Korekort Kompagniet Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling til Kørekort Kompagniet! 🚗🔥 Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Især Rajan fortjener kæmpe ros — han er utrolig tålmodig, professionel og god til at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har været at tage kørekort hos kørekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, både ift teori, men ogs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kørekort Kompagniet! 🚗💨 Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Kørelærerne har været super dygtige, tålmodige og gode til at f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom først dag blev jeg mødt med en super intro ang priser og tider .Mødte 2 kører lærer der går op i din rejse gennem hele dit forløb .

Unternehmensdetails

98 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Den bedste køreskole!♥️

Den bedste køreskole!
Jeg havde et virkelig godt forløb, med god teori og kørsel. Jeg havde kørelærer Raji, som fulgte med hele vejen igennem, med en masse støtte. Hun var tålmodig, god til at forklare og lære, så man forstod tingene- uden at føle sig usikker. Er mega glad for, at jeg valgte kørekort kompagniet, da jeg er tryg ved at køre i bil, og har haft gode oplevelser hele forløbet igennem!
Kæmpe varm anbefaling♥️

25. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt klart anbefale kørekort…

Jeg vil helt klart anbefale kørekort kompagniet. Jeg havde Raji som kørelærer, og hun er virkelig sød og en dygtig kørelærer. Hun laver nogle sikre rammer, hvor man får en god oplevelse og plads til at lave fejl. Kæmpe anbefaling!

25. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med at tage…

Rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos køre kompagniet med raji! Det er plads til fejl uden en ubehalig tone og raji er rigtig god til lære fra sig på en meget rar og tryk måde. Derudover er kørelærerne lette at komme i kontakt med, hvilket er meget dejligt i forhold til køretimer og prøver

24. März 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Den mest vidunderlig kørelærer man kunne tænke sig til. Virkelig dygtig til at forklare og hjælpe hvis der noget man ikke forstår, og taler i den bedste tone. Hvis jeg skulle tage mit kørekort om vil jeg gøre det her hver gang!

12. März 2025

Amazing experience with Kørekort Kompagniet

I have been taking classes in English with Rani, and have just passed my practical test as a result of it 😄 Very satisfied with the amount of material provided throughout the course (physical classes, online videos, theoretical tests, video materials for the testing routes, etc.) and the way Rani has been teaching in both theoretical and practical aspects. Brilliant school with an amazing teacher! 🏎️

5. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Kørekort Kompagniet.

Tusind tak til Kørekort Kompagniet.
Jeg kan varmt anbefale Kørekort Kompagniet. Jeg kom fra en anden køreskole, hvor jeg følte mig dårligt behandlet.
Mit skifte til Kørekort Kompagniet var den bedste beslutning til dato. Jeg blev taget godt imod af Rajan og Rani, som på blot fem dage gjorde mig klar til en køreprøve.
I løbet af den korte tid, gik jeg fra at være usikker og nervøs i trafikken, til at føle mig velforberedt
og selvsikker. – og jeg bestod min køreprøve i første forsøg.
De er topprofessionelle og utroligt søde. De styrker din selvtillid og dine køreevner i stedet for at gøre dig mere nervøs, end du allerede er.

27. Februar 2025

Excellent Driving Instructor Who Prepares You Thoroughly

I had a great experience learning to drive with Rani. She is extremely detail-oriented and serious about teaching every aspect of driving, which really prepared me well for the exam. Rani made sure I was comfortable driving in different places and situations, building my confidence and skills. Her approach is thorough and professional, and she knows how to make each lesson effective. I highly recommend her to anyone looking to learn how to drive correctly and confidently!

26. Februar 2025

Super god køreskole!!!

Super god køreskole!!!

Kan klart anbefales, da de tager godt hånd om din vej mod kørekortet. Jeg kørte med Rani, og hun var god og disciplineret til at lede mig på rette vej, så jeg kunne bestå, både teori- og køreprøve, i første hug.

20. Februar 2025

Danmarks bedste køreskole!

Danmarks bedste køreskole!! Fra det øjeblik jeg tilmeldte mig, følte jeg mig velkommen og godt taget hånd om. Mine køretimer var både informative og sjove, og min kørelære Raji, var utrolig tålmodig og dygtig. Hun gjorde det muligt for mig at føle mig tryg bag rattet og gav mig den bedste hjælp til at bestå min køreprøve.

Bestod både min teori og køreprøve med 1 forsøg. Det samme gjorde min mor som skiftet til kørekort kompagniet efter flere dumpet køreprøver, hvor hun så endte med at bestå første gang hos kørekort kompaignet.
Jeg kan varmt anbefale kørekort kompaignet til alle, der ønsker at tage deres kørekort!!

Mega godt forløb

Mega godt forløb, og kørelærer. Jeg havde Asef, som kørelærer. Han var professionel og tålmodig. Kan varmt anbefale Kørekort-Kopagniet herfra🙌🏽🚘❤️

FANTASTISK KØRESKOLE

FANTASTISK KØRESKOLE! Start her kun, hvis du vil bestå. Jeg startede i slutningen af november og bestod min køreprøve den 18. februar på min fødselsdag. Jeg havde Rajan som kørelærer, og der var mange sjove køretimer. Både Rajan og Raji var mine teorilærere, og de var også meget hyggelige. Jeg er så glad for at have valgt Kørekort Kompagniet, og jeg vil 110 % anbefale dem til enhver, der overvejer at tage kørekort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i gang med at tage…

Jeg har været i gang med at tage kørekort i to år og har haft svært ved at køre på Amager. Derfor valgte jeg at skifte køreskole, og det var den bedste beslutning, jeg tog.

På min nye køreskole i Søborg mødte jeg en super sød og utrolig dygtig kørelærer, som virkelig gjorde en forskel. Rani tog sig tid til at køre mig rundt til forskellige steder og forklarede præcist, hvad jeg skulle gøre i hver situation. Det gjorde det hele meget nemmere og gav mig den tryghed, jeg havde brug for.

Efter skiftet tog det mig kun omkring to måneder at blive klar, og jeg bestod min køreprøve i første forsøg. Jeg kan anbefale denne køreskole til alle, der ønsker en kompetent og støttende undervisning!

17. Februar 2025

Verdens bedste køreskole!

Verdens bedste køreskole!! De er alle super søde. Jeg havde Rani som kørelærer, og hun er virkelig god og giver mange gode råd, når man kører med hende. Teoritimerne var også virkelig gode. De føltes slet ikke kedelige eller som om det tog 100 år. Jeg kan 100% anbefale kørekort kompagniet!!

14. Februar 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr