1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met 15 jaar ervaring is Koffiewarenhuis.nl de specialist in espressomachines, bonenmalers en accessoires. Alles direct uit voorraad leverbaar.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een meer dan fantastische ervaring

Na 17 jaar perfecte productie gaf onze Isomac Tea de geest. Rondsurfen op het internet bracht ons tot een keuze van drie verschillende machines op de site van Koffiewarenhuis. De ontvangst door Bauke bij binnenkomst in de showroom zorgde direct voor een klik. Onder het genot van een perfecte espresso informeerde Bauke naar ons machinegebruik en overlaadde ons enthousiast met interessante koffieverhalen. Toen wij onze keuze uit de drie machines kenbaar maakten bleek deze vrijwel overeen te komen met het aanschafadvies van Bauke. Uiteindelijk werd het de Profitec Pro 400, die direct uit voorraad werd geleverd. Volledig tevreden over zowel de klantbenadering als de inhoudelijke informatie trokken we de uiteindelijke conclusie:

Voorkom ellendige koffierampen
Contacteer Bauke uit Kampen!

14. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en ultra snelle verzending

Prima service: er was een "overstromings"-probleem bij onze trouwe Lelit pl042em. Na een telefoontje met Bouke bleek snel, dat het euvel gewoon thuis te verhelpen was met een nieuwe "groepring" Met de meer dan heldere uitleg van Bouke was de reparatie een fluitje van een cent. Maw Koffiewarenhuis verkoopt niet alleen geweldige producten, maar verdient een 10 voor de service! (Oh de groepring was na 1 dag bij ons thuis!!!)

6. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundigheid en Top service!

In juni 2022 had ik een Bezzerra Mitica top PID gekocht na overleg met Bauke (sales manager) via de e-mail. Hij kwam zeer kundig over. Ik ontving de espressomachine extreem goed verpakt. Na anderhalf jaar kreeg ik wat vaker storingen aan mijn machine wat in juni 2024 echt de spuigaten uitliep met dagelijks kortsluiting tijdens het opwarmen. Ondanks dat mn Mitica een paar dagen over zn 2-jaar fabrieksgarantie zat, zou Bauke ervoor zorgen dat er naar gekeken zou worden. Aangezien ik de originele doos niet meer had, koos ik er voor om af te reizen naar Kampen vanuit het zuiden van het land (Helmond). Eenmaal aangekomen, werd ik vriendelijk onthaald en werd me duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten.

Na slechts 3 weken wachttijd, het was toen veel drukker en de verwachtte wachttijd was toen 6 weken, was de Bezerra kosteloos gerepareerd. De drukmeter en PID bleken niet goed te werken. Nu, na ruim een half jaar na de reparatie, werkt mn Bezerra nog steeds als een zonnetje en heeft ie niet 1x kortsluiting gemaakt.

Bauke, ondanks dat het een zeer verlate beoordeling is, je hebt top-service gegeven en als ik overweeg een andere machine te kopen dan kom ik zeker terug! 100 punten! 😃👌🏻

10. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijk en professionele service!

Ik had een tijd geleden een koffiemaler gekocht online bij Koffiewarenhuis.nl - helemaal tevreden met de prijs en het product. Bij een vraag over een maalschijf (ik vermoede dat ik nog minder goede maalschijven in mijn maler had) kreeg ik kosteloos nieuwe "snelle" maalschijven toegestuurd. Nu kan mijn bogenmaler onder de 10 seconden 17-18gram koffie malen ipv voorheen bijna 26 seconden. Ik ben enorm blij met de service en klantvriendelijkheid van deze partij. Ik kan ze dan ook zeker aanraden voor mensen die nog aan het twijfelen zouden zijn.

24. November 2023

Telefonisch besteld bij Bouke

Telefonisch besteld bij Bouke, nette prijs gekregen voor mijn Quickmill machine incl. accessoires. De volgende ochtend het pakket ontvangen. Keurig ingepakt. Erg blij met mijn keuze. Dit bedrijf is een aanrader voor iedere serieuze koffie liefhebber.

18. Juni 2023

De Longi vervangen voor de NIVONA 660

bij de keuze die ik had gemaakt, had ik nog wat vragen. Deze werden keurig beantwoord door Bouke. Deze vertelde mij dat als ik voor 14.00 uur bestelde deze de zelfde dag nog verstuurd zou worden. Dus de volgende dag lekkere verse koffie. TOP!!
De Nivona 660 is fantastisch en maakt zeer lekkere koffie, en mooi cappuccino.

6. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en heel goede service!

Snelle levering en heel goede service!
Bij mijn espressomachine waren twee knoppen verwisseld (bedrading) bij de productie in de fabriek. Snelle reactie op mijn mails, opgehaald en binnen een week (met een feestdag ertussen) had ik mijn machine weer gerepareerd thuis.

1. Mai 2021

Uitstekende service, scherpe prijzen

Scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Ik had een kapotte accessoire en ontving binnen een dag een nieuw exemplaar. Een paar maanden later had ik een probleem met de espressomachine (filterbakje bleef steeds hangen in de zetgroep). Eerst wat adviezen gekregen per mail en toen dat niet hielp werd de machine kosteloos en snel opnieuw afgesteld.

9. Dezember 2020

Goede ervaring

Goede ervaring. Espressomachine + maler + accessoires besteld. Snelle levering, zeer goed verpakt.
En ook snelle communicatie per email met veel uitleg. Bedankt.

6. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden met de service van…

Erg tevreden met de service van Koffiewarenhuis. Bauke van de afdeling Verkoop was erg netjes en snel in de communicatie, en het espressoapparaat was echt top verpakt. Een doos in een veel grotere doos met zacht vulsel er omheen, ik had het zelf niet beter kunnen doen(!). Verzending via UPS verliep ook professioneel en kon afgestemd worden op een dag dat ik thuis was. Ik kan iedereen Koffiewarenhuis aanraden voor een scherpe prijs en goede service.

11. Juni 2020

Top service

Top service! Goed en eerlijk advies, snelle communicatie en nette after service. Er ontbrak één product en deze werd direct opgestuurd en was de volgende dat in huis. Je kan ze ook bellen om advies te vragen over het gebruik en onderhoud van de producten als je ze in huis hebt. Hier nemen ze netjes de tijd voor.

Ik raad het Koffiewarenhuis ook bij vrienden en familie aan.

8. März 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr