Keukenstunter - Naaldwijk Bewertungen 44

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Gezelstraat 7, 2671 BW Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

na wat misverstanden , werd 5 juli onze keuken geplaatst door keukenstunter naalwijk. zeer tevreden hoe deze vakmensen de keuken geplaatst hebben. lossen problemen snel op. jullie krijgen van o... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Küchenstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Gezelstraat 7, 2671 BW, Naaldwijk, Zuid-Holland, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Keukenstunter Naaldwijk

Keukenstunter Naaldwijk, goede prijs, kundig personeel, duidelijke afspraken, nette installatie.

Overall goede ervaring.

14. April 2026

Beste Dijkstar,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je blij bent met de prijs en onze kundige collega's.

Veel plezier met het mooie eindresultaat!

Groet,

Team Keukenstunter Naaldwijk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Medewerker wilde ons niet eens helpen

Medewerker wilde ons niet eens helpen in de vestiging van naaldwijk. Nooit meer ! We kwamen met afspraak en zijn vertrokken omdat de medewerker telkens wegloopt om telefoontje op te nemen terwijl we halverwege nog in gesprek waren. Wilt niet helpen met adviseren. Geen hulp terwijl we wisten wat we wilden en niet de moeilijkste zijn. Wilde niet eens een 3d tekening voor ons opstellen. We voelen ons gediscrimineerd.

8. März 2026

Beste mevrouw Yildiz,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw bezoek aan Keukenstunter Naaldwijk niet naar wens is verlopen.

De situatie zoals u deze beschrijft herkennen wij niet volledig, maar wij vinden het belangrijk om dit zorgvuldig te bekijken. Wij nemen dergelijke signalen serieus en staan er altijd voor open om hierover in gesprek te gaan.

Wij willen u daarom vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via ervaring@keukenstunter.com, zodat wij uw ervaring verder kunnen bespreken.

Team Keukenstunter Naaldwijk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eind november hebben wij een prachtige…

Eind november hebben wij een prachtige keuken besteld voor ons nieuwe huis. We zijn meerdere keren langs geweest en zijn elke keer ontzettend goed geholpen. De koffie stond altijd klaar en er werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We voelden ons echt welkom en goed geadviseerd gedurende het hele traject.

Wij raden iedereen aan om bij jullie een keuken te kopen. Topservice!

4. März 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Keukenstunter Naaldwijk. Fijn dat jullie meerdere keren zo goed zijn geholpen en dat er de tijd werd genomen om alles rustig door te nemen.

Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Mooie keuken

De keukenstunter Naaldwijk heeft ons goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Dat begon in oktober en 12 februari werd de keuken geplaatst. Is prima verlopen. De vragen tussendoor en na plaatsing werden goed beantwoord. Altijd stond weer de koffie klaar. We zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken.

12. Februar 2026

Beste Monique,

Wat mooi dat alles bij Keukenstunter Naaldwijk van begin tot plaatsing zo goed is verlopen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Meedenkers

Lastige wasruimte qua maten en koven maar een geweldig meegedacht kastenwand ontwerp ontstaan samen met Felix en Roy. Nadat wij weg waren belden ze met een nog betere aanpassing vanwege de ruimte, diversen open kasten! Alles paste precies zoals bedacht was, inclusief bestaand wasmachine en droger. Top idee! Ina en Theo Maurik

23. November 2025

Beste Ina en Theo,

Wat fijn dat er zo goed is meegedacht en dat het ontwerp perfect paste. Mooi om te horen dat het eindresultaat precies was zoals gehoopt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn grote dank voor de goede service.

Mijn grote dank voor de goede service.
Vorig jaar keuken gekocht waar ik heel erg blij mee ben.
Nieuwe kraan nodig en dat is perfect opgelost.

Dank Felix voor de goede service

Hennie Verlint

22. November 2025

Beste Hennie,

Wat fijn dat alles zo snel en netjes opgelost is! Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier weer met je keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon een goede en betrouwbare keukenzaak

In december een keuken gekocht. Voorafgaande de aankoop en zeer kundig advies advies gekregen van Roy. Omdat wij niet direct wisten wat de opstelling van onze nieuwe keuken moest worden zijn we vele malen bij Roy in de zaak geweest om vervolgens, na aanpassingen, weer met een 3d tekening naar huis te gaan. Voor Roy geen probleem. Voor hem was het van belang dat onze nieuwe keuken voor ons gevoel perfect moest zijn. Na vele bezoekjes en bakken koffie uiteindelijk onze droomkeuken gevonden die overigens op een zeer vakkundige wijze door Pjotr is geplaatst. Wat ik overigens als zeer prettig heb ervaren is dat er geen gladde verkoper tegenover mij zat in een strak maatpak maar een gezellige vent, Roy dus, met een koltrui die een hoop geduld met ons heeft gehad.
Klein detail: Op een van de keukenkastjes zat een vlekje dat we er niet uit kregen. Na Roy gebeld te hebben stond hij aan het einde van de dag voor de deur om dit probleem op te lossen. Klasse!!

24. Juli 2025

Beste Rene,

Wat een mooi en eerlijk verhaal, bedankt voor het delen! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed en geduldig geholpen zijn door Roy, en dat het eindresultaat precies is geworden zoals jullie voor ogen hadden. Ook fijn dat Pjotr de montage zo vakkundig heeft uitgevoerd.

We wensen jullie ontzettend veel plezier met de nieuwe keuken!

Aankoop en montage

Perfect team keukenstunter Naaldwijk. Goed geadviseerd bij de indeling van de keuken en alle mogelijkheden besproken. Afspraken, indeling etc worden goed op papier gezet en snel doorgestuurd naar je mailadres. Ook de installatietekening van de noodzakelijke aansluitpunten laat geen vragen achter.
De dag voor de montage wordt de keuken gebracht en overzichtelijk in de ruimte geplaatst. De volgende dag komen 2 installateurs die serieus en voortvarend aan de slag gaan. In ons geval een team die niet alleen alles plaatsen en aansluiten maar ook gevraagd en ongevraagd overal toelichting op geven. Kortom een TOPTEAM. Bij een volgende aankoop zou ik 100 euro extra geven om dezelfde installateurs weer te krijgen.

26. Juni 2025

Beste Arnold,

Wat een fantastische review, enorm bedankt voor het delen! Geweldig om te horen dat jullie zo goed zijn begeleid én dat de installatie zo professioneel en duidelijk is verlopen. We geven de complimenten met plezier door aan het hele team van Keukenstunter Naaldwijk. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na wat problemen met de maat van het…

Na wat problemen met de maat van het frontje van de vaatwasser is nouri voor de derde keer bij ons geweest om het op te lossen met twee nieuwe frontjes. Wat een vakman is nouri zeg. Hij bleef net zolang bezig totdat het helemaal naar zijn zin was. En echt het resultaat mag er zijn. Die man moeten jullie met goud behangen. Dat is er 1 die zijn vak verstaat. Alle lof voor nouri.

18. Juni 2025

Beste Ellen,

Wat een mooie recensie, dankjewel voor het delen! Fantastisch om te horen dat Nouri zo toegewijd en vakkundig te werk is gegaan. We geven de complimenten zeker aan hem door.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strakke en stijlvolle keuken, perfect uitgevoerd!

Voor een recent project hebben wij deze moderne keuken laten plaatsen en het resultaat is top. Strak design, mooie materialen en alles tot in detail afgewerkt. Roy en Felix werkten vlot, professioneel en dachten goed mee in het proces. Een fijne samenwerking en een resultaat waar we trots op zijn!

24. April 2025

Beste Jordy,

Wat een mooie recensie, dankjewel! Fantastisch om te horen dat het eindresultaat zo goed is gelukt en dat de samenwerking met Roy en Felix zo prettig verliep.

Geniet van jullie prachtige keuken!

Super team Naaldwijk

Wij zijn enorm vriendelijk geholpen door de mannen in Naaldwijk. De opname ging zonder problemen, de voorbereidende werkzaamheden als gas water en licht werden zonder problemen en in een korte tijd uitgevoerd door een super team als Daniel, Adriaan en oeps zijn zijn naam even kwijt. De uiteindelijke plaatsing werd in 1 dag keurig uitgevoerd. bij een kleine storing werd direct gereageerd en de storing direct opgelost zonder problemen.

3. März 2025

Beste Rob,

Wat een mooie ervaring! Bedankt voor het delen van jullie positieve woorden. Fijn om te horen dat alles van opname tot plaatsing soepel is verlopen en dat ook een kleine storing snel is opgelost. We geven het compliment graag door aan het team. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele adviezen van Roy en…

Professionele adviezen van Roy en personeel resultaat prachtige keuken, perfecte levering en vervolgens tevreden klant

19. März 2025

Beste Margret,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie en wat leuk om te horen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! We wensen jullie nog jaren plezier van de keuken!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij hadden een afspraak bij de…

Wij hadden een afspraak bij de keukenstunter in Naaldwijk. Bij binnenkomst in de showroom was er maar 1 persoon aanwezig, dus zijn we even naar een andere winkel gelopen. Bij terugkomst waren er 2 heren aanwezig, we werden niet begroet en na enige tijd maar eens gevraagd of ze wisten dat we een afspraak hadden. We werden zeer onbeleefd en zelfs onbeschoft te woord gestaan. Toen ik zei dat we dan maar weggingen wensten de heren ons veel succes. Wat een onbeschofte en onbeleefd manier van klanten benaderen.

7. März 2025

Geachte heer en mevrouw Boer,

Allereerst hartelijk dank voor uw feedback over uw ervaring naar aanleiding van de afspraak aanvraag voor bij ons in de winkel. We betreuren dat u uw bezoek als niet prettig ervaren heeft.

Wij hebben wel een aantal kanttekeningen aan deze gebeurtenis die door u niet omschreven zijn. Op Donderdag 6 Maart jongsleden heeft u om 19:46 (buiten openingstijden) via onze website een afspraak aanvraag gedaan. U heeft vervolgens een mail van Keukenstunter ontvangen dat Keukenstunter spoedig met u contact op neemt om de afspraak samen met u te bevestigen. Dit kunt u terugzien in de verzonden mail van Donderdag avond rond klokslag 19:48 uur. Aangezien u de aanvraag heeft gedaan voor Vrijdag 7 (volgende werkdag) tussen 11:30 en 12:30 en onze bezetting de volgende dag in de ochtend meteen een afspraak gepland had staan, zijn wij niet in de gelegenheid geweest binnen dit termijn u telefonisch te contacten om deze afspraak met u te bevestigen zoals aangegeven in de afspraak aanvraag. Feitelijk heeft u dus géén bevestigde afspraak gehad bij ons op locatie. Dat u met ons een afspraak had is daarom onjuist. Dit neemt niet weg dat wij u hadden moeten bellen zoals beloofd.

Zonder deze bevestiging bent u toch bij ons binnengelopen waar wij uiteraard enorm blij mee zijn. Op dat moment was onze bezetting één collega die op dat moment ook een afspraak had en dus met klanten bezig was in onze showroom. Ondanks dit bent u door deze collega verwelkomd en is u het lekkerste bakje koffie van het Westland aangeboden. Deze collega heeft onder genot van de koffie met u de ander collega op luidpreker telefonisch ge-contact met de vraag hoelang het nog duurde voordat deze terug op locatie zou zijn om u vervolgens te kunnen gaan helpen. U gaf aan echter géén haast te hebben. Na het beëindigen van dit gesprek en u wist dat u zou worden geholpen binnen 20 minuten als de betreffende collega weer aanwezig zou zijn gaf u aan graag eerst bij een andere winkel een bezoek te willen brengen. Dit heeft u gedaan en vervolgens bent u teruggekomen nadat onze collega bij ons terug op locatie was van het inmeten van een klant haar keukenruimte. Wellicht hebben wij u niet wederom gedag gezegd en dit spijt ons.

Na enkele minuten overleg tussen de collega’s trad u zich achter onze verkoopbalie om ons vervolgens op een onplezierige manier aan te geven klaar te zijn met onze werkwijze en dat u besloot om hierdoor te vertrekken. Los van het feit dat wij niet gewend zijn om op deze manier aangesproken te worden zoekt u toenadering met ons in onze eigen werkomgeving namelijk achter onze vertrouwde verkoopbalie. Er ontstaat een discussie met een toon en woordkeuze die niet gewenst was te escaleren. Hierdoor is u vriendelijk verzocht de winkel te verlaten. Wij zijn overtuigd dat wij hier anders mee hadden moeten gaan en hier willen wij u onze oprechte excuses voor aanbieden. Wel vinden wij het belangrijk dat de gebeurtenis kloppend en volledig wordt omschreven vandaar onze uitgebreide reactie. Al om al willen wij u het beste wensen en succes bij het zoeken naar een voor u geschikte keukenleverancier die wij tot onze grote spijt niet zijn gebleken.

Als u verder nog vragen en/of opmerkingen heeft dan kunt altijd met ons contact opnemen via de mail en/of telefoon indien gewenst.

Met vriendelijke groet.

Team Keukenstunter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keukenstunter Naaldwijk een grote aanrader. Super geholpen door verkoop en monteurs.

Super geholpen door de verkopers Roy en Felix. Dachten met ons mee en gaven ons advies waar we wat mee konden. Daarnaast ook de complimenten aan de keuken monteur Nuri. Die heeft de keuken perfect geplaatst en deed helemaal niet moeilijk over wat extra meerwerk wat ik tijdens de montage aan hem vroeg. Werd kosteloos gedaan. Daarnaast werkte Nuri ook heel netjes. Alles werd netjes in dozen en zakken gedaan zodat ik alles in een keer kon afleveren bij het het grof vuil. Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken.

13. Februar 2025

Beste Hans,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch geholpen door profesioneel geduldig personeel

Prachtige Nolte keuken met goed advies van Roy, profesioneel en vriendelijk en overal een oplossing voor. Wij zijn zo goed geholpen en heel tevreden. Echt een aanrader om hier je keuken aan te schaffen, scherpe prijs en goed materiaal en nog eens fantastisch geholpen

2. Januar 2025

Beste Matthew,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie. Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Keukenstunter Naaldwijk: TOP!

Hoewel ik in Almere woon, heb ik mijn droomkeuken gevonden in Naaldwijk, Meerdere zaken in Almere en omgeving bezocht, maar voldeden allen niet aan mijn wensen. Mijn dochter attendeerde me op de Keukenstunter in Naaldwijk, haar woonplaats. Meteen bij binnenkomst van de zaak voelde ik een fijne en klantvriendelijke sfeer. Zelf in alle rust rondkijken en niet meteen een medewerker die allerlei vragen stelt of ongevraagde informatie geeft.
Toen ik zelf wat vragen had, ben ik uitermate plezierig te woord gestaan door Roy. Meteen dacht hij heel creatief mee. Geen enkele verplichting voelde ik na ons gesprek. Daarna een afspraak gemaakt voor een 3D tekening. Met kennis van zaken en veel geduld van de kant van Roy en Nick is er uiteindelijk een prachtige keuken ontstaan. Vakkundig advies over materialen en afstemming van kleuren. Een en al servicegerichtheid. Zelfs nog na aflevering en betaling. De communicatie met Roy en Felix is uitstekend. Data waarop werkzaamheden zouden plaatsvinden waren zeer duidelijk en ruimschoots op tijd via de mail doorgegeven, Van de gemaakte planning is nooit afgeweken.
De werklieden die het plaatsen van de keuken hebben gerealiseerd zijn vakkundig en denken met je mee, zijn probleemoplossend gericht en komen op de afgesproken tijd. Adriaan, jij, je broer Daniel en de andere harde werkers, hiervoor hartelijk bedankt.
Hoewel een keuken verbouwen een hele onderneming is, heb ik er alleen maar een zeer prettig gevoel bij en herinnering aan. Er is werkelijk niets wat mij irritatie of ergernis heeft gegeven. Integendeel. Een nieuwe keuken?... ga naar de Keukenstunter in Naaldwijk... TOP!

1. November 2024

Beste Corry,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jNog steeds blij met de KEUKENSTUNTER.!!!!!

3 jaar geleden hadden wij al een prima ervaring met de Keukenstunter in Naaldwijk. Een goed gesprek, advies van wat onze mogelijkheden waren .Ze namen goed de tijd voor ons Roy had snel door wat wij graag in onze nieuwe keuken wilde . De levering en t plaatsen gebeurde allemaal op de afgesproken data. En de keuken is fijn in gebruik en past goed bij de rest van de woning. Vorige Maand was en n klein probleempje, dus contact opgenomen met de Keukenstunter.
Er werden afspraken gemaakt en alles is weer door de monteur Adrian prima opgelost.
Wij zijn nog steeds blij dat we een keuken bij de Keukenstunter hebben gekocht.
Een top team voor een topkeuken.
Bedankt mannen.

10. November 2024

Beste Aad,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedankt voor het realiseren van onze droom keuken!

Wij zijn zeer tevreden over de Keukenstunter Naaldwijk.
Ik was uitaard ook eerst bij andere winkels wezen kijken, maar daar kreeg ik het al snel benauwd. Bij de Keukenstunter kan je lekker rustig rondlopen en als je vragen hebt, maken ze uitgebreid tijd voor je. Ik had zelf al een aardig duidelijk plaatje in mijn hoofd, maar er stond een prachtige voorbeeldkeuken in de showroom die er al erg veel van weghad, dus met die basis zijn we begonnen. Na een kop koffie en een goed gesprek, zijn we daarna zeer goed geholpen met het opzetten van een plan voor onze droomkeuken. Nick heeft naar aanleiding van ons eerste gesprek én mijn eigen tekening en wensenlijstje, een nóg mooiere 3D tekening gemaakt, die technisch ook klopte bij de uiteindelijke uitvoering.
Dus allereerst Nick, Roy en Felix heel erg bedankt voor jullie hulp bij het realiseren van onze droom keuken! Ook de enorme bos bloemen, helpt bij het snel vergeten van het stof en de verbouwing. ;-) Super attent!
Ook het overige team wil ik bedanken voor de prettige en betrokken samenwerking, o.a. Sander, Adriaan en uiteraard Daniël, die wij het flink moeilijk hebben gemaakt met de keuze om vissegraat te tegelen, ook de bezorgboys en het montageteam. Samengevat: een topteam, die precies begrijpt hoe en wat voor een keuken de klant wil.
Nogmaals erg bedankt!!
René Tichelaar en Femke Wubben

12. Oktober 2024

Beste Femke en Rene,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergoede tekening: van idee naar werkelijkheid

Door onze eettafel in onze woonkamer te zetten ontstond er opeens een vrije, lege plek in onze keuken. Wat gaan we daarmee doen?
De behoefte was: meer werkblad, meer opbergruimte en een extra plek om te zitten. Maar hoe gaan we dat matchen met de bestaande keuken?
Hiermee gingen we naar Keukenstunter in Naaldwijk. Roy en Nick dachten meteen mee met wat te doen qua opstelling, indeling en kleuren.
De tekening was echt supergoed en realistisch, daarin was ook onze huidige keukendeel meegenomen. Zo kregen we een perfecte kijk op het geheel. De plaatsing door montage team was top en nu hebben we al veel gezellige keukenmomenten beleefd door deze uitbreiding. Dankjewel team Keukenstunter Naaldwijk!

3. Oktober 2024

Beste Claudia,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet met deze zaak in zee gaan!

Helaas hebben wij geen goede ervaring met de Keukenstunter. April jl wilden wij de staaltjes gaan ophalen van onze uitgekozen keuken bij de Keukenstunter, tot onze verbazing waren onze uitgekozen keukenkastjes uit het assortiment gehaald, iets dat niet gecommuniceerd was naar ons. De verkoper benoemde meerdere malen dat we de gehele aanbetaling terugbetaald kregen als we geen alternatief konden vinden. Toen we vervolgens aangaven geen alternatief gevonden te hebben, begon Keukenstunter tegen te werken. Afspraken werden niet nagekomen, woorden werden verdraaid en via de mail werden er andere dingen geschreven dan mondeling was gezegd. Wij hebben een deel de aanbetaling terug ontvangen, maar zeker niet het gehele bedrag wat eerst wel mondeling afgesproken was. Daarom zouden wij nooit meer met deze partij in zee gaan.

6. September 2024

Geachte familie Barendse,

Dank voor uw feedback over uw ervaring met Keukenstunter. Zoals bekend is uw keuken(kleur) nog steeds leverbaar echter is dit een uitloop kleur zoals door ons aangegeven.

Doordat u de overeenkomst voor een geruime tijd bij ons op afroep heeft geplaatst en wij ook onze garantie willen waarborgen, hebben wij u voorgesteld, de keuken elders af te laten nemen. Dit om ervoor te zorgen dat uw nieuwe keuken volledig naar uw wens zou zijn.

Enkel de onkosten van het opmaken van de juiste stukken die u alvorens bij uw bouwer moest aanleveren, hebben wij in mindering gebracht. Dit lijkt ons niet meer dan logisch. Als er immers iets geleverd wordt, moet dit uiteraard ook betaald worden.

Al om al is dit géén reden voor ontbinding van een koopovereenkomst (Zie onze algemene voorwaarden) die geplaats wordt op afroep. Wij hebben u naar ons inzien, ondanks u meerdere voorgaande diensten van ons heeft afgenomen, uw aanbetaling voor 85% procent gestorneerd uit blijk van onze klantvriendelijkheid.

Tot onze grote spijt heeft u dit niet zo ervaren en dat betreuren wij dan ook ten zeerste. Ondanks deze vervelende ervaring wensen wij u alsnog het allerbeste toe.

Team Keukenstunter

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr