Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen. Bij ingebruikneming bleek, na diverse raadpleging van gebruiksaanwijzing, een lamp ern defect te hebben. Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.... Mehr ansehen
De geleverde stitch werkte niet, zat in een gewoon plastic zak dus vermoedelijk daardoor beschadigd. Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven. Het geleverde product : een hondentrapje voor aan de zetel van 102 euro, leek in de verste verte nog niet op de foto van het beloofde product. Kwaliteit nul,... Mehr ansehen
Wij hadden een bad kussen besteld bij Inspecteur Gadget, deze is netjes aangekomen in Nederland. Echter verzuimde DHL om dit pakket juist af te leveren bij ons. De klantenservice van Inspecteur Gadget... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Inspecteurgadget.nl is een meer dan een e-commercebedrijf. Wij zijn een merk speciaal voor de hippe en drukke mens. Wij willen door middel van onze producten jouw dagelijkse leven gemakkelijker en plezieriger maken. Alles voor een glimlach! Daarom hebben wij bij Inspecteurgadget.nl de beste trends voor je verzameld. Gadgets, fashion en accessoires - alles op één handige plek.
Niederlande
- inspecteurgadget.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle en correcte levering.
Goed contact en bereid mijn klacht…
Goed contact en bereid mijn klacht serieus te nemen. Ook communicatielijn open gehouden tot oplossing.
Halverwege december 2023 besteld
Halverwege december 2023 besteld, tot heden (eind feb) nog niets ontvangen. Eerst wel reactie en later niet meer.

Antwort von Inspecteur Gadget
Lees eerst retourproces voordat je bestelt
Lees eerst retourproces voordat je bestelt. Het duurde even voordat de bestelling binnen was, op zich geen probleem en hierover had ik een mail ontvangen.
Het product leek kleiner dan verwacht, dus wilde ik het retoursturen. Wat veel moeite kostte, na steeds dagen tussen de mails, kreeg ik eerst een voorstel om de order te houden en met korting iets anders te bestellen. (wat ik niet wilde, ik stuur het niet voor niets retour) Daarna moet je foto's aanleveren, moet het goed gekeurd worden, steeds opnieuw informatie aanleveren, die ik bij de retourmelding al in een formulier had geplaatst. Uiteindelijk mocht het retour (op eigen kosten, dus lees die retourprocedure goed) en ontving ik mijn geld retour. Heel omslachtig en voor mij een les, de volgende keer beter lezen en dan dus niet bestellen ;)
Op 19 nov lampjes besteld, nog niks ontvangen
Op 19 nov lampjes besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Een paar keer mails gestuurd maar telkens een antwoord: het komt, of we verzamelen eerst meerdere pakketten etc.
Klantenservice is alleen via mail bereikbaar. Daar reageren ze soms op.
Slechte service tot nu toe en slechte bereikbaarheid.
Ondanks reactie op dit schrijven dat ze direct gereageerd hebben, heb ik nog niks ontvangen en niks gehoord!
20 feb: Dit laatste moet ik corrigeren. Mail was in spam terEcht gekomen. Nu nog kijken of ik eindelijk iets bezorgd ga krijgen na 3 maanden……..
26 feb: Na mooie beloften nu alweer 6 dagen geen reactie. Het schiet niet erg op. Mijn geloof in klantgedachte gaat hier wel verloren.
28 feb. Track en trace bericht gekregen. Mijn lampjes worden vanuit China verstuurd. Kan wel wat dagen duren……..
29 feb. Tot mijn verrassing zijn ze vandaag bezorgd! Na 3,5 maand dus.
Bou

Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, erg slechte communicatie. Ik wacht na meerdere weken nog steeds op mijn bestelling danwel krediet. 19-2 UPDATE: ik heb op jullie eigen mail geantwoord, al meerdere keren. Ook contactformulier ingevuld. Nogmaals het verzoek mijn geld te crediteren bij Klarna omdat ik na meerdere weken nog steeds niks ontvangen heb.

order 24058
Ik heb eindelijk de 2 lampjes ontvangen via post Nl. Spijtig dat het via colis privé niet aangekomen is. Heb al ondervonden dat er altijd problemen zijn met colis privé.
Topservice!!
Lampjes hadden een verschillende kleur.
Na een mail met bewijs opgestuurd te hebben, ontvingen we heel snel een nieuwe lamp.
Vriendelijke en snelle service.
Ik heb mijn artikelen nooit mogen…
Ik heb mijn artikelen nooit mogen ontvangen.Volgens het bedrijf hebben hun een notificatie van post.nl gekregen dat ik het pakket heb geweigerd.
Heen en weer gemaild over dit en vervolgens moet ik alsnog €15 betalen!!
Sorry maar dit vind ik niet klantvriendelijk.
Ik bestel nooit meer wat bij dit bedrijf

Antwort von Inspecteur Gadget
Bestelling die was toegezegd en waar…
Bestelling die was toegezegd en waar bericht over gedaan is dat het mijn kant op kwam is van de een op de andere dag geannuleerd. Vervolgens waren de verzendkosten waren voor mij en wordt doodleuk aangegeven dat dat de voorwaarden zijn.

Antwort von Inspecteur Gadget
Perfecte levering en dienst na verkoop
Perfecte levering, heel goede feedback en ben zeer tevreden met aangekocht lampen
Waardeloze service
Waardeloze service. Verkeerde lampje geleverd 3 maanden geleden en het is nog niet opgelost. Al veel beloofd maar geen daden.

Antwort von Inspecteur Gadget
Prima service en direct antwoord via de mail!!
Half december 2 lampjes besteld voor in de camper. Na 2 weken heb ik via de mail contact opgenomen omdat ik bang was dat we de lampjes niet op tijd zouden ontvangen. Vlak daarna kreeg ik lampjes binnen. Ze bevallen erg goed, kunnen ze via usb opladen en gebruiken ze daar waar we licht nodig hebben in de camper. Zijn ook sfeervol alleen gaf de een warmer licht dan de andere. Heb toen weer via de mail contact opgenomen en kwam het antwoord heel snel en bleek dat je ze kan veranderen van wit naar warmer wit. Dus opgelost. Zou zeker weer bestellen bij inspecteur Gadget.
Op 1 december lampjes besteld bij dit…
Op 1 december lampjes besteld bij dit bedrijf. Er stond al bij dat het ongeveer twee weken zou duren voordat we de lampjes kregen. Op de dag dat de bestelling zou komen, kwam deze niet en waren de lampjes weer teruggestuurd. Hierover contact gehad met Miriam van klantenservice. Zij zou ervoor zorgen dat er een nieuw pakket onze kant op zou komen. Dit heeft uiteindelijk nog drie weken geduurd waardoor ik het niet meer vertrouwde dat we ze zouden binnenkrijgen.
Op mailtjes waarin ik schrijf dat ik mijn geld terug wil, krijg ik een eerder gekopieerd bericht binnen waardoor mijn vertrouwen al helemaal weg is. Ik krijg geen antwoord meer op mijn vervolg mails en dat maakt dat ik het idee kreeg opgelicht te zijn. Ik had 119 euro betaald voor de lampen. Aan communicatie op dit vlak kunnen jullie dus nog aan werken wat mij betreft.
Verder zien de lampjes er netjes uit en hoop ik er alsnog lang plezier van te hebben.

Antwort von Inspecteur Gadget
Regelmatige update over de levering
Regelmatige update over de levering. Via de mail ook direct antwoord.
28 december 2023 2 lampjes besteld en…
28 december 2023 2 lampjes besteld en 10 januari 2024 binnen via DHL. levertijd werd aangegeven met 2 weken, dus dat was top. Lampjes zijn super, kwalitatief zien ze er goed uit. De ervaring moet het leren, maar de eerste indruk is heel goed.
Retourneren van een product
Nog steeds geen enkele reactie van Inspecteur Gadgets vandaag. Na het antwoord op Trustpilot zou je zeker zeggen dat iemand van klantenservice op zijn minst gelijk in de ochtend iets zou laten horen. Ik heb twee mails gestuurd zonder enige respons
Ik wil vandaag het product retour sturen maar moet blijkbaar wachten op een akkoord. Waarom duurt dit al dagen???
Slechte service Inspecteur Gadget!! Mensen kopen en betalen voor een product maar moeten dit kunnen terugsturen zonder al deze moeite omdat niemand op tijd reageert! Hoor graag of ik het nu zonder gedoe kan terugsturen!

Antwort von Inspecteur Gadget
Snelle reactie en antwoord via de mail
Snelle reactie en antwoord via de mail. Volgens afspraak snel en keurig bezorgd.
Goeie service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.