K9 Kriss Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun rose Kristina. Jeg er blevet så meget klogere og dygtigere til at hjælpe min hund Lucy som har det svært med både nye hunde og mennesker. Vi har blandt andet deltaget i en workshop hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kun rosende ord til Kristina, der akut passede vores hund med separationangst mens vi holdt konfirmation. Vi fik et rigtig godt indtryk ved første møde, hvor vores hund spankulerede rundt i Kristin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kompetent og dybt seriøs adfærdsbehandler. Er altid kun et opkald væk hvis man har akut behov for råd og vejledning. Super søde Kristina taler hundenes sag og det har været en øjenåbner fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores nytårsaften udviklede sig til lidt af et puslespil med angste heste, en angst stresset hund og småfolk i huset😥 Men heldigvis havde Kristina plads til min hund Abby🐶 Når man har en hund d... Mehr ansehen

1. Hundetrainer
  2. Hundetagesstätte
  3. Hundepension
  4. Hundeausführer

Vom Unternehmen geschrieben

Hundetræner, Adfærdsrådgiver & Personlig Coach for Hundeejere med Svære, Men Søde, Hunde :) Jeg hjælper hundeejere med at hjælpe deres hunde, så de får en nemmere og sjovere hverdag sammen. Jeg specialiserer mig i aggressiv og reaktiv adfærd men hjælper gerne med enhver form for adfærdsudfordring som fx. hyperaktivitet, separationsangst, hvalpeforberedelse, vejledning om valg af hund, gå-pænt-i-snor samt meget mere. Jeg arbejder med hundens følelser og nervesystem – og med mennesket bag. Jeg skaber varige forandringer gennem forståelse, ikke kontrol. Mit arbejde ligger i krydsfeltet mellem adfærd, følelser og neurobiologi. Jeg ser ikke kun på hundens reaktioner – men også på ejerens oplevelse, nervesystem og rolle i relationen. Jeg møder altid både hund og ejer uden fordømmelse. For bag enhver udfordring ligger der ikke en “problematisk hund” – men et nervesystem i ubalance og et menneske, der prøver at gøre det rigtige. Mit arbejde er inspireret af moderne viden om læring, stress og neurobiologi, hvor vi ved, at adfærd ikke kan adskilles fra den følelsesmæssige tilstand. For mig handler det først og fremmest om at forstå vores hunde - så vi kan skabe et forhold baseret på gensidig tillid og respekt. Jeg brænder for at hjælpe hundeejere med at hjælpe deres hunde til en sjovere og nemmere hverdag sammen <3

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en behagelig oplevelse at…

Jeg havde en behagelig oplevelse at blive coachet af Kristina, det gav god mening at få talt om udfordringerne, og blive bekræftet i hvad man kan blive ved med at gøre, og hvad man kan gøre anderledes. Kan godt anbefales.

3. März 2023

Antwort von K9 Kriss

Det var lige så behagelig en oplevelse for mig :)

Jeg er så glad for at have fået lov til at guide en så ansvarlig hvalpeejer i den rigtige retning.

Tusind tak for dine pæne ord <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefon samtale Kristina gav mig gode og brugbare…

Kristina gav mig gode og brugbare redskaber på de udfordringer jeg har med min hund 👍🐕
Jeg vil helt sikkert kontakte hende igen, hvis et behov opstår

19. Februar 2023

Antwort von K9 Kriss

Tusind tak Betty! Jeg er virkelig glad for at du fandt min rådgivning brugbar - og håber, at det "giver pote" for dig :)

Et meget lærerig forløb

Et meget lærerig forløb, jeg klart kan anbefale også til folk (som mig) der har haft flere hund før.
Hunde, ligesom mennesker, er ikke ens og deres behov er forskelligt. Min forståelse for min hunds behov er blevet væsentligt bedre og det samme for min hverdag.

24. Januar 2023

Antwort von K9 Kriss

Kære Nana - jeg er så glad for dine pæne ord, tak!
Jeg er også glad for at have lært jer at kende, I har også gjort MIG klogere <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale K9 Kriss.

Kan klart anbefale K9 Kriss.
Hun er altid klar med svar på dine spørgsmål, også selv om man står i en BR så kommer hun med de bedste svar og viser gerne video så man forstår det 100 %
Hun har hjulpet mig igennem en svær tid med min svære men søde hund også selv om det ikke var det problem jeg kom med så er hun der hele vejen igennem for dig og din hund.

13. Februar 2023

Antwort von K9 Kriss

Jeg er så glad for at kunne være en støtte i en svær tid for jer - du har kæmpet bravt!

Og jeg er her stadig.
Når som helst du måtte få behov for det <3

Tak for din ros.
Kærlige hilsner og møs til dit snudedyr!

Den bedste træner!

Kriss gav min hund og jeg den bedst tænkelige oplevelse, da jeg kontaktede hende ifm. at min hund oplevede tiltagende angst ved at være alene hjemme. Gennem grundig, kyndig og kærlig vejledning har hun givet mig så mange værktøjer til at håndtere og træne min hund. Kriss er altid til at komme i kontakt med, hun svarer hurtigt og står til rådighed når jeg har spørgsmål eller brug for sparring.
Jeg kan virkelig KUN på det varmeste anbefale Kriss som den sødeste hunde-adfærds-træner ❤️
Tak til dig Kriss!
Kh Thea & Mester 🐶

12. Februar 2023

Antwort von K9 Kriss

Kæreste Thea (& Mester) - det har simpelthen været sådan en kæmpe fornøjelse at lære jer at kende!

Mester er heldig at have en så kærlig og beskyttende familie omkring sig <3

Tak for de flotte ord.
Jeg glæder mig til at følge jeres videre udvikling!

Kærlige hilser & potedask.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Kristina/K9 Kriss!

Tusind tak til Kristina/K9 Kriss!
Hun har fået mig til at lærer/forstå hvorfor Bahco gør som han gør. Givet mig værktøjer til at undgå den adfærd, og til at få ham ud af den adfærd. Og ikke nok med det, så har hun også lært mig hvorfor det er så vigtigt at en hund arbejder for sin mad, og Bahco synes bare det er det fedeste. Det gode ved Kristina er også at men altid kan skrive til hende, om det er med store eller små problemer/spørgsmål. Igen tusind tak🤩

1. Januar 2023

TAK for de pæne ord Sofie <3

Det har været en stor fornøjelse for mig at opleve hvor meget du går op i at skabe det bedste liv muligt for "lille" Bahco :-)

Du er altid velkommen!

Super sød og kompetent

Super sød og kompetent. Hun ved helt sikkert, hvad hun taler om og viser.

18. November 2022

Antwort von K9 Kriss

Tusind tak! Det var SÅ skønt at møde jer (især lille bedårende og superkvikke Mollie ;-) ).

Adfærdspakke

Tusinde tak til K9 Kriss for hjælpen med vores dejlige og skønne men til tider svære Boston Terrie Arthur.
Kriss er meget dedikeret og grundig i sit arbejde, vi er blevet meget klogere på Arthur i forløbet med Adfærdspakken.
Arthur er godt på vej, fantastiske værktøjer fra Kriss vi kan arbejde videre med.
Kæmpe anbefaling herfra Tommy & Ditte..

12. November 2022

Antwort von K9 Kriss

Arthur er en komplet uimodståelig charmebøf, og jeg er så glad for at have lært jer at kende :-)

1000 tak for de pæne ord - og fordi I gør det bedste I kan for jeres lille snudedyr <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God støtte og oplevelse med Kristina.

God støtte og oplevelse med Kristina.
Kristina har kunne sætte sig ind i vores situationer både med adfærd og træning.
Kommet med gode redskaber til hvordan vi kan træne og forstå kommunikation ordentligt imellem ejer og hund.
Kristina kan klart anbefales! Super god støtte 💓.

8. Oktober 2022

Antwort von K9 Kriss

Det har været SÅ skønt at følge jeres udvikling og at se jeres samarbejde og jeres kommunikation blomstre - tusind tak for de pæne ord 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse med Kristina

En virkelig god oplevelse med Kristina, som var god til at sætte sig ind i vores sitation og give os værktøjer til at håndtere en overgearet hund. Kan klart anbefales.

1. Oktober 2022

Antwort von K9 Kriss

Det var en fornøjelse at arbejde med hundeejere så dedikerede og opfindsomme som jer - TAK for de fine ord <3

Fantastisk hvalpestart

Virkelig god session, fik så mange brugbare fif til hvordan vi kan komme bedst fra start. SÅ fedt at mærke Kristinas passion for at videregive sin viden og hjælp, så vores hvalp får den bedst start på livet hos os. Fik mange brugbare råd, som vi kunne tage direkte i brug med det samme!

24. Oktober 2022

Antwort von K9 Kriss

TAK. SÅ skøn feedback at få - jeg bliver så begejstret når en hvalpeejer gør sit absolut bedste for at komme godt fra start <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange tak for et fedt forløb 🙌❤️

Mange tak for et fedt forløb 🙏🏼😍 det har været en sand fornøjelse at have dig med på sidelinjen, for hvad der somme tider virkede håbløst, har vendt sig til en mere afslappet hverdag med Benny, en masse fede og gode teknikker som VIRKER 🙌🥰 jeg glæder mig så meget til at arbejde videre med dette så Benny fyren får et dejligt stressfrit og mere afslappet fremtid 🥰
At have udfordringer i hverdagen er ikke en dårlig ting og med disse teknikker som du har kommet med har vi formået at gøre dette til en leg, en læringsperiode, noget vi begge kan blive klogere på, viden om at tålmodighed er noget man skal have en masse af samt noget der har gjort vores bånd til hinanden stærkere og helt unikt 🙌❤️☝️

Så jeg er dig evigt taknemmelig - TAK KRIS 🙌🙏🏼🥰

20. September 2022

Antwort von K9 Kriss

Det har været en KÆMPE fornøjelse at lære jer begge at kende - og jeg er så utroligt glad for at du med dit rolige og tålmodige væsen er den helt perfekte rollemodel for den lidt usikre Benny Bomstærk :-)

Det er MIG der takker <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og træning med reaktiv hund

Jeg og min hund Bella har haft først en enkeltsession og efterfølgende et træningsforløb a 5 gange hos K9 Kriss. Og jeg må sige at her fik jeg virkelig mange gode tips, tricks og faglig, tidssvarende guidning i forhold til min hunds adfærd/problematik, -leveret med både humor og ærlig ligefremhed.
Tak for et fornyet fokus, som allerede har skabt nye mønstre og opmærksomhed🐕

19. September 2022

Antwort von K9 Kriss

Jeg har NYDT det så meget - særligt at opleve hvordan din og Bellas kommunikation er blevet endnu bedre, fordi du ved præcis hvad hun siger til dig - og nu også hvad du skal "svare" :-)

Hun er en skøn & finurlig lille én - det er mig der takker <3

Kakaoen var god 😉

Jeg syntes at det var skide godt, og Kristina snakker et sprog man forstår ❤️ Og de værktøjer vi har fået, er nemme og overskuelige..
Så helt klart en kæmpe anbefaling herfra

19. September 2022

Arharhaa - elsker den overskrift :-D
Jeg er glad for, at resten også var (skide)godt <3
1000 tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange input og stor imødekommenhed

Nova og jeg havde en rigtig lærerig 1:1 undervisningstime. Jeg fik masser af input til min træning og samarbejde med med Nova. Kristina tog sig god tid og var god til hurtigt at spore sig ind på vores udfordringer. Nova blev godt stimuleret og var dejlig afslappet da vi kom hjem.

10. September 2022

Antwort von K9 Kriss

Mange tak for dine pæne ord - jeg er så glad for, at du kunne bruge min rådgivning. Og så var det en fornøjelse at møde jer begge :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig præcis og hjælpsom rådgivning…

Virkelig præcis og hjælpsom rådgivning på baggrund af mine oplysninger. Rigtig god rådgivning over zoom og en nem arbejdsplan for træningen herhjemme. Kristina ved, hvad hun taler om.

3. September 2022

Antwort von K9 Kriss

Mange tak for din ros - jeg er så glad for at kunne hjælpe jer. Det har været en fornøjelse at arbejde med én som er så omhyggelig og dedikeret - TAK!

Jeg er VILDT begejstret

Jeg er VILDT begejstret. Den energi Kristina ligger for dagen, og hendes forståelse for netop VORES udfordringer, er simpelthen guld værd. Et Facebookopslag jeg kom forbi, slog lige hovedet på sømmet i forhold til vores udfordringer med en reaktiv hund. Kristina sagde bare de rigtige ord og gav os værktøjer som var lige til at gå til. At JEG så samtidig er blevet en meget bedre hundeejer, er der ingen tvivl om. Kristinas vejledning har givet mig troen på og selvtilliden til at fortsætte træningen. Og jeg er sikker på at vi kommer i mål nu. 1000 tak for en formidabel coaching 🙏🏼 Min varmeste anbefaling

16. August 2022

Antwort von K9 Kriss

Det gør mig så glad at læse dine pæne ord - det er jo i virkeligheden dig som fortjener alle roserne :) Det har været så fedt at se jeres samarbejde blomstre og opleve jeres udvikling sammen. Det er mig der takker - keep it up <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på det varmeste anbefale kriss

Kan på det varmeste anbefale kriss. Takket være hende råd og kyndige vejledning er vi gået fra at vi (næsten) ville skille os med vores hund til at vi beholder hende. Samtidigt har vi en roligere og gladere hund. Og endnu bedre er det, at VI er gladere og kan overskue "opgaven" med en sød men svær hund🐕‍🦺

15. August 2022

Antwort von K9 Kriss

1000 tak for de pæne ord <3 Det har været en KÆMPE fornøjelse at lære jer alle sammen at kende - og glæder mig over, at I har fået fornyet mod på opgaven og en større glæde for jeres snudedyr :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kriss trak os i land og lærte os den rigtige vej :-)

Har man brug for at få en kompetent, lyttende, forstående og ikke mindst en snaksaglig træningscoach som har forståelse for dine og hundens behov, er det bestemt værd at tage kontakt til Kriss!

Personligt har jeg gjort brug af mange forskellige trænere, som har vildledt mig som eger af den skønneste hund, ud i flere forskellige farvande hvor det var umuligt at bunde. Ved hjælp fra Kriss, var der muligt at droppe al forvirring for at sætte fokus på samarbejdet med hende og starte hvor man ikke gik længere ud end til navlen.

En velorganiseret træningsplan med vejledning om hvorfor og hvordan det er en god idé at følge. Derudover en masse fantastiske øvelser, hjælpemidler og læsestof til at forstå øvelsernes betydning, for både dig og din hund. Ikke mindst samtalerne for opfølgning af fremskridt, eller hvad der måtte være kommet i vejen.

Har man brug for en som er forstående, og sætter sig ind i Jeres sted, kan Kriss varmt anbefales :-)

11. Juli 2022

1000 tak for de pæne ord! <3

Det har været en kæmpe fornøjelse at lære både dig & skønne Melvin at kende :)

Jeg glæder mig til at holde kontakten og følge jeres videre rejse sammen..

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr