Kaatsumassage Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lymfedrænagemassage hos Manuela og er meget tilfreds med oplevelsen. Manuela er både dygtig, professionel og behagelig at være hos. Hun skabte en rolig og tryg atmosfære, og jeg følte mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har et elektronisk gavekort som virksomheden efter lovgivningen er skal udbetale tilbage. Dog vælger de at ignorere samtlige henvendelser via mail, hvilket virker som en bevidst strategi fra deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grundet hold i nakken og general ømhed valgte jeg en fysiurgisk massage. Oliver som masserede mig var god til at få en til at slappe af og hygge snakke under, han var dygtig og meget dybtegående. Fø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always a great experience! I’m addicted of coming back to this place because of their professional and various massage techniques. I've never been disappointed. They scan my body correctly and help m... Mehr ansehen

1. Masseur
  2. Day-Spa
  3. Massage-Spa

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Professionel massage i københavn. Vores terapeuter er erfarne og trænede i sportsmassage, fysioterapi, wellnessmassage. Og vi tilbyder naturligvis firmamassage og til massage til private.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

245 Bewertungen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Most bizarre massage to date

Most bizarre massage to date. Firstly, the masseuse was late and came running in the room, the room is in the middle of a gym, which meant that for the whole massage you can only hear trainers yell, music blasting on bad speakers and weights slamming everywhere. The room itself was completely lit with fluorescent lights and there was no music. The massage itself was through a towel? So all in all a very stressful experience and would not return for a "relaxing experience in Copenhagens most relaxing and beautiful surroundings" (which is advertised very wrongfully on their website).

30. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner. Havde booket en tid til en times massage (Farimagsgade); da vi nåede det aftalte massage tidspunkt, var der ikke dukket nogen massør op, og gutten i receptionen anede ikke hvem massøren var, og havde heller ikke kontakt oplysninger eller telefon nummer på de massører, der arbejder på stedet.

Efter at have ventet en rum tid lykkedes det en medarbejder at ringe til en chef, der ringede til en anden chef, der ringede til massøren, der sad derhjemme, og kom hæsblæsende 10 min. efter massage tiden skulle være startet.

Jeg ville lige gå på toilettet (og vaske hænder) inden massagen, og da jeg stod med sæbe på hænderne, viste det sig, at vandhane på toiletterne ikke virker - det havde den ikke gjort i tre dage, forklarede massøren og viste mig ud i bruse-baderummet - men en loftsbruser er svært at bruge fuldt påklædt, jeg ville blive totalt våd på bluse og kjole, ligesom gulvet jo også var helt vådt. På det tidspunkt, 20 min efter min massagetid skulle være startet, gav jeg op & gik hjem og vaskede håndsæben af derhjemme. Der er også en lampe, der står og blinker, til når stedet alligevel skal have håndværkere.

Totalt uprofessionelt, massivt rum for forbedring

26. Juli 2024

Bedste massør

Jeg har prøvet at få massage rigtig mange forskellige steder. Jeg har været til massør, osteopati, fysioterapi. Anna er den eneste der formår at fjerne min ryg og nakke problemer hver eneste gang. Varmeste anbefalinger herfra! :-)

28. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var inde og få en massage af Oliver…

Var inde og få en massage af Oliver efter jeg havde fået noget i klemme i skulderbladet. Han gav en fantastisk dybdegående massage der gav kroppen den afslapning der skulle til. Super fantastisk atmosfære og god vejledning under behandlingen. Kæmpe anbefaling herfra!

16. April 2024

Har været ved Oliver på…

Har været ved Oliver på Østerbro/Nordhavn. Har døjet med skulderproblemer i flere måneder og har ikke kunne få det løst ved en fys. Efter bare 1 gang har jeg haft markant bedring. Han er vanvittigt dygtig og ved præcis hvad han laver. Han forstår hvor smerterne stammer fra og går virkelig i dybden når han skal! Har også fået en opvarmende sportsmassage før jeg skulle til DM, hvilket også var en rigtig behagelig oplevelse. Kommer helt sikkert til at forsætte her!

29. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolutely brilliant massage from Oliver!

Absolutely brilliant — such a relaxing sports massage from Oliver here. Without a doubt, this was the best massage I’ve ever gotten, and I really appreciate the comfort and relaxation I felt before, during, and after.

Huge thanks to Oliver who explained what he was doing and releasing in each area of my body. His friendly reminders to breathe, coupled with incredible knowledge of musculature, made this incredible.

18. März 2024

Super fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Jeg HAR døjet med smærter i arme og ryg gennem 7 år...nu er de væk. Jeg har aldrig prøvet noget så fantastisk. Oliver er simpelthen hamrende dygtig og rigtig god til at forklare hvorfor og hvordan. Mange 1000 tak Oliver💪✌️

17. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af Oliver i…

Kæmpe anbefaling af Oliver i Kompagnistræde! Han var god til at spørge ind til problemet, justere hårdhed og tempo undervejs, samt give gode kompetente råd ift min problematik. Han mærker virkelig efter i muskulaturen og bliver i et område til det er løsnet. Jeg går derfra 2. gang nu, med en god behandlingsplan for at blive helt smertefri.

17. März 2024

Anbefaler Oliver på Kompagnistræde

Stor tak til Oliver som gav mig 40 minutters ekstra gratis massage. Jeg havde købt en times massage, men Oliver, var klar på at massere indtil jeg var løsnet, og ikke bare til tiden var gået. Jeg har kunne mærke en betydelig forskel og kommer helt sikkert igen!

8. März 2024

Kæmpe anbefaling af Oliver

Har været meget smerteplaget som følge af frossen skulder. Oliver har arbejdet systematisk og kompetent med at få løsnet op i skulder og arm, så jeg er kommet af med smerterne og genvundet en del af mobiliteten. Det har stor betydning for livskvaliteten og jeg kommer helt sikkert tilbage.

29. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grundet hold i nakken og general ømhed…

Følte en instant relief efter og meget mere bevægelig.
Ville jeg helt sikkert gøre igen!

24. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr