Klcoaching Bewertungen 52

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg erkendte, at min overvægt havde taget overhånd, stod det klart, at jeg havde brug for kvalificeret sparring. Valget faldt på Kenneth, fordi han forener solid faglighed med livserfaring o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været på 12 ugers online vægttabsforløb hos KLcoaching og Kenneth, og jeg er yderst tilfreds. Kenneth giver indblik i mange gode værktøjer, træninger og måltider, og selvom forløbet ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super motiverende forløb på online bootcamp, med fokus på kost og træning - hvor man følges tæt og bliver holdt til ilden. Der er rigtig god sparring samt opbakning i gruppen. Coach giver feedback... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter 45 uger på barselsbootcamp er det nu tid til at vende tilbage til mit “ægte” arbejde - nu 11 kg lettere, lavere fedtprocent, højere muskelmasse og endnu sundere end før👏🏼 Takket være t... Mehr ansehen

1. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyder bla. Personlig Træning, Bootcamps, Online Forløb, Kostvejledning, vanecoaching samt virksomhedsforløb.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KL coaching har været min faste…

KL coaching har været min faste træningsmakker i begge mine barsler på barselsbootcamp. Klart noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Kæmpe anbefaling herfra til alle barslende mødre som vil have styrket kroppen og samtidig have det hyggeligt med andre mødre, babyer og dygtige kompetente trænere !

21. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KL Coaching møder dig der hvor du er og skaber vedholdende realistiske resultater sammen med dig :)

Jeg har gået af flere omgange hos KL coaching i forskellige forløb afhængigt af mine behov og hvor jeg har været i livet, om det var opstart af træning ifm. længere pause, træning i forbindelse med stress eller graviditet. Kenneth og hans hold af super dygtige trænere har altid kunne understøtte mine behov og give realistiske resultater og et kærligt skub bagi, når nødvendigt. Derudover er der et fantastisk og nærværende fællesskab på hold og med trænere, som gør, at man har lyst til at tage til træning igen, selv på de sure dage :)
Jeg kan varmt anbefale forløb med KL coaching til enhver uafhængigt af tidligere træningserfaring - de møder dig der hvor du er med en fantastisk energi og humor 😊

15. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KL Coaching har min største anbefaling!

KL Coaching har min største anbefaling!

Sidste sommer startede jeg på et bootcampforløb hos KL Coaching, og det var den bedste beslutning jeg traf det år. Virkelig fed træning med gode trænere, hvor jeg hurtigt så resultater på både krop, overskud og humør. Vi var en lille gruppe, der fortsat hepper på hinanden og senere fortsatte på ugentlige hold i Unity Gym.

Da jeg blev gravid i starten af i år, startede jeg er et forløb med Sara som personlig træner, og det er helt sikkert dette års bedste beslutning. Jeg kom i bedre form end jeg havde været før, havde ingen gener under min graviditet og trænede indtil tre dage før fødslen. Sara får bestemt også min største anbefaling! Hun er så skøn, super god til at vejlede, motivere og lytte. De bedste dage startede med en morgentræning med Sara.

Har også fået lokket min mand med ned i Unity Gym, hvor han nyder de gode hold, hvor man bliver lidt ekstra presset af de gode trænere. Det er fedt, at der er plads til alle på tværs af alder og niveau, og så er der bare altid en rar stemning.

Jeg ser frem til at starte på barselsbootcamp om et par uger og komme tilbage til træningen! Det havde jeg ikke turde forestillet mig for halvandet år siden.

25. Oktober 2023

Best gym in town!

KLcoaching's offering is just amazing: personal training, bootcamps, 1:1 coaching.. all of that in a perfectly equipped gym.
The staff is experienced and friendly. The sessions are tailor-made to fit everyone's goals and level.
I am very happy to have found a place where I feel comfortable and I highly recommend it!

25. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Det bedste jeg gør og har gjort for mig selv.
Kenneth og hans team leverer hver gang god og varieret træning. På Bootcamp forløb skabes der et fantastisk trygt og motiverende træningsmiljø. Jeg er blevet presset, på en god men omsorgsfuld måde, til hele tiden at kunne yde mere end jeg selv troede jeg kunne.

Jeg kan mærke det på min styrke, på vægten men ikke mindst på humøret.

Jeg glæder mig til at komme til træning, hver gang!

Kan jeg give flere stjerner?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. Oktober 2023

Stor anbefaling af KL Coaching & Coach Thomas Johansson

Min hustru og jeg havde kobberbryllup under covid-19, og da det ikke var muligt at invitere venner og familie til fest, valgte vi i stedet at “fejre os” med et makker-forløb hos Coach Thomas Johansson fra KL Coaching.

Det er, uden tvivl, det bedste vi nogensinde har gjort for os selv, og fra starten har vi følt os forstået, støttet og motiveret til at blive en sundere og stærkere version af os selv. Træning med Thomas er nemlig ikke det samme uge efter uge. Tværtimod gør han hver session både udfordrende, interessant og super hård - og på den måde bliver træning aldrig kedeligt. Det kombineret med hold-træninger hos Unity Gym har vist sig, at være den perfekte formel for os.

Det er nu over 2 år siden, at vi startede vores rejse, og vi “glæder” os fortsat til at blive mødt med nye udfordringer hver uge. Så for alle der søger en varig forandring i deres liv, kan jeg varmt anbefale Thomas og KL Coaching.

11. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klcoaching – stærkt vanedannende!

Jeg har igennem mere end 10 år trænet hos Klcoaching ad
flere omgange.

Det er stærkt vanedannende, fordi Kenneth har formået at
opbygge et træningskoncept, der fungerer for sådan en som mig, der generelt
ikke er stor fan af træningscentre.

Men på bootcamps med ham og hans team af dygtige og
engagerede trænere får du træning på lukkede hold med sjove, udfordrende og
alsidige workouts, hvor der er plads til alle uanset alder, niveau og form(er)!

14. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Best concept on the market!

Fantastic coaches, programs, support & community. I’ve found a way that matches my lifestyle with incredible support from Kenneth & colleagues.

1. September 2023

Kan anbefales

Jeg har haft personlig træner og gået på flere bootcamps, og jeg har været så glad for alle delene. Det er et super godt træningsmiljø med plads til alle. Så dermed kun positive ting at sige!

13. Oktober 2023

Kæmpe anbefaling af KL Coaching herfra

Jeg startede et forløb hos Kenneth og team, fordi jeg gerne lige ville have tabe mig og trimme kroppen. Det var et meget positivt forløb med større fokus på gode vaner end kostplaner. Der blev taget udgangspunkt i mine individuelle behov, og jeg oplevede, at jeg fik et forløb, der var både realistisk og skræddersyet til mig. Det resulterede i, at jeg nåede i mål.

Jeg har altid følt mig tryg og meget velkommen hos Kenneth og team.

31. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste trænings center i landet

Det bedste trænings center i landet! Jeg kørte gladeligt fra Ishøj til Amager, for den bedste træning! Kenneth er fantastisk og man opnår de vildeste resultater med hans støtte og opbakning ;)

1. August 2023

Træning i Unity - bedre end andre centre

Træning i Unity er helt anderledes end i andre centre. Instruktørerne kender os, og det er altid sjovt at komme til træning. Især outdoor på Amager Strand, som er en skøn måde at starte weekenden på.

Jeg gar selv et personligt coaching forløb, og der er nærvær og interesse hele vejen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale at vælge disse herlige mennesker

Jeg deltog i et makkerforløb med Kenneth Lagstrøm, vi endte med at forlænge flere gange fordi vi ikke kunne undvære det. Selve stemningen i centeret er afslappende, om man lige er startet op eller har trænet i 100 år, så får man følelsen af at man er velkommen. Derudover så er alle trænerne imødekommende og joker gerne med en, også selvom man måske ikke lige har snakket med dem før. Og hvis der er brug for hjælp til nogle af øvelserne eller maskinerne, så er der altid nogle at spørge. Selve forløbet med Kenneth var fantastisk, han var god til at presse en til det yderste, men lytter også gerne hvis man ikke kan mere. Selv når man nogle gange kravlede derfra, var det med et smil inderst inde fordi man vidste man havde gjort sit ypperste.

1. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede for første gang hos…

Jeg startede for første gang hos kenneth tilbage i 2015 på bootcamp og jeg er her endnu. Kenneth og hans team står altid klar med gode workouts og godt humør! Så hvis man vil i god form, og samtidig have det sjovt er det helt sikkert stedet! Kæmpe anbefaling herfra.

Fantastisk sted at være

Fantastisk sted at være. Kan varmt anbefale dette sted. Alle er velkommen i alle str og former (selv kage form) ingen kigger skævt til dig men gir dig et smil, grin, high five for at være kommet. Super dejligt sted. Kan kun anbefale dig at komme ned og hilse på. Alle fordomme om et trænings center er lagt ned her. Alt det man ik forventer her de her.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr