KPN NetwerkNL Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afspraak om glasvezelverbinding in huis aan te leggen. De dag ervoor nog een SMS ter herinnering. Niemand komt opdagen zonder enig bericht daarover. Zelf naar deze mensen gebeld maar dan krijg je ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sinds mijn verhuizing in juni constant storing met mijn modem, internet, WiFi, netwerk, beveiliging camera's. Vandaag monteur laten komen als laatste redmiddel a 99,- voorrijkosten! 3 kwartier aan h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 19 juni j.l. een brief ontvangen van KPN met de mededeling dat, indien ik geen glasvezel zou aannemen, mijn abonnement internet/tv m.i.v. 2 januari a.s. opgezegd zou worden.Op 2 juli 2026 telefonis... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na aanleiding van hun brief online een afspraak gemaakt voor aanleg van glasvezelpunt in huis. Netjes een bevestigingsmail ontvangen met daarin het moment dat ze langs komen. Hele middag gewacht maar... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer slecht

Ik ben zeer ontevreden over KPN TV. Elke dag moet ik mijn tv wel 10 keer aan en uit zetten om überhaupt beeld te krijgen. Het geluid werkt wel, maar het scherm blijft gewoon zwart. Dit is echt niet acceptabel voor een dienst die je maandelijks betaalt. Je mag toch wel verwachten dat zoiets gewoon werkt bij een bedrijf als KPN? Het is frustrerend en tijdrovend, en ik vind het onbegrijpelijk dat dit probleem blijft bestaan. Dit moet echt beter, KPN!

5. Januar 2025

Wat een slechte klantenbinding

Ik ben benaderd door KPN om mijn contract te verlengen voor internet en tv voor thuis en dan zou ik kado bonnen krijgen, je raad het al contract is verlengd maar geen kado bonnen dus.
Dat noemt men klantenbinding, PFFF
Zeer slechte zaak voor z'n bedrijf.

12. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb sinds paar maanden glasvezel van…

Ik heb sinds paar maanden glasvezel van kpn toen de monteur kastje van de glasvezel kwam plaatsen heeft hij hem in de meterkast buitenshuis gemonteerd.

Ik heb gevraagd dat we het liever binnen hadden gehad,maar hij zei nee dit was makkelijkste manier.

En ja hoor gelijk de volgende dag amper bereik zowel in de huiskamer als boven in het huis.

Ik heb paar keer naar klantenservice gebeld constant de standaard dingen koppel dit reset dit meting dit dat ,totdat ik erop stond en monteur te willen.

De monteur kwam 30 november 2024 en hij deed weer de standaard dingen maar kwam al gauw achter dat die kastje nooit buiten geplaatst had moeten worden.

Hij zei ik heb 1 en ander gedaan maar als het niet helpt bel dan weer voor een afspraak met de monteur maar bel door de weeks ,want de kastje moet echt naar binnen verplaatst worden en het is niet jullie schuld de schuld ligt echter bij ons vertelde hij en zou aantekeningen maken voor de volgende monteur.

Dus na ongeveer 15 dagen heeft mijn vrouw weer gebeld omdat we 2 weken weg waren geweest ze legde het weer voor met dat het nog niet verholpen was dus geen goede verbinding de klantenservice medewerker zou overleggen vertelt hij doodleuk ja mevrouw u had binnen 14 dagen moeten bellen want de garantie is verlopen op de monteur werkzaamheden.

Toen ik dat hoorde belde ik direct terug en sprak weer een medewerker van de klantenservice die mijn verhaal aanhoorde en hij zou de verantwoordelijke van de technische dienst vragen om mij terug te bellen en een afspraak te maken.

En na 3 dagen werd mijn vrouw gebeld door iemand van de klantenservice dat was in de ochtend van 19 december 2024 ze zat in een meeting dus kon ze niet vrij uit spreken maar wat er gezegd is jullie kunnen een afspraak maken met een monteur maar vergeet niet dat het op jullie kosten gedaan word .

Het is de schuld van kpn dat wij geen verbinding hebben wij hebben denk ik wel meer dan 5 keer gebeld en geklaagd dat we vanaf we glasvezel hebben geen goed ontvangst maar we worden steeds van t kastje naar de muur gestuurd.

Als deze klacht niet gauw opgelost word ga ik mijn abonnement bij kpn opzeggen.

Deze klacht wil ik ook als review in de media plaatsen om mensen te waarschuwen voor hoe kpn met betalende klanten omgaat.

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende ervaring – KPN komt zijn beloften niet na!

Ik vertrouwde op de KPN-promotie voor het inruilen van mijn telefoon en het ontvangen van een bonus van 100 euro. Ik heb mijn gloednieuwe en onbeschadigde telefoon ingeleverd, maar de beloofde bonus heb ik niet ontvangen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar dat leverde niets op. Ik voel me misleid als klant. Dit was echt een teleurstellende ervaring en ik had verwacht dat KPN zich aan zijn promotionele beloftes zou houden.

17. November 2024

Afhandelen defecte glasvezel

Glasvezel van KPN is bij mij aangesloten door glaspoort/ BAM. Bij montage vertelde de monteur dat deze niet goed werkt en door een monteur de volgende dag gerepareerd zou worden. Niemand is langs geweest. 3x schade gemeld via kpn 2x gebeld. Alles met afspraak dat iemand met mij contact zou opnemen. En dan blijft het stil bij BAM en bij KPN.

18. Dezember 2024

24MB verbruikt voor €60.50

Ben vandaag aangekomen in Istanbul en moest op de luchthaven even data roaming aanzetten om geld over te boeken. Ik dacht zelf dat ik dan zo'n €6 tot €7 euro kwijt zou zijn, nee hoor KPN rekent €60.50 voor slechts 24 MB. Het is 2024 en niet 1996 dit is pure diefstal en oplichting. Schaam jullie diep KPN

17. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een provider zonder klantenservice e-mailadres? Hoe gekker kan het nog?

Sinds ik KPN heb, heb ik te maken met heel veel problemen met functioneren van een fatsoenlijke netwerkverbinding. Bij bellen ben ik 1 uur aan de lijn geweest waarvan 75% in de wacht. Er moest van alles uitgezocht en geïnformeerd worden bij collega's. Het probleem zat 'm in de netwerkverbinding met de wifi. Blijk ik ook een oude modem te hebben gekregen van 2016/2017. Jaren geleden had ik deze modem ook. Die was toen geupdate met nieuwe software met een ingebouwde mesh module waardoor je 2 wifi punten kunt plaatsen door het huis en daarmee je wifi verbinding beter functioneert. De modem die ik nu heb gehad, heeft deze update niet. Om je pijn te verzachten hebben ze nog een wifi punt, die je normaal moet huren, gestuurd en een compensatie van 10,- geboden. Dan moest ik maar wachten op een update waarvan niet bekend is wanneer deze zal worden uitgevoerd. Ik wil geen 10,- en ook geen extra wifi punt. Ik eis een modem die voldoende goed functioneert om mijn apparaten op het netwerk probleemloos te kunnen gebruiken. De belangrijkste is een NAS die steeds vastloopt en niet te gebruiken is. De NAS is niet met wifi verbonden maar met een RJ45 kabel rechtstreeks op de modem. Zelfs dan werkt het niet!!!
Nu zoek ik een fatsoenlijke email adres van de klantenservice om dit per email kenbaar te maken voor een laatste poging. Mocht deze poging weer niet geen oplossing bieden, dan stap ik over. Ik kan alleen nergens een e-mailadres vinden. Wel een telefoonnummer en een chat. Ze doen er alles aan om je abonnement aan te smeren die niet werkt, sturen daarbij de meest goedkoopste en oudste hardware toe en sluiten alle deuren om het probleem schriftelijk aan te kaarten. Dan heb je later ook niets op papier en zit je toch vast aan een contract van 2 jaar. ONGELOOFLIJK

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij mij werd glasvezel aangelegd waarbij verbaal geweld is toegepast

Bij mij werd glasvezel aangelegd waarbij de werkmensen verbaal geweld hebben gebruikt in mijn huis tegen mij. Ook hun werk was beschamend te noemen. Ik werd gebeld dat de monteurs kwamen maar die kwamen niet. Toen kwam een schade opnemer die mij verzekerde dat het die dag werd opgelost. Niet dus. Op het eind van de dag kwamen mensen aan de deur die kwamen voor een verzakking en deze bleken verder niets te weten. Toen ik naar de schade opnemer verwees vonden zij mij niet netjes en verdwenen weer in de nacht. Ik zit nu de hele middag thuis waarbij met schade niets is afgesproken of gedaan.
KPN heeft geen boodschap aan mensen.

11. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KPN is een waardeloos bedrijf

Monteurs komen bij mij langs om een aansluitpunt voor glasvezel aan te leggen.
Het gaat om een appartement op de zesde verdieping. Hij opent de meterkast, trekt een kabelgoot open, trekt daar de glasvezelkabel uit, hij zegt nog oh, hij zit er al wel. We komen later vandaag terug om het kastje aan de wand te schroeven.
We zijn nu maanden verder en heb ze nooit meer teruggezien.
Wat een verschrikkelijk bedrijf is KPN.

7. Dezember 2024

CHAOS BIJ KPN EN NIET NAKOMEN VAN AFSPRAKEN

Op 5 augustus 2024 meldden wij ons aan bij KPN. Op 5 augustus 's avonds herriepen/annuleerden wij de KPN bestelling en ontvingen de annuleringsbevestiging per email om 22,46 uur. We meldden ons opnieuw aan, maar nu via internetten nl. Op 13 augustus kregen wij de juiste bevestiging van KPN. Op 7 september ontvingen wij de eerste factuur, echter die was gebaseerd op de herroepen/geannuleerde aanmelding van 5 augustus. Op 10 september werd het bedrag van de eerste factuur € 83 geïncasseerd. Meteen reclameerden wij per telefoon bij KPN klantenservice. Medewerkster Florianne deelde ons mede dat abusievelijk de tweede aanmelding, dus de aanmelding via internetten nl was geroyeerd. Dat kon volgens haar niet meer gecorrigeerd worden. Om de fout goed te maken stelde zij voor dat wij het teveel betaalde en het te veel te betalen bedrag, € 203 (6x €27,50 plus 6x €3 plus 1x €20) zouden terugkrijgen van KPN. Op 9 oktober werd het bedrag van de tweede factuur, €58 door KPN geïncasseerd Op 25 oktober hadden wij het toegezegde bedrag van €203 nog niet ontvangen. Daarom telefoneerden wij opnieuw met KPN. KPN medewerkster Linette deelde mede dat de terugbetaling door de KPN afdeling Save was geweigerd, maar dat zij het alsnog in orde zou maken, door het bij Save voor te bereiden.. Op 28 oktober belde ik weer met Linette, die mij doorverbond met medewerker Valenc van KPN Save. Er was echter helemaal niets in orde gemaakt en Valenc weigerde ook maar enige toegemoetkoming of correctie. Op 28 oktober liet ik daarom de incasso van 9 oktober ongedaan maken omdat ik volgens het juiste contract de eerste maand € 27,50 plus € 25 = €52,50 verschuldigd was en over de tweede maand € 27,50, in totaal dus € 80, terwijl ik met de eerste incasso al € 83 betaald had. Op 31 oktober 07,17 ontvingen wij van Team KPN (Wilco Mol) een email ter herinnering aan een niet betaalde factuur. Daarom belden wij wederom met KPN om met Wilco Mol te spreken. Dat bleek onmogelijk. Wij spraken om 10,00 uur met medewerkster Nikita, die ons weer doorverbond met een Save medewerker. Deze was zelfs zo onbeschoft dat hij zijn naam niet wilde noemen, maar volhardde in het standpunt dat door Save medewerker Valenc was ingenomen. Daarom belden wij KPN weer en spraken met medewerker Michiel om 11.00 uur, die ons probeerde door te verbinden met de afdeling Facturatie. Om 11,03 uur kregen wij medewerkster Tirza aan de telefoon, die tot de conclusie kwam dat de afspraak die Florianne had gemaakt moest worden nagekomen en dat Florianne daar voor moet zorgen. Tirza stuurde daarover een email aan Florianne met de opdracht mij dezelfde dag terug te bellen. Bovendien zou Tirza mij zaterdag terugbellen om te controleren of Florianne inderdaad teruggebeld had en wat daar de uitkomst van was. Bij een negatieve uitkomst zou zij dan een KPN klachtenprocedure starten. Florianne en Tirza hebben niet gebeld, dus heb ik een klachten procedure gestart!
Zojuist, 26-11-2024, ben ik door KPN medewerkster Sjoukje gebeld. Uit dat gesprek is mij gebleken dat de organisatie en de administratie bij KPN totaal niet op orde is. In dat gesprek werd mij medegedeeld dat in de KPN dossiers de belangrijkste emails van KPN zelf, met name mijn opzegging c.q. herroeping van mijn abonnement niet terug te vinden zijn. Vervolgens probeerde Sjoukje afspraken te maken zonder bedragen te noemen maar alleen te spreken over kortingen en aanbiedingstarieven. Met de grootste moeite kreeg ik uiteindelijk te horen dat over alle drie nu verstreken maanden een korting van € 3 per maand zal worden gegeven en dat de eerstvolgende factuur een creditnota zal bevatten van 6 maandelijkse termijnen van € 7,50 wegens het aanbiedingsverschil van toen € 27,50 en nu € 35.
Ik heb tot nu toe alles betaald overeenkomstig mijn aanmelding via internetten nl, dus ben ik momenteel KPN niets verschuldigd. Volgende week ga ik de december factuur ontvangen. Dat moet dan een negatieve factuur zijn van € 19. Ik heb al 3x eerder met KPN een akkoord bereikt en alle drie keren is KPN dat akkoord niet nagekomen. Ik ben benieuwd of het deze keer wel wordt nagekomen anders gaat er volgende week een dagvaarding uit naar KPN om een uitspraak van de kantonrechter te krijgen. Laten we er maar het beste van hopen!
Vandaag 27 november 2024 totale gekte. KPN stuurt email: u wordt morgen afgesloten wegens € 91,50 betaalachterstand!
AFSPRAKEN EN BELOFTEN ZIJN KENNELIJK NIETS WAARD BIJ KPN!

26. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben echt als stront behandelt

Ik ben echt als stront behandelt. Ik ben al meer dan 10 jaar een trouwe klant van KPN. Ik heb mijn telefoonabonnement verlengd met een nieuw toestel. Helaas is het toestel vorige week verloren geraakt bij de post. Nu ben ik al meer dan een week ermee bezig om zelf duidelijkheid te krijgen wat de stand van zaken is rondom het onderzoek. Ik krijg geen e-mail of berichten, niks is duidelijk. Zojuist heb ik een medewerker gesproken die mij had doorverbonden met de technische dienst want zij moesten blijkbaar antwoord hebben. daar heb ik zo’n ontzettend boze vrouw aan de lijn gehad die mij eigenlijk zou moeten helpen maar die mij voor gek verklaarden dat een onderzoek niet 5 dagen duurt maar 2 maanden. Ze gaf op alles aan: “weet ik niet aan” en ging sarcastisch opmerkingen maken zoals “oh ik wist niet dat dit ook bij mijn werkzaamheden hoorde” of “Als u een ander verhaal wilt horen dan belt u toch weer gewoon met een van mijn collega’s?” Ik was bijna aan het huilen aan de telefoon hoe gemeen zei tegen mij deed.

Gelukkig sprak ik daarna weer iemand die ontzettend vriendelijk was en er alles aan deed om mij te kunnen helpen.

De klacht gaat over deze vrouw en Ik vind het jammer dat ik de naam van deze vrouw niet heb gehoord maar ik vind het niet normaal dat je zo met klanten omgaat terwijl je een telefoon van € 1700 bestelt.

Uiteraard na een gesprek van 40 minuten, nog steeds geen duidelijkheid over mijn bestelling..

22. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

10 keer afspraak gemaakt over glasvezel…

10 keer afspraak gemaakt over glasvezel kabel breuk onder de grond. De monteurs komen of niet opdagen of trekken ze de kabels en kastjes kapot. Als laatste was ik weer thuis zoals de afspraak en de monteurs zijn niet gekomen. Ik bellen en de aannemer van kpn netwerk gaf aan dat kpn netwerk mijn afspraak had geannuleerd zonder mij op de hoogte te houden!!! Ik bel kpn netwerk en ze laten je half uurtje aan de lijn wachten en hangen ze op! Hopeloos bedrijf! Sinds september ben ik ermee bezig!!

18. November 2024

@KPN

@KPN

Belachelijk, je wordt van kastje naar muur gestuurd.
14 november ligt mijn internet er plotseling uit. Ik heb een zaak vanuit huis lopen. Mijn vrouw en ik kunnen niet meer werken en het kost ons veel geld.
Per mail een bevestiging dat er 15 november tussen 8&12 uur een monteur langs gaat komen. Die is niet komen opdagen, de monteur is doodleuk uit de planning gehaald door KPN.
Nieuwe ronde&nieuwe kansen zou je denken, het wordt nu dus een dag later(16nov tussen 8&12) en hiervan krijg ik per mail geen bevestiging!!! Nou ik hou me hart vast, weer een halve vrij inplannen en hopen dat er wel iemand komt opdagen.
Gelukkig zit ik niet meer aan het abonnement vast en kan ik overstappen. Voor de service is die 1-ster rating zelfs aan de hoge kant.
PS, ik merk gewoon dat je thuis erg beperkt bent zonder internet en wat voor monopolie positie KPN heeft op de markt. Je kunt bijna nergens terecht met je klachten. Zoek maar op internet hoeveel mensen hiervan last hebben.

15. November 2024

Belachelijk

Belachelijk

Monteurs 3x langsgekomen voor glasvezelaansluiting totaal geen ervaring niet voldoende kabel 3x vrij moeten nemen om thuis aanwezig te kunnen zijn..
Uiteindelijk bij ziggo als klant.

15. November 2024

Overstapservice a me hoela

We krijgen een mooi aanbod van KPN om over te stappen! Nou daar gaan we, op voorhand al gewaarschuwd dat we binnen geen aansluiting hebben! Geen probleem meneer, dat lossen we wel op. De KPN monteur was op tijd op de afspraak maar gaf al snel aan dat hij het niet kon aansluiten, had ik al gezegd toch? Dit moet een andere afdeling fixen waar dan een opdracht voor wordt gemaakt. Kom ik dan niet zonder signaal van Odido te zitten vroeg ik nog? Nee hoor meneer, zo lang het niet is aangesloten houdt u gewoon signaal.
Afijn, om 12 uur geen signaal meer. En dan gaat het echt beginnen met de helpdeskmedewerkers. De een weet nog minder dan de ander en van afdeling naar afdeling wandel je door de telefoongesprekken heen en er wordt niks opgelost. Weet u wat, annuleer die hele overstap maar en de mooie aanbieding!

29. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 26 september een akkoord gegeven…

Op 26 september een akkoord gegeven voor werkzaamheden van het verplaatsen van de glasvezel aansluiting.
Op 4 november hier nog niets van gehoord.
Bij bellen kan telkens alleen maar een herinneringsmail naar de aannemer worden verstuurd. Verder wordt je niet geholpen. Erg jammer dat de aanvraag via mijnaansluiting via dit bedrijf moet. De score was al niet al te best, voor mij ook 1 ster

4. November 2024

Klacht

Had een klacht over een steen die zij scheef hadden gelegd, uiteindelijk na zeer veel mailtjes, na vele keren bellen na 1 1/2 jaar stond er iemand op de stoep.
Wat een VERSCHRIKKELIJK bedrijf.
KPN netwerk, niet mee in zee gaan.

11. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr