Kingos Trafikskole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super undervisning, fleksibilitet og hurtig behandling! De tager deres job seriøst og sørger for deres elever er godt klædt på til deres prøver. Vil anbefale alle der er nervøse at køre med dere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde den store fornøjelse at tage mit kort hos kingos - Super godt forløb! Det var zeki selv der stod for undervisningen og jeg er meget imponeret over hele forløbet. Zeki er, ligesom de kørel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Kingos Trafikskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skylder, et kæmpe tak til Zeki! Han er den mest rolige og barmhjertige kørelærer og han formår at man føler sig utrolig tryg og velkommen hos Kingos Trafikskole bestod begge prøver første fors... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tak for kørekort!

Jeg har taget mit kørekort hos kingos trafikskole. Mega god service. De hjalp mig hele vejen!
Kan kun anbefale dette som til alle som ønsker en god køreskole som hjælper dig hele vejen.

11. März 2026

Ægte ikke tag det her

Ægte ikke tag det her. Kørelærer sejler. Du kører rundt med andre elever til dine køretimer og det virker måske billigt i starten men det løber op når man skal have ekstra køretimer. Ingen respekt for eleverne. Zeki rykker køretimer som det passer ham. Han siger til alle at de skal give 5 stjerner efter de er bestået som kan forklare den høje rating herinde som IKKE er repræsentativ. Seriøst find et andet sted.

4. Dezember 2025
Kingos Trafikskole-Logo

Antwort von Kingos Trafikskole

Vi kan desværre ikke genkende denne anmeldelse eller den beskrevne situation, og vi har ingen registrering af en elev med disse oplevelser hos os.

Hos os foregår køreundervisning efter gældende regler, med respekt for elevernes tid og forløb. Køretimer rykkes ikke vilkårligt, og eventuelle ændringer aftales altid direkte med eleven.

Vi gør ikke forskel på elever og beder ikke nogen om at give bestemte bedømmelser. Vores anmeldelser afspejler de reelle oplevelser fra elever, der har gennemført deres forløb hos os.
Det er beklageligt, at Trustpilot tillader anmeldelser fra profiler, der ikke kan verificeres som reelle kunder, da dette kan skade virksomheder og vildlede kommende elever. Vi har gjort Trustpilot opmærksom på dette og afventer deres stillingtagen.

Hvis anmelderen mener at have været elev hos os, er vedkommende meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen konkret. Vi tager altid konstruktiv feedback seriøst – men kun når den bygger på faktiske forhold.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

the most horrible experience I've ever had

my experience at this school was horrible, 100% horrible!! I honestly don't know how schools like this exist; someone should call for an inspection of that place.

First, they offered me classes in English for both theory and practical driving lessons. They also told me they would give me in-person theory classes. I was able to attend maybe four classes, and then I never heard from them again. I took the exam on my own, and up to that point, I thought, "Okay, it's something I can do by myself." But then, during the practical driving lessons, the instructor didn't speak English, which is a huge problem if you don't speak Danish. I had about four practical lessons with them, and they said they would call me to schedule the next ones. I never heard from them again. I had to keep calling, and the guy who answered had such an aggressive way of speaking. He also said he didn't have time to give me lessons if I wanted practical driving lessons in English. I was left hanging for about three months. They never called me, and I had to keep insisting. What a crazy situation! They even owed me some lessons at the end, and I finally changed instructors and I'm much better now, nothing like that horrible experience at this school. Oh, by the way, the first instructor who taught me was on the phone the whole time; he didn't watch me drive, he was more focused on his calls than on my driving lesson.

14. Juli 2025

Bestået på første forsøg

Jeg skylder, et kæmpe tak til Zeki!

Han er den mest rolige og barmhjertige kørelærer og han formår at man føler sig utrolig tryg og velkommen hos Kingos Trafikskole bestod begge prøver første forsøg jeg kan stærkt anbefale denne køreskole

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige bestået min køreprøve

Jeg har lige bestået min køreprøve, og jeg skylder en kæmpe tak til Zeki. Han er uden tvivl den mest rolige, tålmodige og ærlige kørelærer, jeg har mødt.
Han lærer fra sig på en måde, hvor man virkelig føler sig tryg, og hans forklaringer er altid klare og til at forstå. Man mærker, at han brænder for sit arbejde og vil sine elever det bedste.
Zekis ro, overblik og gode energi gjorde hele forskellen for mig.

Kan kun anbefale ham – 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

17. November 2025

Tak Baba Zeki

Tak Baba Zeki

Danmarks mest pædagogiske køreskole 😂

3 måneder og kort i hånden, yalla!!

5. November 2025

Dårlig oplevelse

Jeg kan desværre ikke anbefale denne køreskole. Min kørelærer kom ofte for sent til timerne, hvilket gjorde forløbet meget frustrerende. Til min køreprøve fik jeg pludselig en helt anden bil end den, jeg havde øvet i gennem hele forløbet. Da jeg spurgte hvorfor, sagde han bare: “Hvis man skal have kørekort, skal man kunne køre alle biler.” Det føltes som en dårlig undskyldning og gjorde mig unødigt nervøs. Jeg følte mig hverken godt forberedt eller taget seriøst som elev.

25. Oktober 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Tak for hele forløbet og endelig efter 2 køreskole ophold har jeg endelig formået at få mit kørekort hos Zeki. Tak for jeres måde at håndtere mig på og min nervøsitet!

Klart Danmarks bedste køreskole.

4. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har generhvert 2 gange hos kingos…

Har generhvert 2 gange hos kingos køreskole, begge gange med stor tilfredshed, god kommunikation, gode mennesker, og undervisning. Skulle jeg miste det 3 gang ved jeg hvor jeg går hen igen ihvertfald 🤣

3. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til køreprøve i bus den 16 juli…

Jeg var til køreprøve i bus den 16 juli 2025 - og bestod i første hug……
Det har hele vejen igennem været et rigtig fint forløb og kan derfor på det varmeste anbefale at benytte Kingos….. TAK for god behandling. 😎

16. Juli 2025

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse – kan ikke anbefales

Min oplevelse med denne Kingos køreskole har desværre været rigtig dårlig. Der er generelt ikke styr på tingene, og aftaler bliver ofte ikke overholdt. Min kørelærer kom gentagne gange 2-3 timer for sent uden at give besked, og undskyldningerne lød ofte som “kø” midt på formiddagen – det virkede utroværdigt. Det var desuden umuligt at få et fast tidspunkt for kørsel.

Under timerne virkede kørelæreren uengageret og uprofessionel. Han tog telefonopkald under kørsel og brugte tid på private ærinder, som indkøb, hvilket gik ud over den tid, jeg faktisk fik undervisning. En lektion på 90 minutter endte ofte med kun omkring 60 minutters reel kørsel.

Derudover oplevede jeg, at han talte nedladende om andre elever, hvilket var både ubehageligt og upassende.

Som prikken over i’et bad han mig direkte om at gå ind og skrive en god anmeldelse med 5 stjerner – og få mine venner til det – fordi han havde “købt en cola i bazaren”. Det føltes useriøst og grænseoverskridende.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Jeg kan ikke anbefale denne køreskole til andre.

15. Mai 2025

Beste køreskole nogensinde!!

Beste køreskole nogensinde!!!

Nu er det anden gang jeg har brugt kingo’s trafikskole , og må sige at Zeki og Enzo ved hvad de laver . Beste service og den beste hjælpe man kan få , de fik mig igennem hurtigt og nemt og med de beste redskaber til at bestå både teori og køreprøven . Kan varmt anbefales kingo’s trafikskole ❤️

16. Mai 2025

5 stjerner til skolen!

5 stjerner – Den bedste køreskole!

Zeki er uden tvivl den bedste kørelærer! Tålmodig, støttende og altid positiv. Han forklarer alt så man forstår det, og han gjorde mig tryg hele vejen frem til prøven. Jeg bestod takket være hans hjælp og støtte. Kan varmt anbefales!

Tusind tak for alt, kingos trafikskole!

9. Mai 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr