Jeg havde misforstået afhentning. En enormt god service gør at de leverer til os (på trods af ikke at have levering denne dag) Maden var god. Overskuelig. "Opskrifterne" nemme at følge. Der var kræs... Mehr ansehen
Vi nød en “10-serveringers mandags deal”, som bl.a. bestod af spændende og delikate snacks, kammusling, jomfruhummer, kød, dejlig dessert og tilhørende vine. Alt var virkelig lækkert. Betjeningen var... Mehr ansehen
Vi var igen på besøg. Meget bedre oplevelse end sidst, december 2021. Menuerne var færre men “større” , dejlig vin menu. Personalet bød velkommen og var alle søde, venlige og præsenterede menue... Mehr ansehen
Första besöket på Kokkeriet var för 6 år sedan och jag var helt överväldigad av mat, service och ljuddämpad miljö. Denna gången hade jag höga förväntningar och alla infriades! Glutenfritt lika omsorgs... Mehr ansehen
Kronprinsessegade 64, 1306, KBH K, Dänemark
- info@kokkeriet.dk
- kokkeriet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Tusind tusind tak fordi du fandt et…
Tusind tusind tak fordi du fandt et hyggeligt bord i går med så kort varsel 🙏🏻☺️ Vi havde en virkelig skøn aften på restauranten - menu’en var fantastisk, udsøgt, over forventning og vinen dertil for ikke at glemme 🤩😀 De ansatte skal også lige have stor ros med på vejen 🤗
Super kokkeskole og lækker mad
Jeg deltog på Kokkeriets kokkeskole med efterfølgende spisning af maden vi var med til at lave. Det var en rigtig god oplevelse og utroligt spændende at være med i køkkenet på så fin en restaurant og få lov at være med til at lave maden. Det er en virkelig lækker menu og jeg havde en meget hyggelig aften sammen med de andre kursister.
En super oplevelse i private dining rum…
En super oplevelse i private dining rum med spændende og innovative retter samt en dertil tilhørende vinmenu som var godt afpasset til menuen. Det kan klart anbefales.
Eminent aften
Vi var 7 personer afsted på loge arrangement hele weekenden og sluttede lørdag aften på Kokkeriet.
Det var en fantastisk aften med lækkert mad og gode vine.
Det hele var virkelig godt balanceret, flowet gik godt hele aftenen, lige fra vi ankom til vi tog afsted igen 5 1/2 time senere og tjenerne var meget empatiske, lyttende og virkelig gode til at læse os, specielt Codrin.
Det var en helt igennem eminent oplevelse, og vi kommer meget gerne på Kokkeriet igen.
Fantastisk personale.
Fantastisk personale, de bære virkelig præg af dygtig ledelse. Maden har 100% fortjent at have Michelin stjerne. De ansattes personlighed var også enestående. Tak for en herlig oplevelse.
vidunderlig mad og rigtig god…
vidunderlig mad og rigtig god betjening.
Vi kommer snart igen
En minnesvärd 50års dag…
Min fru och jag firade min 50års dag här och det blev väldigt lyckat.
Vi valde den stora danska menyn med tillhörande vinpaket, vilket var en mäktig smakupplevelse. Utöver fantastisk mat och dryck samt en hög mysfaktor i restaurangen, så blev vi mycket väl omhändertagna av en proffsig personal, med stor kunskap om både mat och vin, deras engagemang gjorde vårt besök på Kokkeriet till en minnesvärd kväll.
Supergod oplevelse
Fra vi kom til vi gik: Venligt og engageret personale, fantastiske serveringer samt meget fine og velafstemte vine. Kokkerier er absolut værd at besøge
Kan varmt anbefales!
Spændende menu til rimelig pris med serviceminded personale. Kan varmt anbefales!

Super gastronomisk oplevelse.
Super gastronomisk oplevelse....ikke mindst vinkort havde meget lækkert at byde på.....alle pengene værd.
Kan varmt anbefale

Antwort von Kokkeriet
Exceptional experience of food and…
Exceptional experience of food and parried wines. We enjoyed every minute of the 4 1/2 hours visit. Not at least because of a very professional, most knowledgeable and extremely servant staffs. Highly recommend this restaurant.

Diner for 2.
Helt fantastisk sted, man følte sig velkommen fra det øjeblik vi ankom til vi gik 5 timer senere. Rigtig lækker 18 retters menu med gode vine til. Meget venlige og kompetente tjenere. Vi kommer igen.

Tak for en god aften
Vi havde en dejlig aften med skøn og spændende mad. Vi følte os meget velkomne og fik en rigtig god behandling. Dejligt at der var masser af tid til at nyde sin mad. Vi havde en dejlig aften med skøn og spændende mad. Vi følte os meget velkomne og fik en rigtig god behandling af dig og dit personale Et besøg på kokkeriet kan absolut anbefales.

En skøn aften på Kokkeriet
Vi havde en skøn aften på Kokkeriet i går - 14 retters menu og dertil 4 testretter som faktisk hver især toppede oplevelsen - især duebrystet og tataren var helt sublime. Betjeningen var meget fin - vores tjener var utrolig sympatisk og meget vidende. Han fortalte om mad og vine på en fin måde - med passende mængde af detaljer. Vi var meget mætte og tilfredse da vi gik hjem efter 4 1/2 times oplevelser.

Antwort von Kokkeriet
Vi blev lokket af et tilbud.
Vi blev lokket af et tilbud.
Efter en meget varm velkomst fik vi i et dejligt afslappet tempo serveret 10 mindre anretninger samlet i relaterede grupperinger. Alle smagfulde, exklusive og æstetisk anrettede. Vinen var et kapitel for sig. For undertegnede usædvanlige domæner, og 2 meget specielle smagsoplevelser. Alle passende til retterne. Rigeligt værd et gensyn/ gensmag.

Dejlig madoplevelse
Endnu en gang en fantastisk madoplevelse fra kokkeriet. Det var hyggeligt at forberede de forskellige delikatesser, gæster nød og lage slet ikke mærke til at jeg brugte 5 min på at færdiggøre de forskellige delikatesser. Vi blev enig om at vi snart kommer igen i hos take away kokkeriet

Kanontrevlig service
Kanontrevlig service, bra mat, god dryck, och varmt omhändertagande! Vi besökte denna stjänrestaurang med våra två barn, 7 och 10 år gamla och de har fått en kanonfin upplevelse! Rekommenderas starkt.

Antwort von Kokkeriet
Bedste take away oplevelse nogen sinde
Tusind TAK til Kokkeriet for at skabe den dejligste aften i vores eget hjem med det mest fantastiske "take away" måltid, vi nogen sinde har fået endda til en helt fantastisk pris. Alt spillede! Desuden super fin service fra start til slut. Vi er meget glade og imponerede over at have fået en helt ny total oplevelse på madfronten. Det kommer vi helt sikkert til at gøre igen! Den største anbefaling herfra.

Fantastisk aften
Fantastisk aften på kokkeriet kanon mad og Vino, både præsentation, fortællinger, sammenspil med vinene og ikke mindst vores fantastisk tjener fra romanien ( god fortæller)
Dejlig aften.

Antwort von Kokkeriet
Vi havde en fantastisk oplevelse på…
Vi havde en fantastisk oplevelse på Kokkeriet. Mad og vin perfekt sammensat og vidende og venlige tjenere der kunne deres kram. Vi kan varmt anbefale Kokkeriet.

Antwort von Kokkeriet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.