Virkeligt dejligt at arbejde med et firma der har tænkte et skidt længere end jeg i forhold til at sikre en god fest. Samtidigt var enhver kontakt med medarbejdere venlig / hjælpsom.
Nem bestilling, flotte varer og god service! Søren og Klar til Fest leverede de perfekte borde og duge til vores store fødselsdagsfest, hvor alt lige fra kontakt, udlevering, materialer og andet bare... Mehr ansehen
Vi modtog varen dagen efter bestilling. Desværre havde lageret plukket en forkert vare. Da vi henvendte os til Klar til Fest, var fragtmanden kørt for dagen, men det lykkedes for dem at få ham retur o... Mehr ansehen
Meget tilfreds! Hurtige svar, gode instrukser pr mail, meget venligt personale. Vi afhentede selv og fordi en vare udsolgt, fik vi et alternativ/lignende produkt. Nydelige glas, pænt bestik, gode klap... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Festudlejning - Udlejning af borde, stole og service til festlige lejligheder. De kan bestille online og vi leverer direkte til Dem eller De har selv mulighed for at afhente på vores lager i Kastrup, lige ved Kastrup Lufthavn. Salg af Festtilbehør - Salg af Duni duge, Duni Servietter, Ternet duge, lys, Rød løber, VIP-standere, engangsservice og meget mere.
Skøjtevej 19, 2770, Kastrup, Dänemark
- kontakt@klartilfest.dk
- klartilfest.dk
Høj service
God service og meget imødekommende. Hjalp, selv vi havde misset den oprindelige aftale.
Nemt, billigt og venligt.
Venlige og super god service. Ingen grund til ikke at gøre det.
Glade mennesker!
Super god service hele vejen igen - personerne man snakker med og dem som levere ydelserne er super høflige, glade og forstår virkelig at frembringe et smil hos andre mennesker! :-) Det er ikke sidste gang vi bruger jer.
Perfekt
Super imødekommende og hjælpsomme, gør alt hvad der står i deres magt for at hjælpe dig. Selv i 11. Time lykkedes det dem at levere, uden problemer.
Let og god service
God service. Alt kom på aftalte tid og var rent og pænt. God service ved ændringer. Alt i alt en god oplevelse.
havefest
Vi lejede borde og stole, alt var tip top kvalitet. Desuden perfekt levering og afhentning til aftalt tid.
fuld tilfredshed
Hurtigt og præcis svar og effektivt levering og afhentning. Kan kun anbefales 😀
Klar til fest kan anbefales.
Hurtig tilbagemelding. Meget i mødekommende. Ændringer i bestilling uden forbehold. Ankom til tiden.
Super, super god service!
Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter dette firma.
Kan anbefales
Jeg fik en rigtig god service over både tlf og ved levering af min bestilling.
Dejligt når der er mange andre ting at holde styr på til en fest.
Fantastisk!!!!
Kan kun anbefale andre at gøre brug af jeres fantastiske service! Ikke et eneste klagepunkt! Vi kommer definitivt til at gøre brug af jer en anden gang!!!
Tusind tak:-)!
Super tjekket og god service
super tjekket og god service
Fantastisk service
Fantastisk service
Et bord var i stykker, det var fredag sen eftermiddag, vi ringede til dem og inden for 15 minutter stod de med et nyt bord til os & beklagede.
Og ellers både super pæne stole & borde.
Super betjening 👍🏼
Vi købte røde løbere i forbindelse med en fest.
Jeg ringede forud for bestillingen på nettet og fik en rigtig god betjening over telefonen. Hurtig levering og gode priser.
Jeg vil klart anbefale Klartilfest
Super service og hurtigt behandling, dejlig billigt 😊
Perfekt service
Supernem bestilling via website - fin service ved afhentning - kan ikke gøres meget bedre!
Super god service.
Vi havde mulighed for at bytte service og få manglende ting med det samme, super fedt!
Meget fin service.
Overholder aftaler og er åben for ændringer.
Venlig og smilende behandling.
Kim
Flot servisering
Meget fine stole og borde det er helt sikkert at det er der vi lejer næste gang
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.