Ik begrijp niet helemaal hoe het komt dat ik word gevraagd voor een beoordeling over KAV terwijl ik reserveerde via EasyCar.com en andere correspondentie kwam van 'GreenMotion' (incl huurcontract), m... Mehr ansehen
Super fijne en goede service. Er werken hele lieve mensen. Mijn verhuizing duurde een dag langer, netjes gebeld en kon het zo verlengen. Netjes de factuur ontvangen en de borg was ook netjes op tij... Mehr ansehen
Goeie en snelle service! Het personeel is vriendelijk en denkt ook met je mee. Na een foutje met mn factuur, hebben ze de tijd genomen om het goed uit te zoeken. De locatie is prima, dichtbij Sc... Mehr ansehen
Ik kreeg waar ik voor kwam, goede prijs kwaliteit verhouding. De topografie van een medewerker liet wel te wensen over,b.v Bulgarije/Slovenië is toch geen Europa?
Vom Unternehmen geschrieben
KAV Autoverhuur heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 14 vestigingen zijn wij een landelijke speler. Wij bieden zorgeloze mobiliteit en werken met de volgende kernwaarden; toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken. De kracht van KAV is om snel en flexibel in te spelen op de vraag. Een ‘op maat ‘ oplossing waarbij binnen korte tijd een grote of specialistische opdracht aangenomen kan worden. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's is KAV Autoverhuur het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren. Voor daghuur, week, weekend. Maar ook voor een maand of langer hebben wij shortlease producten. Recent heeft KAV ook elektrische en hybride voertuigen toegevoegd aan haar vloot. KAV Kan echt Alles Vervoeren!
Schipholweg 443, 1171 GE, Badhoevedorp, Noord-Holland, Niederlande
- 020 210 6023
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
El empleado que nos recogió el coche
El empleado que nos recogió el coche, un tal Jay, maleducado y grosero, además se machista y quería engañarnos con daños que ya traía el vehículo (se lo pudimos demostrar gracias a las fotos que hicimos) luego no encontraba nuestro ticket para devolver el depósito (primero era de 726€ y allí fue se 1200)
Pésimo, sobre todo este chico.
Vandaag samen met een aantal klanten…
Vandaag samen met een aantal klanten ruim een uur voor een gesloten vestiging gestaan. Dit zelfs met aldaar aanwezig personeel wat niet naar binnen kon. Hierdoor 3 uur tijd verloren nadat ik eerst bij de vestiging Sloterdijk te horen kreeg dat deze dicht ging, en of ik de bus wel in Badhoevedorp kon ophalen. Van uit Noord-Holland om 5:30 opgestaan en gaan rijden om voor een gesloten vestiging te staan. Uiteindelijk na ruim een uur wachten weggegaan en bij Bert Jonk een vrachtwagen gehuurd. Wat een onvoorstelbaar slechte organisatie. Managers onbereikbaar klanten in de problemen. Dit was dus de laatste keer een verhuur bij KAV. Hier staat KAV dus voor Kan Alleen Vanmiddag!
KAV Autoverhuur biedt bestelwagens aan
KAV Autoverhuur biedt bestelwagens aan, maar kan dit niet waarmaken.
De optie wordt wel aangeboden voor filiaal Badhoevedorp, maar men doet daar personenwagens.
Door gebrek aan personeel, veel zieken, wordt er niet gereageerd op mail, wordt er niet teruggebeld en wordt men snel afgewimpeld. Lange wachttijden bij ophalen en inleveren van auto's. Zeer klantonvriendelijk!
Locatie Badhoevedorp zeer onaardige behandeld. Nooit meer daarheen!
Op de locatie in Badhoevedorp werkt een zeer zeer onaardige man, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hij spreekt alleen Engels en zit met een chagrijnig hoofd achter de balie en geeft niet normaal antwoord op vragen. Ik wilde een station wagon huren en daar had ik wat vragen over. Maar hij had nog nooit gehoord van een station wagon, daar begon het mee. Daarna vroeg ik nog iets over aantal km vrij maar deze man werd uit het niets boos. Echt heel erg raar en naar. Uiteindelijk ben ik weggegaan, er viel niet te communiceren met deze man. Zijn Nederlands talige collega probeerde het nog te sussen maar het was echt te erg. Uiteindelijk zei hij; take this lady outside! Ik stond echt perplex, ik kom hier nooit meer. Bij autoverhuur HBakker in Osdorp heb ik diezelfde middag nog een auto kunnen huren zonder gedoe. Wat een achterlijk vent bij Kav Badhoevedorp. Jammer want we hadden het plan om met ons hele bedrijf bij Kav te gaan huren omdat ze lekker dichtbij zitten, maar NEE know way. Kav loopt flink wat orders mis... ik kom daar nooit meer!
Uitstekende ervaring
De medewerker Edgar bij Schiphol heeft ons echt enorm goed geholpen, en alles met een vrolijke instelling. We kwamen laat aan en hij heeft tot een half uur na sluitingstijd doorgewerkt om ons onze auto mee te geven. Bij aflevering vandaag weer prima snelle service, afleveren was in 5 minuten gebeurd en ik werd meteen naar Schiphol gebracht. Uitstekende ervaring.
aankomst... en vertrek
Bij aankomst... ik sta op het vliegveld en ben niet geinformeerd dat jullie helemaal niet op Schiphol zitten en ook niet over hoe bij jullie te kunnen komen. Kom daar dus tot de ontdekking dat jullie helemaal niet op Schiphol zitten, maar Badhoevedorp. KOSTEN 32 EURO met taxi naar Badhoevedorp. Bij aankomst bij jullie op kantoor leg ik het hele verhaal uit... en och wat vervelend toch. Wordt me verteld dat bij inlevering van de auto ik zonder probleem gebruik kan maken van gratis vervoer terug naar vliegveld... 10 dagen later kom ik de auto inleveren en vind de hele toko gesloten en niemand te bereiken per telefoon... stress dat ik mn vlucht zal missen. Welke vervoer dan.. niet ingelicht wat waar of hoe?! MAAR godzijdank, en NIET door jullie, hulp gevonden die me naar het vliegveld kon rijden om nog net op tijd mn vlucht te halen. DUS : jullie communicatie heeft zeker verbetering nodig. En vooralsnog zal ik niet weer bij jullie boeken of jullie aanraden aan anderen. Het spijt me, maar verbetering aan jullie zijde is zeker nodig.
Snel en adequaat
Snel en adequaat. Duidelijke afspraken en volgens afspraak geleverd
Super fijne en goede service
Super fijne en goede service. Er werken hele lieve mensen. Mijn verhuizing duurde een dag langer, netjes gebeld en kon het zo verlengen. Netjes de factuur ontvangen en de borg was ook netjes op tijd terug gestort.
Tot snel weer !!
Ik kreeg waar ik voor kwam
Goed ontvangst
Goed ontvangst. Auto was precies wat ik nodig had.
Personeel vriendelijk en professioneel
Tot de volgende keer.
Joe Nettekoven
HOOFDDORP
Prima autoverhuur
Ik begrijp niet helemaal hoe het komt dat ik word gevraagd voor een beoordeling over KAV terwijl ik reserveerde via EasyCar.com en andere correspondentie kwam van 'GreenMotion' (incl huurcontract), maar goed...
De autoverhuur verliep prima. Het was mij niet van te voren verteld waar de auto opgehaald moest worden (niet op Schiphol dus, maar in Badhoevedorp wat een aardig stukje rijden is). Dit kostte wat tijd, maar het is neem ik aan waarom ze de goedkoopste waren. Ook was het even zoeken naar de ophaalplaats (buiten bij Vertrek 1). Ik moest bij aankomst bellen om daarnaar te vragen; het zou fijn zijn geweest wanneer dat van te voren was uitgelegd. De auto was goed (Hyundai i20 automaat), schoon en technisch in orde. Ik zou dit bedrijf zeker weer gebruiken en aanbevelen, zeker nu ik weet wat te verwachten, waar ik opgehaald zal worden op de luchthaven, etc.
Slechte service …
Na dat ik online een auto gereserveerd had kreeg ik een mail dat er telefonisch contact geweest was. Dit was niet het geval had nog veel vragen en werd niet goed beantwoord. Uit eindelijk was de dag aan gebroken dat we de auto op gingen halen voor vakantie eenmaal bij Kav Badhoevedorp aan gekomen was de auto nog niet klaar hij was heel vies en moest zelfs nog bij gevuld etc worden.
De auto zelf was verder prima maar je verwacht een schone en nette auto wanneer je hem huurt. Nadat we de auto terug gebracht hadden kregen we een factuur of we even de huur konden betalen want dat konden ze niet terug boeken van de creditcard. Maar het hele bedrag was al van de creditcard afgeschreven ipv gereserveerd dit was al vervelend maar ze stuurde ook nog eens een hele foute factuur gewoon eentje van 200 euro duurder dan wat er oorspronkelijk afgesproken was.
Nadat we langs geweest zijn is het wel goed gekomen maar moesten wel lang wachten tot de borg weer terug gestort was. Al met al een hoop narigheid en gedoe om een auto te huren voor vakantie. Dit eens maar nooit meer. Service is ver te zoeken en moeilijk contact te krijgen.
aardig personeel
aardig personeel, goed geregeld, na gebruik ook correct afgewikkeld
Bus omgewisseld
Ik heb een bus gehaald bij een vestiging in de buurt. Paar minuten later bleek de bus te klein. Ze hebben mij uitstekend geholpen door direct een grotere bus beschikbaar te stellen.
Goed, vriendelijk en snel!
Goeie en snelle service!
Het personeel is vriendelijk en denkt ook met je mee.
De locatie is prima, dichtbij Schiphol en ze hebben zelfs een shuttle service vanaf de luchthaven.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.