Kokkeriet Bewertungen 615

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde misforstået afhentning. En enormt god service gør at de leverer til os (på trods af ikke at have levering denne dag) Maden var god. Overskuelig. "Opskrifterne" nemme at følge. Der var kræs... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var igen på besøg. Meget bedre oplevelse end sidst, december 2021. Menuerne var færre men “større” , dejlig vin menu. Personalet bød velkommen og var alle søde, venlige og præsenterede menue... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Första besöket på Kokkeriet var för 6 år sedan och jag var helt överväldigad av mat, service och ljuddämpad miljö. Denna gången hade jag höga förväntningar och alla infriades! Glutenfritt lika omsorgs... Mehr ansehen

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tak for mad!

Super god mad og excellent betjening!
En rigtig god oplevelse.

26. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Tusind tak Lars og vi gør det med glæde igen snarest :):)

Super god oplevelse på Kokkeriet

Indløste i går vores gave lydende på stor menu samt vinmenu på Kokkeriet. Vi blev budt velkommen i døren af smilende personale. Selve maden var en fantastisk smagsoplevelse af lækker og usædvanlig sammensætning af uventede smage. Vinene udsøgte. Alt sammen serveret af den dygtige, søde og behagelige tjener, som servicerede id aftenen igennem.Glæder os til et genbesøg

25. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Tove, tusind tak for indløsningen & ikke mindste denne fremragende anmeldelse & glæder os sådan til at se jer igen snarest :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn mad og utrolig god betjening

Vi havde en fantastisk aften på Kokkeriet! Maden var utrolig lækker, og de ansatte sørgede for at vi følte os forkælede og informerede om retter og drikkevarer; de brænder tydeligvis for deres job. Vi glæder os til næste gang vi skal derind :) Kan bestemt anbefales. Vi havde to gæster med, og tempoet af serveringer var perfekt til at vi kunne nå at tale sammen også. Dejlig aften.

24. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Liv, ih hvor skønt, tusind tak og vi er klar til at byde jer velkomne igen når I lyster, men gerne snarest :) :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kokkeriet levererede en virkelig dejlig…

Kokkeriet levererede en virkelig dejlig middag og oplevelse , da jeg hjemme afholdt selskab. 2 kokke kredsede om os, og var med til at skabe en hyggelig og uformel stemning til de mange små lækre retter med tilhørende vine og saft menu. Stor succes.

23. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Mette, tusind tak for denne dejlige anmeldelse af vores private dining i hjemmet og håber at vi kan få lov til at kokkerere hjemme hos dig igen snarest eller ses her i restauranten når du lyster :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kokkeriet er en gourmet restaurant hvor…

kokkeriet er en gourmet restaurant hvor de forkæler dine smagsløg med den mest komplicerede gastronomi,
Vi fik en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. 🤗

Derfor får de 5 stjerner

Tommy

20. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Tommy, tusind tak for jeres skønne besøg hos os og denne dejlige anmeldelse & håber at vil ses igen snarest <3

Som små bidder af himlen

Som små bidder af himlen
Vi havde en helt igennem fantastisk aften på Kokkeriet.
Hver bid smagte himmelsk og var velafbalanceret og innovativt. En sand fornøjelse.
Staben er vidende, opmærksomme og alle meget meget søde og veloplagte. Vi blev båret på hænder gennem hele aftenen med et nærvær som gjorde aftenen helt speciel.
1000 tak for en fantastisk aften.

20. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Berit, uh små bider af himlen kan vi rigtig godt lide :) og håber sådan at vi kan imponere ligeså højt ved næste besøg <3 Tusind tak :)

En fremragende spise-oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse på Kokkeriet med lige dele fremragende mad og fremragende (samt nærværende) betjening. De 18 retter var perfekt afbalanceret og vi var heldige at få lov til at teste 4 nye retter.....4 retter, som alle lå helt i toppen af et stærkt felt.
Lutter anbefalinger herfra og på gensyn :)
Jesper og Katrine

19. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Jesper, tusind tak for jeres dejlige besøg hos os og hvor er vi glade for at I kunne lide samtlige 18 retter og ikke mindste vores testretter & håber sådan at vi ses snart igen :)

Dejlig oplevelse

Vi besøgte restauranten for første gang og fik en dejlig aften med 14 retters servering og lille vinmenu.
Serveringerne var spændende, veltillavet og smagfulde og dertil gode og varierede vine. Der var på en mandag aften overraskende næsten fuldt besat, så der var god stemning, og servicen var også fin. Vi kommer gerne igen

18. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Anne, tusind tak for jeres skønne besøg hos os og denne fremragende feedback & håber sådan at se jer igen snarest <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som sædvanligt er det en fantastisk…

Som sædvanligt er det en fantastisk oplevelse at opleve Kokkkeriet i fuld flor. Mad for alle sanser, det er altid en nydelse, at gå på Kokkeriet alt spiller sammen som en dejlig symfoni, det er også rart at opleve nogle unge i staben afprøve deres fantastiske færdigheder. Som altid er alt i top fra den øjeblik, du går ind ad døren, betjeningen etc. er altid helt perfekt, maden det samme, så en MEGET STOR TAK til hele staben, der får alle hjulene til at snurre rundt hos Kokkeriet. Der er en grund til at vi kommer igen og igen, kvalitet, service og et fantastisk samspil mellem staben og kunden, man føler altid man er noget helt specielt i deres fantastiske atmosfære. Igen tusind tak for en helt fantastisk aften IGEN.

13. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Dorrit, tusind tak for dit skønne klap på skuldreren og staben er mere end vild med anmeldelsen og håber at vi kan få lov til at servicere jer igen snarest ved forhåbentlig endnu en stor aften <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi synes det var en fantastisk…

Vi synes det var en fantastisk madoplevelse på Kokkeriet. Det er helt sikkert, at vi kommer igen.

12. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Henrik, Tusind tak for jeres dejlige besøg og dine flotte ord <3 Håber at ses snart igen :)

En rigtig god oplevelse

Vores lille madklub havde en rigtig dejlig oplevelse fra start til slut: venlig og meget fleksibel hjælp omkring bookning, delikate og velsmagende serveringer, skønne vine, kompetente og veloplagte tjenere - helt klart en stor anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

10. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Ulla, hvor er det dejligt & positivt skrevet, tusind tak og håber at vi ses snart igen og vi vil da gøre al vi kan for at overgå jeres sidste besøg <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk start på København-helgen vår!

Mine 2 venninner og jeg fra Norge hadde en fantastisk kveld på Kokkeriet på fredag! Maten var fantastisk- vinene utsøkte og kelnerne var både kunnskapsrike og sjarmerende. Det gav en deilig kveld med uformell stil i hyggelige omgivelser. Takker kokker og sommelierer for utsøkt kvalitet 😊

10. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Christine, tusind tak for din skønne anmeldelse og hils dem endelig fra os rigtig mange gange og håber at jer alle her igen snarest :):)

Fantastik mad

Fantastik mad, vin og betjening. Uformel stemning, hvor man føler sig velkommen og godt tilpas. Der bliver Virkelig kræset for én… Har du endnu ikke besøgt stedet, så skulle du se at få det gjort.

6. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Tusind tak for anbefalingen Lene og håber at mange flere gør og ikke mindst at vi får lov til at se dig her igen snarest :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min veninde og jeg havde en helt…

Min veninde og jeg havde en helt fantastisk oplevelse på Kokkeriet i går aftes. Både maden og vinene var suveræne. Vi fik serveret den ene delikate ret efter den anden, i alt 18 retter - og personalet var så charmerende og professionelle.
Jeg kan varmt anbefale Kokkeriet!

4. Mai 2022

Antwort von Kokkeriet

Hej Helle, tusind tak for dit dejlige besøg hos os og denne varme anbefaling & glæder os sådan til at se jer igen snarest <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En deilig, deilig kveld på Kokkeriet!

Min kone og jeg hadde 3 kvelder i København, og den siste kvelden besøkte vi Kokkeriet (vårt første besøk her). En virkelig flott opplevelse! Rolig og elegant, uten å være snobbete. Dyktige servitører og spennende og svært gode retter, med nydelig vinpakke. Vi kommer tilbake!

2. Mai 2022

Fantastisk aften

Fantastisk aften. Mad, juice og betjeningen var helt i top, intet at sætte en finger på. Helt sikkert en oplevelse værd!

25. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad, skønne vine og super service.

Vi nød en “10-serveringers mandags deal”, som bl.a. bestod af spændende og delikate snacks, kammusling, jomfruhummer, kød, dejlig dessert og tilhørende vine. Alt var virkelig lækkert. Betjeningen var meget venlig og yderst kompetent. Vi satte desuden meget pris på, at vi kunne have bordet hele aftenen, hvilket også gjorde at tjenerne kunne lægge en mindre pause ind mellem retterne, så vi kunne nå at nyde vinen. Vi vil helt sikkert komme igen.

25. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr