Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Hebafitness. Atmosfæren er motiverende og imødekommende, og man føler sig hurtigt godt tilpas – uanset niveau. Træningen er både effektiv og varieret Efte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i gang hos Heba i snart 3 måneder, og jeg fortryder det ikke et sekund! Jeg har altid trænet og prøvet mange slankekure, men endte altid tilbage i gamle vaner og med dårlig sam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fantastisk oplevelse at træne med Heba! Hun er empatisk og lyttende træner, der virkelig forstår ens behov. Takket være hendes hjælp har jeg tabt en del kilo, og hendes træningsprogra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heba er en yderst kompetent og engageret coach, som virkelig har gjort en forskel for mig. Jeg har på ingen måder fortrudt min beslutning om at starte i forløb hos hende, selv om jeg havde mine tv... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg hjælper kvinder med at komme i bedre form. Med over 10 års erfaring og uddannelse har jeg hjulpet hundredvis af kvinder, ligesom dig, på vej mod et slankere, sundere og lykkeligere liv.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk forløb

Efter eget ønske og tid i hverdagen, og der bliver virkelig taget hensyn til den enkelte.
Maden er sund, nem og overskuelig. Også har jeg spist alt det jeg plejer, så mine små børn også kunne spise med.

Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og resultater.
Alt i alt et fantastisk sted, hvis man vil forbedre sin form og samtidig have det sjovt undervejs.

30. März 2026

Jeg kan varmt anbefale Hebafitnes! 🙌

Heba er en utrolig dygtig og engageret coach, som virkelig tager sig tid til at vejlede dig både med madplan og hjemmetræning, så det passer til din hverdag. Det hele er nemt at følge, realistisk og tilpasset ens personlige mål.
Man føler sig støttet hele vejen, og hun er god til at motivere og følge op, så man holder fast. Det er ikke bare en standardplan, men et personligt forløb, hvor hun oprigtigt ønsker, at du lykkes.
Jeg har følt mig tryg, motiveret og godt guidet – og kan klart anbefale hende til alle, der ønsker et sundt og holdbart vægttab 💚

3. März 2026

Fantastisk forløb!

Jeg har altid trænet og prøvet mange slankekure, men endte altid tilbage i gamle vaner og med dårlig samvittighed, hvis jeg spiste “usundt” eller ikke trænede hver dag. Som mor til to små børn og med fuldtidsarbejde havde jeg ikke tid til det.

Heba har vist mig, at man ikke behøver at træne hver dag for at få resultater – og at man gerne må nyde maden med måde. Jeg har sluppet den dårlige samvittighed, nyder maden og ser resultater hver dag.

Træningen er ikke længere stressende, men sjov og motiverende. Appen er nem at bruge, og opfølgningen hver mandag giver ekstra motivation. Heba støtter en både på gode og dårlige dage.

Jeg kan kun varmt anbefale Heba – du vil ikke fortryde det 💪

17. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede hos Heba for kort tid…

Jeg startede hos Heba for kort tid siden, hvor hun har lavet både en madplan og en træningsplan til mig med fokus på vægttab. Jeg var lidt usikker i starten, men det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv.

Jeg har i mange år haft en rigtig dårlig vane med at stå op midt om natten og spise, og det har været noget, jeg har haft svært ved at ændre – også selvom jeg virkelig gerne ville. Efter jeg startede hos Heba og begyndte at følge hendes madplan, stoppede jeg faktisk helt med det. Det siger virkelig meget om, hvor mættende og balanceret hendes plan er, og hvor godt den passer til mig.

På næsten 3 uger har jeg allerede tabt mig 4 kilo, men det bedste er næsten alt det andet, der er fulgt med. Jeg har fået meget mere energi i hverdagen, jeg føler mig mere glad og positiv, og jeg er slet ikke så ofte sur eller irritabel, som jeg var før. Jeg har simpelthen fået det bedre – både fysisk og mentalt.

Heba er virkelig dygtig, støttende og motiverende. Hun får det hele til at føles overskueligt og realistisk, og det føles ikke som en streng kur, men som en livsstilsændring, jeg faktisk kan holde fast i. Jeg føler mig tryg i forløbet og godt guidet hele vejen.

Jeg glæder mig virkelig til at fortsætte rejsen og til den dag, jeg når mit mål. hun gør en kæmpe forskel.

27. Januar 2026

She’s the best ✨🥰

Heba er seriøst den bedste Online-Coach. ❤️🌸 Du behøver slet ikke at træne eller løbe for at tabe dig. At spise 3 måltider med kostplan er en LIFECHANGER!! Og du kan stadig spise søde sager og hygge dig! Hun er lyttende, forstående, og slet ikke restriktive overhovedet. Jeg er så glad for forløb er i gang. Siden da indtil videre har jeg tabt mig 4,5 kilo og jeg kan allerede mærke hvor selvsikker jeg bliver med min egen krop. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer. Hvis du gerne vil have en coach der forstår dig, støtte og vil være der for dig. VÆLG HENDE !🌸❤️🔥

20. Januar 2026

Empatisk god coach

Heba er en empatisk og god coach. Startede et forløb sidste år, ca feb. Har tabt over 10kg. Folk omkring mig har troet jeg har været på wegovy, det har jeg ikke.
Jeg har haft mange smerter og har startet med simple øvelser og fokus på mad, nu laver jeg styrke træning regelmæssigt og stadig med fokus på mad. Hun er god til at guide og finde små ting man kan ændre uden at man føler det er en ændring. Er man i tvivl og skriver, så er hun hurtig til at svare. Derudover, skete der noget uforudsigeligt i lit liv, Heba har været så sød, støttende og forstående og givet mig tid til at komme ovenpå igen. Det sværeste ved vægt tab er at fortsætte de gode vaner, spise rigtigt, forsætte med øvelser. Heba er så god til at motivere og følge op på en. Jeg føler jeg har fået godt styr på kost og motion, men det at have en coach som støtter og motivere en i medgang og modgang er guld værd, det gør Heba.

3. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Heba som coach!

Jeg kan klart anbefale Heba som coach. Jeg startede mit forløb hos hende på et tidspunkt, hvor jeg var meget usikker på mig selv, efter at have taget en del på i forbindelse med mine to graviditeter. For første gang i lang tid føler jeg mig nu bedre tilpas i min egen krop.

Jeg har været i mit forløb i knap en måned, og jeg kan allerede både mærke og se forskel. Jeg er mindre oppustet, og mine bukser sidder allerede løsere. Heba er altid hurtig til at svare og meget fleksibel, hvis der er behov for ændringer i kostplanen og andet❤️

Inden jeg startede, var jeg lidt nervøs for, om hun overhovedet ville have tid til mig, da jeg ved, hun har mange kunder – men den bekymring forsvandt med det samme. Hun har haft masser af tid og har været utrolig nærværende og motiverende hele vejen i mit forløb😍❤️

Allerede efter vores første samtale var jeg så motiveret, at jeg næsten ikke kunne vente med at komme i gang. Det har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jeg har valgt et 6-måneders forløb, og jeg glæder mig virkelig til at nå mit mål.

Derudover er Heba rigtig dygtig til at forklare, hvad der sker i kroppen, og jeg har lært så mange ting, jeg aldrig vidste før. Jeg har fået enormt meget viden med mig. Hun er både sød, sjov og et fantastisk menneske – og jeg kan helt klart anbefale hende som coach.

3. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Heba som coach

Jeg kan varmt anbefale Heba som coach. Hun er utrolig lyttende og møder én med forståelse og respekt. Jeg har hele tiden følt mig tryg og hørt i forløbet. Hun er nem at få fat i, svarer hurtigt og er altid klar til at tilpasse madplanen efter mine ønsker og behov.

Jeg startede mit forløb i november og har allerede tabt mig 3 kg. Jeg kan stadig huske, da jeg snakkede med hende første gang, jeg var meget usikker på, om jeg kunne finde ud af det. I dag tænker jeg, at det var en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jeg føler mig mindre oppustet, lettere i kroppen og generelt meget bedre tilpas. Jeg er virkelig glad for mit forløb hos Heba og forsætter stadig🫶🏼

16. Dezember 2025

Den rette støtte

Efter min tredje graviditet, forsøgte jeg af flere omgange at finde motivationen til at tabe mig. Efter anden graviditet, lykkedes det allerede da min datter var ca 7-8 mdr. Denne gang var det stadig ikke lykkedes mig, selv efter to år. Hver gang jeg startede, faldt jeg i igen, efter kort tid. Jeg besluttede derfor, efter lang tid med tilløb, at tage kontakt til Heba. Allerede ved telefon samtalen, kunne jeg mærke, at Heba virkede til at have en virkelig fed tilgang til sine klienter. Det er jeg sidenhen kun blevet bekræftet i gentagne gange. Jeg føler, Heba har givet mig motivation og lyst til at holde ved. Jeg føler, Heba er lige præcis den støtte, jeg har haft brug for, for at kunne holde fast og være vedholdende. Hun hepper på mig og giver skulderklap, samtidig med hun også dulmer den dårlige samvittighed, der kunne opstå, med lige præcis dén tilgang hun har - hun siger det som det er. Når man er mor til tre, vil man ikke altid ku gøre det perfekt. Der vil være dage med sygdom, forældremøder, osv osv, hvor det måske ikke lykkes 100% med madplanen eller træningen. Og det er okay. Det er SÅ rart og befriende at have lige præcis den form for støtte på rejsen. Nogle tænker det er crazy at give penge for det her - for jo, jeg kunne måske godt selv ha klaret madplanen og også træningen, men dén støtte jeg får fra Heba, den er uundværlig 🙏 jeg synes det er alle pengene værd. Og en sidste men virkelig vigtig pointe; Heba er ENORMT fleksibel, hvilket er mega fedt og virkelig afgørende for succes - for er der noget der ikke lige spiller, så er det vigtigt at det kan rettes til på vejen, og dét er Heba virkelig god til. Kæmpe anbefaling herfra.

1. Dezember 2025

Kan varmt anbefale Heba👌

Jeg kan varmt anbefale Heba!! Heba er både dygtig, professionel og nærværende Og har Været super støttende. Heba har gjort det nemt for mig som mor til 3, step by step og det fungere rigtig godt for mig og mine behov. Ud over det har hun bare været så forstående og motiverende og boster ens selvtillid og som mor har man virkelig brug for det.
Bare TAK Heba 🌸🌸

1. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fortsætter rejsen og resultaterne taler for sig selv!

Jeg kan varmt anbefale Heba! Hun har været utrolig støttende og lyttende gennem hele forløbet, og hun har altid sørget for, at både kostplan og træningsplan passede præcis til mine ønsker og behov.

På de svære dage, hvor motivationen ikke er i top, tager hun sig tid til at sende støttende voicebeskeder, hvor hun viser ægte forståelse og giver plads til, at man også kan have det svært. Det betyder virkelig meget.

Hendes ugentlige søndagsbeskeder om kroppen – hvordan den fungerer, og hvorfor vi kan opleve forskellige fysiske og mentale faser – har været enormt givende og lærerige. De hjælper mig med at forstå min egen proces bedre og holde motivationen oppe.

En fantastisk coach med hjertet på rette sted.🫶
Jeg har et 3-måneders forløb hos Heba, og jeg har valgt at udvide forløbet, fordi jeg tydeligt kan se mit ønskede vægttab og føler mig rigtig godt støttet hele vejen. Tak Heba🫶

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heba er den bedste fitness coach jeg…

Heba er den bedste fitness coach jeg har haft da jeg også ammer og har en udlandsk mand hvor maden godt kan være noget man tager på af og hun virkelig kan forstå en og forstår den udlandske mad jeg tabte mig vild hurtigt de første 2 uger og hun tager hensyn til hvis man lige har født og man ammer hun er virkelig bare den bedste jeg har haft 😍😍😍😍 og på den måde jeg tabte mig på da jeg har prøvet 2 andre som slet ikke tog hensyn til noget så er heba bare fantastisk 😍😍😍

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk forløb med tryghed…

Heba er en utrolig dygtig og lyttende coach! Hun er motiverende og lynhurtig til at svare på spørgsmål og give feedback!
Hun er venlig og forstående! Jeg er super glad for mig forløb hos hende, og kan varmt anbefale Heba, man fortryder ikke et sekund! ❤️

19. September 2025

Anbefaler 100% heba.

Anbefaler 100% heba.. hun svar hurtigt og følger med hele tiden.. jeg har prøvet andre tidligere men følte ikk jeg fik denne motivation som jeg fik fra heba.. hun svar altid med det samme.. mine børn har haft virkelig effekt af heba’s kostplan og har tabt sig også lidt.. ikke mindst vi har en livsstilsændring og det er det jeg manglede hjælp til.. kostplanen er virkelig god og min familie elsker hendes retter som hun har lagt til os 😍 tusind tak til dig heba og jeg glæder mig stadig til at fortsætte med dig..

15. September 2025

Kan varmt anbefales

Jeg er i et forløb hos Heba, og det har været en rigtig god oplevelse! Hun er engageret, nærværende og støttende hele vejen igennem. Via hendes app får jeg personligt tilpassede kost- og træningsplaner, og den ugentlige opfølgning gør en kæmpe forskel. Hun er virkelig god til at motivere og holde én i hånden – kan varmt anbefales!

6. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heba er en super nærværende og…

Heba er en virkelig kompetent og empatisk coach.
Heba har givet mig opskrifter på mad, jeg allerede kendte og var vant til at spise, i en sundere version - så det aldrig har føltes som en kur.
Som mor til to små børn og et fuldtidsarbejde ved siden af, har det også været vigtigt for mig at det skulle være let og overskueligt uden at stå hele dagen i køkkenet og det har hun formået at opfylde for mig med flotte resultater på kort tid.

Hun er utrolig motiverende og ved præcis, hvad der skal til for at holde én i gang.
Jeg kan varmt anbefale Heba, hvis du drømmer om et vægttab og en sundere livsstil, hvor du spiser mad der passer ind i din hverdag og ikke går på kompromis med din sundhed og velvære🫶🏼

3. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og forstående træner!

Jeg kan varmt anbefale Heba som personlig træner! Hun er både dygtig, professionel og nærværende, og hun har været en kæmpe støtte gennem hele mit forløb også når det har været svært. Jeg har lavt stofskifte, og det har betydet nogle særlige udfordringer i forhold til træning og energi. Her har Hebas forståelse virkelig gjort en forskel. Hun har lyttet, tilpasset og støttet mig hele vejen, og det er langt fra alle trænere, der har den viden og det hensyn. Tak til Heba for at skabe et trygt og motiverende forløb – jeg føler mig set, forstået og stærkere end nogensinde før! ❤️❤️

6. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste coach med holdbare metoder og resultater

Heba kan helt klart anbefales som coach for alle kvinder, som har brug for hjælp til at opnå deres mål uden at det føles som om, man er på en kur. Hun lærer én en hel masse undervejs om sig selv, både sin krop og mentalt, om mad og træning, så det bliver holdbart på den anden side af forløbet. Heba er vildt dygtig og kompetent, ser og lytter til ens behov og er med én hele vejen hvilket er en enorm god støtte 🤍 Kan helt klart anbefales!!

5. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste personlig træner, der er der i gennem hele forløbet!

Jeg har trænet med Heba (🫶)og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Ikke nok med at hun har hjulpet mig med et effektivt og personligt tilpasset træningsprogram – har jeg også fået en gennemarbejdet kostplan, som virkelig har gjort en stor forskel. Nemme, lækre og ikke mindst overskuelige opskrifter. Det bedste er, at jeg har lært en masse om sund kost og har fået gode vaner, jeg kan bruge fremover, jeg tænker hvad jeg indtager.

Træningen er altid målrettet, varieret og motiverende. Heba formår at presse mig på den helt rigtige måde, og jeg føler mig både stærkere, sundere og mere energisk end nogensinde før. Hun er den største støtte til træningen. Hun har en super god evne til at forklare teknikker og tilpasse øvelser, så de passer præcist til mine behov og mål.
Heba er altid til rådighed, og jeg elsker hun svare på spørgsmål eller check in med videoer, det motivere en meget mere!
Alt i alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27. Mai 2025

Bedste coach nogensinde

Heba er en coach som lytter til dit behov. Jeg startede forløbet og tabte mig mere end forventet på verdens nemmeste måde. Heba har givet mig opskrifter på det mad som jeg altid har spist men bare med en sundere twist.
Jeg har to små børn under 2 år og samtidig fået en træningsplan som passer ind til min hverdag.
Heba er også god til at motivere en hun ved lige hvad man skal sige. Jeg anbefaler hende stærkt hvis man ønsker at tabe sig og få en sundere livsstil!

11. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr