Jeg fik lymfedrænagemassage hos Manuela og er meget tilfreds med oplevelsen. Manuela er både dygtig, professionel og behagelig at være hos. Hun skabte en rolig og tryg atmosfære, og jeg følte mi... Mehr ansehen
Jeg har et elektronisk gavekort som virksomheden efter lovgivningen er skal udbetale tilbage. Dog vælger de at ignorere samtlige henvendelser via mail, hvilket virker som en bevidst strategi fra deres... Mehr ansehen
Grundet hold i nakken og general ømhed valgte jeg en fysiurgisk massage. Oliver som masserede mig var god til at få en til at slappe af og hygge snakke under, han var dygtig og meget dybtegående. Fø... Mehr ansehen
Always a great experience! I’m addicted of coming back to this place because of their professional and various massage techniques. I've never been disappointed. They scan my body correctly and help m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Professionel massage i københavn. Vores terapeuter er erfarne og trænede i sportsmassage, fysioterapi, wellnessmassage. Og vi tilbyder naturligvis firmamassage og til massage til private.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Excellent massage from Henrik!
I got an excellent massage from Henrik at the Radisson Blu location. In just a few minutes, he took away the worst of my shoulder and neck pain and showed me some very useful stretches to help in the future. I don't live in Copenhagen, but I will definitely book an appointment with him next time I am there.
Grundigt og kompetent
Grundigt og kompetent. Endelig noget der virker. Kan varmt anbefales Henrik på Radisson.
Tony ... bedste job på min ryg nogensinde
Den bedste behandling jeg nogensinde har fået. Tony tager mildt sagt godt fat og smider gerne flere metoder ind for at fixe problemet. Som jeg har prøvet flere gange før havde jeg en nerve el lign i klemme i ryggen og var helt færdig efter en dag i smerter og spændinger. Jeg var 100% kureret efter og det er jeg ikke vandt til.
Virkelig skøn og professionelt
Super god massage
Kan give min varmeste anbefaling til Henrik på Islands Brygge. Det er lykkdes ham at løsne min ryg op, så jeg nu ikke længere har smerter om morgenen.
Jeg har efterhånden brugt Kaatsu en del…
Jeg har efterhånden brugt Kaatsu en del gange pga spændinghovedpine. Deres bookingsystem gør det let at finde en behandler, når det passer dig.
Jeg har prøvet 5 behandlere hos Kaatsu. Henrik på Islands Brygge og Caspar på Vesterbro er klart de bedste. :)
Kropsterapi hos mariah
Går til behandling hos mariah på skt petri hotel. Ikke mindre end en fantastisk massage og terapi samtidig. Min spændinger i nakke ryg er gået væk og for hvergang jeg er i behandling går jeg derfra med energi og glæde. Har prøvet alt fra fysioterapeut, alm massage men mariah kropsterapi slår alt hvad jeg hidtil har prøvet. Kan varmt anbefales
Jeg har brugt Camilla med stor…
Jeg har brugt Camilla med stor fornøjelse til at håndter mine løbe- og træningsskader. Fantatisk sparring omkring øvelser, der er med til at give en bedre fleksibilitet i mine muskler. Der bliver taget godt fat og der Camilla går i dybden i musklerne. Rigtig fedt :-)
Fået den bedste massage af Henrik på…
Fået den bedste massage af Henrik på Radisson idag, dette kan klart anbefales.
Vi ses i næste uge
I can really recommend Mariah at Hotel…
I can really recommend Mariah at Hotel Skt. Petri. She is a professional in her field! She found so many spots, where the pressure/stress was hiding. I don't know how she does this, but it feels like you went to psychological treatment as well.
Casper er mega god
Caspar er mega god, og fjerner mine spændinger hver gang!
Stor anbefaling af Henrik på Radisson
Hermed mine varmeste anbefalinger til Henrik på Radisson, der professionelt og empatisk forstod at afhjælpe et par ømme skuldre og ryg.
Ikke kompetent
Har fået massage på Kaatsu Massage (Gyldenløvesgade 19) 2 gange. Første gang var hæderlig og gjorde hverken fra eller til. Anden gang virkede ikke kompetent: Massøren havde ikke læst noten, jeg havde skrevet ved tidsbestilling, og kunne ikke rigtig forstå mig, da jeg forklarede problemområdet. Han kendte simpelthen ikke den muskel (iliopsoas) og mente ikke, at den kunne masseres, selvom jeg har fået massage dér flere gange før. Jeg forklarede mig og viste billeder og troede faktisk, at vi havde en forståelse. Men massagen var simpelthen ikke relevant. Da tiden var gået, havde han faktisk ikke berørt problemområdet. Til sidst lavede han nogle voldsomme bevægelser med mine ben, med det resultat, at jeg havde mere ondt i hoften efter massagen end jeg havde før. På hjemmesiden står der "alle vores massører er erfarne fysioterapeuter og sportsmassører". Det svarer ikke til min oplevelse.
Massage hos Mariah - Skt. Petri
Mariah var fantastisk til at arbejde med og massere hele kroppen igennem, på Skt. Petri Hotel.
Det var min første gang hos Mariah og det var en fantastisk oplevelse. Jeg kom efter flere dages voldsom hovedpine men Mariah fik ikke kun klaret den - hun gik også løsnet op alle andre steder, så skønt! Kan klart anbefale hendes behandling - både den fysiurgiske massage og kropsterapi som hun også tilbyder.
Fantastisk - stor anbefaling!
Kan varmt anbefale Kaatsu massage og Mariah som behandler! Jeg går fra behandlingerne med stort velvære og glæder mig altid til at komme igen. Siden jeg startede mine behandlinger hos Mariah, har jeg haft mere overskud i hverdagen og langt færre af de mange spændinger i ryg og nakke, jeg gik med før. Mariah er også altid klar på en god snak om stort og småt!
Fik en super behandling af Camilla
Fik en super behandling af Camilla
Hun var meget professionel og behalig at snakke med under behandlingen
Fremragende massage og gode råd efter
10/10
UOVERTRUFFEN MASSAGE fra Sigrid
UOVERTRUFFEN MASSAGE fra Sigrid! Jeg har kvag min karriere som beslagsmed og elitebryder, døjet med rygsmerter og ømme muskler. Fik 1 times massage hos Sigrid, og jeg føler mig som født på ny. Alle smerter var forsvundet som dug fra solen den næste uge. KÆMPE anbefaling TAK!
Anbefalelsesværdige Sigrid
Efter et vellykket Copenhagen Marathon, var jeg til behandling hos Sigrid. Hun gav en yderst tilfredsstillende sportsmassage, der løsnede op i musklerne således, at jeg hurtigt er frisk til at løbe igen. Kan klart anbefale hende som behandler hos Kaatsumassage.
Efter et vellykket Copenhagen Marathon…
Efter et vellykket Copenhagen Marathon trængte mine ben til en god omgang massage. Sigrid var fantastisk og fik løsnet godt op i benene samt gav gode råd til hvordan, jeg bedst kunne restituere den næste uges tid. Kan varmt anbefale Sigrid som massør!
Fantastisk massage af Sigrid
En i særklasse massage hos Sigrid. Kompetent og dygtig behandling. Kæmpe anbefaling herfra 🙌
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.