kørte jeg hjem til den nye lejlighed i min bil og ventede på de ankom med klaveret. Da de stillede det, spurgte de efter betaling, denne gang kunne jeg mobeilPay direkte til et privat-nummer, som tilhørte den ene af flyttemændende.

Da jeg pakkede klaveret op, skar jeg mig og det begyndte at bløde og det viste sig at de havde flækket det ene ben så træet var gået op ca. 16 cm. åbning. Jeg ringede til Danni som åbenbart var deres direktør og forklarede situationen og sendte nogle billeder, hvorefter han sagde han ville sende en snedker ud for at fikse det. Efter snedkeren have været ude og gjort sit, var resultatet langt fra tilfredsstillende. Skaden var virkelig tydelig og på ingen måder kosmetisk pænt. Jeg skriver til Danni igen, hvor svaret var at han synes det så pæn ud og det næste han sagde var at jeg havde klaveret pakket ind i forvejen da de kom, så det vil de ikke gøre mere ved 😅.

Jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine over det her amatørfirma. Det er en familiefirma som er søde og flinke, når alt går som det skal. Vælge du dem, skal du virkelig være på vagt på det ene og det andet. Have alle mulige dokumentationer klar i tilfælde af noget går galt og dobbelttjekke ALT. De er virkelig vanskelige at snakke med og finde en tilfredsstillende løsning med i tilfælde af noget går galt. Som sagt, et amatørfirma, som gerne vil udgive sig for at være mere!

Jeg flyttede d. 1/4 og nu er det d. 28/4 - "afsluttet", efterladt med en virkelig dårlig smag i munden.

Ærgelig forretning!

28. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god flytteoplevelse!

En rigtig god flytteoplevelse med stærk hjælp fra Kasper, William og Mikkel! Super effektivt, med respekt for alle ejendele, og så en god portion humor oveni. Kan klart anbefales!

27. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ødelagte møbler, uærlighed og uordentlighed

Fik anbefalet flytning og opbevaring hos dette firma af gode venner, hvorfor vi også hyrede dem til udflytning, opbevaring af vores møbler, malerier m.m. i ca. et år på deres lager samt afsluttende indflytning.
Udflytning gik fint. Der var kun lavet skader indvendigt på en sofa, hvor vi fik tilbudt udbedring.
Ved indflytning i ny lejlighed var en læderstol og en sofa blevet ødelagt, lige som en svanestol havde fået trykmærke ifm. opbevaring. Flere af vores møbler manglede, lige som vi fik effekter, der ikke tilhørte os. Havde efterfølgende en laaang kommunikation med ejeren af firmaet, der var meget imod at melde skaderne til firmaets forsikringsselskab. Han oplyste bl.a., at vi ikke kunne få erstatning, hvis vi ikke havde nogen kvittering, hvilket jo ofte er tilfældet, med ting man flytter eller får opbevaret!! Efter vejledning fra en advokat kunne vi melde tilbage, at dette ikke var rigtigt. Et æv forløb, hvor man formentlig blot ville undgå at betale selvrisiko? Til sidst fik vi dog tilkendt erstatning.
To mdr. efter indflytning pakkede vi vores malerier ud. De stod samme sted, som de var efterladt af flyttemændene. Havde ingen synlige skader på indpakningen. Men et af de store malerier havde fået en trykskade, så der var kommet et hul i maleriet. Ingen tvivl om, at dette også var sket ifm. opbevaring eller flytning.
Fik igen fat i forsikringsselskabet og ejeren ad flere omgange. Sidstnævnte var flink og forstående, men efter første samtale var det meget svært at få kontakt igen. Ejeren oplyste endelig, at vi kunne blot køre videre på den gamle skadesanmeldelse, og jeg skulle blot indsende dokumentation direkte til forsikringsselskabet. Kort efter bliver jeg kontaktet af forsikringsselskabet, der oplyste, at selv samme ejer lige havde meddelt, at han ikke ville anmelde skaden, da flytningen var foregået 2 mdr. forinden. Han havde lige oplyst det modsatte til mig??
Flyttemændene var flinke, men derudover føler jeg ikke, at der er blevet passet på mine ting, eller at der har været styr på tingene. Jeg blev fortalt usandheder, forsøgt snydt og føler mig dårligt behandlet.
Nu står jeg med et beskadiget maleri til kr. 30.000,-, som firmaet ikke vil kendes ved.
Bedøm selv om du hellere skal vælge et andet flyttefirma?

27. Februar 2023
Brdr. Krogsbøll Flytteforretning-Logo

Antwort von Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse som jeg delvis er enig I. Trykmærker kan komme når ting står opbevaret over en længere periode. Jeg er glad for de mærker udbedrede sig selv på den svanestol.
Sofaen hvor stoffet havde givet sig i ryggen var så medtaget af mange (16) års brug at man kan se det sprækker næsten uden at røre ved det. Det ligner en hund har boet i den og derfor tænker jeg også det derfor du beder mig bortskaffe den. Og vi ikke skal tage os af den. Har den stadig på lager hvis du er i tvivl om hvordan din egen sofa ser ud. Lige indtil dette tidspunkt er vi uenige i værdien på en brun lænestol. Så skal alt tages op igen. Den brune lænestol har nogle mærker som om stolen har været smurt ind i læderfedt inden vi flytter den på lager og at det tæppe vi smider på så sætter spor i læderet. Dette blev dog fint udbedret af møbelsnedker efterfølgende. Vi er berettiget til at skaffe en tilsvarende i samme stand som inden den blev nusset og min møbelsnedker finder tilsvarende og at den kan erhverves for 500-1500 kr. desværre ikke 100 % magen til. Du kan desværre ikke skaffe noget form for købsbevis eller billeder som kan dokumentere alder eller en forhistorie om stolen. Andet en den er købt i en Butik som jeg ikke kan slå op nogle steder eller finder andre møbler som sku være fra det mærke. Jeg gir mig dog på vores betingelser alligevel da jeg også synes forsikringen har trukket unødigt langt. Og godt du fik erstattet den. Dog til en højere værdi end jeg føler for.

Hvad jeg mindre bryder mig om er at du truer med du er politimand. Dette er så irrelevant for sagsbehandlingen. Og det gør ingen forskel herfra om man er brandmand eller politimand. Alle blir behandlet ens. Vi har med advokat gennem årene udarbejdet betingelser for at opnå forsikring. HVIS uheldet er ude. Dette er bla. At vi skal bede om dokumentation for købspris og alder. Hvis en lænestol feks. er 16 år gammel har vi forståelse for det kan være svært at finde købsbevis. Eller bank konto udtog. Og forsikringen finder det rimeligt du skal ha 8500 i dækning. Det er jeg glad for på dine vegne. Også selvom jeg ikke er enig i beløbet.

Du fortæller mig vi har flyttet billede du selv har pakket ind - så vi har ikke haft muligheden for besigtige det for at kunne bekræfte dette ikke er beskadiget inden flytningen. Billedet blir dog flyttet opbevaret og tilbage leveret. (Stadig indpakket) Du gør straks indsigelse i de ovennævnte møbler men nævner først efter 2 måneder der er et mærke på et billede. Du har pakket ind for endnu længere siden. Jeg bliver at forsikringen opfordret til at afvise dit nye krav da det også står i vores betingelser at ikke synlige skader skal anmeldes senest 48 timer efter endt opgave. Så har man et par dage til at få set sine ting grundigt igennem. Men når vi heller ikke har kunne besigtige genstanden for tidligere skader så besværliggør det også en del. Og når der ikke er mærker på emballagen så det endnu sværere.

Det endte desværre ikke hvor jeg helst ville have det skulle ende. Men må sige det så usmageligt du begynder at true med dit erhverv som politimand.
Dette har dog ikke noget med udfaldet at gøre.

Venlig Hilsen Danni Krogsbøll

Fantastisk flytning

Fantastisk flytning af William, Mark og Mathias. Flyttede fra ca. 400 kvm. til 600 kvm. med mange store, tunge og uhåndterbare ting. Alt blev løst elegant og med godt humør. Suveræn service fra start til slut. Kan kun videregive vores varmeste anbefaling.

23. April 2023

Toppen af poppen

Simpelthen de flinkeste og arbejdsomme gutter, de flyttede alt med et smil på læben !
I min optik er 5 stjerner, en for lidt, med den gode service jeg fik 🤩

18. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr