Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jellow heeft zich voor mij bewezen als een fijne partner. Eenvoudige registratie, handige zoekopties en fijn persoonlijk contact. Ik kan iedereen het gebruik van Jellow (zowel als bedrijf als freelancer) aanbevelen.

Antwort von Jellow
Prima service, mooi netwerk van potentiele werkgevers

Antwort von Jellow
Mooie opdrachten op deze site. Alles is helder en overzichtelijk.

Antwort von Jellow
snelle schakeling door het team van Jellow en toen de opdracht binnen was werd alles goed en soepel opgepakt en de administratie geregeld.

Antwort von Jellow
Het lukte Jellow in korte tijd een gevarieerde selectie met kandidaten voor te stellen. Enkelen daarvan waren zeer geschikt in combinatie met onze wensen en ambities.

Antwort von Jellow
Fijn contact met Mariska van Jellow. Vlot 4 profielen aangedragen waaruit we de geschikte kandidaat gevonden hebben voor onze opdracht.

Antwort von Jellow
De respons na het plaatsen van een opdracht via Jellow is goed, zowel kwantitatief als kwalitatief. De wijze van communiceren met de ZZP-ers is laagdrempelig en de site is gebruikersvriendelijk.
Daarnaast hebben we een contactpersoon, die je waar nodig ondersteund en/of werk uit handen neemt. Dat werkt heel prettig.

Antwort von Jellow
Jellow is mijn favoriete platform!! Geweldig om mij eigen freelance pool te beheren. Team staat altijd aan.. Heel blij met ze.

Antwort von Jellow
Op elke aanvraag die we bij Jellow uitzetten krijgen we super snel een reactie en passende kandidaten geleverd. Ook als gedurende het traject onverwachte gebeutenissen optreden, is Jellow altijd enorm meedenkend en behulpzaam. Kortom: een hele fijne partij om mee samen te werken!

Antwort von Jellow
Snel geschakeld telefonisch. In contractafhandeling mag wel iets duidelijker aangegeven wat op bepaalde plekken verwacht wordt.

Antwort von Jellow
Jellow heeft geholpen bij het verkrijgen van mijn eerste opdracht als freelance data engineer. Geen opdringerige recruiters, gewoon een berichtje met de vraag: dit is de opdracht, heb je interesse. Nu bijna een jaar later kijk ik terug op de beste eerste opdracht die ik kon krijgen. Het portaal van jellow/younited is prettig als naslag werk voor de afspraken/contracten, facturen en urenregistratie. Ook niet onbelangrijk, iedere laatste vrijdag van de maand de betaling van je factuur. En loopt je contract bijna af, automatisch een reminder naar je klant en jezelf maar ook even een persoonlijk bericht van Mariska of ze je nog kan helpen. Je leest het al, ik ben er super tevreden over!

Antwort von Jellow
Bij Jellow ben je geen nummer, maar krijg je als freelancer de aandacht die je nodig hebt. Mijn contactpersoon is betrokken en hulpvaardig en met hun professionele administratie weten ze je als kleine zelfstandige goed te ondersteunen zodat je je op je werk kunt richten zonder al te veel zorgen te hoeven maken. Door hun uitgebreide netwerk brachten ze me in contact met een functie waar ik anders niet aan gekomen was. Een aanrader dus!

Antwort von Jellow
Jellow heeft ons snel geholpen aan de juiste freelancer. Binnen enkele dagen waren er veel geschikte reacties op onze opdracht en konden we gelijk in gesprek met de juiste kandidaten.

Antwort von Jellow
Goede opdracht gevonden, die precies in mijn agenda past. Dit is al de tweede keer dat ik een fijne opdracht via Jellow vond.

Antwort von Jellow
We zijn in contact gekomen met 2 goede kandidaten en het is altijd moeilijk om een keuze te maken. In ieder geval gelukt en samenwerking is so far so good

Antwort von Jellow
Jellow Younited heeft een mooi overzichtelijk platform en de contractbeheer en Facturatie wordt goed verzorgd . Goed contact . Alles werkt erg simpel dus zeker de moeite waard om je aan te melden als freelancer bij Yellow of Younited .

Antwort von Jellow
Altijd hele leuke opdrachten en bedrijven die passen bij mijn specialisatie! Het contact met bedrijven is snel gelegd en ook het contact met Jellow is heel fijn. Ze nemen snel contact met je op als je ze nodig hebt en vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de opdracht. Top!
Nu vooral veel contact met Daan gehad en helemaal tevreden. Ik kijk uit naar mijn volgende opdrachten!

Antwort von Jellow
Vind dat jullie snel handelen als er vragen zijn en heel klant/persoonsgericht zijn!

Antwort von Jellow
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.