Jeg har handlet hos iphone Service Shop igennem snart 10 år, og har fået repareret mange telefoner og været glad for garantien, som jeg oplever Iphone Service Shop er virkelig rimelige omkring, hvis n... Mehr ansehen
Iphone Serviceshop
Das sagen Bewerter
Efter kraftig skade på Iphone 4, blev front og bag glas udskiftet til en meget rimelig pris. Efterfølgende havde telefofonen udfald i mikrofon. Denne fejl var ifølge Service shop gængs for Ip... Mehr ansehen
Fik i går skiftet skærmen på en iPhone4. Prisen er god (275kr, formentlig bedste pris i København), men kvaliteten er desværre også derefter. Problemerne med den nye skærm er som følger: -... Mehr ansehen
Jeg skulle have skiftet glas på min iPhone 6S og tog ned til iPhoneServiceshop på Vesterbrogade. Jeg fik at vide, at det ville tage 30 minutter og jeg kunne vente i forretningen (der var kaffe på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Vesterbrogade 111, 1620, KØBENHAVN V
- info@iphone-serviceshop.dk
- iphone-serviceshop.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget tilfreds
Fantastisk oplevelse . 30 min efter at min iPhone 6 er leveret er glasset udskiftet og helt perfekt. 100% tilfreds og happy
Let og hurtig reparation
Vi afleverede vores iPhone 6s der skulle have nyt skærm samt nyt batteri og fik at vide den var klar en time efter . Gik en tur og tilbage efter 45 minutter. Den var allerede klar . 👍
Rigtig flot service
Kom forbi i dag ved åbningstid og fik lavet min iPhone 6s skærm. Virker perfekt. alt på plads . Helt klart en anbefaling!
Super service
Jeg fik skiftet min skærm på iPhone 6 i dag. Kom kl 17.20 og den var færdig inden lukketid, kl 17.50. God og glad betjening, fin pris og telefonen er 100% i orden. Det kan jeg anbefale!:-)
Reparation af min iPhone 6
kundevenlige og hurtige reparation til en god pris og service .
Fantastisk service
Skærmen på min Iphone var i stykke . Jeg fik den skiftet på 30 min.
Super betjening.
Fin service , billig reparation
Har været hos iPhone servicedhop -Vesterbrogade flere gange , og hver gang får jeg fin service og hurtig reparation.
Super hurtig service
Super fin service samt meget rimilge priser. Afleverede min iPhone 6 lige 15 min i 18.00 Super og meget hurtig reparation .
Tak for en spændende oplevelse
Fik smadret min iPhone 6s+ i går nat .kl. 10 næste morgen var jeg i butikken . Fik nyt glas efter kort tid . Min dag er reddet . Yes ;)-<
Meget flinke perdonale
Fik smadret min iPhone 6 mens jeg var på ferie . Kom forbi og fik udskiftet glasset i løbet ad en halv time . Meget flinke og ærlige perdonale . Kan anbefales .
Det er dyrt at være fattig
Fik lavet min ødelagte skærm - og skulle have gjort det billigt, derfor valgte jeg iphoneserviceshop. Det skulle jeg ikke have gjort. Virkelig dårlig kvalitets skærm, der hakker, lyser grønligt og bruger meget strøm. Ofte må jeg genstarte min iphone, når skærmen går kold.
Virkelig god betjening
Sød og venlig medarbejdere . Det gik meget hurtigt og smertefri ...
Perfekt service og behandling
Det var billigt og hurtigt at fixe min iPhone 6. Den virker perfekt . kan varmt anbefales !!:)
Super service . Flinke medarbejdere
Fik indleveret min iPhone 6s med smadret front glas . Det gik meget stærkt og efter en time var min telefon klar uden problemer .., anbefales ...
God og hurtig service!
Meget imødekommende personale, får oplyst pris og tid inden jeg afleverer min iphone. På en lørdag tog det 1 1/2time, jeg er meget tilfreds ! Kan stærkt anbefales.
hurtig service og god information
fik det skuiftet mens jeg sad i bitikken og venter. jeg kiiggede på nettet på forskillige butikker for at finde det billigste og bedste . de var rigtige gode og billige .
Hurtig ... Nemt ... God pris
Jeg har tabt min telefon iPhone 5s . Jeg kom med den ind til iPhone service shop og de tjekket den . 10 min efter var den klar . De har bare renset den for mig for kun 150.- kr .. Super og ærlige folk .
Fremragende oplevelse
Personlige er super hjælpsom. Jeg indleveret min iPhone 6+ tilbreparstion ogvfuk den efter en time da de var meget travlt . 5 stjerner herfra .
Venlig og super service
Afleveret min iPhone 6 og fik den igen om en halv time . Virker perfekt ..,fin og hurtig betjening . Vil besøge fem igen ... Anbefales .:))
Hurtig og billigt
Hurtiig reparation af iPhone 6 frontglas . Var klar til afhentning allerede efter 30 minutter ... Flink betjening og meget billig pris. Kan klart anbefales.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.