Nare man, vreselijk taalgebruik
Deze meneer gooit uit het niets vreselijke verwensingen naar je hoofd.
Aanleg en onderhoud van tuinen
Dahliastraat 27, 2231 KE, Rijnsburg, Niederlande
Deze meneer gooit uit het niets vreselijke verwensingen naar je hoofd.
Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf , we zijn al jaren klant ,altijd netjes en correct werk afgeleverd , jammer dat iedere concurrent maar op internet kan zetten wat hij wilt,, en ook nog anoniem.
Wij wilden dit toch even gezegd hebben.
Fam John en Fabiola Goud , Wassenaar.
Wat een professioneel bedrijf! Erkende vakmensen , in het bijzonder de tuinman met zijn trainingspak: een vakbekwaamde, hard werkende jonge tuinman met kennis en sociaal vermogen!!prijs/kwaliteit echt tip top! Een hele nette/ vakkundige meneer : dhr de Mooij, zeer deskundige hovenier, werkt keihard! Zeker een aanrader voor elke tuinklus!.
**oplichter** laat je zitten met een hoop ellende, maar wel geld gedeeltelijk innen. Tegelwerk niet afgemaakt. Daarna de goorste k...verwensingen naar je hoofd geslingerd. Weg geld. Gelukkig door een gerenommeerd bedrijf uit de brand geholpen
TRAP HIER NIET IN
Mijn ouders hadden de Mooij gebeld om wat onkruid weg te halen uit de tuin. Hij is nog geen 10 minuten bezig geweest met het spuiten van een goedje, dit zou 10 dagen moeten intrekken en dan zou het onkruid weg zijn. €225,00 cash en weg was hij. Het onkruid is er 2 weken later nog steeds. Mijn moeder heeft hem 2x gebeld om uitleg te vragen. Alleen maar onaardige woorden, totaal geen begrip of respect voor oudere mensen en naar het geld kunnen ze fluiten. Ik vind het onacceptabel, mijn ouders van 80 zo te laten zitten. Mijn moeder is er al dagen mee bezig en van slag. Vreselijk.
Leverd slechte werkzaamheden. Niet volgens afspraak. Zeker niet vooraf betalen (namens overburen). Bij ons auto in puin gereden met aanhanger en ons met de ellende laten zitten.
Wat een slecht bedrijf !!!!!!
VERSCHRIKKELIJK
De afspraken die gemaakt worden komen ze niet na en wordt afgedaan met "zo staat het niet in de agenda".
Na snoeien ruimen ze de rotzooi niet op en moet je herhaaldelijk bellen om de rest te komen opruimen, maar wel bij aankomst voor de werkzaamheden effe aftikken van het geld.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Waarschuwing, Waarschuwing, Waarschuwing
Ga niet met dit bedrijf in zee "prutsers"
Ga niet met dit bedrijf in zee!!!!
Het is een enorme grote oplichter
Doet Opzeker niet wat hij afgesproken heeft
Laat een enorme puinhoop achter en komt alleen zijn hand maar ophouden voor contant geld aan de deur
Wat een VRESELIJK bedrijf
Trap er AUB NiET in. U bent echt gewaarschuwd !!!!!!
Bij een kennis van mij in lisse de tuin opgeknapt. Echt super mooi gedaan. Zodra mijn tuin een verandering moet krijgen ga ik zeker contact op nemen met deze vakmensen.
Net een stukje laten bestraten in de achtertuin. Dit hebben ze in een aantal dagen gedaan, steeds een stukje. Aardig personeel, lijken me vakkundige mannen. Erg veel zand laten liggen met veel schelpen erin. Ze hadden wel even wat beter kunnen aanvegen. Zelf de lege blikjes cola en sigarettenpeuken op moeten ruimen, niet heel erg, maar wel slordig. Zeer geschikt voor een eenvoudige klus, maar ik zou ze niet adviseren bij groter werk.
Meneer liegt en bedriegt alles bij elkaar.
Ook spreekt hij de naarste verwensingen naar je uit.
Met deze man valt absoluut niet te praten.
Ga niet met dit met bedrijf in zee, prutser (zie youtube: zoek john de mooij) en onbetrouwbaar; houdt zich niet aan afspraken en communiceert zeer slecht.
De belofte om de puntjes op de ï te zetten komt niet aan de orde.
Geplaatste tuindeur kan niet op slot en moet met een steen of elastiek worden dicht gehouden; daarnaast struik vergeten te verwijderen en schutting (scheef) te herstellen.
Herhaaldelijk contact gezocht via email en telefoon, echter zonder resultaat. Helaas is de opdracht volledig betaald.
Prima onderhoud van onze tuin. Betrouwbaar, goed, proffesioneel en aardig. Wij zijn dik tevreden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.