Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik werd benaderd voor een opdracht. Het contact is vanaf het begin heel fijn verlopen. Er is met mij meegedacht en oplossingen geboden.

Antwort von Jellow
Dit is geen platform voor serieuze ondernemers die zich zzp'er of freelancer noemen.
Er staan 'opdrachten' tussen met uurtarieven van €30, maar er wordt wel gevraagd om medior/senior niveau. Als je zegt dat je een platform voor ondernemers bent, zorg er dan voor dat je enkel opdrachten doorlaat die dit ook middels het budget reflecteren.
Bij sommige 'opdrachten' wordt ook beweerd dat je ze enkel via een constructie van Jellow kan uitvoeren door de wet DBA. Ofwel, geen echte opdracht voor een ondernemer dus, maar 'm wel zo verkopen. Slechte zaak.
Als je reageert op een opdracht krijg je 9 van de 10 keer geen antwoord terug. Een simpele 'Bedankt, we zijn al voorzien.' zou netjes zijn, maar ook dat kan er niet van af.
Ondernemers zijn beter af als ze gewoon lekker zelf pitchen en klanten werven.

Antwort von Jellow
Goede ervaring helaas niet de geschikte kandidaat gevonden voor mijn branche

Antwort von Jellow
Eerlijk, behulpzaam en fijne adviezen.
Kandidaten die wij inzetten via Jellow zijn altijd professioneel en inhoudelijk sterk. Kortom; en hele prettige partner om mee samen te werken!

Antwort von Jellow
Op Jellow zijn ook recruiters en intermediairs opzoek naar goedkope werkers.
covebo.nl is een recruiter die ook nog eens op leeftijd uitzoek.
Opdracht ervaren DTP'er/Vormgever met 3-5 jaar ervaring in zowel print als digitale media.
Als Dtp'er/Vormgever met meer dan 5 jaar ervaring ben ik afgewezen
vanwege "de opdrachtgever is op zoek naar iemand die qua werkstijl en energie goed aansluit bij de huidige teamdynamiek."
Geen idee wat dat nu precies zegt ook geen antwoord op mijn vraag om dit uit te leggen
Archana Bakker van Jellow stond hier achter.
Verder zit ik al meer dan 4 jaar op jellow en heb ik nog nooit werk ontvangen van deze site.
Dit ligt duidelijk aan mij en mijn slechte manier van communiceren en mijn hoge prijs van €45,- per uur.
ondertussen 59 jaar oud.
Ik hoop dat andere meer aan deze site hebben.
Patricia
patriciagovaart.nl
Ondertussen een positive reactie gekregen. Een standart antwoord op de fit in een team is voor mij al heel lang een op leeftijd gebaseerd antwoord. Wat men ook zegt
Geen antwoord op de recruitment.
Nogmaals Yellow is niet voor iedereen zoals het bij mij gaat, zeker de moeite waard om te proberen.

Antwort von Jellow
very kind and helpful people

Antwort von Jellow
De opdrachten voor freelance grafisch vormgevers via Jellow blijken schaars. In een periode van een half jaar kwamen er slechts twee interessante klussen voorbij. Voor beide opdrachten heb ik een uitgebreide portfolio en een gemotiveerde reactie ingestuurd.
Bij de eerste opdracht ontving ik helemaal geen reactie. Later bleek deze opdracht zonder verdere communicatie offline te zijn gehaald. Bij de tweede opdracht bleef een reactie opnieuw uit. Pas na meerdere berichten en e-mails richting Jellow kreeg ik contact met een medewerker. Toen werd mij verteld dat de opdrachtgever inmiddels al met twee andere freelancers in gesprek was. Dit had wat mij betreft netjes gecommuniceerd kunnen worden, zodat ik niet onnodig in onzekerheid bleef.
Tot nu toe ben ik teleurgesteld in de werking van het platform. De communicatie richting freelancers kan veel beter. Transparantie over de status van een opdracht en tijdige terugkoppeling zijn essentieel, zeker voor zelfstandigen die afhankelijk zijn van dergelijke platformen voor hun opdrachten.

Antwort von Jellow
Via Jellow heb ik een content creator gevonden die voor mij video's van mijn workshops gaat maken. Razendsnel werd de opdracht uitgezet en ik werd ook pro-actief hierbij geholpen en ook bij de opvolging van de reacties van aanbieders. Ik raad Jellow zeker aan.

Antwort von Jellow
Oprecht enthousiaste mensen bij Jellow die echt willen dat de samenwerking goed verloopt.
Met name Fiona en haar positiviteit!

Antwort von Jellow
Alles netjes geregeld en voldoen aan alle voorwaarden. Zeer fijn om een opdracht uit te voeren via Jellow.

Antwort von Jellow
Problemen met inloggen op verschillende portals. Noel heeft dit snel opgepakt en prima opgelost. Complimenten en nogmaals bedankt Noel.
Groet, Tom

Antwort von Jellow
Mariska heeft precies in de gaten wat onze behoeften als opdrachtgever zijn en de dienstverlening daar op afgestemd. Ook hadden we heel snel een passende professional!

Antwort von Jellow
De voorselectie was een goede match evenals het gesprek en de uiteindelijke klik met de opdrachtgever. De lijnen met Jellow waren kort en het contact met de mensen fijn. Binnen no time had een (weer) een mooie opdracht gevonden.

Antwort von Jellow
Er wordt snel gereageerd op berichten en ik word vlot te woord gestaan met waardevolle tips. Ook het proces na gunning van een opdracht verloopt soepel.

Antwort von Jellow
Jellow is een professionele organisatie, die zijn zaakjes op orde heeft. Ze hebben ervaring en dat is te merken op alle vlakken: contractueel, administratief, communicatie, etc. Het werken met een dashboard waar je alles terug kunt vinden en waar je altijd online bij kunt is een enorme toegevoegde waarde. Bij Jellow is het afspraak is afspraak, voor mij een enorme plus. Dat er een consultant is waar je contact mee kunt opnemen indien nodig, geeft het een persoonlijke touch.

Antwort von Jellow
Yellow heeft mij geholpen aan een te gekke ZZP-opdracht. Mariska is daarnaast heel betrokken en fijn om mee te werken. Het platform zelf werkt supereenvoudig. Helemaal goed dus!

Antwort von Jellow
Ik heb me een poos geleden ingeschreven bij Jellow en ben onlangs benaderd voor een nieuwe leuke opdracht via Jellow. Het contact met Daan liep snel en soepel waardoor ik al snel op gesprek kon en op korte termijn kan starten bij de nieuwe opdrachtgever! Dank Jellow, en met name Daan, voor al je hulp!
groet Maaike

Antwort von Jellow
Jellow heeft mij supersnel aan een nieuwe opdracht geholpen. Er was snel en goed contact met mijn contactpersoon Daan. Ook het administratieve deel met het contract ging erg gemakkelijk en soepel. Een aanrader!

Antwort von Jellow
Ik ben erg blij met Yellow, hun platform is duidelijk en efficiënt. Het duurt niet lang om hier een profiel aan te maken. Ze delen relevante opdrachten die passen binnen mijn profiel.
Bovenal, het contact is prettig en persoonlijk. Ik heb echt het gevoel gekregen dat ze mij hielpen om een nieuwe baan of opdracht te vinden (en niet alleen maar in dienst van de klant te zijn).
Op basis van mijn eigen persoonlijke ervaringen wil ik Jellow graag aanbevelen.

Antwort von Jellow
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.