Ixstudioscph Bewertungen 136

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en ring, som skulle gives i julegave, men modtog den forkerte. Kundeservice krævede først, at jeg selv printede en returlabel, hvilket ikke er rimeligt – især når fejlen er deres. Først... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, hjælpsom, lækkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sælger og køber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejer🤩🤩🤩🤩 jeg fik lavet en spical di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smykkerne i sig selv er skønne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde målt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert størrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prøve og b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We ordered wedding signets , gravering was excellent like we wanted ;) delivery up to 3-4 weeks. 1 constructive feedback- ring boxes should be Mabye little more special if you spending amount of money... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

IX STUDIOS betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

136 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem. Hver gang jeg skal have nye smykker vil jeg altid tjekke IX først!

3. Februar 2023

Hej Rasmus,
Tusinde tak for dine søde ord. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at for du kan lide vores designs og vi glæder os meget til at byde dig velkommen på vores webshop eller i vores butik igen.

Hav en dejlig dag! :D

Lykke // IX STUDIOS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kundeservice og super…

Virkelig god kundeservice og super flotte smykker!

26. Januar 2023

Hej med dig,
Tusinde tak for de søde ord - det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

God dag til dig! :D

Lykke // IX STUDIOS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var så heldig at vinde 2500kr i…

Jeg var så heldig at vinde 2500kr i gavekort, da jeg modtager nyhedsbreve. Jeg har fået nogle meget flotte smykker, det jeg elsker ved IX design er at smykkerne er trendy men samtidig tidsløse og de kan for det meste bæres af alle. Super hurtig forsendelse med en sød lille hilsen og lidt mundgodt. Tusind tak for oplevelse de flotte smykker.

22. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. En håndskrevet personlig meddelelse fulgte med et godt produkt. Super service

29. August 2022

Super lækre produkter

Super lækre produkter, fandt den perfekte gave til min mand. Leveringen gik meget hurtig og den var pakket fint ind. Jeg bestille helt sikkert igen.

20. Juli 2022

Lækre produkter

Lækre produkter. Super hurtigt levering af det bestilte og nemt at bruge hjemmesiden. Holder hvad de lover. Ved henvendelse af spørgsmål, kom der meget svar retur

28. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget ringe kvalitet

I forbindelse med min kærestes fødselsdag gav jeg ham en ring fra Frederik IX med indgravering i. Kundeservicen var imødekommende og super gode til at hjælpe med processen.

Nu er der gået mindre end et år og hans ring er helt misfarvet bagpå, selvom ringen eftersigende skulle være af "rigtigt sølv". Vi tager ringen med tilbage til Frederik IX og beder om hjælp til, at fikse det da det på ingen måde giver mening at en ring til 1500 kr. bliver så misfarvet efter nogle måneder.

Deres melding tilbage lyder på, at det er selvforskyldt. Dette er vi dybt uenige i, da min kæreste blot er studerende og ikke har ringen på ved fysisk krævende arbejde. Vi har endda været forbi en rigtig guldsmed, som tog et kig på ringen. Han var bestemt ikke imponeret over kvaliteten og mente heller ikke, at en ring med en påstået "så god kvalitet" kan gå hen og blive misfarvet efter blot nogle måneder.

Jeg mener ikke det kan være rigtigt, at jeg som kunde køber et dyrt produkt og derefter tager tilbage til jer og oplyser jer om, at produktet ikke lever op vores forventninger. I vælger metoden med blot og pege tilbage på kunden og sige "det er ikke vores problem, for det er din egen skyld". Sådan mener jeg ikke man kan drive en virksomhed.

25. April 2022

Kære Melissa,

Først og fremmest vil jeg starte med at skrive, at jeg er glad for at høre, at du kan lide vores design med mulighed for personliggørelse. Jeg er dog rigtig ked af, at din oplevelse er, at vores kvalitet af din 925 sterling sølv signet ring ikke har levet op til den forventede kvalitet.

Vores største ønske er, at give alle besøgene den bedste oplevelse og altid levere smykker i høj kvalitet.

Jeg ved du var forbi vores showroom hvor min kollega har hjulpet jer med en polering af jeres sølv ring. Det er helt naturligt at en ring i 925 sterling sølv vil få ridser ved brug, det kan desværre ikke undgås i ædelmetal. I din besked nævner du dog en misfavning, som smykket naturligvis ikke burde kunne få. Derfor vil jeg meget gerne se din ring igen så vi kan undersøge ringen nærmere.

Du er meget velkommen til at vende tilbage via mail eller give os et kald for nærmere uddybelse.

Jeg er glad for at du henvender dig så vi kan rette op på den oplevelse du har af jeres unikke ring, og ønsker meget at få lov at få den ind til endnu et tjek, da jeg står 100% inden for vores kvalitet.

Ønsker dig en dejlig aften!

De bedste hilsner
Louise

Beautiful engraving!

Had the pleasure of ordering three silver signet rings, engraved with my family-crest. The employees in the store were sweet, outgoing and professional. Also, I gotta say, the end result was just amazing! I'm going to be wearing my ring for every occasion.
Pleasure doing business ;)

8. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og fantastisk oplevelse!

Jeg oplevede en af de bedste servicer, jeg meget, meget længe har oplevet.
Jeg ringede ind med spørgsmål til et smykke, som jeg ville bestille til en julegave. Her fik jeg den mest rare, kærlige, trygge og virkelig brugbare hjælp, og der blev taget rigtig god tid. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Dernæst modtog jeg allerede pakken efter få dage, smukt indpakket, med håndskrevet brev og en lille slikpose. Midt i juleræs, og med så fint et overskud. Og så modtog jeg det smukkeste smykke! Tak!

29. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr