Kinderkamerwebwinkel.nl Bewertungen 27

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke omschrijving op website. Ontzettend snel en netjes verzonden. Lekker dik matras, welke zacht ligt maar toch ondersteuning geeft. Onze zoon van 5 slaapt er heerlijk op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Over dit bedrijf is niks goed te zeggen Ik heb geprobeerd onderdelen te bestellen voor een hoogslaper zelf had ik het bed daar niet gekocht Heb moeizaam contact gehad maar de persoon aan de t... Mehr ansehen

1. Kindermöbelgeschäft
  2. Bettwarenfachgeschäft
  3. Matratzengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Kinderkamerwebwinkel is het adres voor al je kinderkamer inrichting. De grootste collectie topkwaliteit kinderbedden en kindermeubels van Nederland. De beste en meest veilige kindermatrassen. - 100 dagen proefslapen - Gratis verzending - 110% Laagste prijsgarantie - Persoonlijk contact en de allerbeste service die je maar kunt verwachten

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Top klantenservice

Wij ontvingen een matras en molton, maar helaas was het molton tijdens de vracht vies geworden. Na contact met de klantenservice is er een nieuw molton opgestuurd. We werden erg fijn te woord gestaan en zullen hier zeker nog eens kopen!

13. April 2026

Goede kwaliteit, goede service

Eind vorig jaar een 1 persoons bed besteld voor mijn dochter met bedlades eronder. Op zich wel prijzig bed maar wel degelijk sterk materiaal en zeer eenvoudig in elkaar te zetten met de handleiding. Mooi afgewerkt. Mooi design. Uitgebreide info over het product op de site. En handig, de diktes van de matrassen die mogelijk zijn voor het desbetreffende bed worden aangegeven.

Afspraak maken voor leverdatum ging makkelijk, je kreeg netjes bericht waarin je voorkeursdag/tijd kon aanklikken. Vriendelijke bezorging. Kwamen ook netjes in dat tijdsbestek.

Dik pluspunt erbij: klantenservice reageerde heel snel via de app en loste problemen snel op (pakket van de lades was beschadigd=kreeg direct nieuw pakket/lattenbodem zat er door een foutje niet bij=werd direct de volgende dag alsnog geleverd) Foutjes kunnen gebeuren maar werden zeer snel en prettig opgelost.

1. November 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Wat een prachtige woorden Petra. We zijn er heel blij mee, dank je wel.

Goede kwaliteit

Aantal jaar geleden hier al een kinderbed en matras aangeschaft, nu nog steeds erg tevreden over de kwaliteit. Daarom nu wederom hier een bestelling geplaatst.

2. Januar 2026

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Super bedankt voor je mooie review Anouk

Prima

Goede prijs, snelle verzending en degelijk verpakt.

6. Dezember 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Bedankt voor je mooie review Martijn

Prima geleverd

Prima geleverd

19. Dezember 2025

Dank voor je review Line

Super tevreden

Snelle levering, heel blij met het bed. In elkaar zetten ging soepel, handleiding was duidelijk. We hadden nog een vraag over de lattenbodem en kregen direct antwoord en een oplossing. Echte aanrader.

23. Dezember 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Bedankt voor de mooie woorden Nikki.

Erg tevreden

1. Dezember 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Erg bedankt voor de mooie review

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Volgens verwachting snel en goed!

Snel geleverd (volgens verwachtte datum) en persoonlijk bericht na een vraag! Goed verpakt en netjes in huis gezet.
Jammer dat de handleiding in doos 3/3 zat en niet in 1/3.

18. Dezember 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Hi Albert, dank je wel voor de feedback.

Goede kwaliteit product

Ik heb de bestelling online gedaan. Tijdens de bestelling had ik een vraag, daar werd snel en accuraat op gereageerd. De levering verliep volgens afspraak. Kwaliteit van het product boven verwachting!

19. Dezember 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Wat geweldig Ciska, dank je wel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de derde keer een bed besteld hier…

Voor de derde keer een bed besteld hier en wederom een goede ervaring gehad. Eerst via de app contact gehad waarbij ik zeer goed geholpen ben en daarna via de website de bestelling geplaatst. De levering was snel. Bij het opbouwen van het bed zagen we dat op een onderdeel wat kleine beschadigingen zaten. Ik heb dit via de app gemeld en hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ze boden excuses aan en er werd meteen een nieuw hoofdbord opgestuurd. Dus wat mij betreft een super service!

4. August 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Dank je wel voor de prachtige woorden en het vertrouwen in ons. Helemaal super.

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader!

Komen netjes hun afspraken na, bedje netjes geleverd.

Zal hier zeker vaker bestellen!

22. August 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Super bedankt voor je review Demi.

Heerlijk matras lilli comfort

Wij hebben de Kindermatras 120x200 Lilli Comfort en die is echt heel comfortabel, zacht maar stevig en ligt echt voor ons als volwassenen heel lekker. Verder was het proces van bestellen en bezorgen goed, geen bijzonderheden.

13. August 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Heel erg bedankt voor je review AKV. Geniet van het matras en fijne dromen gewenst :)

Bed is prachtig

Levering op afgesproken tijd. Bed was makkelijk in elkaar te zetten. Zelfs in m’n eentje gelukt :) kleur is prachtig

21. August 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Heel fijn dat je tevreden bent Tessa, dank je wel voor je review.

Top geregeld

Top geregeld. Snelle levering en een zeer klantvriendelijke klantenservice die graag meedenkt.

11. August 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Dank voor je mooie review Qiaofen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed

Duurde even voor de bestelling werd verstuurd, maar na een telefoontje werd er snel geleverd.

15. August 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Bedankt voor je goede review Diny

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goede kwaliteit.

30. Juli 2025

Antwort von Kinderkamerwebwinkel.nl

Dank je wel Li voor je goede review.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr