Inspecteur Gadget Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen. Bij ingebruikneming bleek, na diverse raadpleging van gebruiksaanwijzing, een lamp ern defect te hebben. Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De geleverde stitch werkte niet, zat in een gewoon plastic zak dus vermoedelijk daardoor beschadigd. Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven. Het geleverde product : een hondentrapje voor aan de zetel van 102 euro, leek in de verste verte nog niet op de foto van het beloofde product. Kwaliteit nul,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een bad kussen besteld bij Inspecteur Gadget, deze is netjes aangekomen in Nederland. Echter verzuimde DHL om dit pakket juist af te leveren bij ons. De klantenservice van Inspecteur Gadget... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Inspecteurgadget.nl is een meer dan een e-commercebedrijf. Wij zijn een merk speciaal voor de hippe en drukke mens. Wij willen door middel van onze producten jouw dagelijkse leven gemakkelijker en plezieriger maken. Alles voor een glimlach! Daarom hebben wij bij Inspecteurgadget.nl de beste trends voor je verzameld. Gadgets, fashion en accessoires - alles op één handige plek.

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet goedkoop vergeleken bij andere verkopers

Achteraf gezien kon ik dezelfde artikelen elders veel goedkoper krijgen

2. Februar 2024

Beste MC van Doorn,

Jammer om te zien dat u een 1-sterrenreview geeft. Wij kunnen natuurlijk niet zeggen over de kwaliteit en service elders.

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service!
Lampje functioneerde niet goed en kreeg na prettig en snel mailcontact direct nieuw lampje toegestuurd.
Zou overal zo moeten zijn. Top!

Vriendelijke groet,Doortje Aartman

14. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb wel betaald maar tot heden niks…

Ik heb wel betaald maar tot heden niks ontvangen. Verdient zelfs geen ster wat triest is dit

2. Januar 2024

Beste Vivian,

Vervelend om te horen.. Wij hebben echter geen mail van u ontvangen. Kunt u ons een mail sturen naar info@inspecteurgadget.nl met uw ordergegevens, dan lossen we dit op een correcte manier op.

Wij betreuren het dat u niet eerst contact met ons opzoekt, maar direct een negatieve review plaatst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top service

Top service! Lamp werd snel geleverd. Alleen ging hij na eerste keer aanzetten niet meer uit.. gemeld met filmpje als bewijs en er werd direct een nieuwe opgestuurd.

24. März 2024

Slechte customer service

6 wandlampjes besteld. 1 stuk. Moest een video maken waarin te zien is dat het Iran niet werkt. Zou een nieuwe opgestuurd krijgen. 4 reminder e-mails. Nooit meer iets van gehoord. :(

19. März 2024

Beste C. van Luxemburg,

Vervelend om te horen.. Wij hebben echter geen mails meer van u ontvangen. Kunt u ons een mail sturen naar info@inspecteurgadget.nl (niet op oudere mails reageren maar nieuwe mail) met uw ordergegevens, dan lossen we dit op een correcte manier op.

LET OP! OPLICHTING!!

LET OP!! Oplichting!
Niet bestellen. Ik heb in december 2023 twee lampjes besteld en niet ontvangen. Helaas wel betaald.
Op mijn mail krijg ik geen antwoord meer.
Wie heeft nog meer deze ervaring? Ik wil alle klachten gaan bundelen en er een zaak van maken als ik niet binnen één week een oplossing heb.

12. März 2024

Beste Maria,

Wij hebben vandaag uw mail ontvangen en lossen dit op een correcte manier met u op.

Goede service.
Na mailen dat ik ze niet had ontvangen, meteen een reactie terug met zelfs de bezorgtijd erbij.
Had het gemist ,dus retour gegaan.
Heb ze netjes na de mail alsnog ontvangen.
Top!

11. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb 2 lampjes besteld waarvan 1 niet…

Ik heb 2 lampjes besteld waarvan 1 niet naar behoren brandt!
Dit aangegeven en zou een nieuwe lamp ontvangen
Tot op heden geen reactie 🤷‍♀️
Dit is geen correcte afhandeling

2. Dezember 2023

Beste Marjo,

Vervelend om te horen.. Wij hebben echter geen mail van u ontvangen. Kunt u ons een mail sturen naar info@inspecteurgadget.nl (niet op oudere mails reageren maar nieuwe mail) met uw ordergegevens, dan lossen we dit op een correcte manier op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste zending is verkeerd gegaan.

De eerste zending is verkeerd gegaan.
Na een mail van mijn kant kreeg ik een mail terug en binnen een week werd de lamp als nog bezorgt.

Nette zending en een perfecte leeslamp.
Ik ben er erg blij mee.

29. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr