KAV Autoverhuur Bewertungen 30

2,2

1. Mietwagenanbieter
  2. Kfz-Leasingservice
  3. Lieferwagenvermietung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

KAV Autoverhuur Het vertrouwde adres voor de verhuur van voertuigen in elk segment. Kan Alles Vervoeren. Deze afkorting is niet ons idee maar van een klant.

• Klokkenbergweg 17, 1101 AK, Amsterdam, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik sta versteld van de slechte…

Ik sta versteld van de slechte recensies. Ik heb zelf namelijk geen problemen ervaren. Bij de Hornbach kwam ik erachter dat het toch niet in de auto paste. Vervolgens via een zuil een busje kunnen huren. Gemakkelijk alles ingevuld, rijbewijs gescand en de app gedownload. Prijs die vooraf werd aangegeven klopte met wat gefactureerd was en de borg is op dezelfde dag nog teruggestort.

16. März 2026

VRESELIJK

VRESELIJK! De app crashes waardoor je geen inzicht meer hebt en de reservering niet effectief kunt beginnen of eindigen maar de rekening gewoon doorloopt. Een rekening is erg ondoorzichtig en valt veel hoger dan geraamd, bijna het dubbele dan geschat op basis van de website info.
Aan de telefoon werd ik uiteindelijk wel geholpen. Na dit alles een gammele oude bus. Ik doe dit echt nooit meer. Wat een zootje.

5. Februar 2026

Pas op

Pas op, oplichters!
Houd er rekening mee dat je uiteindelijk een hoop geld gaat betalen bij deze criminele organisatie. Doe jezelf een groot plezier en huur je bus ergens anders. Bijv snapcar. Bespaar jezelf de kosten en de ellende bij deze arrogante smeerlappen.

17. Januar 2026

Slechte service, onverwachte kosten

Als je de auto een seconde (letterlijk) te laat inlevert wordt het automatisch met een half uur verlengd. Dit geld krijg je niet terug. Dan besteed ik dat liever aan een ander bedrijf met echte service.

8. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alleen in geval van nood zou ik ze aanraden

Ze rekenen een markt conform bedrag maar daarbovenop rekenen ze een vergoeding per km die hoog genoeg is om de brandstof te vergoeden. Staat de bus met zo goed als lege tank klaar! Dan vragen ze ook nog om op eigen kosten te tanken, zonder de kosten te vergoeden. Je krijgt een tegoedbon om een half uur gratis te rijden bij de volgende reservatie. Totaal niet tevreden over deze service en zou het niemand aanraden

6. November 2025

Nooit weer KAV. Geen reactie op 4 verzonden mails

De bestelbus was prima. Helaas waren wij niet geïnformeerd over een kentekenwijziging waardoor we niet door hadden welke bus we moesten hebben. Uiteindelijk na telefonisch contact 15 minuten later vertrokken, waardoor we ook iets later terug waren, maar nog steeds binnen 15 minuten uitlooptijd(zoals ons bij het reserveren was verteld). We kregen echter een mail dat er extra huur in rekening was gebracht. Direct gebeld met de klantenservice: hij kon ons niet helpen en we moesten een mail sturen. Sindsdien al 4 mails verstuurd en GEEN ENKELE REACTIE! Wij hebben hierin bewijs aangeleverd dat wij via Hornbach Groningen hadden gehuurd, waardoor we korting zouden moeten krijgen: ook geen bericht op gehad! Wij huren nooit weer via KAV. Wat een slechte klantenservice!

7. Dezember 2024

Slechte ervaring met KAV Autoverhuur

Slechte ervaring met KAV Autoverhuur Rotterdam. Mijn borg van €475 is niet binnen de afgesproken termijn van 5 dagen teruggestort. Na herhaaldelijk bellen kreeg ik alleen maar onvriendelijke en arrogante reacties van de medewerker (Edo), die aangaf dat ik zoveel kon bellen als ik wilde, maar dat hij hier niets mee zou doen. Dit is zeer onprofessioneel en geeft weinig vertrouwen in de service van dit bedrijf. Ik raad KAV Autoverhuur daarom sterk af.

6. September 2024

Never again

Never again! Very negative experience for 1,5 hours rental few weeks ago IKEA Eindhoven. Untransparent and blurry pricing, final invoice price is far higher that expected primarily. For online reservation they require Dutch bank card (other EU countries bank card is not acceptable!!!) only - real issue for short term visitors on The Netherlands, deposit of 300 Eur was charged. Efforts to have explanation on unclear charges via email was unseccessful, they simply ignore your unpleasant requests.

10. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niks op aan te merken! Goede ervaring

Alles verliep soepel. In tegenstelling tot de andere reviews hier had ik geen verborgen of extra kosten. Bus was super netjes van binnen en volledig afgetankt. Met de app zelf ontgrendelen ging eenvoudig. Klantenservice aan de telefoon ook zeer professioneel en behulpzaam. Aanrader! Ik heb de bus voor 2 uurtjes gehuurd.

9. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen Hornback korting omdat aankopen ook in gewone auto zouden passen...

Bij Hornbach bus gehuurd om spullen in te vervoeren. Als je je aankoopbon laat zien zou je dan korting krijgen op de verhuurprijs. Echter laat Kav weten dat ze vinden dat dit ook nog gewoon in een normale auto had gepast (?) en dat ze daarom de korting niet willen verrekenen.... Deze voorwaarde wordt verder helemaal nergens vermeld, niet op de website van Kav en ook niet bij Hornbach. Klantenservice reageert vervolgens niet meer op vragen van mijn kant waarom ineens deze voorwaarde wordt gesteld. Voor mij dus geen Kav meer.

Busje zat overigens vol deuken en butsen, maar niet allemaal geregistreerd in de app dus eerste 10 minuten ben je kwijt om goed te kijken welke deuken wel en welke nog niet geregistreerd staan....

16. April 2024

Beter niet huren!

Omdat we één minuut eerder de deur geopend hebben moeten we een heel kwartier extra betalen. Asociaal volk wat daar werkt.

Beter ergens anders een bus huren, deze mensen verdienen de centen niet!

7. Februar 2024

Top service

Hebben een grote bus gehuurd bij KAV Breda . We werden meer dan vriendelijk s'morgens om half 8 geholpen . Kregen alles duidelijk uitgelegd . En ook bij het terug brengen van de bus zeer vriendelijk geholpen. De volgende keer als we weer eens gebruik willen maken van een bus ,hoeven wij niet te gaan zoeken waar !

22. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prijsoverzicht klopt niet en slechte klantenservice

Busje gehuurd via de app waarbij de reserveringskosten steeds op €0 bleven staan en alleen een waarborgsom van €300 werd vermeld. Geen bevestigingsmail gekregen met een prijsoverzicht. Achteraf toch een factuur gekregen van €70 voor registratiekosten en verhuur voor 1 uur gebruiken van een busje!

En als klap op de vuurpijl: de klantenservice denkt totaal niet met je mee.

De bus was verder slecht onderhouden en

21. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KAV autoverhuur is echt een aanbeveling !

-Erg vriendelijk/leuk en goed geholpen door Joris en Jeroen (vest. Breda)
-bestelbus zag er schoon en netjes uit
-duidelijke regels qua huren van bestelbus
-no nonsens
-de borg werd snel terugbetaald

Een fijn en betrouwbaar bedrijf. Echt een aanbeveling!

16. September 2023

Nooit meer KAV

Op woensdag een bus gereserveerd via de app voor zaterdag. Vrijdagavond de reservering gecontroleerd, bleek hij eruit gehaald te zijn. Dit was al heel apart. Weer gereserveerd via de app en deze keer bleef de reservering wel staan. De MB Sprinter van Zaandam (Praxis) stonk naar zweet reet en was erg stoffig. Bus gereserveerd van 11.00-16.00 en voor 14.00 retour en uitgeklokt. Toch aangeslagen voor de volle 5 uren omdat ik volgens KAV een denkfout maak dat als je eerder de bus inlevert de tijd ook stopt. Alles werd gegooid op de voorwaarden en ik moest niet verwachten dat KAV aan de voorwaarden gaan sleutelen. 150 euro kostte alles. Waanzinnig duur. Nooit meer en de mail was ook uiterst onbeschoft en kleinerend.

23. September 2023

Very good!

Im from Sweden. We visited my partners aunt in Rotterdam and rented a minivan from KAV. Perfect service and the people there that i was in contact with was very flexible and serviceminded!
/ Pär

5. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben zeer ontevreden over afhandeling

Ben zeer ontevreden over afhandeling! Had de bus binnen het uur teruggebracht maar sleutel in dashboardkastje gedaan i.p.v. in de houder. Was me ook niet echt duidelijk gemaakt. De borgsom werd bijna volledig afgeschreven en bij navraag kreeg ik een onbeschofte medewerker aan de telefoon die zei dat het mijn eigen schuld was. Geen klantvriendelijkheid, slechte info en onbeschofte medewerker. Niet aan te raden!

31. Mai 2023

Slechte service

Voor de bestelde auto had ik een parkeerontheffing Delft gekregen en betaald, maar die auto was er niet.
Dus kon ik niet parkeren in Delft.
De vervangende auto was bovendien niet schoon, zat vol hondeharen.
Waardeloze service, kom hier niet meer terug.

28. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teveel in rekening gebracht!

Via Hornbach bij dit autoverhuur bedrijf terecht gekomen.
Het lijkt perfect te werken met de app van Kav.
Maar als ik net voor de eindtijd mijn reservering
beëindig, krijg ik vlak erna een bericht, dat mijn huurtijd met een half uur wordt verlengd.
Ik heb bij het bedrijf gereclameerd, maar zeggen, dat
ik niet op tijd heb beeindigd. En laat dit nou net niet in de app te zien zijn.
Ben erg ontevreden over deze afhandeling.
Niet aan te bevelen dus!!

3. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr