Rockwood® Kinderbedden Bewertungen 91

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hier een kinderbed aangeschaft, na aanleiding van de reviews besloten om achteraf te betalen. Levertijd was +- 7 werkdagen. Bed lijkt zeer stevig, in elkaar zetten was eenvoudig. Wel miste we 16 schro... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na alle slechte reviews toch de gok gewaagd voor het bed. Die was prima en blij dat we de stap hadden gezet. Maar vorige week moest manlief iets achter het bed pakken, zakt zo door 2 matrasleggers hee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachgeschäft für Bettwaren
  2. Geschäft für Gartenmöbel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Rockwood® Kinderbedden, gevestigd in Veenendaal, is onderdeel van MRproducts Nederland en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige kinderbedden die gemaakt zijn met oog voor detail. De kinderbedden, hoogslapers en peuterbedden zijn zeer solide en vervaardigd van 100% massief grenenhout. De bedden worden in prachtig dekkend wit, grijs of naturel afgeleverd. De houtstructuur is nog zichtbaar (fijne nerven) en vertegenwoordigt het mooie natuurproduct hout. Wij onderscheiden ons sterk van onze concurrenten aangezien wij het productieproces in eigen beheer hebben en zodoende de prijzen van deze luxe kinderbedden zeer scherp kunnen houden.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Hoogslaper besteld

Hoogslaper besteld. Levering was snel en goed. Bed is stevig en mooi. Na slechte reviews over de lattenbodem zelf een goede (rol) lattenbodem elders besteld. Dat werkt prima. Ons zoontje is super blij met zijn mooie stevige bed. Nu ongeveer 1 maand in gebruik.

6. Februar 2026

Fantastische service

Fantastische service al vooraf ze hebben echt met me mee gedacht, omdat de hoogslaper precies ergens tussen moest. Montage was top die hebben zo hun best gedaan om de hoogslaper op de gevraagde plek te zetten en dat ia gelukt. Ik ben echt super tevreden en mn dochter is heel blij met haar nieuwe bed.

12. Februar 2026

Aanrader!

Al twee keer een bed gekocht voor onze zoontjes. Ze zijn er erg blij mee! Mooie, stoere uitstraling, stevig, fijne en snelle service.

Zeker een aanrader!

2. Oktober 2025

Top!

Toen onze tweeling klein was hebben we twee peuterbedden gekocht. Ontzettend veel plezier van gehad. Hebben een verhuizing ook goed overleefd, zijn sterk en stevig, zoals het voor kinderen hoort te zijn. Nu zijn de kinderen groter en zijn we overgestapt op twee tienerbedden. Ook hier zijn wij erg enthousiast over! Stevige bedden waar ze nog lang plezier van zullen hebben!

Fijn dat je de bedden in de showroom kan bekijken. Fijn en behulpzaam personeel en goede service! Wij raden Rockwood zeker aan!

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kinderkamer gekocht voor onze dochter.
Zeer goed geholpen met de vragen die wij hadden, waardoor wij deze keuze hebben kunnen maken.

De bezorg en montage service is ook erg handig, zodat wij er zeker van waren dat alles vakkundig in elkaar gezet werd en onze dochter een mooie slaapkamer heeft, zonder zelf te hoeven klungelen.

Service service van Rockwood is erg goed.

11. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne showroom met een ruime keuze.

Fijne showroom met een ruime keuze.
Vriendelijke dames die kunnen helpen met uitleg.
En je kunt de meeste bedden direct meenemen uit hun grote magazijn.

Persoonlijk vind ik het fijn om op een fysieke lokatie naar de bedden te kunnen komen kijken en evt mocht er iets mis zijn terug te komen voor service.

Rockwoodkinderbedden zou ik zeker aanbevelen.

7. August 2025

Zeer teleurstellende ervaring met Rockwood – geen aanrader

Ik heb een dure kinderkamer besteld bij Rockwood (bijna €1700), maar ben ontzettend teleurgesteld in zowel de kwaliteit als de service. Vanaf het begin liep alles mis: ik moest zelf achter de levering aan, en pas toen bleek dat het bureau in de gekozen kleur niet meer leverbaar was. Alles moest worden omgezet naar een andere kleur – erg omslachtig.

Toen de levering eindelijk kwam, bleek het bureau vol scheuren te zitten en miste er een complete plank. Tot overmaat van ramp waren de gaten voor de ontbrekende plank al wel voorgeboord, wat het geheel er slordig uit liet zien. Na veel gedoe (en pas na flink aandringen) kreeg ik een nieuw bureau toegestuurd. Helaas zat ook deze weer vol beschadigingen, en opnieuw ontbrak de plank – met voorgeboorde gaten in het zicht.

Zelfs de monteur gaf aan dat dit absoluut niet normaal is. Toch kreeg ik vrijwel geen medewerking van het bedrijf. Na ongeveer 30 e-mails over en weer, boden ze enkel dopjes aan om de gaten af te dekken, en wilden ze slechts €50 vergoeden – wat echt beschamend is gezien alle tijd, moeite en frustratie die het heeft gekost.

Ik ben er in totaal vier maanden mee bezig geweest, en het eindresultaat is ver onder de maat. Als je €1700 uitgeeft aan een kinderkamer, mag je kwaliteit en vooral klantvriendelijkheid verwachten. Helaas was dit bij Rockwood ver te zoeken.

Kortom: ik raad Rockwood absoluut niet aan.

30. Juli 2025

Antwort von Rockwood® Kinderbedden

Dank u wel voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen — dat is uiteraard nooit onze intentie.

De scheuren die u beschrijft, zijn het resultaat van de natuurlijke werking van massief hout, en vallen binnen de eigenschappen van dit materiaal. Wat betreft de ontbrekende plank: dit betreft een aangepaste versie van het bureau, waarbij de fabrikant deze plank niet langer meelevert. Hiervoor hebben wij u een vergoeding van €50 aangeboden, wat wij als een passende tegemoetkoming zien. Daarnaast hebben wij u de mogelijkheid geboden om het bureau desgewenst te retourneren.

We willen benadrukken dat we al uw berichten steeds tijdig hebben beantwoord en actief hebben meegedacht over een oplossing. Wij hebben dit zeker niet als onwil ervaren, maar juist als een serieuze poging om u zo goed mogelijk te helpen.

Team Rockwood

Rockwood,top bedrijf.

Een top bedrijf via google opgezocht.
Van bestelling tot levering alleen maar lof.
Het materiaal is van uitstekende kwaliteit.
Zelfs het linnengoed is kwaliteit.
Ook de koerierdienst verdient een pluim, vriendelijk en behulpzaam.

28. Juli 2025

Bed “Charlotte”

Over de voorraad van het bed “Charlotte” wordt gewoon keihard gelogen!! Alles is op voorraad, behalve als je het besteld, dan ineens niet meer.

Dan het volgende:
Ik heb die punten waar ik mensen toch voor wil waarschuwen bij het aanschaf van het bed even op een rijtje gezet.

1. Onveilige constructie – te hoog geplaatst matras
Het matras ligt aanzienlijk hoger dan veilig is voor jonge kinderen. Hierdoor is er geen effectieve randbescherming en kan een kind gemakkelijk uit het bed vallen, met risico op letsel. Op de foto’s op de website is dit toch duidelijk anders.
2. Afwijkende afmetingen
De opgegeven afmetingen op de website wijken af van de werkelijke maten van het geleverde product. Ze leveren een kleiner bed en daar moeten wij dan maar akkoord mee gaan. Ze verbruiken minder materiaal, en naderhand zijn, omdat het bed minder hoog is, de hartjes niet meer zichtbaar, deze zitten verstopt achter het matras. Waarvoor je het bed eigenlijk gekocht heb.
Ze leveren dus een product die niet overeenkomt met de afbeelding op de website!!!!
3.. Niet-geschuurd hout
De website stelt expliciet dat het hout geschuurd is. In werkelijkheid is het hout ruw en onbewerkt geleverd, wat splinters kan veroorzaken en daarmee een veiligheidsrisico vormt voor kinderen, je bent dus als koper nog twee dagen aan het klussen in je bouwpakket.
Tevens waren de hartjes gewoon niet recht uitgezaagd…

Ik heb het bedrijf benaderd met de bovenstaande punten, maar zij weigerden mee te werken aan mijn oplossing. Ze konden het geschuurde en afgewerkte bed wel komen ophalen. Ja dat snap ik!!

Vroeg om twee extra planken, zodat ik de lattenbodem kan laten zakken maar dat was blijkbaar al te veel moeite. Kreeg een schamele compensatie, wat de ergernis en extra werkzaamheden niet dekte.
Hier nooit weer!!

24. April 2025

Antwort von Rockwood® Kinderbedden

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het bed niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Het bed Charlotte is gemaakt van steigerhout, een natuurlijk product dat daardoor kleine variaties kan hebben. De voorraadinformatie op onze website wordt automatisch bijgehouden, maar het kan incidenteel voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar blijkt op het moment van bestellen.

De bedden worden onbehandeld geschuurd geleverd, zodat klanten zelf kunnen kiezen voor een afwerking naar wens. De matrashoogte voldoet aan de richtlijnen voor dit type kinderbed, maar we nemen uw opmerkingen hierover serieus en zullen dit intern bespreken.

We vinden het jammer dat we u niet volledig tevreden hebben kunnen stellen, maar uw feedback helpt ons onze service en productinformatie verder te verbeteren.

Met vriendelijk groet,
Team Rockwood

Tevreden over de service

Een bestelling van het peuterbed was niet goed: er zat een productiefout in één van de balken van het bed. Na telefonisch contact opgenomen te hebben, kon ik zonder discussie dezelfde dag het defecte onderdeel wisselen.

25. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer solide echt houten producten

Eens met de reviews onder over de klantenservice en klachtafhandeling, echter... de producten zijn van zeer solide en goede kwaliteit. Op het eerste stapelbed die ik kocht was de lattenbodem wel erg mager, maar bij het tweede bed dat ik besteld heb bijpassend bij de rest, van goede kwaliteit.

Mijn advies ff doorbijten in het koopproces maar dan heb je vervolgens wel producten die over 10 jaar nog staan als een huis.

28. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit en service!!!

Slechte kwaliteit en service!!!
2 peuterbedden gekocht en binnen een maand zaten de schroefjes van de lades los. Contact met klantenservice opgenomen maar zij deden hier niks aan. Inmiddels is er binnen een paar maanden van alles mis met de bedden. Wij zijn zeer teleurgesteld!

7. Januar 2024

Antwort von Rockwood® Kinderbedden

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de bedden. Wij hebben meerdere keren contact gehad en geprobeerd u te helpen met het probleem rond de schroeven.

Onze bedden zijn gemaakt van massief hout, en soms kan materiaal door gebruik iets werken of losraken. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze producten en service verder te verbeteren.

Top service!

Wij hadden een peuterbed Tim hier besteld, echter was de lattenbodem kapot gegaan. Na contact met Rockwood, hebben zij nieuwe latten nagestuurd. Echt top service en dank voor het denken in oplossingen!

8. Mai 2024

Hoofdpijn aankoop

Hoofdpijn aankoop. We hebben vantevoren gebeld om te vragen of de gewenste artikelen: namelijk een stapelbed en bureau op voorraad waren.
Dat was het geval, er was sprake van een “ruime” voorraad. Bestelling geplaats. Zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden. Na een week niets gehoord te hebben, zelf gemaild. Op de mail kwam geen reactie. Daarna gebeld: bureau zou niet voorraad zijn. Gevraagd om in ieder geval het bed en beddengoed te leveren. Inclusief montage waarvoor we hadden betaald. Na 5 dagen niets gehoord te hebbrn, weer gebeld: alles geregeld, koerier zou contact opnemen voor de leverdatum. Na een week niets gehoord te hebben opnieuw gebeld met rockwoord: onderdelen van bed zouden toch niet op voorraad zijn. Onduidelijk wanneer deze geleverd konden worden. Andere kleur zou dan wel geleverd worden. Nu keuze gemaakt voor de andere klwur met afsoraak dat ze binnen 3-5 dagen leveren. Anders annuleren. Schandalig dat er geen enkele informatie vanuit initatief van rockwood zelf is gekomen. Zij hebben de betaling ontvangen en houden ons letterijk in het ongewis. Met ieder informatieverzoek vanuit onze zijde krijgen we andere informatie, maar rockwood zelf heeft geen enkele keer zelf het initiatief genomen om ons te informeren over de problemen. Echt een service van 0,0. Schandalig om zo met een klant om te gaan .

7. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tienerbed

In januari een bed besteld voor onze zoon. Deze zou medio februari geleverd worden, medio februari geen bericht, meerdere keren contact gezocht en het antwoord blijft erg algemeen. Geen duidelijke datum alleen het wordt medio maart.
Maart opnieuw contact gelegd, ergens deze maand krijgen wij de levering is het antwoord.
Al met al hebben we nu net het bed binnen. De service vind ik minimaal, geen contact bij vertraagde levering vanuit hun kant. En het contact wat vanuit de klant komt wordt matig beantwoord.
Het bed op zichzelf staat, en lijkt verder prima. Gezien de slechte service voor ons niet de plek om in de toekomst opnieuw te bestellen.

28. März 2024

Peuterbed Tim

Een korte tijd geleden hebben wij 2x peuterbed Tim gekocht. Ik heb na een paar dagen dan ook een hele goede revieuw gegeven. Echter bleek dit helaas niet zo te zijn. Je hoeft maar met je nagel tegen het bed aan te komen en er zit gelijk een kras in en lakschade. Wij hebben dit nooit eerder met meubels gehad en dit is best jammer dat het zo'n slechte kwaliteit heeft voor zo'n prijs. Wij zijn ook zeer teleurgesteld en hebben spijt dat we de spaargeld van de kinderen hieraan hebben uitgegeven.

21. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr