Richard.. team Alkmaar wat ben jij een gooie, sympathieke en vooral kundige man. Je weet precies waar je over praat en luistert goed naar de klant. Geeft tips en uitleg waarom bepaalde keuzes beter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Je kan eerst rustig de keuken opstellingen en materialen bekijken zonder opdringende verkopers. Wij hebben later George er bij gehaald voor informatie en een tekening laten maken. Dat ging op een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keurig en persoonlijk geholpen om al onze keuken wensen te vervullen, waardoor we onze droomkeuken hebben kunnen bestellen, Hartelijk dank keuken stunter Alkmaar
Wij zijn in Alkmaar geweest en hebben een gesprek gehad met George Smit. Heel gezellig, maar ook zeker deskundig. We hebben alles netjes uitgetekend gekregen en waar mogelijk in de showroom bekeken. H... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Pettemerstraat 6, 1823 CW, Alkmaar, Noord-Holland, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Heel leuk en warm ontvangen door Jissey en Richard. Hebben enorm de tijd genomen om onze keuken helemaal naar wens vorm te geven. En extra leuk de black Friday korting :) top dames en heren!

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Ik was al eens wezen kijken en netjes geholpen. Dat was de reden om terug te gaan. Weer netjes geholpen. Nu in afwachting van mijn nieuwe keuken.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
We zijn heel goed geholpen. Richard dacht mee, verder en kwam met verassende adviezen. Daarnaast liet hij ook de ruimte om onze eigen gedachte en keuzes te creëeren en te bepalen, wat een fijne balans was. Hij nam de tijd en was fijn gedetailleerd en luistert tussen de regels door.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Heel prettig geholpen door Richard bij Keukenstunter Alkmaar. Gewoon lekker nuchter en eerlijk advies. Nam ook ruim de tijd om alle mogelijke kleuren combo's uit te werken. We zien erg naar de plaatsing van de keuken uit en hopen dat hij net zo mooi uitkomt als op de computer animatie.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Afgelopen zaterdag heb ik in het filiaal in alkmaar bij Richard en Jizzy een nieuwe keuken gekocht.
Zelf had ik al een opstelling in mn hoofd die met wat professionele finetuning, onder het genot van een kopje koffie en een knabbeltje, helemaal is gerealiseerd zoals ik in mn hoofd had. Een leuke en gezellige ervaring maar wel met een vakkundige toon op de juiste momenten. Prijs goed, gevoel goed, sfeer goed, kortom top.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Na binnenkomst werden we gegroet door Richard. Eén van de verkopers van filiaal Alkmaar. Hij zei ook kijk lekker rond en mochten we een vragen zijn hoor ik het graag.
Nadat we een rondje hadden gelopen hadden we een keuken gezien die wel met onze ideeën matchden. En we hadden hiervoor al flink wat keukenzaken bezocht.
Richard heeft ons daarna uitstekend geholpen en de nodige tips om het geheel naar wens samen te stellen.
Wij ervaarde dit als prettig en toen alles netjes samengesteld was is door Richard alles met ons doorgenomen. En hebben ook daarna de keuken besteld.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Super goed en fijn geholpen door Richard in Alkmaar! Denkt mee en adviseert goed. We zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen en er is veel mogelijk voor een geweldige prijs! Zeker een aanrader!!!!!!

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Door Richard Kleverwal heel goed en geïnteresseerd geholpen om de voor ons juiste keuken samen te stellen. Filiaal Alkmaar. Helemaal top 👍

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
We zijn heel tevreden met de service van Sani- en Keukenstunter. Vanaf het eerste gesprek waren ze vriendelijk en dachten ze echt met ons mee. Wij zijn geholpen door Yorrick, Berit en Jissey. Ze luisterden goed naar onze wensen en gaven ons goed advies! Al met al een goede ervaring.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Uitstekend geholpen door Richard.
Samen met Richard een prachtige keuken ontworpen...het begin is er!
Nu wachten op het eindresultaat, daar hebben wij het volste vertrouwen in.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Vandaag in Alkmaar een keuken gekocht. Richard is een onwijs fijne verkoper. Hij heeft echt met ons meegekeken wat er mogelijk is, en hoe we onze kleine ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten. Het resultaat mag er zijn, erg blij mee!

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Richard van Keukenstunter Alkmaar heeft uitstekend meegedacht bij het keukenontwerp voor mijn nieuwe woning. Dit heeft geresulteerd in een goed en mooi ontwerp en dat binnen mijn budget!

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Geholpen door Richard Kleverwal: perfect. Eigen ideeën ingebracht en doorgesproken, alternatieven aangeboden en vergelijkingen laten zien. Echt iemand die meedenkt en bruikbare tips, advies en suggesties doet. Man met hart voor wat hij doet.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Bij binnenkomst en fijn ontvangst , even rustig mogen kijken en nadat we om advies vroegen werden we keurig geholpen! Geen druk achter je keuze , ze geven je liever de tijd dan dat ze je een keuken aanbieden waar je niet 100% achter staat.
Onze keuken besteld en een gezellige en fijne ervaring gehad! Super service ✨
Dikke duim naar Richard! 😁

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Vandaag een definitief gesprek gehad voor m’n keuken. Adviseur Richard heeft me in Alkmaar top geholpen met de te maken keuzes. Ik heb er nu alle vertrouwen in en zie uit naar de plaatsing in juni!

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Allereerst in de zaak geweldig geholpen door Richard, verkoper met kennis.
Na wat leverproblemen vanuit leverancier alles geweldig opgelost.
Jeroen, Richard, Marc en Lars helemaal top geregeld.
Alleen hebben wij de Pannini gemist tijdens de koop :-)..
Ik kan dus het kopen maar vooral ontwerpen van uw keuken hier zeker aan raden.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Wij hebben onlangs een keuken aangeschaft bij Keukenstunter Alkmaar en zijn ontzettend goed geholpen door Richard. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen en met ons meegedacht om de perfecte keuken samen te stellen. Zijn deskundigheid en geduld maakten het hele proces erg prettig.
De keuken wordt binnenkort geleverd en geplaatst. Zodra dit is gebeurd, zal ik mijn review updaten met onze ervaring over de levering en montage. Tot nu toe zijn we in ieder geval dik tevreden!

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Mooie zaak, vriendelijk personeel goed geholpen door Ron en Rachid. Mee gedacht met ons “probleem” en dit opgelost. Ze hebben de tijd genomen en we zijn in 1x geslaagd en hebben niet verder gezocht. Deze zaak kunnen we zeker aanbevelen

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Prachtige keuken samengesteld in Alkmaar samen met Richard. Ik kwam binnen met de wens voor een nieuwe keuken, zonder een duidelijk idee voor ogen. Er is uitgebreid de tijd genomen om mogelijkheden door te nemen. Na 10 jaar met een super goed gevoel een nieuwe keuken gevonden en besteld. Kan niet wachten tot hij geplaatst wordt.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Richard van keukenstunter te Alkmaar, had aan mijn moeder soms een hele kluif. Gelukkig zijn ervaring en oplossend gericht denken, zorgde er voor dat mijn moeder uiteindelijk een mooie keuken heeft uitgekozen. Dank je wel Richard voor het goed opletten hoe je klant is, luisteren naar de wensen en er een betere keuken van te maken dan wat moeders niet kon zien zonder je advies en fysieke beelden.

Antwort von Keukenstunter - Alkmaar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.