IQ Living Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har sovit över åtta timmar i sträck och detta vardag två. Dag ett hade jag lite ont i musklerna som om jag hade träningsvärk vilket jag som naturligt då musklerna behövde ställa om sig, sov ca: 6 timm... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag köpte madrassstöden därför när man reser har man ofta en mycket mjuk madrass. Jag upplevde att det funkar bra när man använder iq madrassstöd. Problemet är att storleken är ganska stor. Jag vet in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utförlig beskrivning av varan som dessutom är svenskdesignad och med lager i Sverige. Seriös och tydlig beskrivning av företaget, deras ide´och tanke bakom tillverkningen. Enkel beställning via webbsi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min soffa känns som helt ny igen! Jag är otroligt nöjd med produkten. Det enda jag önskar är att det fanns möjlighet att specialbeställa mått, exempelvis för hörnsoffor. Jag beställde två stycken, men... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Heimwerkermarkt

Über IQ Living

Vom Unternehmen geschrieben

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Hervorragend

Alle Bewertungen

215 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super produkt

Snabb leverans, hög kvalite på produkten. Väldigt nöjd med det de lovat och vad jag fått. Rekommenderar varmt till andra också.

1. Dezember 2025

H
Tack så mycket för ditt meddelande! Det gläder oss att du är nöjd med den snabba leveransen och produktens höga kvalitet. Fantastiskt att höra att vi levt upp till dina förväntningar – och varmt tack för rekommendationen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt snabb service och leverans.

Otroligt snabb service och leverans.
Produkten håller vad den lovar.

1. Dezember 2025

Antwort von IQ Living

Stort tack för din recension! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både snabb service och leverans, och att produkten lever upp till dina förväntningar.

Perfekt

Soffan blev som ny👍

3. Dezember 2025

Antwort von IQ Living

Hej Åsa! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att leveransen var snabb, beställningen enkel och att soffdynestödet gör så stor skillnad. Att höra att soffan blev som ny är precis det vi hoppas på – tack för att du delade med dig!

Rekommenderas!

Kort leveranstid, enkelt att beställa och, viktigast av allt, utmärkt soffdynestöd som verkligen gör skillnad.

25. November 2025

Hej Annelie!
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt, beställningen var enkel och att soffdynestödet verkligen gör skillnad för dig. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och hoppas att du fortsätter vara lika nöjd framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar

28. November 2025

Antwort von IQ Living

Hej Rolf! Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att varan motsvarade dina förväntningar.
Varmt välkommen tillbaka!

21. November 2025

Antwort von IQ Living

Tack för din feedback! Det är verkligen uppskattat att du tar dig tid att dela med dig. Vi är glada att höra att din leverans kom fram snabbt och att allt fungerade smidigt.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden.

Allt var bra

Snabb service, bra productos, dock dyr.

24. November 2025

Antwort von IQ Living

Tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med vår snabba service och våra produkter. Vi förstår att priset kan upplevas som högt och tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp – vi finns här för dig!

Enkelt att beställ

Enkelt att beställa, snabb leverans och supernöjd med varan, som motsvarade mina förväntningar!
Seriöst företag!

26. November 2025

Hek Kerstin!

Tack så mycket för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att beställningen gick smidigt, att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar.
Tack också för dina värmande ord om vårt företag – det betyder mycket för oss.
Varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dom funkar mycket bra är super nöjd

20. November 2025

Hej Bernt!
Stort tack för din fina återkoppling!
Vad roligt att höra att produkterna funkar så bra och att du är supernöjd.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse – varmt välkommen tillbaka!

Fin kvalitet

Den som jag beställde håller vad ni lovar . Underlag för soffa gjorde att det kändes mycket bättre att sitta iden
snäällaaa gör bara enklare bedömnin utan koder etc

7. November 2025

Antwort von IQ Living

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är verkligen glada att höra att underlaget till soffan levde upp till dina förväntningar och gjorde sittandet ännu bekvämare.

Tack för ditt förtroende – varmt välkommen tillbaka!

Kundtjänst

Soffan blev mycket stadigare

Soffan blev mycket stadigare. Som jag önskade.

14. November 2025

Hej Anneli!
Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att soffan blev mycket stadigare och blev precis som du önskade.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vidare hjälp!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönt att soffan kändes högre och…

Skönt att soffan kändes högre och hårdare
Har en 3 sits och 2 sitsig som inte behövdes bytas ut men var lite nersuttna men nu blev som nya

5. November 2025

Hej Yvonne!
Underbart att höra att sofforna känns som nya igen! Att kunna återställa komforten utan att behöva köpa nytt är både smart och hållbart. Stort tack för ditt omdöme och för att du valde oss!

Det var vårat andra köp

Det var vårat andra köp, vilket tyder på att vi är jättenöjda med produkten och leveransen.

30. Oktober 2025

Hej Göran!

Tusen tack för att ni valt att handla hos oss igen! Det betyder mycket att höra att ni är så nöjda med produkten och leveransen.
Vi ser fram emot att få hjälpa er fler gånger framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte lameller til min gamle funktion…

Købte lameller til min gamle funktion sofa ,de ligger dobbelt i nedslidt hjørne ,hvad der er godt ,nu kan den gamle 18 årige sofa nogle år endnu 😀Hurtig og god betjening ,de svarer hurtigt på mail 😀Er meget tilfreds 5stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. Oktober 2025

Hej Gitte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at de nye lameller har givet din sofa nyt liv – det lyder som en god løsning. Tak for at du deler din oplevelse, og for de pæne ord om vores service.
Du er altid velkommen hos os igen! 😊

De bedste hilsner
IQ Living DK

Produkten fungerar utmärkt

30. Oktober 2025

Hej Marie,

Stort tack för din återkoppling!

Vad härligt att höra att produkten fungerar utmärkt och lever upp till dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din erfarenhet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv uppgradering av soffan!

Soffan känns stabil och man sjunker inte längre ner mellan dynorna.
Snabb och bra leverans.
Vi är jätte nöjda!

22. Oktober 2025

Hej Carin,

Så roligt att höra att soffan känns bra och att ni är så nöjda!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi blir verkligen glada av sådan feedback.

Ha det fint och njut av soffan!

Hälsningar,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkt som håller vad den lovar

29. Oktober 2025

Hej Anette,

Tack snälla för din kommentar!

Så härligt att höra att du tycker produkten håller vad den lovar. Det är precis vad vi vill uppnå. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och hoppas att du får stor glädje av ditt köp framöver.

Allt gott,

Soffräddaren

Hej Jonathan! Jag fick mail från dig där du ville veta vad jag tycker om produkten.
Är mycket nöjd med ”soffräddaren” och den passade i längd och bredd. Nu kan vi ha kvar soffan några år till. Leveransen var snabb och priset tycker jag motsvarar produktens funktion.

23. Oktober 2025

Hej Linda,

Vad roligt att höra att du är nöjd med din ”soffräddare”!

Fantastiskt att den passade så bra och att den gör att ni kan behålla soffan i flera år till – precis det vi hoppades på. Tack också för att du lyfter både leveransen och priset, det uppskattar vi verkligen.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss!

Önskar dig fortsatt glädje av produkten och en fin dag.

Kundservice
IQ Living

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr