overfusning af ejer
Inden vi skulle aflevere vores to hunde på 13 mdr og 10 mdr, havde jeg haft en mail korrespondance med Povl-Erik. Her havde vi lavet aftaler om hvornår hundene skulle afleveres og afhentes. Disse planer bliver ændret en måneds tid inden opholdet - hvilket jeg skriver og spørger, om det kan lade sig gøre. Jeg får blot svaret, at det er helt OK, bare han får de nye eksakte datoer, som jeg sender til ham. Ligeledes får vi OK til at kunne aflevere søndag mellem 9-10, på trods af, at det ikke normalt kan lade sig gøre.
Vi tager ud en søndag morgen for at aflevere hundene. Vi bliver mødt af en mand der med det samme overfuser mig, og spørger om vi ikke er klar over at de ikke har åbent for aflevering af hunde på det tidspunkt. Jeg fortæller ham, at han selv har sagt ‘go’ for det på mail, og han siger OK. Herefter ændre han fuldstændig karakter - Povl-Erik bliver MEGET opfarende og fortæller, at han er meget utilfreds med, at vi igen og igen har ændret i vores planer. Jeg fortæller ham, at der er blevet ændret én gang, og ifølge hjemmesiden kan man ændre i sin “bestilling” indtil 14 dage før indlevering af hund, uden problemer. Jeg fortæller også, at det er første gang vi skal aflevere hundene i pension og at det derfor ikke er så nemt. Herefter virker det som om, at han lukker helt af. Han virker fuldstændig uinteresseret i, hvor meget foder de skal have, at den éne af de to dagligt skal have piller samt hvad jeg ellers finder relevant at han ved. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, og desværre gik vi derfra med meget ondt i maven, og en enighed om, at vi aldrig igen aflevere vores hunde her.
2. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung