Kaatsumassage Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lymfedrænagemassage hos Manuela og er meget tilfreds med oplevelsen. Manuela er både dygtig, professionel og behagelig at være hos. Hun skabte en rolig og tryg atmosfære, og jeg følte mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har et elektronisk gavekort som virksomheden efter lovgivningen er skal udbetale tilbage. Dog vælger de at ignorere samtlige henvendelser via mail, hvilket virker som en bevidst strategi fra deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grundet hold i nakken og general ømhed valgte jeg en fysiurgisk massage. Oliver som masserede mig var god til at få en til at slappe af og hygge snakke under, han var dygtig og meget dybtegående. Fø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always a great experience! I’m addicted of coming back to this place because of their professional and various massage techniques. I've never been disappointed. They scan my body correctly and help m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Masseur
  2. Day-Spa
  3. Massage-Spa

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Professionel massage i københavn. Vores terapeuter er erfarne og trænede i sportsmassage, fysioterapi, wellnessmassage. Og vi tilbyder naturligvis firmamassage og til massage til private.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

245 Bewertungen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Professionel hjælp

Har for 6-8 dage siden haft smerter i nakken, hals og i min arm og var desperat (var skæv i hoved)
Efter 5 dagen og kun har kunne ligge, gå lidt Google jeg og fandt Kastsumassage, ring nu og få en tid 👍 og hjælp.

Er behandlet af Manuela 🌷 som den profesionelle massør.
Har nu været på besøg to gange, med en dags mellemrum og har det godt igen.
Profesionelle og god effektiv behandling, kan anbefale alle denne hjælp 🙏

20. August 2023

Thanks George and Kaatsu

Thanks George for releasing my Sciatic related tension. Very professional and knew exactly where the pressure points were. I felt completely relaxed and comfortable thanks for that! I will return and refer, highly recommend!

12. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en sportsmassage af mine…

Fik en sportsmassage af mine marathon-ømme og stive ben på Amager. Virkelig god oplevelse, hvor massøren havde rigtig godt styr på, hvad hun lavede. Som at få mine ben tilbage igen.

16. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak!

Tak!
Via en håndfuld behandlinger fik i fjernet smerten i min skulder, så nu er jeg igen en lykkelig svømmer.
Ja, det koster lidt penge, men det er hver eneste krone værd!

1. März 2023

Service i TipTop & bedste behandling

Service i TipTop!
Havde smerter i ryggen de sidste 9 måneder - massøren fjernede de ubeskrivelig smerter væk i løbet af de 3 gange jeg har været forbi!

Vil helt klart anbefale, hvis du har smerter eller skal have en ubeskrivelig god massage!

Vi ses helt klart om ikke så længe!

3. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået massage mange steder

Har fået massage mange steder, og det her sted er absolut det bedste sted jeg har prøvet.
Ekstrem god service og massagen i top.
Kan klart anbefale et besøg hos kaatsu massage.
Kun der jeg skal ha massage fremover.

4. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem ringe oplevelse

Ekstrem ringe oplevelse. Jeg starter med at bestille en tid på Frederiksberg, der så bliver aflyst af en ‘emergency’, fred vær med det. Så bliver min tid så afløst af en anden ovre i Gyldenløvesgade. Hold da kæft et cirkus. Man får pænt at vide at man skal sidde og vente i et træningscenter med fuld buller-musik. Der er ingen reception fra Kaatsu Massage på adressen, så man sidder bare og afventer. Til aftalt tid bliver min kæreste så kaldt ind. Selv med lukket dør, kan man hører bassen buldrer med tramp musik, der er knyttet til træningscenteret. Massøren siger så, at hun kan bede dem skrue lidt ned, hvor min kæreste så nærmest tror det er en joke, så hun smutter. Dette skulle være hendes julegave.

Overordnet en ringe, ringe oplevelse. Aldrig igen

27. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem booking og god behandling

Akut ondt i rygmuskulatur. Booket nemt tid til samme dag på en weekend. Kan klart anbefale Henrik. Super dygtig og behagelig mand, som kan finde ud af at trykke til og regulere efter behov. Kunne med det samme mærke forskel.

19. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en massage hos Henrik og jeg er…

Jeg fik en massage hos Henrik og jeg er virkeligt imponeret og glad over resultatet.
Jeg havde hold i ryggen og kunne slet ikke gå eller stå uden smerter.
En kiropraktor havde sagen for inden forsøgt forgæves. Efter en times massage hos Henrik var det 90% væk og kommer helt sikkert tilbage

11. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gået hos Henrik på Hotel…

Jeg har gået hos Henrik på Hotel Radisson Blu igennem længere tid og kan kun rose både hans eminente færdigheder, faglighed og behagelige væsen. Bedre massør findes ikke. Skynd dig at booke en tid!

26. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været hos Henrik på SAS…

Jeg har været hos Henrik på SAS radisson
Fantastisk massage, hvor der virkelig blev trykket igennem :) som Henrik sagde, jeg reagerer kun på 2 kommandoer. Let trykket eller stop.
Når myoser og infiltrationer skal opløses, så er det ikke en hygge behandling.
Næste tid er nu bestilt

21. Oktober 2022

Henrik på Radisson Hotel

Fik massage af Henrik på Radisson Hotel ved Islandsbrygge, det var fantastisk!
Jeg er kunstskøjteløber og spænder derfor meget i mine ankler, læn og skuldre når jeg træner. Et af de bedste oplevelser jeg har haft for mig selv, og jeg anbefaler det stærkt!
Det var en meget rolig og behagelig gennemgang og jeg føler at jeg er indeni en anden persons krop - så lettet har jeg det i de nævnte steder efter blot en time med Henrik. (: Derudover var han meget professionel, hvilket jeg sætter mig vægt på når det kommer til fysiske behandlinger! Kommer helt klart igen.

15. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået konstateret slidgigt i…

Jeg har fået konstateret slidgigt i nakke og ryg, og har haft uendelig mange smerter i nakke, ryg og strålinger ud i venstre arm. Gået til fysioterapeuter og lavet utallige strækkeøvelser uden fremskridt, men 4 omgange hos Henrik har nu gjort at jeg stort set er smertefri, så længe jeg besøger ham hver 14 dag. Henrik er et utrolig behageligt menneske, og så ved han rigtig meget om alle typer muskler, hvor de starter, slutter og hvad de hedder på alverdens sprog. Kæmpe anbefaling, og TAK - TAK for at give mig muligheden for at bære på min lille datter igen. Det er virkelig uvurderligt. Vi ses iøvrigt om en time ;)

14. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er blevet masseret af Henrik et par…

Jeg er blevet masseret af Henrik et par gange. Henrik er virkelig dygtig og har stor viden om kroppen, hvad der virker på hvad, plus strækøvelser mm. Han har formået at løsne min ømme nakke, skuldre og lægge, og jeg kommer gerne igen!!🙏🏼

16. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 store stjerner til Henrik!

5 store stjerner til Henrik!
Jeg fik en sportsmassage af Henrik, og det var verdensklasse. Han havde rigtig godt styr på faget, og virkede meget interesseret i, hvad jeg specifikt ønskede “behandling” for. Det gjorde rigtigt nok ondt, men “på den gode måde”. Jeg kommer helt sikkert tilbage, og næste gang 1 time, i stedet for 45 min.
Kæmpe anbefaling.
Giv gerne ordene videre! :-)
Mvh.
Bamo

10. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik…

Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik fra Kaatsu Massage på Radisson Blu hotel på Islands Brygge. Jeg har i flere dage døjet med voldsom hovedpine og hold i nakken, hvilket han fuldstændig fik løsnet op for igennem Fysiurgisk massage. Som tidligere elite udøver har jeg prøvet mange behandlere, men Henrik er absolut i min top 3.

9. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best massage I've ever had

The best massage I've ever had. I had an hour massage with Henrik at Hotel Radisson at Islands Brygge and it was absolutely the best massage experience I've ever had. He found knots in muscles I wasn't aware of and released all the tension I had been suffering from. He even svowed me some stretching exercises to do on my own to better take care of my muscles. I will not be going to anyone else from now on, I've found my masseuse.

19. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr