1 februari 2025 jaloezieën besteld en nu mei 2026 nog steeds de juiste jaloezieën NIET ontvangen!!! Afgelopen week onderstaande berichten ontvangen, maar zoals wij al hadden verwacht... Mehr ansehen
Uitstekende service en prachtige jaloezieën! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij dit bedrijf! De gratis kleurstalen waren erg handig en maakten het kiezen van de juiste kleur een stuk makke... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kwaliteitjaloezieen.nl staat synoniem aan vakmanschap en precisie in de wereld van raamdecoratie. Met een ongeëvenaarde passie voor details, is het bedrijf de toonaangevende maatwerkspecialist geworden. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het leveren van persoonlijke service maakt Kwaliteitjaloezieen.nl uniek.
Virulyweg 21M, 7602 RG, Almelo, Niederlande
- 0850602198
- support@kwaliteitjaloezieen.nl
- kwaliteitjaloezieen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichting!!!
Afgelopen week onderstaande berichten ontvangen, maar zoals wij al hadden verwacht is er helemaal niets geleverd en er is ook geen bezorger geweest. Inmiddels hebben we meer dan 30 zogenaamde aflevermomenten gehad van dit bedrijf zonder dat er ooit iets daadwerkelijk is bezorgd. Erg frustrerend en totaal onbetrouwbaar. Mensen, pas op en bestel hier niets!!
*Aankomende vrijdag komen wij de jaloezieën afleveren op het door jou opgegeven adres. De levering staat gepland tussen 14:00 en 16:00.
*Het klopt inderdaad dat de jaloezieën vandaag worden afgeleverd. De chauffeur is waarschijnlijk rond 17:45/18:00 bij het opgegeven adres.
*Doordat de levering bij DP Koeriers extra vertraging heeft opgelopen, wilden we de jaloezieën vandaag zelf bij je langsbrengen. Op het moment dat we dit aan DP Koeriers doorgaven, kregen we echter de bevestiging dat de jaloezieën vandaag alsnog bij je worden afgeleverd tussen 17:45 en 18:00 uur.
Wij ontvangen een melding zodra de jaloezieën zijn afgeleverd.
*Nee er is geen track & trace code beschikbaar. Het pakket is al een langere tijd opgehaald door het transport bedrijf en gelukkig weer terechtgekomen. Je zult de jaloezieën tussen 17:45 en 18:00 uur ontvangen.
*De chauffeur is nog onderweg.
*We zijn niet het enige bedrijf wat pakketten verstuurd met dit transportbedrijf. Je zult vandaag je jaloezieën ontvangen.
Wanbetalers !!!!
Ze hebben ons bedrijf benaderd om hun bestellingen te gaan bezorgen omdat ze zogenaamd problemen hadden met hun huidige bezorgdienst..gelijk na de eerste opdracht werd er al niet betaald. Na diverse herinneringen en aanmaningen nog steeds geen betaling ontvangen ...na een bepaalde actie van onze kant en ik zal hier verder niet over uitwijden betaalde meneer binnen een paar uur..mensen bestel hier niks want je krijgt gewoon niks en tegen alle bezorgdiensten zou ik zeggen ga niet voor hun bezorgen want het zijn wanbetalers !!!!!!
SCAMMERS
SCAMMERS.
We ordered our blinds on 7 February 2025. On 27/11/25, we are still waiting for an answer from this company. They gave us different versions ("the blinds are on the way; the blinds are in construction; there was a problem; they will arrive the next week") and NEVER delivered the good NOR returned the money. This company is a total scam, don't fall for them.
This company seems a scam
This company seems a scam. We ordered the shutters in February. Since then, they have come up with different excuses and explanations to justify why we have not received them yet. They are unresponsive and when they reply, they provide contradicting replies. Do NOT order anything from them. They took the money and basically disappeared. All those good reviews here must be paid ones, but don't take the risk, this company, if it even exists as such, is totally unreliable and just takes your money.
Online Fraud
We ordered and paid in February 4 with expected delivery time within a couple of weeks. At first it seemed legitimate, they even reached out to adjust the order due to unavailability of the ordered measures. However, it was never delivered and the company at first gave conflicting replies and then stopped reacting after a few months. Never received the product nor the money back.
Een mooi product afgeleverd
Een mooi product afgeleverd ,heeft alleen een beetje langere levertijd gehad vandaar die 4sterren ipv 5sterren
Update eerdere review:
Update eerdere review:
Beste mensen, a.u.b. bestel hier niets!!! Zoals eerder aangegeven, wij hebben iets meer dan €1400 betaald eind januari (2025), het is nu 03-06-2025 en ondanks diverse e-mails met de belofte dat ons geld teruggestort zou worden (ivm met niet leveren) hebben wij niets ontvangen. Ook niet na een aangetekende ingebrekestelling. Wij hebben gelukkig een rechtsbijstandverzekering die hier werk van maakt. Maar dat maakt het niet minder teleurstellend en frustrerend. Kwaliteitsjaloezieën (let op klein bedrijfje met 2 werknemers) blijkt een onbetrouwbare partij, betreft het oplichting of een combinatie van onkunde en geen geweten hebben, geen idee, maar zij hebben zich ons geld onterecht toegeëigend.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Wat een … bedrijf. Mensen bestel er niks. Ze komen steeds met nieuwe afspraken waar ze zich niet aan houden. Ik zit al bijna 2 maanden op mijn jaloezieën te wachten en telkens nieuwe beloften maken ze, die niet nagekomen worden.
Begin maart hebben wij jaloezieën…
Begin maart hebben wij jaloezieën besteld. Levertijd staat op 5 tot 14 werkdagen. Tot op heden niks ontvangen. Totaal geen enkel bericht van hun kant. Steeds zelf overal achterna moeten gaan. Ze komen steeds met nieuwe datums en standaard mails. Volgens het bedrijf is er een geschil met GLS. Ze vertellen ons de jaloezieën zelf op te halen en daarna persoonlijk te leveren. Ook dat komen ze niet na. Wat een drama. We zitten echt met onze handen in het haar. We hebben ze nu deze week nog gegeven anders wordt de stap naar de rechtsbijstand gemaakt
Prachtige jaloezieën, topkwaliteit!
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe jaloezieën! De kwaliteit is echt top en ze passen perfect in ons interieur. De levertijd was iets langer dan aangegeven, maar we werden keurig op de hoogte gehouden, wat we erg waarderen. Al met al een fijne ervaring en zeker een aanrader!
Uitstekende kwaliteit en service bij Kwaliteitjaloezieen.nl
Onlangs heb ik jaloezieën besteld bij Kwaliteitjaloezieen.nl, en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het product als de service. De jaloezieën voelen stevig aan, zijn mooi afgewerkt en passen perfect in mijn interieur.
Wat me vooral opviel, is de hoogwaardige afwerking en de duurzaamheid van het materiaal. De bediening werkt soepel en de montage was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies. Daarnaast werd mijn bestelling keurig op tijd geleverd, wat een groot pluspunt is.
Al met al een geweldige ervaring. Voor wie op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve jaloezieën tegen een scherpe prijs, is Kwaliteitjaloezieen.nl zeker een aanrader!
Geweldige ervaring en prachtige jaloezieën!
Ik heb onlangs jaloezieën besteld bij dit bedrijf en ben er ontzettend blij mee. De gratis kleurstalen waren erg handig en hielpen enorm bij het maken van de juiste keuze. Het opmeten ging eenvoudig dankzij de duidelijke instructies op de website. Ook de klantenservice verdient een compliment – ze reageren snel, zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De jaloezieën zelf zijn van uitstekende kwaliteit en staan perfect in mijn interieur. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Uitstekende services!
Uitstekende services!!
3 verdiepingen van onze kantoorruimtes ingericht door dit bedrijf alles hangt er super bij!
Mooie bamboe jaloezieën ontvangen
Mooie bamboe jaloezieën ontvangen, snel geleverd , kwalitatief erg goede jaloezieën, kan goed tegen vocht, erg blij mee top,
Prachtige jaloezieën
Prachtige jaloezieën, super blij mee! De kwaliteit is ook erg goed🙌🏽
Uitstekende service en prachtige jaloezieën
Uitstekende service en prachtige jaloezieën!
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij dit bedrijf! De gratis kleurstalen waren erg handig en maakten het kiezen van de juiste kleur een stuk makkelijker. Het opmeten ging ook heel eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding op de website. De klantenservice was top: vriendelijk, behulpzaam en altijd snel met antwoorden. De jaloezieën zien er prachtig uit en passen perfect in het interieur. Echt een aanrader! Ik ben super tevreden!
Top service
Top service, ze hebben onze kantine super mooi ingericht
muy bueno las Persianas de madera son…
muy bueno las Persianas de madera son de muy buena calidad El mejor precio las persianas de bambú son excelente y son las que mas me gusta los recomiendo mucho
Goede prijs, service en kwaliteit
Vriendelijk en behulpzaam, doen wat ze beloven (met kleine uitzonderling van de max levertijd) en leveren kwaliteitsvol product af. En dit voor een mooie prijs! Mijn appartement is nu modern ingericht met voldoende privacy en zonnewering.
Super makkelijk te monteren en heel mooi!
Super mooie jaloezieën en heel makkelijk op te hangen. Wij kozen voor de Bamboe jaloezieën 35mm in de kleur wenge met ladderband kleur koffie en zijgeleiding op het kozijn omdat we draai-kiep ramen hebben. Ik ben lang op zoek geweest naar een website die dit aanbiedt en kwam uiteindelijk bij kwaliteitjaloezieen.nl uit. Thomas heeft me ook via whatsapp meerdere malen heel goed geholpen. Super fijn! We zijn heel blij met onze jaloezieën.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.