Figaro ketting&armand besteld…
Figaro ketting&armand besteld hoogwaardige kwalie zeker bestelen. Goede overzichtige webshop. En komt mooi verpakt binnen.
Goeie dikke ketting gekocht, snelle levertijden en goeie kwaliteit reuze blij mee
Ik bestelde 100% maatwerk: een hanger met het Feyenoord logo.
Christel heeft echt topwerk geleverd!
Heldere website.
Kan je prima filteren op wat je zoekt.
Hele eerlijke prijzen met hoogwaardige kwaliteit en service.
Heel prettig email contact ook in mijn geval.
Mevrouw Veenhuis denkt echt met je mee.
Keurig verpakt (echt een cadeau dat per post komt)
Heb hier al meermaals besteld.
Waarom verder zoeken. Wat goed is is goed! Bedankt! Tot de volgende.
Slangenketting met 2 naamplaatjes gekocht met de kleindochters erop.
Eerst stuurden ze een mail hoe de namen en geboortedatum geplaatst moeten worden,
dus dat is één uitstekende service.
Achteraf word ik gebeld,blijkt dat de oogjes van de naamplaatjes niet over de sluiting van de ketting passen.
Nu word mij aangeboden om de oogjes kostenloos aan te passen.
Dit bedrijf kan ik alleen maar prijzen voor het meedenken dat ze doen.
Mvg G.Eleveld
Alhoewel de levering door #PostNL 9 dagen heeft geduurd kan de winkelier hier niet veel aan doen.
De zilveren ketting is netjes geleverd in een doos met een vriendelijk kaartje en cadeau verpakking en juwelen doosje. Kan niet anders zeggen dan dat het goed verzorgd is.
Contact met de leverancier is ook erg goed. Dus toch 5 sterren en PostNL geen ster!
Hier een armband van me vriendin gekregen en zelf een ketting gekocht. Eerlijke prijzen en fijn mail contact. Ben zelf naar het kantoor in Rotterdam gekomen om een ketting te passen en fijn geholpen met goed advies. Zeker een aanrader!
- Website is onderscheidend met andere sieraden webshops.
Intuïtieve design en ik kon makkelijk vinden wat ik wilde.
- Ik ben zeer goed geholpen met mijn vragen en verzoeken. Voor elke vraag kreeg ik een goed antwoord en of oplossing.
Niet is perfect en alles kan beter.
De ketting die ik had aangeschaft was voor mij niet de goede maat.
Het was mijn fout dat ik niet de webpagina had gelezen over het kiezen van een geschikte maat, als nog ben ik uitstekend geholpen!
Paar gesuggereerde verbeterpunten:
- Als de "De juiste lengte kiezen" een of ander manier beter had opgevallen tijdens het bestellen van de specifieke ketting, dan had ik grotere kans gehad dat ik niet de verkeerde maat had besteld.
Ik raad aan om het zo dichtbij mogelijk bij de maat selectie menu te plaatsen. Dat zie ik bij andere webshops ook, bijvoorbeeld die van de Lidl.
- Ik vind de lettertype van de tabs "Beschrijving" & "Beoordeling" niet zo fijn om naar te kijken. Past niet met de strakke lettertype dat je in de rest van de webshop ziet.
Supersnelle levering, mooie ketting, achteraf betalen mogelijk. Niks op aan te merken dus.