Kidskorner Bewertungen 19

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIETS KOPEN VIA DEZE WEBSHOP!

NIETS KOPEN VIA DEZE WEBSHOP!!

Na 2 weken wachten, eindelijk het product ontvangen. Bleek het kapot te zijn, een afgebroken poot van het speelgoedkonijn. Daarnaast zag dit product er totaal niet uit zoals de afbeeldingen (wat ik nu in veel reviews teruglees). Een goedkoop ding uit china, ipv een nederlands bedrijf!!!
Na een hoop mail-gedoe is het niet mogelijk om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen, schandalig!!!

Ik koop hier nooit meer iets!

19. April 2026

Het liefst geen ster

Het liefst geen ster. KinderHorloge gekocht moeilijk te instaleren
Wil terug sturen moet het na China of 20 procent vergoed
Wat belachelijk terwijl het Nederlandse site, telefoonnummer en adres is
Moet het na China verzendkosten dan belachelijk duurt terwijl niks op site staat terugsturen naar China
Koop hier nooit wat wil
Geld gewoon terug geen Nederlandse beschrijving enz
Belachelijk

19. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze beloven een snelle levering (5-7…

Ze beloven een snelle levering (5-7 werkdagen) maar ik wacht al langer dan 14 werkdagen op mijn bestelling. En ondertussen wel telkens mailtjes sturen met een zogenaamde update over mijn bestelling; die staat al langer dan een week op ‘onderweg’.
Dit was 1x en nooit weer bestellen bij kidskorner!

12. April 2026

Beste Sylvia,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw frustratie en het spijt ons dat de levertijd langer heeft geduurd dan verwacht.

Zoals wij gisteren per mail hebben laten weten, was uw bestelling bij de lokale bezorgdienst. Wij kunnen u laten weten dat uw pakket vandaag, 13 april, succesvol is afgeleverd.

Wij betreuren het dat de levertijd in dit geval niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en hopen dat u tevreden bent met uw bestelling.

Zeer lange levertijd

Ik had iets bij Kids Korner besteld omdat ik het snel in huis wilde hebben. Dit bedrijf zegt een snelle levering te bieden maar in werkelijkheid duurde het in mijn geval 2 weken. Het ging hier om het Fluffaroo knuffelkonijn. In werkelijkheid ziet het konijntje er heel anders uit dan op de foto's. Dit zijn trouwens dezelfde foto's die ook op Aliexpress staan. Ik vermoed dat men het product dan ook rechtstreeks vanuit China naar de klant laat sturen. Vandaar de lange levertijd. Nooit zal ik hier nog iets kopen.

10. April 2026

Beste P. Verhagen,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

Wij hebben uw berichten ontvangen en zijn hier steeds op teruggekomen. Zoals wij in ons mailcontact hebben aangegeven, konden wij de bestelling na verzending helaas niet meer annuleren. Wij hebben u de mogelijkheid geboden het pakket gratis te weigeren aan de deur, zodat u zonder kosten uw volledige aankoopbedrag teruggestort zou krijgen.

Wij zien in het track & trace systeem dat uw bestelling gisteren uit voor levering was en dus spoedig bij u wordt bezorgd. Mocht u het pakket willen retourneren, dan staan wij uiteraard voor u klaar om dit in goede orde af te handelen.

Wat betreft uw opmerking over AliExpress: wij zijn een Nederlands bedrijf en hebben geen samenwerking met AliExpress.

Wij betreuren het dat de levertijd in dit geval langer was dan gebruikelijk en hopen dat wij dit alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kraamcadeau voor familie

Bij de geboorte van mijn neefje een kraamcadeau besteld en de ouders waren er blij mee. Ziet er duurder uit dan het gekost heeft. Was bang dat het tijdens de verzending zou beschadigen maar zat veilig verpakt.

26. März 2026

Beste Loes,

Wat leuk om te horen, gefeliciteerd met de geboorte van uw neefje! 🎉

Het doet ons enorm veel plezier dat de ouders blij waren met het cadeau en dat het goed verpakt is aangekomen. Bedankt voor uw fijne review!

dropshipper

Dit bedrijf laat hun producten uit China direct naar jou versturen. Als het product niet werkt (telefoonhorloge in mijn geval), dan moet je zelf de retourkosten naar China betalen alvorens je je geld terug kunt krijgen.
Ze bieden ook de optie tot 20% (en na mijn ontevreden reactie 40%) geld terug en het product houden, maar retour sturen naar het bedrijf in Nederland kan niet.
Dit staat niet vermeld op de website.

9. April 2026

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

Wij hebben uw e-mail ontvangen en zijn hier ook op teruggekomen. Omdat u aangaf ontevreden te zijn, hebben wij eerst geprobeerd samen tot een passende oplossing te komen. Ons doel was altijd om dit naar uw tevredenheid op te lossen — een volledige terugbetaling was daarbij van begin af aan een optie.

Wij kunnen bevestigen dat u inmiddels het volledige aankoopbedrag teruggestort heeft gekregen, zonder dat u het product hoefde te retourneren.

Wij hopen dat dit voor u een bevredigende afronding is en staan altijd open voor vragen of opmerkingen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Artikel is nep, foto misleidend

Mijn moeder heeft een sleutelhanger besteld ,ook een lange tijd op moeten wachten . Nu deze geleverd is is ook duidelijk waarom, wijkt ontzettend af van de foto daar staat namelijk een originele jellycat peanut afgebeeld ook de beschrijving klopt niet met het artikel.
Ik heb namens mijn moeder gereageerd met bestelnummer en foto binnen 24 uur maar nog steeds niets gehoord, mijn moeder heeft ook nog gemaild niks gehoord, 2x gebeld niks gehoord.
Wij voelen ons dus niet gehoord en niet netjes geholpen zoals beloofd wordt heel jammer!
Voor ons geen bestelling meer bij kidskorner.

Inmiddels contact gehad en oprechte excuses gekregen ook het bedrag is volledig terug gestort dus alsnog netjes opgelost dankjewel

9. April 2026

Beste Liana,

Bedankt voor uw review en onze excuses voor het ongemak.

Het spijt ons te horen dat uw moeder een verkeerd artikel heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen de frustratie.

Door een drukke periode hebben wij helaas niet binnen 24 uur kunnen reageren, waarvoor onze excuses. Wij hebben uw melding ontvangen en zijn hier binnen 2 dagen op teruggekomen. Vervolgens hebben wij het volledige aankoopbedrag direct teruggestort, zodat de zaak naar wens is opgelost.

Wij schrokken eerlijk gezegd van de snelle negatieve review, maar begrijpen dat u zich in de tussentijd niet gehoord heeft gevoeld. Wij hopen dat de terugbetaling inmiddels in goede orde is ontvangen en dat dit voor u en uw moeder een bevredigende oplossing is.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd kan sneller maar communicatie goed

Meer dan een week moeten wachten, maar werd via de mail goed op hoogte gehouden van waar mijn bestelling precies was op dat moment. Contact gehad met de klantenservice en dezelfde dag nog antwoord gekregen met meer duidelijkheid. Bestelling zat redelijk verpakt

19. März 2026

Beste Bram,

Bedankt voor uw eerlijke review! Fijn om te horen dat onze communicatie en klantenservice goed bevallen zijn.

We begrijpen dat wachten soms voelt als lang, maar fijn dat u via de mail goed op de hoogte werd gehouden.

We hopen u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correcte maattabel

Boxpakje besteld bij kidskorner. Via de mail de bestelling kunnen volgen. Pakje past goed met de maattabel en ziet er netjes uit.

13. März 2026

Beste Anouk,

Fijn om te horen dat het boxpakje goed past en naar wens is! We doen ons best om de maattabellen zo accuraat mogelijk te houden, fijn dat dit voor u goed heeft uitgepakt.

Bedankt voor uw review en veel plezier met het pakje!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk fluffaroo konijn

De knuffel kwam op tijd binnen en mijn dochter slaapt er nu al een paar weken mee. Het konijntje springt en beweegt, wat mijn dochter en ik heel leuk vinden. Voelt zacht aan en is niet al te irritant voor ouders.

5. April 2026

Beste Lucy,

Wat een schattig beeld – een dochter die al weken met haar Fluffaroo konijntje slaapt, dat is precies wat we hopen te horen!

En die laatste opmerking over 'niet al te irritant voor ouders' konden we hier wel waarderen – dat is voor ons ook zeker een pluspunt! 😄

Bedankt voor uw leuke review en veel knuffelplezier!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met kidskorner.nl.

Na een lange levertijd werd mijn pakket zonder aankondiging bezorgd en simpelweg buiten voor mijn voordeur achtergelaten. Omdat ik een weekend weg was, lag het daar meerdere dagen. Voor een bestelling van €134,95 is dit echt onacceptabel.

Ook de verpakking was erg teleurstellend. Het product zat in een vieze plastic zak, zonder folder of gebruiksaanwijzing. Het ziet er allemaal erg goedkoop uit en oogt eerder als een goedkoop product van bijvoorbeeld AliExpress dan iets wat je voor deze prijs mag verwachten :-(

Het was bedoeld als cadeau voor een collega, maar ik schaam me gewoon om het te geven.

Ik zou hier zeker niet opnieuw bestellen.

7. April 2026

Beste Jennifer,

Hartelijk dank voor uw review, en wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen – dit is zeker niet hoe wij het voor ogen hebben.

We begrijpen uw frustratie volledig. Het is voor ons net zo onprettig om te horen dat de bezorgdienst het pakket zonder aankondiging voor de deur heeft achtergelaten, zeker voor een bestelling van deze waarde. Helaas hebben wij hier als webshop geen directe controle over het moment en de wijze van bezorging, maar dat neemt niet weg dat wij hier onze excuses voor aanbieden.

Wat betreft de verpakking: ook dat nemen wij serieus. We horen dit soort feedback liever direct via de mail, zodat we er iets aan kunnen doen. Als u ons destijds had laten weten dat u niet thuis was of dat het pakket onjuist was verpakt, hadden we graag een oplossing gezocht – en het indien nodig opnieuw laten verzenden.

We hopen ondanks alles dat u fijne Paasdagen heeft gehad! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar via onze klantenservice. (info@kidskorner.nl)

Team Kidskorner

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smartwatch prima aankoop

Smartwatch besteld voor mijn dochter van 8 zodat ze alleen naar school kan fietsen. Horloge binnen 20 minuten ingesteld. Nadeel is wel dat het horloge na een schooldag bijna leeg is. Maar als je hem s'avonds oplaad is hij de volgende dag wel weer vol.

21. März 2026

Beste Joris,

Wat leuk om te horen dat de smartwatch een goede aankoop is voor uw dochter! Fijn dat ze nu zelfstandig naar school kan fietsen – daar doe je het voor.

Bedankt ook voor de eerlijke tip over de batterijduur. Het is inderdaad het handigst om het horloge elke avond even op te laden, dan start ze de volgende ochtend weer met een volle batterij.

Bedankt voor uw review en veel fietsplezier voor uw dochter!

Team Kidskorner

Slechte ervaring

2 weken gewacht op een hondje van €30 wat nog geen €10 waard is.
Het lijkt totaal niet op wat we te zien kregen op de site van Kidskorner. Het was de 1e x dat ik hier heb besteld maar gelijk ook de laatste x

*Na het sturen van een e-mail naar Kidskorner is de aankoop teniet gedaan en is beloofd het bedrag terug te storten op mijn rekening.

3. April 2026

Antwort von Kidskorner

Beste Lammy, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je aankoop — dat hadden we natuurlijk liever anders gezien!

We reageren altijd binnen 24 uur op berichten en willen dit graag voor je oplossen. Als je ons een mail stuurt, zorgen we ervoor dat je het volledige aankoopbedrag terugontvangt. Je hoeft het product dan niet te retourneren.

We horen graag van je via info@kidskorner.nl!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moeder heeft Speelgoedhondje besteld en…

Moeder heeft Speelgoedhondje besteld en nooit gekregen ondanks diverse telefoontjes en mail. Deze website is een vervolg op Ukkenhuis.nl waarvoor de politie waarschuwt en ook TROS/Radar

16. März 2026

Beste Jan & Jan,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad — dat is zeker niet de bedoeling!

Omdat uw review al van 20 maart is, gaan we ervan uit dat de bestelling inmiddels al bezorgd is. We beantwoorden alle e-mails binnen 24 uur, dus mocht u ons destijds een bericht hebben gestuurd, had u snel van ons moeten horen. Het verbaast ons dan ook dat het tot deze review is gekomen.

We staan altijd klaar om te helpen en willen dit graag uitzoeken. Stuur ons gerust een e-mail op info@kidskorner.nl met uw bestelnummer, dan kijken we het direct voor u na.

Daarnaast willen we benadrukken dat KidsKorner geen enkele verbinding heeft met andere websites of webshops — wij zijn een volledig zelfstandig bedrijf.

Het KidsKorner Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kidskorner belazerd de boel nep smartwatch voor kids

Na talloze mailtjes met neppe trackingsgegevens na 6 weken een eindelijk binnen gekregen. de doos was ook al beschadigd maar ik was zo blij dat het eindelijk binnen was.Geen duidelijke beschrijving en toen ik het wou installeren vroeg het om een simkaart.
Nergens een input voor die simkaart te vinden dus heb ik via chatgpt gevraagd hoe het werkt chatgpt vertelde mij direct dat om een nep smartwatch ging.
Pas op mensen pas op 40 euro weggegooid.

19. März 2026

Beste Eduard,

Bedankt voor uw review en het spijt ons dat u zich zo voelt — dat is zeker niet de bedoeling!

We hebben uw bestelling nagekeken en kunnen bevestigen dat deze op 16 maart bezorgd is na een bestelling op 25 februari — circa 3 weken, wat inderdaad langer is dan u van ons gewend bent. We bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan en hebben u gedurende het proces via e-mail op de hoogte gehouden.

Wat betreft het product: als u een defect product heeft ontvangen en hierover een e-mail had gestuurd, hadden we er direct voor gezorgd dat er gratis een nieuw exemplaar zou worden opgestuurd — dat doen we altijd. Stuur ons gerust alsnog een e-mail op info@kidskorner.nl met uw bestelnummer, dan lossen we dit samen op.

Het KidsKorner Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr