Har sovit över åtta timmar i sträck och detta vardag två. Dag ett hade jag lite ont i musklerna som om jag hade träningsvärk vilket jag som naturligt då musklerna behövde ställa om sig, sov ca: 6 timm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag köpte madrassstöden därför när man reser har man ofta en mycket mjuk madrass. Jag upplevde att det funkar bra när man använder iq madrassstöd. Problemet är att storleken är ganska stor. Jag vet in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utförlig beskrivning av varan som dessutom är svenskdesignad och med lager i Sverige. Seriös och tydlig beskrivning av företaget, deras ide´och tanke bakom tillverkningen. Enkel beställning via webbsi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min soffa känns som helt ny igen! Jag är otroligt nöjd med produkten. Det enda jag önskar är att det fanns möjlighet att specialbeställa mått, exempelvis för hörnsoffor. Jag beställde två stycken, men... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.
Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.
IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.
Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.
Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Så nöjd! Nu överlever soffan ett par år till! 🙏🏼

Antwort von IQ Living
Vi va verkligen i behov av produkten till vår soffa.

Antwort von IQ Living
Jag är nöjd med köp sitter bekvämare i soffan det ena är att underlag är 1.84 och soffan 2.meter.det saknas 2 delar.
Men funkar bra.Tack

Antwort von IQ Living
Riktigt nöjd med produkten. Nu kan jag ha min soffa några år till

Antwort von IQ Living
Bästa köp jag gjort på länge,vilken siffkomfort det blev i soffan.

Antwort von IQ Living
Jag beställde 10december har mottagit varan 20 december, den gjorde underverk på min nersuttna soffa jättenöjd och genuint glad att jag fick varan innan jul.

Antwort von IQ Living
Bra produkt men tycker att priset är lite för högt på den här produkten.

Antwort von IQ Living
Var är mina varor!? Jag beställde varor för över 2000 kr den 4.e december. Idag är det den 17.e december. Jag har skrivit epost till er. Ni svarar inte.

Antwort von IQ Living
Smidigt o bra blev kanon till min säng känns som en ny säng igen ,så smidigt 2min så var det klart:):)
Rekommenderar denna om du vill spara pengar än o köpa en ny säng ,jättenöjd :)
Mvh peder

Antwort von IQ Living
Med ryggproblem var denna produkt Perfekt!

Antwort von IQ Living
Lätt att beställa, jag känner skillnad nu när jag har lagt stödet i sängen, känns riktigt bra. Lika nöjd med madrasstödet som med stödet till soffan👍

Antwort von IQ Living
Jag använder madrasstödet i sängen eftersom min madrass är för mjuk. Stödet är bra, men kunde vara lite hårdare. Det ger efter något o skapar inte det ”där” stödet jag ville ha.

Antwort von IQ Living
Smidigt att beställa och snabb leverans.
Skulle däremot vara bra med fler bredder. Vi har 105x200 sängar så jag tog en 90.

Antwort von IQ Living
Allt var bra utom frakten med PostNord, dock inte ngt ni kan rå för, än så länge så känns madrass grejen bra har precis börjat använda den och det brukar ju ta en stund innan man vänjer sig.

Antwort von IQ Living
Produkter helt super o Soffan som ny !!

Antwort von IQ Living
De nedsuttna dynorna kom upp till sin ursprungliga höjd, vi har fortfarande inte riktigt vant oss till "sitthöjden" att man faktiskt inte sitter på golvet.

Antwort von IQ Living
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.