ITbot Bewertungen 101

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ITbot.dk og kan varmt anbefale dem. Fra start har de været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker til hjemmesiden. De har lavet vores hjemmeside... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre. ITbot blev hyret til at opgradere hjemmesiden for Fredericia Løbeklub - det første der skete var at de lagde siden ned. Klubben måtte selv gendann... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fra løbeklubben pinenogplagen er super glade for samarbejdet og hjælpen til vores nye hjemmeside som itbot har lavet til os. Vi har været trygge hele vejen og resultatet er blevet godt . Tak for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Itbot, som har hjulpet mig med udviklingen af min hjemmeside i forbindelse med opstarten af min virksomhed⭐ Jeg har især været meget glad for den personlige service og de... Mehr ansehen

1. Webdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

ITbot.dk er en IT-virksomhed, der specialiserer sig i at skabe skræddersyede hjemmesider og komplette IT-løsninger, der driver virksomheder fremad. Vi bruger avanceret teknologi og AI til at understøtte forretningers vækst og succes. Vores service inkluderer moderne og brugervenlige hjemmesider, WordPress-servicetjek, sikkerheds- og performance-optimering samt webshops. Vi lægger stor vægt på kundesupport og gennemsigtig. Vi er din pålidelige partner i den digitale verden. ITbot - IT i øjenhøjde

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Kan varmt anbefale ITRoom

Kan varmt anbefale Lasse Enggaards ekspertise, udsøgt kundepleje, lydhør, top professionel og pålidelig, det er den mest positive oplevelse jeg har haft i forbindelse med at starte firma.

Luise Karlholm, Flowerchild Organic

9. April 2020

Professionel hjemmeside.

Meget profesionelle til fornuftige priser. Dygtige, og lyttende for behov og design. Altid nemme at kontakte både via mail og telefon.

17. März 2020

Collo.dk elsker ITRoom.dk!

ITRoom har været med på vores rejse siden dag 1. Ikke alene har vi fået Danmarks bedste service, så har vi også fået Danmarks bedste hjemmeside! Vores hjemmeside krævede både en masse komplekse løsninger samt et højt krav for design. På alle parametrer fik vi opfyldt dette, og endda mere til.

Vores samarbejde med ITRoom er først lige begyndt, og jeg ser frem til mange års samarbejde i fremtiden.

Vores varmeste anbefalinger til ITRoom for både nye samt etableret virksomheder!

6. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IT-Room yder den bedste service!

IT-Room yder den bedste service!
Yderst kompetent, professionel, fantastisk sparring og råd. Også til rimelige priser. Jeg kan klart anbefale Lasse.

26. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle og en super service.

Professionelle og en super service.
Har haft en helt igennem fremragende oplevelse med ITRoom. De er meget professionelle, og er yderst rimelige med deres priser.

23. Juni 2019

Vi har så meget ros til IT Room

Vi har så meget ros til IT Room - de vejleder og giver gode råd og fuldføre opgaven til punkt og prikke. De hjælper også gerne efter opgaven er afleveret med billeder og tekst.. vi kan varmt anbefale dem til hjemmeside opbygning!
5 stjerner fra os / Vores Servicemand

6. Juni 2019

Tak for super service

Lynhurtig service, god betjening, meget professionelt og helt i orden pris. Vi blev reddet da vi i et desperat øjeblik stod med en hjemmeside der skulle flyttes. Thomas klarede opgaven inden for få timer efter vi ringede til ham. Vi er meget taknemmelige. De største anbefalinger herfra :-)

30. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig service og arbejdsom!

Jeg har indgået en aftale med IT room fordi deres firma yder virkelig hurtigt service, den klart hurtigste jeg har oplevet.
Jeg kan varmt anbefale til alle jer som skal bruge en talentfuld koder.

12. Januar 2017

Super service!

Hurtig responstid og alle opgaver løses til fuld tilfredshed. Kan varmt anbefale Lasse og ITRoom!
Helle/Besos.dk

9. Januar 2017

Super god service

Rigtig god service, er meget tilfreds. Hjemmesiden blev helt som jeg havde ønsket og håbet!

6. Oktober 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super prof hjemmeside opbygger.

Itron.dk - Lasse er superhurtig til at omsætte ens tanker til handling.
længere er den ikke.
Jeg skulle have opbygget en hjemmeside fra bunden, jeg havde et "smalt - simpelt" oplæg, og havde prøvet et par andre, der spillede melodien ikke. Det gjorde det til gengæld her, jeg har fået et flot -simpelt- oplysende hjemmeside, pmkran.dk, som mine kunder roser.

Så på nordjysk;
Det ku være møj værre
eller
Det er ikk så ring endda'

5. September 2016

Glimrende arbejde!

Rigtig fint arbejde! Tilfreds med resultatet og god service samt vejledning undervejs i forløbet. Fornuftig pris og godt samarbejde med itroom!

Projektet blev som ønsket, så det er jeg lige efter bogen!

28. September 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr