Virkeligt dejligt at arbejde med et firma der har tænkte et skidt længere end jeg i forhold til at sikre en god fest. Samtidigt var enhver kontakt med medarbejdere venlig / hjælpsom.
Nem bestilling, flotte varer og god service! Søren og Klar til Fest leverede de perfekte borde og duge til vores store fødselsdagsfest, hvor alt lige fra kontakt, udlevering, materialer og andet bare... Mehr ansehen
Vi modtog varen dagen efter bestilling. Desværre havde lageret plukket en forkert vare. Da vi henvendte os til Klar til Fest, var fragtmanden kørt for dagen, men det lykkedes for dem at få ham retur o... Mehr ansehen
Meget tilfreds! Hurtige svar, gode instrukser pr mail, meget venligt personale. Vi afhentede selv og fordi en vare udsolgt, fik vi et alternativ/lignende produkt. Nydelige glas, pænt bestik, gode klap... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Festudlejning - Udlejning af borde, stole og service til festlige lejligheder. De kan bestille online og vi leverer direkte til Dem eller De har selv mulighed for at afhente på vores lager i Kastrup, lige ved Kastrup Lufthavn. Salg af Festtilbehør - Salg af Duni duge, Duni Servietter, Ternet duge, lys, Rød løber, VIP-standere, engangsservice og meget mere.
Skøjtevej 19, 2770, Kastrup, Dänemark
- kontakt@klartilfest.dk
- klartilfest.dk
Hurtig respons, nem levering og afhentning, god service!
Klart anbefalesværdigt!

Super, fleksibel service! Og hurtig levering ☺
Nemt at træffe personale ved evt spørgsmål. Rigtig god service. Ville helt sikkert købe ved Klar til fest igen☺☺👍👍

Super,super og super
Alt var bare perfekt fra start til slut.
Vi lejede service til konfirmation til 35 personer.
Meget fleksible og kommunikation helt i top.

Antwort von Klartilfest
Super service og kvalitet.
Søren er altid smilende, imødekommende og serviceminded. Det er en fornøjelse at handle hos klartilfest.dk og kan kun anbefales herfra.

Antwort von Klartilfest
Nemt og bestille - super service når man ringer - svarer hurtigt på mail spørgsmål - leveret til tiden og hentet igen uden problemer

Alting klappede og vi var KLAR TIL FEST
Super betjening - levering og afhentning til aftalt tidspunkt. Stort udvalg.

Antwort von Klartilfest
Nemt, billigt og god kundeservice
Fik bestilt og leveret fra den ene dag til den anden uden problemer. Alt var rent og pænt og nemt at pakke igen. Super til prisen.

Antwort von Klartilfest
Udlejning og køb af rød løbere.
God behandling over telefonen og hurtig levering.

Meget fleksibel levering
Vi bestilte nogle duge til selv afhentning og et par dage efter fik vi en mail om at varen kunne afhentes. Det gjorde vi og fik samtidig lige et par prøver på servietter med, da jeg var i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge. Rigtig fin service!

Antwort von Klartilfest
Bestilte mine varer - og dagen efter fik jeg besked om at min bestilling var klar til at blive sendt. Er så meget tilhænger af hurtig levering :-)

Antwort von Klartilfest
Super hurtig forsendelse og god kommunikation.
Super hurtig forsendelse og god kommunikation. Forsvarlig indpakning og alle varer som beskrevet. God oplevelse hele vejen igennem.

Altid til tiden
Har brugt klar til fest mange gange. De lejede genstande er altid i super orden ved levering/afhentning. Fantastik kundeservice. Kan kun VARMT anbefale Klar til Fest

Antwort von Klartilfest
Alt var i orden og som aftalt.
Alt i orden som aftalt.

Perfekt
Alt var i tip top. Ekstra duge hvis nogen havde pletter. Hjælpsomme folk til at læsse bilen. Alt som det skulle være. Ville helt klart bruge dem igen

Antwort von Klartilfest
hurtigt, nemt og super kvalitet.
God og brugervenlig hjemmeside og kvaliteten er i top hele vejen!

Leje af borde og stole
Super service, både ved aflevering og afhentning af borde og stole.

Antwort von Klartilfest
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.