Jeg har igennem flere år handlet bil ved Jacon, og sidst også ingået en aftale om erhvervsleasing af min bil. Jeg har altid oplevet stor proffessionalisme og de er meget kundemindet. Thomas Hove... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endnu engang tak til Jacon Biler for fantastisk service med reparation af greb til bagklap på min Mini Cooper S. Hvordan fikser man den opgave, nå der har været en opdatering på selve håndtaget. Ja,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verdens bedste værksted, fik et stort stenslag og de klare hele processen på kort tid og imellem det hele gik min vinduesvisker motor samme dag de skulle have bilen, det fixede de også samme dag. supe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte vores nye VW ID.7 hos Jacon tilabeg i juni 2025 og har været blæst bagover af den fantastiske bil! Det er den bedste bilkøbs oplevelse, min kone og jeg nogensinde har haft. Thomas er utrol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Jacon Biler A/S er vores mission at tilbyde vores kunder kvalitetsbiler og en høj serviceoplevelse. Vi har fokus på at give en tryg og personlig købs- og værkstedsoplevelse, hvor kundernes behov og tilfredshed er i centrum. Vores mål er at opbygge langvarige relationer til både kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Vi ønsker at være det foretrukne valg for bilkøbere i vores segment - både regionalt og nationalt, samtidig med at vi sætter standarden for bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis inden for bilindustrien. Virksomheden er snart 30 år gammel og målet er at Jacon Biler A/S er aktuel mange år frem. Dette indebærer ansvarlig virksomhedsdrift, ledelse, hensyn til miljø, uddannelse og medarbejdere.
Vejlevej 88, 7000, Fredericia, Dänemark
Vi har flere gange handlet bil hos Jacon. Det har altid været en super god købsoplevelse og en meget professionel og fin behandling. Vi kan på det varmeste anbefale Jacon
TOP 5 stjerne! Super tilfreds kunde fra Jacon Biler! Jeg har købt flere gang hos Jacon Biler og dette bliver ihverfald heller ikke sidste gang.
Super god service og flinke medarbejder
Anden gang vi har bil fra Jacon, og kom igen fordi det er super service, hvor man fornemmer total ærlighed omkring selve processen når man vælger bil, her føler man sig som "kunden i centrum" !
Kan stærkt anbefale stedet til andre !
Har akkurat handlet bil hos Jacon Biler A/S, som jeg giver min bedste anbefaling. Hvorfor? Fordi der har været en fremragende betjening fra 1. telefonkontakt og frem til indehaver Thomas Conradsen leverede bilen fuldstændig som aftalt og endda med lidt mere til. Bilen har kørt 25.000 km, men er i fineste stand og super godt udstyret - hertil skal nævnes prisen, der var ekstra skarp og konkurrencedygtig.
Spurgte Jacon biler om muligheden for hjælp til import af bil fra Tyskland. De svarede lynhurtigt tilbage, og allerede dagen efter havde de fundet mulig Bil.
Nu bliver det nok først i det nye år jeg handler, men den første jeg kontakter, når vi er klar til at handle, er Jacon Biler. 😊

Antwort von Jacon Biler A/S
Købte bil hos JaCon i august. Jeg ledte efter en 328i GT som ikke var til salg i DK. Thomas hjalp med at finde bilen i Tyskland og få den fragtet hjem. I modsætning til den første forhandler jeg snakkede med, så var der virkelig god service. Selvom jeg skrev mail lørdag morgen, var svar tiden aldrig længere end et par timer. Jeg kan kun varmt anbefale JaCon.

Antwort von Jacon Biler A/S
Købt flere biler, altid uden problemer.
Service på værksted super
Har kun gode oplevelser med Jacon ved køb af bil og efterfølgende reklamation. Jeg købte i ca 2012 en Golf 6 med DSG, jeg havde noget bøvl med DSG gearet (skift fra 1.-2. gear), Jacon hentede bilen hvor det passede mig og kørte den til deres værksted. Fin service og rigtig god oplevelse. Desværre lykkedes det ikke VW værkstedet i Tyskland som de kørte bil til at finde fejlen, trods de kiggede på den 3 gange, det er mere VW som har ringe service trods kendt DSG fejl, men 5 stjerner til Jacon. Men VAG bliver det ikke igen :)
Kan kun give Jacon 5 stjerner og topkarakter, da det matcher den service, vi har oplevet igennem de 4-5 år, vi har været kunde. Vi har netop valgt at genlease hos Jacon. Thomas er altid imødekommende og har givet god sparring ved valg af bil. Også på værkstedet er der altid styr på tingene og hurtig service.
For mig er de også de små ting, der gør forskellen for den gode kundeservice, som at bilen er vasket, når den kommer retur fra værksted, og at Thomas kender os så godt, så der gemte sig en lille overraskelse, da vi hentede den nye bil. Bag i lå et cykelstativ til tre cykler, da Thomas vidste vi skulle til Alpe d'huez på cykelferie. Det er kundeservice, der fortjener loyalitet :)
God vejledning og ærlige svar på spørgsmål. Hurtige svar på mails og dejlig klar organisations opdeling på henvendelser.
Service niveauet er højt

Antwort von Jacon Biler A/S
Har nu 2 gange været inde at kigge bil. Man får ingen hjælp overhovedet. Sælgerne sidder bare inde på deres kontor og er tilsyneladende fuldstændige ligeglade. Det kan godt være jeg ikke ligner en million, men jeg har nu pengene og mere til til at købe en bil. Magen til arrogance skal man lede længe efter. Jeg skal ihvertilfald aldrig købe bil hos Jacon biler.

Antwort von Jacon Biler A/S
Jeg erhvervs leasede mig en Audi A6 TFSI All Road, for nu 14 måneder siden. Denne har indtil videre tjent mig rigtig godt, ved levering var der nogle små detaljer vi sammen hurtigt fik løst ( uden beregning for min side), og nu har bilen også været igennem en autoriseret Audi service, uden anmærkninger, dette på trods at bilen er importbil fra fødslen. (det er jo nok den lille uro jeg deler med nogen når man handler med parallel importører), men skulle der havde været lidt uro, blev dette gjort helt til skamme, for alt viste sig at være i fineste orden. Jeg give gerne mine bedste anbefalinger til Jacon, og det skulle ikke undre mig at vi finder på en ny handel når vi kommer der til i fremtiden.

Antwort von Jacon Biler A/S
Har tidligere - og nu igen - sendt en mail, hvor jeg spørger til et køretøj, men ingen har desværre i sinde at svare. Gider ikke bruge mere tid på dette firma.

Antwort von Jacon Biler A/S
I forbindelse med købet af en XC60, var Jacon det sted hvor både udvalg og service var bedst. Meget imødekommende, og bilen blev klargjort efter aftale. Bestemt anbefalelsesværdigt.
Det er useriøst når man ikke svare på en mulig kundes henvendelse!
Rune Hansen

Antwort von Jacon Biler A/S
Købte en Audi A6 Avant FSI i april måned. Handlede med Finn Jacobsen og fik top service. Efterfølgende var der et problem med at Servo Styrings nød lampen lyste. Vi var i kontakt med Jacon's værksted og igen top service. De kom og hentede bilen på Frederiksberg hvor vi bor, satte en lånebil, fixede problemet og returnerede den igen. Alt sammen under garanti selvfølgelig. Har kun positivt at sige om Jacon Biler.
Jeg har haft fornøjelsen af at have købt bil hos Jacon.
Jeg har fået en super betjening af Jacob Hindse og kan kun give mine bedste anbefalinger videre.
Kurt Thode
Hej Folkens
Jeg var ude hos Jacon biler d:29 maj. For at se på en Audi A4 i hvid som skulle sælges som engros. Det startede sådan set fint med servicen. De kom hen og tilbyd mig hjælp, jo tak da. Jeg vil gerne ud og prøve den Audi A4 i hvid.Og det fik jeg også lov til. Efter prøvturen ventede jeg ca i 20 min på at, jeg kunne få noget hjælp igen. Langt om længe fik jeg lov til at tale med indehaveren af firmaet som hed ( Finn Jacobsen).Og vi fik handlet og jeg fik en salgsslutseddel på at det var min bil. Og Finn sagde til mig at jeg kunne hente bilen på onsdag d:1 juni. Så ringede jeg til Jacon biler tirsdag morgen og talte med deres sekretær at,bilen skal forsikres hos Vestjylland. Så blev jeg ringet op af Finn tirsdag eftermiddag at, bilen er solgt!!!!! ØØØ UNDSKYLD!!!!!!!!!! Fordi der er en der har ringet ind til Jacon biler mandag morgen d:30 maj. Som snakkede mindre godt dansk, som har sagt at jeg IKKE vil have Audi ‘en alligevel. Og nu står jeg med en salgsslutseddel på den Audi A4 som er solgt videre til en anden kunden. Det synes jeg nok det er Uprofessionelt og total hjerne dødt at, man bare sælger bilen videre. DET VAR ELLERS EN GOD LØGNEHISTORIE DU FANDT PÅ FINN JACOBSEN!!!!
Jeg har aldrig nogensinde set noget lignende i mit liv før. Derfor anbefaler jeg bestemt ikke Jacon biler til nogen som helst.
BULLSHIIIIT!!!!!!
Hold nu op altså. Du har godt nok lavet om på historien Finn Jacobsen. Hvorfor i alverden skulle jeg så være skuffet over jer. Og lige en ting Finn, min bil er sku totalskadet. Så tal for det du ved. Og synes godt nok du skulle skamme dig over at, du prøver på at lave om på historien. Det er godt nok flovt for sådan en som dig.
SKAM DIG FINN JACOBSEN//

Antwort von Jacon Biler A/S
Jacon reklamerede med en Audi Q5, de netop havde handlet ind, men gerne ville sælge engros....( den passede ikke lige ind i deres lagerliste) Beskrivelse: Netop handlet ind, FANTATISK bil. Jeg fik bilen prøvekørt og der blev trukket en test ud, INGEN fejl. Desværre viste det sig, at når bilen/gearkassen blev rigtig varm, min efter 40km kørsel, var der fejl på gearkassen.... Det viste sig at tidlige ejer og værksted der havde fulgt bilen, var klar over at gearkassen sikkert skulle skiftes... PRIS 70.000 kr..... Jacon afviste BLANKT at hjælpe med noget som helst.... Deres svar, tal med din mekaniker, han har testet bilen.
Det var et dyrt bekendtskab.

Antwort von Jacon Biler A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.