Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en snelle service. Sinds onze gemeente Nederweert in zee is gegaan met deze zorgaanbieder ben ik er sterk op vooruit gegaan mbt service en hulp met mijn zeer oude elektrische rolstoel. De m... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik wacht op een Vicair kussen. Volgens mij gelijktijdig besteld in augustus 2025. Ik heb doorlig plekken gekregen opmijn zit botjes. Nog steeds geen levertijd bekend. Zojuist bericht ontvangen "v... Mehr ansehen

1. Anbieter von Hilfsmitteln für Menschen mit Behinderung

Vom Unternehmen geschrieben

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

105 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Nieuwe scootmobiel.

Het duurde even voor het helemaal rond was, maar daarna ging alles op rolletjes. De meneer die de nieuwe kleinere scootmobiel bracht leerde me heel goed hoe ik ermee om moest gaan, sprong ervoor zodat ik kon bewijzen dat ik op tijd remde.
Kortom, ik ben zeer tevreden.

2. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie zijn een betrouwbaar adres als…

Jullie zijn een betrouwbaar adres als het om de mens te helpen in moeilijke tijden.bedankt voor jullie geweldige inzet.gr jan

Beste Jan,

Dank u wel voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze inzet. Daar doen we het voor.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.
Sinds onze gemeente Nederweert in zee is gegaan met deze zorgaanbieder ben ik er sterk op vooruit gegaan mbt service en hulp met mijn zeer oude elektrische rolstoel. De monteurs zijn kundig, super klantvriendelijk en begaan met mij en mijn hulpmiddel.
De sociale impact voor mij en onze gemeente is groot. Mijn dank hiervoor.

Beste Thea Sieben-Winkelmolen,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en ondersteuning.

We geven uw complimenten met veel plezier door aan de monteurs en de vestiging. Dat zullen ze erg leuk vinden om te horen!

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik wacht op een Vicair kussen

Ik heb doorlig plekken gekregen opmijn zit botjes.
Nog steeds geen levertijd bekend.
Zojuist bericht ontvangen "veewachte leverdatum 27 mei 2026". Ik wacht .af

Beste Roel Scheermeijer,

Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend dat u al zo lang wacht. Zeker omdat u klachten heeft bij het zitten.

We snappen dat dit voor u een lastige en vervelende situatie is. Soms duren leveringen langer. Dat komt omdat wij afhankelijk zijn van onze leveranciers. Of dat hier de reden is, kan ik niet met zekerheid zeggen. Wel is duidelijk dat dit te lang duurt.

We helpen u hier graag verder mee. Kunt u contact opnemen met uw Kersten vestiging? Dan kijken we samen met u naar een snelle en passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zit nu al 2 maanden op een fiets te…

zit nu al 2 maanden op een fiets te wachten krijg ook geen enkel bericht waarom het zo lang duurt

27. Februar 2026

Beste TW van Schalkwijk,

Wat vervelend dat u zo lang moet wachten en dat u niets van ons heeft gehoord in de tussentijd. Dat is niet de service die u van ons mag verwachten.

Ik heb u via de mail om wat meer informatie gevraagd zodat ik de juiste vestiging op de hoogte kan stellen. Als u mij deze informatie kan sturen, dan nemen mijn collega’s zo snel mogelijk contact op met u.

Onze excuses.

Alles ging eigenlijk fout

Alles ging eigenlijk fout, maar is uiteindelijk goed opgepakt door de superviser

7. April 2026

Beste mevrouw Verhagen,

Wat vervelend dat alles in eerste instantie fout ging. Ook al doen we altijd ons best, soms gaat er wel eens wat fout.

Maar fijn om te horen dat mijn collega het goed voor u heeft opgepakt en opgelost.
Dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben super leuk geholpen door de…

Ben super leuk geholpen door de chauffeur die mijn fiets kwam brengen ,was erg nerveus

9. April 2026

Beste Joanna,

Wat fijn dat onze collega je zo fijn heeft geholpen. En ik hoop ook dat je met zijn/haar uitleg wat minder nerveus bent over het gebruik van je fiets.

We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe!

Vriendelijke groet,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerste rolstoel was veel te zwaar

Eerste rolstoel was veel te zwaar, daarna zelfde type die we hadden geleverd gekregen.

13. April 2026

Beste R.B.,

Dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.
Ik hoop dat ik uw bericht goed begrijp en dat u uiteindelijk een rolstoel heeft gekregen die naar uw zin is.

Mocht dat niet het geval zijn, neem dan vooral contact met ons op. We kijken dan graag mee naar een passende oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering was keurig verzorgd en er…

De levering was keurig verzorgd en er werd voldoende aandacht besteed aan uitleg. Er was nog iets niet naar het zin van de bezorger, die heeft daar melding van gemaakt en de andere week was er een vakkundige monteur die het netjes op orde heeft gebracht. Top bedrijf en top service.

15. April 2026

Beste meneer Twigt,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen.

Goed dat mijn collega nog iets heeft gesignaleerd en dit heeft laten oplossen. Fijn dat het daarna netjes in orde is gebracht.
Ik geef uw complimenten graag door aan het team. Dat wordt zeker gewaardeerd.

Behulpzaam

Behulpzaam, snelle levering, goede service.

23. April 2026

Beste Jeannette van der Meulen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en snelle levering.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

…Rolstoel rijondersteuning instaleren

De monteurs/ ergo therapeuten waren zeer aardig . Goede uitleg over rijondersteuning bij rolstoel
Het geen wat iets beter kon als bedrijf , is om de tijd meer van te voren aan te houden , We bellen een uur of een half uurvan tevoren of sturen een bericht via sms of mail . Ook al is het dan niet exact . Je woont als kinderen of familie niet altijd kortbij . Je kunt niet altijd de hele morgen of middag bij je ouders/ familielid gaan zitten, als je andere werkzaamheden hebt. Ik heb het zelf gevraagd aan de secretaresse of ze het wou doorgeven om zoiets een half uur van te voren te bellen . Veel bedrijven doen dit al en dat is fijn

14. April 2026

Beste Mevr. S.,

Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteurs en de ergotherapeuten die u geholpen hebben. Dat geven we graag aan hen door.

Bedankt ook voor uw tip. We begrijpen dat het prettiger is als we een korter tijdsbestek doorgeven waarin we komen.. Zeker voor naasten die niet op hetzelfde adres wonen en graag aanwezig willen zijn bij de afspraak.

We nemen uw suggestie mee en gaan bekijken wat hierin mogelijk is.

Fijn dat u dit met ons heeft gedeeld.

Daan

Goede service en complete uitleg

Goede service en complete uitleg

14. April 2026

Antwort von Kersten Hulpmiddelen

Beste JJ Felter, dank voor u review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met hoe u door mijn collega's bent geholpen.

Vriendelijke groet,

Keurig netjes afgeleverd

Keurig netjes afgeleverd, vriendelijk personeel en keurig alles uitgelegd, nam er alle tijd voor.

17. April 2026

Beste Ray Blom,
Dank voor u mooie review! Fijn om te lezen dat mijn collega’s u zo goed hebben geholpen.

Daan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze mannen gaven een goede uitleg…

Deze mannen gaven een goede uitleg .heel vriendelijk en behulpzaam

1. April 2026

Beste Theike Nijs,

wat fijn om te horen dat mijn collega's u zo goed geholpen hebben!

Groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Volgens afspraak netjes en correct…

Volgens afspraak netjes en correct afgeleverd met goede uitleg in een woord top.

16. April 2026

Beste Ludo Lebon,

Wat fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de levering en uitleg.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden Kersten probeert het altijd netjes op te lossen.

Magazijn meneer van Kersten goor zeer kundig en oplossing gericht

Telefoon aannemen ik wordt netjes te woord gestaan bij Kersten Goor

De aan huis komende medewerkers die ik heb meegemaakt zijn netjes beleefd en kundig (hoor)

15. April 2026

Beste Karin ter Huurne,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat u zich prettig geholpen voelt door onze collega’s.
We geven uw complimenten graag door aan ons team in Goor.

Prima service

Snelle levering van de fiets. De chauffeur nam alle tijd voor het aanpassen en de uitleg.

8. April 2026

Beste Tineke Sierat,

Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat u goed geholpen bent door onze chauffeur. We geven dit compliment graag door aan onze collega.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scootmobiel via Kersten Hulpmiddelen.

Via Kersten Hulpmiddelen heb ik een scootmobiel mogen ontvangen. Het scootmobiel is bezorgd door Kersten Hulpmiddelen door 2 jongere jongemannen. Beiden stonden mij goed te woord en hebben het scootmobiel netjes afgeleverd. Het scootmobiel zelf is nog nagenoeg nieuw en in een prima staat.

31. März 2026

Beste Roel,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Mooi om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat u tevreden bent over de staat van het hulpmiddel. Dat vinden we belangrijk.

Goed hulpmiddel geleverd

Goed hulpmiddel geleverd. Doen zich alle moeite om het hulpmiddel naar wens te leveren, geen vraag is teveel. Chapeau

9. April 2026

Beste Marion Paffen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het hulpmiddel naar wens is geleverd en dat u onze inzet zo waardeert. Daar doen we het voor.

Sander van Kersten Hulpmiddelen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr