Jeg har igennem flere år handlet bil ved Jacon, og sidst også ingået en aftale om erhvervsleasing af min bil. Jeg har altid oplevet stor proffessionalisme og de er meget kundemindet. Thomas Hove... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endnu engang tak til Jacon Biler for fantastisk service med reparation af greb til bagklap på min Mini Cooper S. Hvordan fikser man den opgave, nå der har været en opdatering på selve håndtaget. Ja,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verdens bedste værksted, fik et stort stenslag og de klare hele processen på kort tid og imellem det hele gik min vinduesvisker motor samme dag de skulle have bilen, det fixede de også samme dag. supe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte vores nye VW ID.7 hos Jacon tilabeg i juni 2025 og har været blæst bagover af den fantastiske bil! Det er den bedste bilkøbs oplevelse, min kone og jeg nogensinde har haft. Thomas er utrol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Jacon Biler A/S er vores mission at tilbyde vores kunder kvalitetsbiler og en høj serviceoplevelse. Vi har fokus på at give en tryg og personlig købs- og værkstedsoplevelse, hvor kundernes behov og tilfredshed er i centrum. Vores mål er at opbygge langvarige relationer til både kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Vi ønsker at være det foretrukne valg for bilkøbere i vores segment - både regionalt og nationalt, samtidig med at vi sætter standarden for bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis inden for bilindustrien. Virksomheden er snart 30 år gammel og målet er at Jacon Biler A/S er aktuel mange år frem. Dette indebærer ansvarlig virksomhedsdrift, ledelse, hensyn til miljø, uddannelse og medarbejdere.
Vejlevej 88, 7000, Fredericia, Dänemark
Kiggede på en Audi A7 hos Jacon, hvor de skulle tage min Audi A4 i bytte. Man bliver ikke tilbudt en prøvetur. Vi blev nærmest jaget ud af butikken inden vi nåede at tale det mindste om bilen jeg kiggede på. Blev ligeledes lovet en byttepris for min A4'er. Har aldrig hørt fra dem på trods af at jeg har rykket for svar.
Ved ikke om grunden til snobberiet ligger i at jeg kun er 20 år. Det kan de dog reelt set være ligeglad med, man betaler jo inden man får nøglerne. Har ikke tænkt mig at sætte en fod i deres forretning igen.

Antwort von Jacon Biler A/S
Jeg købte for ganske nyligt en Audi A3 af Finn fra Jacon Biler. Da jeg havde brug for bilen temmelig hurtigt og den ikke endnu var klargjort blev det aftalt at Jacon ca. 14 dage senere ville tage bilen ind for en total klargøring og låne mig en anden imens. Efter Jacon havde haft min nye bil i 5 dage (den tidligere ejer havde lavet lidt flere ridser og buler end Jacon selv lige havde opdaget) fik jeg en utrolig flot, ren, pudset, malet og poleret bil retur. Jacon havde endda malet fronten og skiftet de forrester skivebremser, samt en lygte da de ikke levede op til det forventede.
Jeg kan kun sige og konkludere at hvis alle bilforhandlere leverede en service og kvalitet på samme niveau og holder sine aftaler som Jacon - ja så var verden et bedre sted!
Som ny kunde hos Jacon er det en særdeles positivet oplevelse - Har handlet mange biler gennem årene, men aldrig har jeg oplevet at fået mere en forventede - Det fik jeg hos Jacon !. Kan varmt anbefales.
Købte Audi til den rigtige pris. Har en forventning om at værksted lever op til den høje standart.
Handler gerne hos Jacon igen.
- Flotte lokaler og flotte biler.
- Høflig, vidende og ordentlig betjening.
- fornuftig indbytningspris
- god efterservice
Finn Jacobsen; Jeg har talt med min mand, uden hans information havde jeg ikke mine informationer. Jeg kommer ikke på værkstedet.
Det er stort af dig, at hjælpe min mand, med at dække over udgifterne.
Men jeg tror ikke det er hele sandheden, men det ved du bedst selv.
Din påstand om, at vor bil skulle laves billigst muligt, har aldrig været på tale, hvilket du også ved.
Min mand har altid spurgt om ca. pris på reparation. Spørgsmålet har ofte været, hvad er bedst for bilen og hvad koster det.
Vi mener at et professionel værksted, skulle kunne vejlede kunderne, så der ikke efter 2 år og 3 måneder og 40.000 km skal en ny katalysator i bilen igen, mange biler køre længere end 40.000 km på en katalysator, tror jeg.
Finn Jacaobsen, det var dig der sagde til mig, at vi blot skulle køre og det betød ikke noget, at lampen lyste, og når bilen skulle synes, ville i blot pille lampen fra. Så hold min mand ude.
Havde jeg lyttet til dit råd, og ikke kontaktet FDM havde min regning sansynligvis blevet større.
Hvilket naturligvis ville være en god indtægt, for dit professionelle værksted.

Antwort von Jacon Biler A/S
Efter nogen tids søgen fandt jeg en Q7 hos Jacon, jeg ønskede at købe. Oplevelsen har været præget af kvalitet:
- Der var tale om en fin bil
- Finn sikrede svar på diverse spørgsmål om eftermontering af udstyr og udlæste fejlkoder til mig
- Fejl som FDM fandt, Audi i Tyskland fandt og som jeg fandt blev rettet
- Bilen blev leveret i København og ved en senere eftermontering af udstyr i Tyskland, fik jeg en lånebil.
- Enkelt mindre fejl blev senere rette på mit lokale værksted uden diskussion for Jacon's regning.
Alt i alt er det min opfattelse, at Finn handler biler med udgangspunkt i at en aftale er en aftale, køber skal være tilfreds og en handel skal være fair for alle parter.
Firmaet her fortjener omtalen.
Efter jeg havde søgt vidt og bredt efter min næste bil lurede jeg også lidt på de forhandler som havde den bil jeg ønskede. Ved køb af bil til ½ million, da er det ikke lige meget hvilket firma som købes fra!
Jacon biler er meget kompetente. God salgsafdeling og værksted, samt har de styr på økonomien. De fik hurtig spottet mig i butikken og jeg fik en god kort dialog.
Efter jeg besluttede mig for deres bil kontaktede jeg dem i telefonen og fik hurtig svar på mine spørgsmål. Jeg er noget af en bilnørd, så ikke den nemmeste opgave for alle sælgere.
I butikken fik de bilen kørt ud og køreseddel blev lavet. Kørte en god lang tur og så efterfølgende gennemgang af ønsker / pris med dem vedr. bilen. Det er en BMW X5, første rigtig dyre bil som afløser min børnecontainer Kia Carnival.
Jacons sælger brillerede faktisk med at have eksakt teknisk viden om skift af gearkasseolie på aut gearkasser. Bilnørder vil vide at det her er aktuelt.
Det endte med at vi blev enige om prisen og jeg fik leveret en flot gennemgået bil. Det er faktisk således at de ”praler med”, at de kun sælger biler de selv vil køre i. Det medførte så også, at de til prisen ønskede at bilen skulle kunne køre de første 20.000 km uden anden service. Faktisk meget normalt tænkt, men ikke noget som andre firmaer helt lever op til. Fik bla nye dæk på og bilen blev gennemgået med deres 100 punkts kontrol.
Det var Kevin som var min kontakt igennem hele forløbet.
Alt i alt skal de have meget ros herfra. God handel og en lækker bil.
Det gør ikke noget at man er lidt drenget, det er fede biler de sælger
Har købt en BMW 520D hos Jacon af Thomas Conradsen. Helt igennem en professionel oplevelse. Thomas er god til at få dig til at føle dig i trygge hænder. Tak for det!
Der er ingen tvivl i mit sind om, at Jacon har de bedste priser på de bedst udstyrede biler.
Ingen slinger i valsen ved prøvekørslen.
Forhandling - ikke så meget. Er også liiidt svært når bilen har stået hos dem i 2 dage. Fik alligevel 17" vintersutter på alu med!
Overlevering gik gnidningsfrit og meget nærværende.
Har været på deres værksted een gang med et panoramaglassoltag, hvor pladen, der kører for vinduet, knirkede. Fin oplevelse!
Yderligere har de en partner i Brøndby, hvilket gør livet meget lettere for mig, når der er ting, der skal laves, da jeg bor nord for KBH. Og der har indtil videre ikke været noget, der skulle diskuteres, de gør det bare! Fedt!
Nu er der noget tid til næste anskaffelse af bil, men jeg vender i hvert fald blikket mod Jacon igen.
Forsøgte at bytte mín BMW 320D med en bil til 413000 men de bød den laveste pris jeg endnu har modtaget for min bil (183000). Og så var de helt umulige at forhandle med
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.