Besøgte Kaffebaren i Øgadekvarteret i Ålborg. Vi havde en brunchdeal med, som var aktiveret hjemmefra. Systemet i personalets PC samarbejdede ikke med vores voucher. De insisterede på, at det ikke... Mehr ansehen
Købte en softice i Kaffebaren, Aalborg Storcenter. Isen så underlig ud (gullig og glinsende), havde smøragtig konsistens og smagte anderledes/underligt. Medarbejder virkede totalt ligeglad over spørgs... Mehr ansehen
Gavekort anvendt til brunch. Maden ok men tilkøbet af kaffe og the var dyrt og refill på the indbefattede alene vand og ikke et nyt thebrev. 3 unge mennesker bag disken var meget højrøstede og plej... Mehr ansehen
God kaffe, gode natchos, men servicen var helt i bund. Personalet stod bag disken med deres mobiler. Jeg bad om en klud så jeg selv kunne tørre det snavsede bord af - der var ingen, der tilbød at gør... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Besøgte Kaffebaren
Besøgte Kaffebaren, Bredegade i Aalborg - brunch til 2 personer: Det var bare ikke godt nok: Omeletten var tør - ganske givet opvarmet. Skinken havde "en bismag", Brødet var tørt og koldt. Kaffen skulle vi selv betale for - gad vide om den var med i dealen??Lokalerne var snavsede og der fløj små fluer rundt om maden. Toiletterne var ulækre og der var ingen toiletpapir. Det kan i gøre bedre!
Uhygiejnisk påklædning
Jeg er nødt til at udtrykke min skuffelse og vrede over den totalt uacceptable hygiejne hos jeres personale. Jeg har besøgt jer flere gange, men hver gang bliver jeg mere og mere forarget over, at jeres medarbejdere får lov til at gå rundt med neglelak og falske negle. Det er ikke bare uhygiejnisk, det er også ulovligt i henhold til fødevareloven. Det er simpelthen for dårligt, at I ikke har styr på noget så grundlæggende som fødevaresikkerhed.
Desuden kan jeg ikke forstå, hvorfor jeres medarbejdere står i deres eget private tøj – det ser sjusket ud og er direkte uhygiejnisk. Løst hår, crop tops og hvad der ligner dagens mode fremfor en ordentlig arbejdsuniform er fuldstændig uacceptabelt på en arbejdsplads, der serverer mad og drikke. Det her er ikke et modeshow, det er en kaffebar!
Det er simpelthen på tide, at I får styr på jeres personale og indfører nogle basale hygiejnekrav. Indtil da vil jeg undgå jeres kaffebar fuldstændig.
Vores bord var møgbeskidt vi skulle…
Vores bord var møgbeskidt vi skulle selv fjerne service og be om at få vores bord tørt af.
Teen var lunken og deres salat i maden var råddent.
Personalet var lidt dovne.
Ikke noget hygge over det sted
( Storecentert Aalborg )
Vi har idag fået frokost på kaffebaren…
Vi har idag fået frokost på kaffebaren i st. Centeret. Dårlig betjening,da vi bad om at få vores bord tørret af ved bestillingen, det skete ikke, vi bad så igen ved aflevering ,vores mad blev sat på et beskidt bord og igen fik vi ikke tørt bordet af. Maden var ikke pengene værd .vi ventede ellers længe på den . Vi kommer ikke igen på dette sted.🤔
Vi brugte et smartbox luksusbrunch…
Vi brugte et smartbox luksusbrunch gavekort og hos Kaffebaren i Gravensgade var drikkevarer ikke inkluderet. Selvom det tydeligt fremgår af gavekortet!
Efter nogen diskussion fik vi kaffen med.
Servicen var ikke særlig venlig og oplevelsen blev alt i alt ikke så god.
Kaffebaren Aalborg Storcenter
God kaffe, gode natchos, men servicen var helt i bund.
Personalet stod bag disken med deres mobiler. Jeg bad om en klud så jeg selv kunne tørre det snavsede bord af - der var ingen, der tilbød at gøre det. Der var ingen sugerør, hvilket gjorde at min frappe kun smagte af flødeskum. Bilka ligger under samme tag, så tænker man godt kunne have købt nogle nød-sugerør, indtil man fik bestilt de rigtige. Der var ingen smil fra personalet, heller ikke da jeg afleverede kluden tilbage.
Fik Brunch i City Syd
Fik Brunch i City Syd, nok byens ringeste brunch til en nærmest tyvagtig pris, kold æggekage eller hvad det nu kaldes, billig kedelig bacon (meget lidt) ingen kaffe eller juice med i prisen, har ALDRIG fået så ringe og simpel/ringe en Brunch, find et andet sted!
💯% God service
Vi fik en virkelig god betjening og service i kaffebaren i Bredgade Aalborg i dag. Her kommer vi bestemt en anden gang. Sikke nogle søde unge mennesker. Det er så positivt.
Jeg havde en episode ang et gavekort
Jeg havde en episode ang et gavekort. Efter en virkelig god service telefonisk, fik jeg uden problemer et nyt gavekort plus ekstra oveni. Det er god kundeservice 🙂🙂
Kaffebaren Bredgade
Kaffebaren Bredgade.
Besøg lørdag den 13/4-24
Min veninde og jeg havde bestilt bord til 10:30, der var ikke reserveret et bord til os, selv om jeg havde fået bekræftet på mail. Vi betalte for luksus brunch med lidt ekstra ,så derfor kostede den lidt mere end der stå i menu kortet. Dette var så en ekstra lille Skive ost 😨 dyr brunch meget lidt mad og intet at drikke.
Vi bestilte kl 10:30 og fik maden 11:30 til trods for jeg rykkede for den flere gange. Bestilte 2 stk drikke varer dertil det tog 30 min.
Der var EN på arbejde over 18 som skulle ha alt ansvaret sammen men en masse meget unge piger. stakkels hende men hun var rigtig sød.
Jeg er selv mor til en pige på 17år som klæder sig i mavekorte trøjer, men det hører sig efter min mening ikke til på en kaffebar når man går og serverer. Så tænker man skal være til opmærksom på personalet påklædning.
Vi kommer aldrig igen.
Kaffebaren Øgaden
Magen til ligegyldig service har jeg sjældent mødt, udover en ligegyldig holdning til kunder var der ikke andet klar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.