Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onderdelen voor mijn cita besteld dit was mijn eerste keer bij jmpb. De spullen waren naar verwachting super en het is met veel liefde ingepakt geweldig . Dankje wel hier voor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har beställt 3 gånger och det kan inte bli bättre, bra delar, bra service och snabb leverans. Kontaktar man kundtjänsten får man snabbt svar. Kan bara rekommendera =) I have ordered three tim... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 25 april 2025 een dringende bestelling gedaan. 10 dagen later nog steeds niets ontvangen naar belgie met dpd. Al enkele malen gemaild maar geen enkele reactie of oplossing van jmpb onderdelen. Zee... Mehr ansehen

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

JMPB.nl, voor al uw oldtimer onderdelen. Zundapp, Kreidler, Yamaha FS1 en meer!

3,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

top zaak!

Heel veel onderdelen besteld bij jmpb voor mijn vespa project. Nooit gedoe mee gehad. levering niet al te snel maar het aanbod is echt super breed en de prijzen zijn ook prima. 2 onderdelen waren niet helemaal in orde. Van mijn specifieke product was de afmeting niet goed en ander onderdeel was met een week kapot. Een vriendelijk mailtje naar de technische service gestuurd waar ik dezelfde avond nog een mailtje terug kreeg! Mijn onderdelen waren natuurlijk gebruikt en dus niet te retouren. En toch kreeg ik in mijn geval mijn geld terug voor het foutieve onderdeel! (zal niet bij alle gevallen zo gaan) Er werd voor het andere onderdeel een passende oplossing geregeld. Hebben zelfs elkaar even geholpen door het foutieve onderdeel op te meten en te vergelijken, foutje ontdekt en opgelost. Binnen 2 dagen was alles opgelost en kon ik weer mooi verder. weinig shops met zulke goeie service

kortom,
onderdelen, service, site en aanbod allemaal top!

23. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het versturen duurt veel te lang .Dan…

Het versturen duurt veel te lang .Dan heb ik het vooral over het pakketje aanbieden bij bevoordeeld post nl .Ik heb gisterenavond iets besteld en dag later in huis.Maar het duurt hier al 3 dagen voor het aangeboden wordt.Dit is dan ook de laatste keer dat ik hier nog iets koop.

6. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een oversized rem systeem…

Ik had een oversized rem systeem besteld voor honda mb, er zat oneffenheden in de remschijf contact gehad met de technische afdeling, super goed en snel antwoord gekregen.
Binnen 3 dagen afgehandeld nieuwe remschijf toegestuurd gekregen.
Super goed geholpen.
Ik beveel Jmpb zeker aan.

4. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onderdelen levering duurt veel langer…

Onderdelen levering duurt veel langer dan bij andere brommerzaken, dat is nog tot daar aan toe maar als je dan iets verkeerd geleverd krijgt wordt je compleet genegeerd. Je krijgt gewoon geen mail terug.
Blij dat ik met PayPal heb betaald via hun mijn geld weer terug gekregen.
Hier bestel ik nooit meer!!!

30. August 2025

10/10

Good quality products which can't be found in other shops. Very fast delivery. Free pen and multitool came with the order. 10/10

4. September 2025

Replica onderdelen van den Aldi

Complete replica van een vintage gashandle besteld voor bijna 30 euro. Mooi in beeld gebracht op de website. Realiteit: Plastic bucht die als stront afbreekt, evenals de bestelde voorremkabel-stelbouten voor in de ankerplaat breken zo af. Heb die shit er kunnen uitboren. Mijn advies: ZOEK AUTHENTIEK OP 2E HANDSBEURZEN IPV DEZE POREUZE KLUCHT!!! Mijn conclusie: Ze kunnen anno 2025 geen duurzame spullen zelfs repliceren. Never again.

21. Juli 2025

Vergane glorie.

Wat vroeger een topwebwinkel was, is het nu niet meer. Misschien was ik wat te verwend met de supersnelle levering vroeger, maar nu is het gemiddeld een week wachten áls de bestelling al toekomt…klantenservice nauwelijks responsief,en komen uit zichzelf nooit met oplossingen. Erg jammer, maar er zijn gelukkig heel wat andere alternatieven met sneller levertijden en een -stukken!- beter klantendienst.

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nemen geld aan, maar versturen niks.

Ik heb dezelfde ervaring al een eerdere review die ik hier lees.2 Dringende bestellingen gedaan met levering in België, maar 2 weken later nog niks ontvangen. Volgens de DPD track en tracke zijn beide bestellingen ‘onderweg naar het depot ». De klantendienst weigert te helpen, en antwoord zelfs niet meer op berichten. Ook weigeren ze het betaalde bedrag te crediteren vooraleer ze de bestellingen retour hebben.. wat dus niet kan gezien ik ze geneens ontvang?! Wie runt daar de klantendienst, een 13-jarige puber?

16. Juni 2025

Slechte service van jmpb

Zeer slechte service en bestel hier dus niets meer!!!!! Bij concurrentie wel al besteld en nooit geen problemen.

6. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat is dit een super goed bedrijf

Wat is dit een super goed bedrijf. Ik had pakkingen besteld, maar kreeg helaas de verkeerde. Foutje, kan gebeuren. Maar het werd super snel en netjes opgelost. Echt een top service. Klasse.

27. Januar 2025

Geweldige shop!

Geweldige shop!
Groot assortiment voor veel brommers.
Goede service, en je kan ook nog kiezen voor afhalen voor als je het de zelfde dag nog nodig bent.
Leuke en hulpbehoevende mensen.
Geen andere shop meer voor mij!
Groetjes henk jelies

5. Dezember 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

meerdere keren besteld en duurt gewoon…

meerdere keren besteld en duurt gewoon lang voor het verzonden word. meestal is het besteld volgende dag in huis nu vandaag is mn pakket er nog niet Ik vind de verzending echt traag vorige bestelling ook 4 werkdagen gewacht

25. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Blandet oplevelse

Generel rigtig fin oplevelse af shoppen, og hurtig levering. Dog er nogle af delene jeg har bestilt til min ciao, ikke i nærheden af at passe, og ender til sidst med alligevel at gå i stykker. Mega ærgerligt når man står og skal samle.
Alt i alt, mange fine produkter, men få styr på jeres produktion/kvalitets-kontrol af produkterne

12. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier ook al jaren me spullen 36…

Koop hier ook al jaren me spullen 36 orders tussen de 150 en de 300 euro maar de laatste tijd drama je vraagt om onderdelen je krijgt half antwoord op je vragen lekker behulpzaam of vervolgens hoor je hellemaal niks meer van Remco. Remco als je dit bericht leest ben er meer voor de klant. Klant is uiteindelijk koning.

12. April 2024

Prima bedrijf

Prima bedrijf , goede service, en redelijke prijzen, retourneren geen probleem,,, zeker voor de bromfiets liefhebber een aanrader, top

5. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr