Banner for Kirsch BV

Kirsch BV Bewertungen 703

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het rolgordijnen verduisterende heb ik voor hele huis besteld . Goede kwaliteit, Sander heeft goed gemeten en mijn geholpen om Goede keuze te maken ook met glas gordijnen. Hij was klantvriendelijk,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na zeven jaar trouwe dienst gaf het koordje van ons rolgordijn er de brui aan. Eerlijk gezegd liep het mechanisme nooit helemaal soepel, dus we besloten contact op te nemen, zonder al te hoge ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tijd geleden een review geplaatst over de fijne martijn en het inmeten Dat was top voor de jaloezien en hor. Nu bij het plaatsen is het toch anders Tussen 10:00 en 13:00 zouden ze komen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Inmeetservice met meetgarantie

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend
1) Wij komen naar je toe. Onze expert komt bij je thuis met het volledige raamdecoratieassortiment. 2) Gratis inmeten en advies. De expert meet in en adviseert je over je keuze. 3) Vrijblijvende offerte. Op basis van het bezoek ontvang je een offerte die 100% vrijblijvend is. 4) Montage mogelijk. Accepteer je de offerte, dan kun je hulp krijgen bij de montage of het zelf doen.

4,4

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Fantastic Customer Service

Rick called to notify his expected arrival time and was on time. Although I was not expecting the technician to speak English, he was able to communicate very well in English. I appreciated that he gave input into various window coverings and the rationale behind his suggestions. He was helpful and friendly.

30. Juni 2025

Prima ervaring

Ronald belde van tevoren dat hij onderweg was en kwam mooi op tijd. Vriendelijk en meedenkend. Al snel na zijn vertrek een offerte binnen, alles razendsnel. Fijne prijzen ook en lange garantietermijn.

7. Juli 2025

Hele aardige man

Hele aardige man , was ook heel eerlijk met wat wel en niet mooi zou zijn goede advies

Maar helaas toch teduur voor mij als alleenstaande moeder ,

26. Juni 2025

Martijn: Vriendelijkste adviseur ooit

Martijn is werkelijk de vriendelijkste verkoper/adviseur die ik ooit gesproken heb/over de vloer heb gehad. Professioneel, super klantvriendelijk en sympathiek. Helaas was er voor onze ramen geen mogelijkheid bij TOPjaloezieen, maar toch heeft hij ons alles goed uitgelegd en toegelicht zodat we verder kunnen.

13. Juni 2025

Uitermate dienstverlenende…

Uitermate dienstverlenende klantgerichte vertenwoordiger van Topjaloezieen. Drong niet aan. Hielp ons met het makenvan keuzes. Totaal geen druk om te verkopen. Offerte direct keurig gemaakt. Aanrader om met bedrijf in zee te gaan

12. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Communicatie belabberd, bezorging slecht...

Inmeten en dergelijke gaat allemaal prima. De communicatie is ronduit slecht. Levertijden worden niet gehaald, maar de klant wordt daar niet even netjes op geattendeerd.

Het bezorgen van de spullen is ronduit amateuristisch. Ze sturen dezelfde dag een track&trace dat ze over een paar uur je spullen bezorgen. Alsof je zelf geen leven hebt, zoals werk. Je gaat ook je buren niet opzadelen met grote pakketten en ze zijn te kostbaar om ze buiten je woning neer te laten zetten. Dit amateurisme heeft zich bij mij 2 keer voorgedaan. De eerste keer kreeg ik om half 5 in de middag een mailtje dat ze er de volgende ochtend om half 8 zouden zijn. De tweede keer op de dag zelf dat ze een aantal uur later er zouden zijn. Na de eerste keer hen wel gemaild, maar kreeg een afschuifverhaal dat de bezorging los van hen stond, dus ze konden er allemaal niet zoveel aan doen.

Het inmeten is gratis. Als je binnen 2 werkdagen annuleert dan kost het je 42,50 euro. Maar zelf dus even op dezelfde dag aankondigen dat je de spullen bezorgd moet gewoon kunnen. Bij dit dit bedrijf is de hele bedrijfsvoering gericht op henzelf en niet op jou als klant. Hier kom ik niet meer terug.

12. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Shutters

Afspraak is snel gemaakt. Adviseur belde van te voren hoe laat hij kwam. Goede service en handige tips. Had staaltjes bij zich om.te laten zien hoe de shutters eruit komen te zien in een frame.

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hordeur laten opmeten

Hordeur laten opmeten. Deze werd geleverd en hebben we ophangen maar bleek te klein.
Dus iemand anders kwam hem wederom opmeten en moeten dus weer wachten op een nieuwe hordeur.
Ik heb het hoofdkantoor gebeld met de vraag of ze iets met coulance konden doen aangezien de hordeur aardig prijzig is.
Maar dit kon niet aangezien het hun ook geld kost om een nieuwe te laten maken.
Dit is dus de eerste en meteen de laatste keer dat we besteld hebben bij dit bedrijf

4. Juni 2025
Kirsch BV-Logo

Antwort von Kirsch BV

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw feedback.
Het is natuurlijk enorm vervelend dat de eerste levering van de hordeur incorrect is.
Zoals telefonisch reeds besproken heeft onze collega een notitie fout gemaakt en hierdoor zullen wij een nieuwe hordeur bij u leveren.

Op uw verzoek tot compensatie hebben wij al aangegeven dat dit niet mogelijk is. Zoals tevens vermeld in de CBW voorwaarden dienen wij u te voorzien van een passende oplossing (zoals een nieuw product) en dat is wat wij verzorgen.

Wij vinden het enorm jammer dat u nu via een review toch probeert om enige vorm van financiële compensatie te ontvangen.

Zoals reeds besproken zullen wij er alles aan doen om met de grootste spoed een vervangend product bij u te leveren.

Een fijne dag gewenst.
Team Topjaloezieën

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf met goede producten en professioneel personeel.

Ook deze keer hadden wij Martijn bij ons om in te meten. Hij was al een keer eerder geweest voor onze ramen op de bovenverdieping . Nu kwam hij voor de ramen op de benedenverdieping.
Weer uitstekend geholpen en was weer super gezellig. Goede adviezen en uitleg over onze producten die we hebben gekozen . Eén echte Topper. Het is dat we nu geen ramen meer over hebben om nog wat voor te hangen , maar raad dit bedrijf en Martijn zeker aan . Er word echt met je mee gedacht.

5. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr