Monteur totaal geen kennis van zaken. In een gesprek met de klachten coördinator hun werkwijze doorgesproken. Voor hun een leerproces en voor mij duidelijkheid. Binnen twee dagen wordt m'n scootmo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Scooter mobiel die moet aan gepast worden is niet gedaan zonder overleg met mijn stond ze voor deur die konden ze weer meenemen. Ik ben er verdrietig van geworden ik ben al 5 bijna 6 maanden bezig ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De vorige driewielfiets was veel te groot en lomp, maar was blij dat ik een fiets had. Mijn ergo therapeut haalde er een adviseur van Kersten bij en zij vond dat deze fiets niets voor mij was. Ze is o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onlangs kwam monteur Armin om een kapotte kettingspanrol te vervangen. Ook had hij de bestelde batterij bij zich. 'Terloops' zag hij dat het rechterwiel van de 3 wielfiets was versleten. Ook ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zeer vriendelijk personeel, aan de telefoon en ook de chauffeur. Allen waren zeer hulpvaardig. Het bed en bedtafel waren zeer snel bij mij thuis afgeleverd en vakkundig door de chauffeur in elkaar gezet. En wat een mooi bed! En ook het bedtafeltje! Mooi en onbeschadigd. Niets dan lof!!!

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Ik ben super trost op jullie en hebben snel geholpen

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
In het weekend acculader defect. Gebeld en monteur komt met nieuwe acculader. Monteur constateert echter dat het probleem een los contact is bij de rolstoel aansluiting. Dit duurt iets langer dan hij verwacht. Probleem keurig opgelost!

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Super goed geholpen in het weekend en weer onderweg. Goed geregeld Ernest Woets Arnhem

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Scootmobiel van Kerstens via WMO aangevraagd in Maart. Na loze terugbelbeloftes in augustus scootmobiel geleverd. Een week probleemloos mee gereden. Daarna een grote narigheid met dat ding. Monteur 2 X in een week geweest, nieuwe accu's ingezet. Weer hield het ding er midden op de weg mee op!!! Bleek vrijloophendel probleem te zijn. Gerepareerd. Vandaag viel hij weer plotseling stil. , 7 x knipperde alarmlicht. Midden op de weg weer. Sleutel er uitgehaald , 60nseconden gewacht, kon er mee naar huis rijden.Gebeld met Kerstens,motgen komt er weer monteur.Heel aardige monteur . Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de scootmobiel een versleten oude bak is. Rijp voor de schroothoop! Ontzettend jammer en heel lastig, ik ben zeer afhankelijk van scootmobiel. Maar deze is echt gewoon gevaarlijk. Heel jammer. Het verhaal heeft een vervolg. De monteur vertelde dat de scootmobiel op de testband moest en dat kon wel 14 dagen duren. Ik barstte in huilen uit. Ik zou dan niets meer kunnen buitenshuis. Zondagmorgen belde de monteur( Tony) dat hij om 14:00 de scootmobiel kwam brengen!!!!!!!!! Hij had er stevige haast achter gezet en het probleem verholpen!
Super geweldig!! Wat een verrassing. Die middag heerlijk mijn hond uitgelaten met een goed werkende scootmobiel. Geweldig!!!

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Levering scootmobiel heeft destijds weken geduurd. Nú afgelopen donderdag lekke band dinsdag middag kan er pas een monteur komen. Ondanks afspraken met de gemeente om binnen een korte termijn reparaties op te lossen wordt hier niet aan gehouden. Voorstel om plaatselijke fietsenmaker te laten repareren is niet toegestaan. Dit is onacceptabel. Ik zit niet op een excuses bericht te wachten maar een snelle oplossing

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Ik hard gesprek hard met WMO fijne dat ze naar mijn luisteren toen moest ik nieuwe rolstoel en de scooter mobiel h overzetten de rolstoel kwam 5 weekjes later kwam die maar ík had 2 paar wielen met WMO afgesproken maar ze zijnde dan ze niet doen dus WMO weer gebeld die hebben ze jullie moeten die leveren maar bij mijn vader thuis in mindag kon ze komen maar ze waarde al 11 :00 voor deur ik was met een telefoontje plegen toen ik daar kwam stond wielen voor deur ik was kwaad toen moest hij weer terugkomen maar ze zijnde waar is afstandsbediening heb ik nie gekregen en toen gingen scooter mobiel niet overnemen ik heb van mei tot september gewacht op nieuwe dingen van andere scooter mobiel was al bijna kapot en niemand kon mijn helpen om maken die afstandsbediening hebben ze niet besteld heb vandaag weer besteld zegt ze alleen maar gedoe geen idee wat ze mee bezig zijn zelfs sorry heb ik nog niet ontvangen slechte

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Uitstekende service, zeer behulpzaam en vriendelijk !!! Top !!!

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Vriendelijk en de uitleg was te begrijpen en duidelijk waardoor het hulpmiddel onmiddelijk is te gebruiken

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Na eerder een slechte review te hebben gegeven geef ik nu naar contact te hebben gehad met Kersten en een aantal reparaties zijn uitgevoerd aan mijn rolstoel ben ik erg blij met het resultaat. Een pluim voor de monteur.

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Goed hulpmiddel ontvangen. Communicatie was duidelijk en goed. Vriendelijk en deskundig.

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Zeer goed advies, fijne service en professionele medewerkers

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Tijdelijk een hoog/laagbed met toebehoren in bruikleen ontvangen. Nu een nieuwe scootmobiel via de WMO. Tevreden over deze leverancier. Het contact verloopt prettig en duidelijk. Afspraken worden goed nagekomen. De telefoniste is vriendelijk en behulpzaam. Je wordt goed geholpen. Een leverancier die ik zeker kan aanbevelen!

Daar de hulp en iitleg

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Komen de afspraken niet na , lange levertijden slechte organisatie.

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
De werknemer die langs kwam om de scootmobiel langs te brengen was erg aardig en vakkundig. Hij heeft ook gezien dat de scootmobiel niet de juiste formaat was en heeft geregeld dat ik een betere krijg. Ik ben erg blij met de service

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Er gaat nogal eens het een en ander mis met rolstoel van mijn zoon.
Onderstel dat scheef naar links trekt, voorwiel dat afbreekt.
2 juli is vanuit ergotherapeut om andere ,ijzeren, clips gevraagd voor borstfixatie. Vorige week is monteur geweest, die wel het opnieuw naar links trekken heeft verholpen, maar naar zijn zeggen geen gereedschap bij zich had om clips te plaatsen.
Vanochtend is er door ergotherapeut achteraan gebeld. Mijn zoon hangt telkens meer naar links wat ook zijn ademhaling bemoeilijkt. Het blijkt dat clips afgelopen vrijdag pas zijn besteld en 13 augustus geleverd worden. Uiteindelijk afgesproken dat morgen de belangrijkste clip evt tijdelijk van kunststof, op stoel wordt geplaatst. Wat een blamage van jullie, zeker omdat het om gezondheid gaat!

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
De meneer die de fiets kwam brengen was zo aardig en duidelijk in zijn uitleg heel fijn.

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Goede en snelle levering van scootmobiel. Duidelijke uitleg en tips gekregen.

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Ik heb al vanaf het begin slechte ervaring met jullie bedrijf. Ik heb vanaf het begin dat ik een nieuwe rolstoel moest uitzoeken omdat de vorige niet gemaakt kon worden 5 maanden zonder rolstoel gezeten waardoor ik niet meer van huis kon. Dit is nu 3 jaar geleden. Iedere keer dat je beld voor iets wat gerepareerd moet worden wordt er erg moeilijk gedaan. Een voorbeeld ik heb een permobil f5 daar moeten stof kapjes op de draai punten van de achterwielen. Zit er al 2 jaar op te wachten,elke keer als je beld zijn ze of in bestelling of hebben ze ze niet binnengekregen. En zo zijn er legio dingen wat er niet goed gaat.

Antwort von Kersten Hulpmiddelen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.